Braun MR 400 HC Plus El kitabı

Kategori
Karıştırıcılar
Tip
El kitabı
16
Türkçe
Ürünlerimiz kalite, kullanım ve tasarımda
en yüksek standartlara ulaµılabilmek üzere
tasarlanmıµtır. Yeni Braun ürününüzden
memnun kalacaπınızı umarız.
Dikkat
Cihazı kullanmaya baµlamadan önce
lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice
ve eksiksiz okuyunuz.
Bıçaklar çok keskindir!
Cihazı monte, demonte ederken,
temizlerken ve saklama sırasında mutlaka
fiµi prizden çekiniz.
Cihazı çocukların eriµebilecekleri yerlerden
uzak tutunuz.
Cihazınızın motor bölümünü
ve diµliyi
(D1) akan suyun altında tutmayınız ve asla
suyun içinde temizlemeyiniz.
Braun elektrikli aletleri en uygun güvenlik
standartlarına göre üretilmiµtir. Elektrikli
aletlerle ilgili her türlü onarım yetkili teknik
servisler tarafından yapılmalıdır. Eksik veya
kalitesiz olarak yapılan onarım kazalara ve
kullanıcının yaralanmasına yol açabilir.
Cihazınızı kullanmaya baµlamadan önce,
µehir cereyan geriliminin cihazın altında
yazılı olan voltajla uygunluπunu kontrol
ediniz.
Cihaz ev kullanımı miktarlarına uygun
olarak üretilmiµtir.
∑µlem kasesi
microdalga kullanımına
uygun deπildir.
Tanımlamalar
Motor bölümü
Açma/kapama düπmesi
Bıçaklı µaft
Diµlisi takımı (D1) ve çırpıcı (D2)
«HC» doπrayıcı ataçmanı
Kase
El blenderini çalıµtırma
El blenderiniz çeµitli soslar, çorba, mayonez,
bebek maması ve aynı zamanda milkshake
hazırlamak için uygundur.
1. Bıçaklı µaftı
motor kısmına
kit-
leyerek oturtun.
2. Sıçramayı önlemek için, blenderi kaba
yerleµtirdikten sonra çalıµtırma düπmesine
basınız.
El blenderinizi kendi kasesi
yanısıra baµka
kaplarda da kullanabilirsiniz.
El blenderini, yemek piµirme sırasında,
doπrudan kabın içinde kullanmak
istediπinizde, blenderin fazla ısınmasını
önlemek için, önce kabı ocaktan kaldırınız.
Yemek tarifi: Mayonez
200 250 ml yaπ
1 yumurta
1 çorba kaµıπı limon suyu veya sirke
Tadına göre tuz ve karabiber
Yukarıda miktarları verilen tüm malzemeleri
iµlem kabına koyunuz. El blenderinizi iµlem
kabının içine yerleµtirdikten sonra çalıµtırınız
ve yaπ tam olarak karıµana kadar el blen-
derinizi bu pozisyonda tutunuz. Mayonez
güzelce karıµıp akıcı kıvamına ulaµana dek el
blenderinizi, yavaµça yukarı ve aµaπıya doπru
haraket ettiriniz.
Çırpma ataçmanının kullanımı
Çırpma ataçmanı, krema, yumurta akı çırpmak
ve hazır karıµımlı tatlılar hazırlamak için
uygundur.
1. Çırpıcıyı (D2) diµliye (D1) yerine
oturuncaya kadar iterek yerleµtiriniz.
2. Daha sonra motor bölümünü
diµliye (D1)
oturtunuz.
3. Çırpıcıyı kaba yerleµtiriniz ve çalıµtırmak
için düπmeye basınız.
En iyi sonucu elde edebilmek için:
Geniµ bir kap kullanınız.
En fazla 400 ml krema çırpınız.
En fazla 4 yumurta akı çırpınız.
Çırpıcıyı saat yönüne doπru döndürünüz.
Doπrayıcı ataçmanının kullanımı
Doπrayıcı ataçmanı, et, peynir, soπan, yeµillik,
sarımsak, havuç, ceviz, fındık, badem ..vb
doπramak için uygundur. Et, peynir, soπan,
sarımsak, havuç ve baharatları doπramadan
önce küçük parçalar halinde kesiniz (sayfa 3).
Kabuk ve sapları ayıklayınız.
Önemli:
Et do
πramak: doπrama iµlemine baµlamadan
önce, tüm kemikleri, tendonları ve sinirleri
ayıklayınız.
Doπrayıcınızı buz kalıpları, hindistan cevizi,
kahve çekirdeπi, çikolata ve tahıllar gibi çok
sert yiyecekleri doπramak için kullanmayınız.
1. Bıçaπın (b) üzerideki plastik koruyucu
kaplamayı dikkatlice çıkarınız.
2. Uyarı: Bıçak (b) çok keskindir!
Daima, üstündeki plastik kısımdan tutunuz.
Bıçaπı doπrayıcı kasesının (c) ortasına
yerleµtiriniz, aµaπı doπru bastırınız ve 90°
çevirerek yerine oturtunuz. Doπrayıcı
kasesini (c) daima kayganlıπı önleyici
taban (d) üzerine oturtunuz.
3. Doπranacak yiyeceπi doπrayıcı kasesinin
içine koyunuz.
4. Doπrayıcı kasesinin üst kısmını (a)
kapatınız.
5. Üst kısmını motor kısmına
kilitleyerek
oturtun.
6. Doπrayıcıyı çalıµtırmak için düπmeye
basınız. ∑µlem sırasında, motor bölümünü
bir elinizle, doπrayıcıyı ise diπer elinizle
tutunuz.
7. Önce motor bölümünü çıkarınız.
8. Daha sonra üst kısmı (a) çıkarınız.
9. Bıçaπı (b) dikkatlice çıkarınız.
(Bıçaπı, çıkarırken hafifçe döndürmeniz
gerekebilir.)
10.
Doπradıπınız yiyeceπi doπrayıcı
kasesinden alınız. Kaymaz plastik taban
aynı zamanda hava geçirmez bir kapak
iµlevini de görmektedir.
Temizleme
Kullandıktan sonra, bıçaklı µaftı veya
doπrayıcıyı çıkarınız. Motor bölümünü
ve diµliyi (D1) sadece nemli bir bezle siliniz.
Diπer tüm parçalar bulaµık makinasında
yıkanabilir. Yine de, eπer çok tuzlu yiyecekler
doπradıysanız, µaftın bıçaklarını ve doπrayıcıyı
hemen yıkamalısınız. Ayrıca, bulaµık makine-
nize çok fazla deterjan koymamaya dikkat
ediniz.
Havuç gibi renk bırakan yiyecekleri doπrarken,
cihazın plastik kısımlarının renkleri solabilir.
Temizlemeden önce bu kısımları zeytinyaπı
ile siliniz.
Bildirim yapılmadan deπiµtirilebilir.
Bakanl∂kça tespit ve ilan edilen kullan∂m ömrü
7 y∂ld∂r.
Üretici firma ve CE iµareti uygunluk
de©erlendirme kuruluµu:
Braun GmbH
Frankfurter Straße 145
61476 Kronberg / Germany
(49) 6173 30 0
Fax (49) 6173 30 28 75
P&G Sat. ve Daπ. Ltd. Ωti.
Serin Sok. No: 9 34752 ∑çerenköy/∑stanbul
taraf∂ndan ithal edilmiµtir.
P&G Tüketici Hizmetleri
0 212 473 75 85,
A
F
A
B
C
D
E
F
C A
B
F
A
A
B
A
4163352-01_MR430_CAHC Seite 16 Dienstag, 19. Februar 2008 2:48 14
20
ìÍ‡∫ÌҸ͇
ìÒi ‚ËÓ·Ë Ì‡¯Óª ÙiÏË ÓÁÓ·Îfl˛Ú¸Òfl
Ú‡ ‚Ë„ÓÚÓ‚Îfl˛Ú¸Òfl Û Ú‡ÍËÈ ÒÔÓÒi·,
˘Ó· Á‡‰Ó‚ÓθÌËÚË ‚ËÏÓ„‡Ï Ì‡È‚Ë˘Ëı
Òڇ̉‡Úi‚ flÍÓÒÚi, ÙÛÌ͈iÓ̇θÌÓÒÚi
Ú‡ ‰ËÁ‡ÈÌÛ. åË ÒÔÓ‰i‚‡πÏÓÒ¸, ˘Ó ‚Ë
ÓÚËχπÚ ‡·ÒÓβÚÌ Á‡‰Ó‚ÓÎÂÌÌfl ‚i‰
LJ¯Ó„Ó ÌÓ‚Ó„Ó ÔËÒÚÓ˛ ‚i‰ ÙiÏË Braun.
삇„‡
èÂ‰ ÚËÏ, flÍ ‚Ë ÔÓ˜ÌÂÚ ÍÓËÒÚÛ-
‚‡ÚËÒ¸ ˆËÏ ÔËÒÚÓπÏ, ÏË ÔÓÒËÏÓ
‚‡Ò ‰ÛÊ ۂ‡ÊÌÓ i ÔÓ‚ÌiÒÚ˛ ÔÓ˜ËÚ‡ÚË
ˆi ̇ÒÚ‡ÌÓ‚Ë Á ÈÓ„Ó ÂÍÒÔÎÛ‡Ú‡ˆiª.
ãÂÁ‡ ÌÓÊi‚ ˆ¸Ó„Ó ÔËÒÚÓ˛ π ‰ÛÊÂ
„ÓÒÚËÏË!
ᇂʉË
‚ËÏË͇ÈÚ ÔËÒÚiÈ Á ÓÁÂÚÍË
ÔÂ‰ ÚËÏ, flÍ Á·Ë‡ÚË, ÓÁ·Ë‡ÚË Ú‡
˜ËÒÚËÚË ÈÓ„Ó.
á·Âi„‡ÈÚ ˆÂÈ ÔËÒÚiÈ Û Ú‡ÍÓÏÛ ÏiÒˆi,
‰Â ‚iÌ ·Û‰Â ̉ÓÒÚÛÔÌËÈ ‰Îfl ‰iÚÂÈ.
ç ÔÓÏË‚‡ÈÚ ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ
Ú‡
ÔËÒÚ¥È (D1) Ôi‰ ÒÚÛÏÂÌÂÏ ‚Ó‰Ë Ú‡ ÌÂ
Á‡ÌÛ˛ÈÚ ªı Û ‚Ó‰Û.
ÖÎÂÍÚ˘Ìi ÔËÒÚÓª ÙiÏË Braun
Á‡‰Ó‚ÓθÌfl˛Ú¸ ÛÒiÏ ‚i‰ÔÓ‚i‰ÌËÏ
Òڇ̉‡Ú‡Ï ·ÂÁÔÂÍË. ìÒi ÂÏÓÌÚÌi
Ó·ÓÚË Á ÂÎÂÍÚÓÔËÒÚÓflÏË Ï‡˛Ú¸
‚ËÍÓÌÛ‚‡ÚËÒ¸ Î˯ هıi‚ˆflÏË, flÍi
ÛÔÓ‚ÌÓ‚‡ÊÂÌi ̇ ‚ËÍÓ̇ÌÌfl Ú‡ÍËı
ÓÔÂ‡ˆiÈ. üÍ˘Ó ÂÏÓÌÚÌi Ó·ÓÚË
‚ËÍÓÌÛ‚‡ÚËÏÛÚ¸Òfl ÌÂÍ‚‡ÎiÙiÍÓ‚‡ÌËÏ
ÔÂÒÓ̇ÎÓÏ i Á ÔÓÛ¯ÂÌÌflÏ Ô‡‚ËÎ
ÚÂıÌiÍË ·ÂÁÔÂÍË, ˆÂ ÏÓÊ ÔËÁ‚ÂÒÚË ‰Ó
Ì¢‡ÒÌËı ‚ËÔ‡‰Íi‚ ‡·Ó ‰Ó Ú‡‚ÏÛ‚‡ÌÌfl
ÍÓËÒÚÛ‚‡˜‡.
èÂ‰ ÚËÏ, flÍ Ôi‰’π‰Ì‡ÚË ÔËÒÚiÈ ‰Ó
ÂÎÂÍÚÓÓÁÂÚÍË, ÔÂÂÍÓ̇ÈÚÂÒfl Û ÚÓÏÛ,
˘Ó ̇ÔÛ„‡ Û ‚‡¯iÈ ÂÎÂÍÚÓÏÂÂÊi
‚i‰ÔÓ‚i‰‡π ÚÓÏÛ Á̇˜ÂÌÌ˛ ̇ÔÛ„Ë,
flÍ ̇‰ÛÍÓ‚‡ÌÓ Ì‡ ÌËÊÌiÈ ÔÓ‚ÂıÌi
ˆ¸Ó„Ó ÔËÒÚÓ˛.
ñÂÈ ÔËÒÚiÈ ÔËÁ̇˜ÂÌÓ ‰Îfl
‚ËÍÓËÒÚ‡ÌÌfl ÎË¯Â Û ‰Óχ¯Ìiı ÛÏÓ‚‡ı.
∏ÏÌ¥ÒÚ¸
Ì ÏÓÊ̇ ‚ËÍÓËÒÚÓ‚Û‚‡ÚË
‰Îfl ÔË„ÓÚÛ‚‡ÌÌfl ªÊi Û ÏiÍÓı‚ËθӂiÈ
Ô˜i.
ëÍ·‰Ó‚i ˜‡ÒÚËÌË ÔËÒÚÓ˛
ÖÎÂÍÚÓÏÓÚÓ
èÂÂÏË͇˜ «‚‚iÏÍÌÂÌÓ / ‚ËÏÍÌÂÌÓ»
êÛÍÓflÚ͇ Á ÎÂÁ‡ÏË
èËÒÚ¥È (D1) ‰Îfl Ô¥‰’π‰Ì‡ÌÌfl ̇҇‰ÓÍ:
‚¥Ì˜Ë͇ (D2)
èÓ‰i·Ì˛‚‡˜ «HC»
∏ÏÌ¥ÒÚ¸
è‡‚Ë· ÍÓËÒÚÛ‚‡ÌÌfl LJ¯ËÏ
Û˜ÌËÏ ÏiÍÒÂÓÏ
ñÂÈ Û˜ÌËÈ ÏiÍÒÂ π i‰Â‡Î¸ÌËÏ
iÌÒÚÛÏÂÌÚÓÏ ‰Îfl ÔË„ÓÚÛ‚‡ÌÌfl Ôi‰ÎË‚ÓÍ,
ÒÓÛÒi‚, ÒÛÔi‚, χÈÓÌÂÁÛ Ú‡ ‰ËÚfl˜Ó„Ó
ı‡˜Û‚‡ÌÌfl ‡ Ú‡ÍÓÊ ‰Îfl ÁÏi¯Û‚‡ÌÌfl
̇ÔÓª‚ Ú‡ ÏÓÎÓ˜ÌËı ÍÓÍÚÂÈÎi‚.
1. ÇÒÚ‡‚Ú ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ Û ‚‡Î Á
ÎÂÁ‡ÏË ¥ ÔÓ‚ÂÌ¥Ú¸ ÈÓ„Ó, ‡Ê ÔÓÍË
Ì Á‡˘¥·ÌÂÚ¸Òfl.
2. ÑÎfl Á‡ÔÓ·i„‡ÌÌfl ÓÁ·ËÁÍÛ‚‡ÌÌ˛
iÌ„‰iπÌÚi‚, ‚ÏË͇ÈÚ ÔÂÂÏË͇˜
Î˯ ÔiÒÎfl ‚‚‰ÂÌÌfl ÏiÍÒÂ‡ ‰Ó
ÂÁÂ‚Û‡Û Á ÔÓ‰ÛÍÚ‡ÏË.
åiÍÒÂ ÏÓÊ̇ ‚ËÍÓËÒÚÓ‚Û‚‡ÚË ‰Îfl
‚ËÍÓ̇ÌÌfl Ó·Ó˜Ëı ÓÔÂ‡ˆiÈ Û πÏÌ¥ÒÚ
,
‡ Ú‡ÍÓÊ Û ·Û‰¸-flÍËı i̯Ëı ÂÁÂ‚Û‡‡ı.
èË ÁÏi¯Û‚‡ÌÌi ·ÂÁÔÓÒÂÂ‰Ì¸Ó Û Í‡ÒÚÛÎi
Ôi‰ ˜‡Ò ÔË„ÓÚÛ‚‡ÌÌfl ªÊi, ÒÎi‰ ÒÔÂ¯Û
ÁÌflÚË ªª Á ‚Ó„Ì˛ ‡·Ë Á‡ÔÓ·i„ÚË ÔÂ„i‚‡ÌÌ˛
ÏiÍÒÂ‡.
ÇËÍÓËÒÚ‡ÌÌfl ̇҇‰ÍË-‚¥Ì˜Ë͇
ç‡Ò‡‰ÍÛ Á ‚¥Ì˜ËÍÓÏ ÏÓÊ̇ ‚ËÍÓËÒÚÓ‚Û-
‚‡ÚË Î˯ ‰Îfl Á·Ë‚‡ÌÌfl ÍÂÏ¥‚, flπ˜ÌËı
·¥ÎÍ¥‚, ÔË„ÓÚÛ‚‡ÌÌfl ·¥ÒÍ‚¥ÚÌÓ„Ó Ú¥ÒÚ‡ Ú‡
‰ÂÒÂÚ¥‚, „ÓÚÓ‚Ëı ‰Îfl ‚ÊË‚‡ÌÌfl.
1. ÇÒÚ‡‚Ú ‚¥Ì˜ËÍ (D2) ‰Ó ̇҇‰ÍË (D1)
Û Ú‡ÍËÈ ÒÔÓÒ¥·, ˘Ó· ‚¥Ì ·Û‚ ̇‰¥ÈÌÓ
Á‡Ù¥ÍÒÓ‚‡ÌËÈ.
2. èÓÚ¥Ï Á‡Í¥Ô¥Ú¸ ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ Û
̇҇‰Í¥ (D1) ‰Ó Ù¥ÍÒ‡ˆ¥ª.
3. ÇÏË͇ÚË ÔÂÂÏË͇˜ ÏÓÊ̇ Î˯Â
Ô¥ÒÎfl ‚‚‰ÂÌÌfl ÔËÒÚÓ˛ ‰Ó Ó·Ó˜Ó„Ó
ÂÁÂ‚Û‡Û.
ÑÎfl ‰ÓÒfl„ÌÂÌÌfl ̇ÈÍ‡˘Ëı
ÂÁÛθڇڥ‚:
ÇËÍÓËÒÚÓ‚ÛÈÚ ¯ËÓÍËÈ ÔÓÒÛ‰.
á·Ë‚‡ÈÚ Ì ·¥Î¸¯Â 400 ÏÎ
ÓıÓÎÓ‰ÊÂÌÓ„Ó ÍÂÏÛ.
á·Ë‚‡ÈÚ Ì ·¥Î¸¯Â 4 flπ˜ÌËı ·¥ÎÍ¥‚.
襉 ˜‡Ò Ó·ÓÚË Ûı‡ÈÚ ‚¥Ì˜ËÍ Á‡
„Ó‰ËÌÌËÍÓ‚Ó˛ ÒÚ¥ÎÍÓ˛.
üÍ ÍÓËÒÚÛ‚‡ÚËÒfl
LJ¯ËÏË ÔËÒÚÓflÏË ‰Îfl
ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl ÔÓ‰ÛÍÚi‚
èËÒÚiÈ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl ÔÓ‰ÛÍÚi‚
i‰Â‡Î¸ÌÓ ÔËÒÚÓÒÓ‚‡ÌËÈ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl
Ï’flÒ‡, ÒËÛ, ˆË·ÛÎi, ÒÔˆiÈ, ˜‡ÒÌËÍÛ,
ÏÓÍ‚Ë, „ˆ¸ÍËı „Óiıi‚, ÎiÒÓ‚Ëı Ú‡
ÏË„‰‡Î‚Ëı „Óiıi‚, ˜ÓÌÓÒÎË‚Û i Ú. iÌ.
ëÔÓ˜‡ÚÍÛ ÒÎi‰ ÓÁiÁ‡ÚË Ì‡ ¯Ï‡ÚÓ˜ÍË
Ï’flÒÓ, ÒË, ˆË·Ûβ, ˜‡ÒÌËÍ, ÏÓÍ‚Û, ÔÂˆ¸
(‰Ë‚ËÒ¸ Ú‡·Îˈ˛ ̇ ÒÚÓ. 3). ÇËÈÏiÚ¸ ÛÒi
Ú‚Â‰i ˜‡ÒÚËÌÍË Ú‡ ¯Í‡‡ÎÛÔÛ „Óiıi‚.
삇„‡:
üÎӂ˘Ë̇
: ÔÂ‰ ÔÓ‰i·ÌÂÌÌflÏ ÌÂÓ·ıi‰ÌÓ
‚ËÈÌflÚË ÛÒi ÍiÒÚÍË, ÒÛıÓÊËÎÎfl, Ú‡ ıfl˘i.
ç ‰ÓÁ‚ÓÎflπÚ¸Òfl ‚ËÍÓËÒÚÓ‚Û‚‡ÚË ˆÂÈ
ÔËÒÚiÈ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl ÍÛ·ËÍi‚ Î¸Ó‰Û Ú‡
̇‰Á‚˘‡ÈÌÓ Ú‚Â‰Ëı ı‡˜Ó‚Ëı ÔÓ‰ÛÍÚi‚
(„Óiıi‚ Û ¯Í‡‡ÎÛÔi, ͇‚Ó‚Ëı ÁÂÂÌ, ¯ÓÍÓ-
·‰Û Ú‡ i̯Ëı ÁÂÂÌ).
1. é·ÂÂÊÌÓ ÁÌiÏiÚ¸ Ô·ÒÚËÍÓ‚Â ÔÓÍËÚÚfl
Á ÌÓʇ (b).
2. èÓÔÂ‰ÊÂÌÌfl: ãÂÁÓ ÌÓʇ (b) ‰ÛÊÂ
„ÓÒÚÂ! á‡‚Ê‰Ë ÚËχÈÚ ÈÓ„Ó Á‡
‚ÂıÌ˛ Ô·ÒÚËÍÓ‚Û ˜‡ÒÚËÌÛ. ÑÎfl
̇‰iÈÌÓª ÙiÍÒ‡ˆiª ÌÓʇ ‚ÒÚ‡ÌÓ‚iÚ¸ ÈÓ„Ó
̇ ˆÂÌÚ‡Î¸ÌËÈ ¯ÚËÙÚ ÂÁÂ‚Û‡Û
ÔÓ‰i·Ì˛‚‡˜‡ (Ò), ̇ÚËÒÌiÚ¸ ̇ ̸ӄÓ
‚ÌËÁ Ú‡ ÔÓ‚ÂÌiÚ¸ ̇ 90°, ‰ÓÍË ‚iÌ
Ì Á‡ÙiÍÒÛπÚ¸Òfl. á‡‚Ê‰Ë ÓÁÏ¥˘ÛÈÚÂ
ÂÁÂ‚Û‡ ÔÓ‰¥·Ì˛‚‡˜‡ ̇ ÓÒÌÓ‚¥
Á ÌÂÍÓ‚ÁÍËÏ ÔÓ‰¥·Ì˛‚‡˜ÂÏ (d).
3. èÓÍ·‰iÚ¸ ı‡˜Ó‚i ÔÓ‰ÛÍÚË Û
ÂÁÂ‚Û‡ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl.
4. ç‡ÍËÈÚ ÂÁÂ‚Û‡ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl
‚ÂıÌ¸Ó˛ ˜‡ÒÚËÌÓ˛ (‡).
5. ÇÒÚ‡‚Ú ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ ‰Ó ‚Âı̸Ӫ
˜‡ÒÚËÌË Ë ÓÁ‚ÂÌ¥Ú¸ ªª, ÔÓÍË ÌÂ
Á‡˘¥·ÌÂÚ¸Òfl.
6. Ç‚iÏÍÌiÚ¸ ÔÂÂÏË͇˜ ‡·Ë ÓÁÔÓ˜‡ÚË
Ó·ÓÚÛ. èi‰ ˜‡Ò Ó·ÓÚË Ó‰Ìiπ˛ ÛÍÓ˛
ÚËχÈÚ ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ, ‡ iÌ¯Ó˛ –
ÂÁÂ‚Û‡ ‰Îfl ÔÓ‰i·ÌÂÌÌfl.
7. èiÒÎfl Á‡‚Â¯ÂÌÌfl Ó·ÓÚË, ÁÌiÏiÚ¸
ÒÔÓ˜‡ÚÍÛ ÂÎÂÍÚÓÏÓÚÓ.
8. áÌiÏiÚ¸ ÔÓÚiÏ ÍÓÊÛı (‡).
9. é·ÂÂÊÌÓ ‚ËÈÏiÚ¸ ÌÓÊ (b). (åÓÊÎË‚Ó,
ÈÓ„Ó ‰Ó‚‰ÂÚ¸Òfl ÚÓıË ÔÓ‚ÂÌÛÚË.)
10.
íÂÔÂ ÔÂÂÓ·ÎÂÌi ÔÓ‰ÛÍÚË ÏÓÊ̇
‚ËÈχÚË Á ÂÁÂ‚Û‡Û. ÑÌÓ ÂÁÂ‚Û‡Û,
˘Ó χπ ÔÓÍËÚÚfl, flÍ Á‡ÔÓ·i„‡π
A
F
A
B
C
D
E
F
A
C
B
F
A
A
B
4163352-01_MR430_CAHC Seite 20 Dienstag, 19. Februar 2008 2:48 14
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22

Braun MR 400 HC Plus El kitabı

Kategori
Karıştırıcılar
Tip
El kitabı