Indesit IFW 6544 IX Kullanici rehberi

Tip
Kullanici rehberi

Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur:

TR
1
ÜRÜN TANIMI
GÜNLÜK REFERANS
KILAVUZU
KONTROL PANELİ
Cihazı kullanmadan önce, Sağlık ve Güvenlik kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyun.
1. K
ontrol paneli
2. Fan
3. Lamba
4. Raf kılavuzları
(seviye, pişirme bölmesinin
duvarında) gösterilir
5. Kapak
6. Üst ısıtma elemanı/
ızgara
7. Tanıtım levhası
(çıkarmayın)
8. Alt ısıtma elemanı
(görünmez)
1. SEÇİM DÜĞMESİNİ
Bir işlev seçmek suretiyle fırını
açmak için kullanılır.
Fırını kapatmak için,
konumuna
çevirin.
2. LAMBA
Fırın açıkken, fırın bölmesinin
lambasını açmak veya kapatmak
için basın.
3. ZAMAN AYARI
Pişirme süresi ayarlarına,
gecikmeli başlatmaya ve
zaman ayarına erişmek için
kullanılır. Fırınkapalıyken saati
görüntülemek için kullanılır.
4. EKRAN
5. AYARLAMA DÜĞMELERİ
Pişirme süresi ayarlarını
değiştirmek için kullanılır.
6. TERMOSTAT DÜĞMESİ
Manuel işlevleri etkinleştirirken
istediğinizcakğı seçmek
içinçevirin.
Turn & Cook” işlevi için
'i
kullanın.
BİR INDESIT ÜRÜNÜ SATIN ALDIĞINIZ
İÇİNTEŞEKKÜR EDERİZ
Daha kapsamlı yardım ve destek için, lütfen
ürününüzü aşağıdaki adresten kaydedin
www.indesit.com/register
WWW
docs.indesit.eu internet adresimizi ziyaret
ederek ve bu kitapçığın arkasında yer alan
talimatlara uyarak, Güvenlik Talimatlarını
ve Kullam ve Bakım Kılavuzu'nu
indirebilirsiniz.
1
2
3
4
5
7
8
6
1 32 4 5
6
2
ALT VE ÜSTTEN ISITMA
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pirmek için
kullanılır.
KONVEKSİYONLU
Aynı anda en fazla iki rafta pişirmek için
kullanılır. Pişirme işleminin yarısında fırın tepsilerinin
konumunu değiştirmek iyi bir fikirdir.
IZGARA
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze
ograten pişirmek veya ekmek kızartmak için kullanılır.
Et ızgara yaparken, pişirme esnasında çıkan sıvıları
toplaması için Fırın tepsisi kullanılmasını öneriyoruz:
Tavayı, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyuekleyin.
GRATEN
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır
(butlar, rozbif, tavuk). Pişirme esnasında çıkan
sıvıları toplaması için bir Fırın tepsisi kullanılmasını
öneriyoruz: Tavayı, rafın altındaki seviyelerden
herhangi birine konumlandırın ve 200 ml içme suyu
ekleyin.
ALTTAN ISITMA
Yemeklerinizin tabanını kızartmak için bu
işlevi kullanın. Yemeğin 1./2. seviyeye yerleştirilmesi
önerilir. İşlev, sebze ve et güveç gibi yemekleri yavaş
pişirmek için de kullanılabilir; bu durumda 3. seviyeyi
kullanın. Fırına ön ısıtma uygulamak gerekmez.
AKSESUARLAR
RAF TABAK (VARSA) FIRIN TEPSİSİ
Aksesuar sayısı ve türü, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir.
Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın alınabilir.
RAFIN VE DİĞER
AKSESUARLARIN TAKILMASI
Rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş
olan arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek
istediğiniz seviyeye takın. Ardından, raf kılavuzu
boyunca mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
Fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf kılavuzlarının
üzerinde kaydırılarak yatay olarak takılır.
Raf kılavuzları, fırının temizliğini kolaylaştırmak
amacıyla çıkarılabilir: yuvalarından çıkarmak için çekin.
FREASY COOK
Tüm ısıtma elemanları ve fan devreye
girerek, ısının fırının içinde dengeli ve eşit bir
şekilde dağılımını garanti eder. Bu pişirme modu
için ön ısıtma gerekli değildir. Bu mod, özellikle
önceden paketlenmiş yiyeceklerin hızlı bir şekilde
pişirilmesi için önerilir (dondurulmuş veya önceden
pişirilmiş). En iyi sonuçlar, yalnızca bir pişirme rafı
kullandığınızda elde edilir.
EKO FANLI HAVA
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et
parçalarını tek bir rafta pişirmek için kullanılır.
Nazik, aralıklı hava dolaşımı sayesinde yemeğin
aşırı kuruması engellenir. Bu EKO işlevi kullanılırken,
pişirme boyunca ışık kapalı kalacak, ancak
'e
basmak suretiyle tekrar açılabilecektir.
TURN & COOK
Bu işlev, et, balık, makarna, tatlı ve sebzeler de
dahil olmak üzere geniş kapsamlı yemek tariflerini
pişirmek için ideal sıcaklık ve süreyi otomatik olarak
seçer. Fırın soğuk iken işlevi etkinleştirin.
İŞLEVLER
TR
3
1. SAATİN AYARLANMASI
Cihazı ilk açtığınızda saati ayarlamanız gerekecek:
simgesi ile saate ait iki rakam ekranda yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basın.
Saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve
onaylamak için
'e basın. Dakikaya ait iki rakam
yanıp sönmeye başlayacaktır.
Dakikayı ayarlamak için
veya 'i kullanın ve
onaylamak için
'e basın.
Lütfen dikkat edin: Örneğin uzun süreli güç kesintilerinden
sonra simgesi yanıp sönerken, saati sıfırlamanız
gerekecektir.
2. FIRINI YENİDEN ISITIN
Yeni bir fırın, imalat esnasında kalmış olabilecek
kokular yayabilir: Bu tamamen normaldir.
Dolayısıyla yemek pişirmeye başlamadan önce,
olasıkokuları gidermek için fırının içi boş halde
ısıtılmasını öneriyoruz.
Fırındaki koruyucu karton ambalajlarını veya şeaf
filmleri ve içindeki aksesuarları çıkarın.
Fırını tercihen “Konveksiyonlu” işlevini kullanarak
yaklaşık bir saat boyunca 250 °C'de ısıtın. Fırın, bu süre
boyunca boş olmalıdır.
İşlevi doğru şekilde ayarlamak için talimatlara uyun.
Lütfen dikkat edin: cihazı ilk kez kullandıktan sonra odanın
havalandırılması tavsiye edilir.
CİHAZIN İLK KULLANIMI
1. R İŞLEV SEÇİN
Bir işlev seçmek için, seçim düğmesini istediğiniz işleve
karşılık gelen simgeye çevirin: Ekran aydınlatılacak ve
sesli bir sinyal duyulacaktır.
2. BİR İŞLEVİ ETKİNLEŞTİRİN
MANUEL
Seçtiğiniz işlevi başlatmak için, istediğiniz sıcaklığı
ayarlamak üzere termostat düğmesini çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme sırasında, seçim düğmesini
çevirerek işlevi değiştirebilir veya termostat düğmesini
çevirerek sıcaklığı ayarlayabilirsiniz.
İşlev, termostat düğmesi 'nin üstündeyken
başlamayacaktır. Pişirme süresini, pişirme bitiş saatini
(yalnızca bir pişirme süresi ayarlamışsanız) ve zaman ayarını
ayarlayabilirsiniz.
TURN & COOK
Turn & Cook” işlevini başlatmak için, seçim düğmesini
ilgili simgenin üzerine çevirerek ve termostat düğmesini
/ simgesinin üzerinde tutarak işlevi seçin.
Pişirme işlemini sonlandırmak için, seçim düğmesini
nin üzerine çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme bitiş saatini ve zaman ayarını
ayarlayabilirsiniz.
Turn & Cook işlevini kullanırken en iyi sonuçları elde
etmekiçin, aşağıdaki tabloda her yiyecek türü için önerilen
ağırlıklara uyun.
Yiyecek Yemek tarifi Ağırlık (kg)
Et
Dana fırın, Az pişmiş rozbif 0,6 - 0,7
Tavuk / Parçalanmış kuzu budu 1,0 - 1,2
Balık
Somon fileto / Fırında balık (bütün) 0,9 - 1,0
Kağıtta balık 0,8 - 1,0
Sebze
Dolmalar 1,8 - 2,5
Sebzeli turta 1,5 - 2,5
Tuzlu
pastalar
Kiş / Pide 1,0 - 1,5
Makarna
Lazanya / Makarna veya pirinç
böreği
1,5 - 2,0
Pasta
Mayalı kek / Erikli kek 0,9 - 1,2
Elma fırın 1,0 - 1,5
Ekmek
Somun ekmek 0,5 - 0,6
Baget ekmeği 0,5 - 0,8
GÜNLÜK KULLANIM
4
3. ÖN ISITMA
İşlev başlatıldığında, sesli bir sinyal ile ekranda
yanıp sönen bir
simgesi, ön ısıtma aşamasının
etkinleştirilmiş olduğunu belirtir.
Bu aşamanın sonunda, sesli bir sinyal ile ekrandaki
sabit simge
, fırının ayarlanan sıcaklığa ulaştığını
bildirecektir: Bu noktada, yiyeceği içeri yerleştirin ve
pişirme işlemi ile devam edin.
Lütfen dikkat edin: Ön ısıtma bitmeden yemeğin fırına
verilmesi, nihai pişirme sonucunu olumsuz etkileyebilir.
. PİŞİRMEYİ PROGRAMLAMA
Pişirmeyi programlamaya başlamadan önce bir işlev
seçmeniz gerekecektir.
SÜRE
Ekranda simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz pişirme süresini ayarlamak için veya 'i
kullanın ve ardından onaylamak için
'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: Sesli bir sinyal duyulacak ve
ekranda pişirmenin tamamlandığı gösterilecektir.
Notlar: Ayarladığınız pişirme süresini iptal etmek için, ekranda
simgesi yanıp sönmeye başlayana kadar 'e basmaya
devam edin, ardından pişirme süresini “00:00” olarak sıfırlamak
için 'i kullanın.
Bu pişirme süresine, ön ısıtma aşaması dahildir.
PİŞİRMETİŞ SAATİ/GECİKMELİ
BAŞLATMANINPROGRAMLANMASI
Bir pişirme süresi ayarlandıktan sonra, işlevin
başlatılması, bitiş saatini programlamak suretiyle
geciktirilebilir:
simgesi ve şimdiki saat ekranda
yanıp sönmeye başlayana kadar
'e basın.
Pişirmenin sona ermesini istediğiniz saati seçmek için
veya 'i kullanın ve 'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: işlev, pişirme işleminin ayarladığınız
saatte sona ermesi için hesaplanan süreden sonra
otomatik olarak başlayana kadar duraklatılacaktır.
Notlar: Ayarı iptal etmek için, seçim düğmesini konumuna
çevirmek suretiyle fırını kapatın.
PİŞİRME SONU
Sesli bir sinyal duyulacak ve ekranda işlevin sona
erdiğisterilecektir.
Seçim düğmesini farklı bir işlev seçmek için veya fırı
kapatmak için “
” konumuna çevirin.
Lütfen dikkat edin: Zaman ayarı etkin ise, ekranda, kalan süre
ile değişimli olarak “END ifadesi gösterilecektir.
. ZAMAN AYARININ AYARLANMASI
Bu seçenek, pişirmeyi kesintiye uğratmaz veya
programlamaz; ancak, bir işlev etkin iken veya fırın
kapalı durumdayken ekranı zaman ayarı olarak
kullanmanızı sağlar.
Ekranda
simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz saati ayarlamak için veya 'i kullanın
ve onaylamak için
'e basın.
Zaman ayarı seçilen süreyi geri saymayı bitirdiğinde
sesli bir sinyal duyulacaktır.
Notlar: Zaman ayarını iptal etmek için, simgesi yanıp
sönmeye başlayana kadar 'e basmaya devam edin,
ardından saati “00:00” olarak sıfırlamak için 'i kullanın.
TR
5
PİŞİRME TABLOSU
YEMEK TARİFİ İŞLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK.)
SEVİYE
VE AKSESUARLAR
Mayalı kekler
Evet 160 - 180 30 - 90
2/3
Evet 160 - 180 30 - 90 ***
4
1
Kremalı pasta
(cheese cake, strudel, elmalı turta)
Evet 160 - 200 35 - 90
2
Evet 160 - 200 35 - 90 ***
4
2
Çörekler/küçük tartlar
Evet 170 - 180 15 - 45
3
Evet 160 - 180 20 - 45 ***
4
2
Profiterol çöreği
Evet 180 - 200 30 - 40
3
Evet 180 - 190 35 - 45 ***
4
2
Beze
Evet 90 150 - 200
3
Evet 90 140 - 200
4
2
Ekmek / Pizza / Focaccia
Evet 190 - 250 15 - 50
2
Evet 190 - 250 25 - 50 ***
4
2
Dondurulmuş pizza
Evet 250 10 - 15
3
Evet 250 10 - 20 ***
4
2
Tuzlu pastalar
(sebzeli turta, kiş)
Evet 175 - 200 45 - 60
3
Evet 175 - 190 45 - 60 ***
4
2
Milföy tatlısı / milföy krakerleri
Evet 190 - 200 20 - 30
3
Evet 180 - 190 15 - 40 ***
4
2
Lazanya / fırında makarna / fırın
rulo makarna / pide
Evet 190 - 200 45 - 65
2
Kuzu/dana/ sığır/domuz 1 kg Evet 190 - 200 80 - 110
3
AKSESUARLAR
Raf
Rafın üzerinde fırın kabı
veya kek kalıbı
Rafın üzerinde fırın tepsisi/
tabak veya fırın kabı
Tabak / Fırın tepsisi
İçerisine 200 ml su
konulmuş tabak /
fırıntepsisi
İŞLEVLER
Alt ve üstten ısıtma Izgara Graten Konveksiyonlu Eko Konveksiyonlu
6
*
Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde yemeği çevirin
**P
işirme işleminin üçte ikisine gelindiğinde yemeği çevirin
(gerekirse).
*** Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde seviyeleri
değiştirin.
**** Tahmini süre: kişisel tercihe göre yemekler fırından farklı
zamanlarda çıkarılabilir. Pişirme işleminin üçte ikisine
gelindiğinde gerekirse raarı değiştirin.
IEC 60350-1 standardı uyarınca sertifikasyon makamlarına
yönelik hazırlanmış olan test edilmiş yemek tarieri tablosu
için docs.indesit.eu adresinden Kullanım ve Bakım
Kılavuzu'nu indirin.
YEMEK TARİFİ İŞLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK.)
SEVİYE
VE AKSESUARLAR
Tavuk/tavşan/ördek 1 kg Evet 200 - 230 50 - 100
2
Hindi/kaz 3 kg - 190 - 200 100 - 160
2
Fırında balık/kağıtta (fileto, bütün) Evet 170 - 190 30 - 45
2
Dolmalar
(domates, kabak, patlıcan)
Evet 180 - 200 50 - 70
2
Kızarmış ekmek 5' 250 2 - 6
5
Balık fileto/dilim - 230 - 250 15 - 30*
4
3
Sosis / kebap / pirzola /
hamburger
- 250 15 - 30*
5
4
Tavuk fırın 1-1,3 kg Evet 200 - 220 55 - 70**
2
1
Az pişmiş rozbif 1 kg Evet 200 - 210 35 - 50**
3
Kuzu budu/paça Evet 200 - 210 60 - 90**
3
Fırın patates Evet 200 - 210 35 - 55**
3
Sebze graten - 200 - 210 25 - 55
3
Lazanya ve et Evet 200
50 - 100****
4
1
Et ve patates Evet 190 - 200
45 - 100****
4
1
Balık ve sebzeler Evet 180
30 - 50****
4
1
Rosto/içi doldurulmuş rostoluk
etparçaları
- 170 - 180 100 - 150
2
AKSESUARLAR
Raf
Rafın üzerinde fırın kabı
veya kek kalıbı
Rafın üzerinde fırın tepsisi/
tabak veya fırın kabı
Tabak / Fırın tepsisi
İçerisine 200 ml su
konulmuş tabak /
fırıntepsisi
İŞLEVLER
Alt ve üstten ısıtma Izgara Graten Konveksiyonlu Eko Konveksiyonlu
TR
7
DIŞ YÜZEYLER
Yüzeyleri nemli bir mikrofiber bezle temizleyin.
Çok kirli ise, birkaç damla pH açısından nötr deterjan
damlatın. Kuru bir bezle silerek kurulayın.
Korozif veya aşındırıcı deterjanlar kullanmayın. Bu tür
ürünlerden herhangi biri dikkatsizlik sonucu cihazın
yüzeyleri ile temas ederse, derhal nemli bir mikrofiber
bezle temizleyin.
İÇ YÜZEYLER
Her kullanımdan sonra fırını soğumaya bırakın ve
ardından, yemek artıklarının neden olduğu kalıntı veya
lekeleri temizlemek için tercihen hala sıcakken temizleyin.
Su içeriği yüksek yiyeceklerin pişirilmesi sonucu oluşan
y
oğuşma suyunu kurutmak için, fırını tamamen soğumaya
bırakın ve ardından bir bez veya süngerle silin.
Kapak, camın temizliğini kolaylaştırmak için kolayca
çıkarılıp takılabilir
WWW
.
Kapak camını uygun bir sıvı deterjanla temizleyin.
Izgaranın üst ısıtma elemanı, fırının üst panelini
temizlemek üzere alçaltılabilir:
Isıtma elemanını yuvasından çıkarın ve ardından
alçaltın. Isıtma elemanını tekrar eski konumuna
yerleştirmek için, kendinize doğru hafifçe çekin ve
tırnak desteğinin doğru yuvada olduğundan emin
olun.
AKSESUARLAR
Kullanımdan sonra aksesuarları bulaşık deterjanı
çözeltisinin içine koyun, eğer hala sıcaksa bunları fırın
eldivenleriyle tutun. Yemek artıkları, bir bulaşık fırçası
veya sünger kullanılarak çıkarılabilir.
Buharlı temizleme cihazları
kullanmayın.
Tüm işlemler sırasında koruyucu
eldiven kullanın.
Gereken işlemleri, fırın soğuk
iken gerçekleştirin.
Cihazın elektrik fişini prizden
çekin.
Cihazın yüzeylerine zarar
verebileceklerinden bulaşık
teli, aşındırıcı tel veya aşındırıcı/
korozif temizlik maddeleri
kullanmayın.
KAPAĞI ÇIKARTMA VE YERİNE TAKMA
1. Kapağı çıkarmak için, tamamen açın ve mandalları
kilit açma konumuna gelene kadar alçaltın.
2. Kapağı kapatabildiğiniz kadar kapatın.
Kapağı her iki elinizle sıkıca tutun – tutma kolundan
tutmayın.
Kapağı, yuvasından (b) kurtulana kadar yukarı
doğru (a) çekerken aynı anda kapatmayı sürdürerek
çıkarabilirsiniz.
~60°
a
b
~15°
Kapağı, yumuşak bir yüzey üzerine dayayarak bir
tarafa koyun.
3. Fırına doğru hareket ettirmek, menteşelerin
kancalarını yuvaları ile hizalı konuma getirmek ve üst
kısmı yuvasına sabitlemek suretiyle kapağı yerine takın.
4. Kapağı alçaltın ve ardından tamamen açın.
Mandalları, orijinal konumlarına gelecek şekilde
alçaltın: Tamamen alçalttığınızdan emin olun.
5. Kapağı kapatmayı deneyin ve kontrol paneli ile
hizalı olduğundan emin olmak için kontrol edin.
Değilse, yukarıdaki adımları tekrarlayın.
CLICK&CLEAN - CAMIN TEMİZLENMESİ
1. Kapağı çıkardıktan ve tutma kolu aşağı bakacak
şekilde yumuşak bir yüzeyin üzerine koyduktan sonra,
iki tespit klipsine aynı anda basın ve kapağın üst
kenarını, kendinize doğru çekerek çıkarın.
2. İç camı kaldırın ve her iki elinizle sıkıca tutun,
çıkarın ve temizlemeden önce yumuşak bir yüzeyin
üzerine koyun.
3. İç camı doğru şekilde yeniden konumlandırmak için,
sol köşesinde “R” harfinin göründüğünden ve temiz
yüzeyinin (baskılı olmayan) yukarı baktığından emin
olun. Önce, camın “R” ile işaretli olan uzun tarafını
destek yuvalarına takın, ardından konumuna alçaltın.
4. Üst kenarı yerine takın: Bir klik sesi, konumun doğru
olduğunu bildirecektir. Kapağı yerine takmadan önce
sızdırmazlık yerinin güvenli olduğundan emin olun.
BAKIM VE
TEMİZLİK
8
Sorun Olası neden Çözüm
Fırın çalışmıyor. Güç kesintisi.
Şebeke bağlantısının
kesilmesi.
Şebeke elektrik gücü olup olmadığını ve
fırının elektrik beslemesine bağlı olup
olmadığını kontrol edin.
Sorunun giderilip giderilmediğini görmek
için, fırını kapatıp yeniden açın.
Ekranda “F” harfi ve ardından
bir rakam görünüyor.
Yazılım sorunu. Size en yakın Satış Sonrası Müşteri Servis
Merkezi ile irtibata geçin ve “F” harfini takip
eden rakamı belirtin.
ŞİRME TABLOSU NASIL OKUNMALIDIR
Tabloda, farklı türlerdeki yiyecekleri pişirmek için en
iyi işlev, aksesuarlar ve seviye listelenmiştir.
Pişirme süreleri yemeğin fırına konulduğu andan
itibaren başlar, ön ısıtma (gerekirse) hariç tutulmuştur.
Pişirme sıcaklıkları ve süreleri yaklaşık olarak verilmiştir
ve yemeğin miktarına ve kullanılan aksesuar türüne
göre değişir. İlk başta önerilen en düşük ayarları
kullanın, eğer yemek yeterince pişmezse o zaman
daha yüksek ayarlara geçin. Verilen aksesuarları
kullanın ve koyu renkli metal kek kaplarını ve fırın
tepsilerini tercih edin. Ayrıca ateşe dayanıklı (payreks)
veya kumlu taştan yapılmış tava ve aksesuarlar da
kullanabilirsiniz, ancak bunlarda pişirme süresinin
biraz daha uzun olacağını unutmayın.
RKAÇ YEMEĞİ AYNI ANDA PİŞİRME
“Konveksiyonlu” işlevi, farklı türlerdeki yiyecekleri
(balık ve sebze gibi) aynı anda farklı raflarda
pişirmenizi sağlar.
Pişirme işleminin üçte ikisine gelindiğinde gerekirse
rafları değiştirin.
Daha kısa pişirme süresi gerektiren yemeği çıkarın ve
daha uzun süre gerektiren yemeği fırında tutmaya
devam edin.
ÜRÜN FİŞİ
WWW
Bu cihazın enerji verilerini içeren ürün fi,
docs.indesit.eu internet adresinden indirilebilir
KULLANIM VE BAKIM KILAVUZUNA
NASILULAŞILABİLİR
>
WWW
Ürünün ticari kodunu belirterek,
Kullanım ve Bakım Kılavuzunu,
docs.indesit.eu internet adresimizden
indirin (bu kare kodu kullanabilirsiniz).
> Alternatif olarak, Satış Sonrası Müşteri
Servisimizleirtibata geçin.
SATIŞ SONRASI SERVİSİMİZLE İLETİŞİM
İrtibat bilgilerimize garanti kılavuzundan
ulaşabilirsiniz.
SatışSonrası Müşteri
Servisimizle iletişim
kurarken, lütfen
ürününüzün tanıtım
levhasında yer alan
kodları belirtin.
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XX
X
XX
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
400010893794
İtalya'da basılmıştır
001
ARIZA GİDERME
FAYDALI İPUÇLARI
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

Indesit IFW 6544 IX Kullanici rehberi

Tip
Kullanici rehberi
Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur: