Electrolux EOY5851AOX Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu

Tip
Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu
1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
Kontrol paneli
1. Açma / Kapama
2. Isıtma Fonksiyonları ya
da Yardımlı Pişirme
3. Home (Ana Menü) Tuşu
4. Sıcaklık seçimi
5. Favori
6. Gösterge Ekranı
7. Yukarı tuşu
8. Aşağı tuşu
9. Zaman ve ek
fonksiyonlar
10. Zaman Ayarı
11. OK
12. Otomatik Pişirme
Kısa talimatlar
Açma / Kapama
Bir kere basın, cihaz çalışır konuma geçer.
Isıtma Fonksiyonları/ Yardımlı Pişirme
Bir kere basın, Isıtma Fonksiyonları menüsünü
veya Yardımlı Pişirme menüsünü açar.
Tekrar basın, Isıtma Fonksiyonları menüsü
ile Yardımlı Pişirme menüsü arasında geçiş
yapar. 3 saniye boyunca basılı tutun,
fırın içi aydınlatmayı açar ve kapar.
Sıcaklık seçimi
3 saniye boyunca basılı tutun, Hızlı
Isıtma fonksiyonunu açar ve kapar.
Favori
Bir kere basın, Favori Programlar menüsünü
açar. 3 saniye basılı tutun, aktif fonksiyonu
Favori Programlar menüsüne kaydeder.
Otomatik Pişirme
1. Cihazı açın.
2. Kontrol panelinden kategoriyi seçin.
Geçerli menü fonksiyonları ekrana gelir.
3. Ekrandaki talimatları uygulayın.
30-300°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Isıtma Fonksiyonları
Turbo Izgara
Sıcak Hava
Pizza Konumu
Turbo Izgara
Süre
Süre
TUŞ KİLİDİ
AYARLA + GİT
ISIT+BEKLET
KAYDET
Bitiş
Bitiş
OK ile çalıştırın.
OK ile çalıştırın.
OK ile çalıştırın.
OK ile çalıştırın.
Sıcak Hava
Pizza Konumu
Bir kere basın
Bir veya iki kere basın
Isıtma Fonksiyonları
Sıcak Hava
Pizza Konumu
Üst + Alt Isıtma
Düşük Isıda Pişirme
Alt Isıtma
EKO kızartma
Dondurulmuş yiyecekler
Izgara
Hızlı Izgara
Turbo Izgara
Spesiyaliteler
Ekmek
Graten
Hamur kabartma
Tabak Isıtma
Konserve yapma
Kurutma
Sıcak Tutma
Buz Çözme
Isıtma Fonksiyonları
Otomatik Pişirme
892948483-B-352012
Pişirme
Sünger Kek
Mayalı Çörek
Kek Tepsisi
Kek Kalıbı
Tart
Turta/Kiş
Strudel
Meyveli Kek
Börek
-Dolgulu Tatlılar
-Tuzlu
Ekmek
-Kalıp
-Tepsi
-Yassı Ekmek
Ekmek
-Dolgulu Ekmek
-Dolgulu Tatlılar
Özel Kek
-Marmelatlı Kek
Kızartma
Sığır Eti/Av Eti/Kuzu Eti
Rozbif
-Az pişmiş
-Orta
-İyi Pişmiş
İskandinav Bifteği
-Az pişmiş
-Orta
-İyi Pişmiş
Et kavurma
Kuzu Pirzola, orta
Kuzu Eti Rosto
Sırt bölgesi - Av Eti
Av Eti Rosto
Kümes Hayvanı/Balık
Kümes Hayvanı, kemikli
Tavuk, bütün
Tavuk Kanat
Tavuk Budu
Hindi, bütün
Ördek, bütün
Kaz, bütün
Balık, bütün (1 kg’a kadar)
Kuzu/Dana
Sırt bölgesi - Kuzu Eti
Keçi Eti Rosto
Kuzu Sırtı
Dana Eti Rosto
Hazır
Dondurulmuş Patates
Dondurulmuş Börek
-Dolgulu Tatlılar
-Tuzlu
Taze Börek
-Dolgulu Tatlılar
-Tuzlu
Ekmek/Baget
-Dondurulmuş
-Dondurulmamış
Dondurulmuş Balık/Et
-Balık Graten
-Ekmekli Balık/Et
Dondurulmuş Turta/Kiş
Patatesli Yemekler
-Dondurulmuş
-Taze
Makarna
-Dondurulmuş
-Taze
Pirinçli Yemekler
-Dondurulmuş
-Taze
Sebze Yemekleri
-Dondurulmuş
-Taze
Dondurulmuş Strudel
Atıştırmalık
Fırın Yemekleri
Et/Balık Güveç
-Güveç, kase
-Güveç, yassı kapta
Patatesli Yemekler
Makarna
Sebze Yemekleri
Pirinçli Yemekler
Tatlılar
Sufl e
-Bir geniş kalıp
-Küçük kalıplar
Graten
Pizza
Taze Pizza
-Kalın
-İnce
-Kapalı Pide
Dondurulmuş Pizza
-Önceden pişirilmiş
-Önceden pişirilmemiş
-Kapalı Pide
Taze Pizza yarı pişirilmiş
Küçük Pizza
İşaret ve semboller
Pişirme tepsisi
Rack (rafı)
Pişirme kabı
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOY5851AOX Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu

Tip
Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu