Kenwood KM200 El kitabı

Kategori
Mikser / mutfak robotu aksesuarları
Tip
El kitabı

Aşağıda, Kenwood Chef KM200, KM300, KM400 ve Major KM600, KM800 modelleri için kısa bilgiler bulacaksınız. Bu cihazlar, çeşitli yiyecekleri karıştırmak, çırpmak ve yoğurmak için ideal mutfak ekipmanlarıdır. Kekler, bisküviler, hamur işleri, krema, dolgular ve hatta püre yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, yumurta, krema, hafif süngerler, beze, cheesecake, muslar ve sufle gibi tarifler için de mükemmeldir. Hamur işleri için ise maya karışımları idealdir. Farklı türdeki karıştırma işleri için uygun olan farklı aparatlar beraberinde gelir ve bu, cihazları çok yönlü kılar.

Aşağıda, Kenwood Chef KM200, KM300, KM400 ve Major KM600, KM800 modelleri için kısa bilgiler bulacaksınız. Bu cihazlar, çeşitli yiyecekleri karıştırmak, çırpmak ve yoğurmak için ideal mutfak ekipmanlarıdır. Kekler, bisküviler, hamur işleri, krema, dolgular ve hatta püre yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, yumurta, krema, hafif süngerler, beze, cheesecake, muslar ve sufle gibi tarifler için de mükemmeldir. Hamur işleri için ise maya karışımları idealdir. Farklı türdeki karıştırma işleri için uygun olan farklı aparatlar beraberinde gelir ve bu, cihazları çok yönlü kılar.

side 78 Bruksanvisning
Gratulerer med kjøpet av Kenwood. Med et så stort utvalg av tilbehør, er den mer enn bare
en mikser. Det er en kjøkkenkunstner-maskin. Vi håper du vil ha stor glede av den.
Robust. Pålitelig. Allsidig. Kenwood.
sivu 86 käyttöohjeet
Onnittelut Kenwood-ostoksen johdosta! Koneeseenne kuuluu niin suuri määrä erilaisia laitteita,
että se on todellakin paljon enemmän kuin pelkkä vatkain. Tämä yleiskone on alansa viimeisintä
huutoa ja toivotamme teille miellyttäviä työhetkiä sen parissa.
Vahva. Luotettava. Monipuolinen. Kenwood.
sayfada
94
kkuullllaannıımm yyöönneerrggeelleerrii
Kenwood karı…tırıcıyı seçtiòiniz için tebrikler. Kenwood'un kapsamlı ek parça dizisi istediòiniz
yiyeceòi hazırlama olanaòı verir. Kenwood yalnızca bir karı…tırıcı aygıt deòil, mutfak sanatı
aracıdır. Zevkle kullanınız.
Kenwood saòlam, güvenilir ve kullanı…lıdır.
str.
102 návod k pou¥ití
Blahop¡ejeme Vám ke koupi spot¡ebiïe znaïky Kenwood. Díky •irokému sortimentu
dodávaného p¡íslu•enství jste zakoupili víc, ne¥ jen kuchyñskƒ strojek. Získali jste •piïkovƒ
kuchyñskƒ robot. Vê¡íme, ¥e Vám bude dob¡e slou¥it.
Robustní. Spolehlivƒ. Univerzální. Kenwood.
oldal
110 használati utasítás
Köszöntjük a Kenwood vásárlói körében! Az Ön által kiválasztott robotgép a csatlakoztatható
változatos tartozékok révén a legtöbb konyhai munkában segítòtársa lesz. Reméljük, örömmel
használja majd.
Ellenálló, megbízható, sokoldalú - Kenwood.
str.
118 instrukcje
Gratulujemy zakupu Kenwooda. Majåc tak szeroki asortyment narzëdzi jest on wiëcej, ni¯
malakserem. Jest on dzie¢em bie¯åcej sztuki kuchennej. Mamy nadziejë, ¯e sië Paæstwu
spodoba.
Mocny. Niezawodny. Uniwersalny. Kenwood.
странице
126 Указания по применению
Мы рады, что вы приобрели кухонный комбайн нашей фирмы. Благодаря широкому
ассортименту имеющихся насадок этот прибор является не просто миксером - это
современный кухонный комбайн. Пользуясь им, вы получите истинное удовольствие.
Прочный. Надежный. Универсальный. Изготовитель - фирма
KENWOOD.
 134  
      Kenwood.     
           ,    
    .     .
. . . Kenwood.
Kenwood
Norsk
Suomi
Türkçe
Cesky
Magyar
Polski
Русский
Ekkgmij
´d°w
¢FKOLU‹ 144 ÅH∫W
≤NMµJr ´Kv ®d«¡ §NU“ ØOMuËœ. ˱l ¢u≠d ¢AJOKW Ë«ßFW ØNcÁ ±s «∞LK∫IU‹, ≠Nu ∞Of ±πdœ îö©W. °q «≤t §NU“ ±D∂a
¨U¥W ≠w «∞dË´W Ë«ô¢IUÊ.«≤MU ≤Q±q ¢L∑FJr °t.
±∑Os, ±u£u‚, ±∑Fbœ «ôß∑FLUô‹, ØOMuËœ.
güvenlik önlemleri
Aygıtın ek parçalarını takmadan ya da çıkarmadan ve temizlemeden
önce ya da kullandıktan sonra aygıtın fi…ini prizden çekiniz.
Çocukların ya da engelli ki…ilerin bu aygıtı kullanmalarına izin vermeyiniz
ya da denetim altında kullanmalarına izin veriniz.
Hasarlı aygıtları kullanmayınız. Hasarlı mutfak robotunu onarımcıya
götürüp denetimden geçirtiniz. Bu konuda 100. sayfadaki 'bakım'
bölümüne bakınız.
Kullanılması yetkili üretici tarafından onaylanmamı… ek parçaları ve aynı
anda birden fazla ek parça kullanmayınız.
Aygıta hiçbir zaman 96. sayfada açıklanan azami kullanım miktarlarının
üstünde yiyecek doldurmayınız.
Çocukların bu aygıtla oynamalarına izin vermeyiniz.
Herhangi bir ek parçayı kullanmadan önce parçayla birlikte verilen
güvenlik önlemlerini dikkatle okuyunuz.
Bu mutfak robotu yalnızca evde kullanım amacıyla üretilmi…tir.
elektrik akımına baòlanması
Mutfak robotunu çalı…tırmadan önce evinizdeki elektrik akımının aygıtta
belirtilen akımla aynı olduòundan emin olunuz.
Bu aygıt, 89/336/EEC sayılı Avrupa Ekonomik Topluluòu Yönergesi'ne
uygun olarak üretilmi…tir.
ilk kullanımdan önce
1 Aygıtın tüm ambalajını çıkarınız.
2 Aygıtın tüm parçalarını yıkayınız. Bu konuda 100. sayfadaki 'temizlik ve
bakım' bölümünü okuyunuz.
mutfak robotunun parçaları
ek parça çıkı…ları yüksek hız çıkı…ı
meyve sıkacaòı çıkı…ı
dü…ük hız çıkı…ı
ek parça yuvası
karı…tırıcı karı…tırıcı kafası
ek parça sürgüsü
çanak
kafa kaldırma kolu
açma/kapama ve hız düòmesi
güç birimi
K-çırpıcı
çırpıcı
hamur yoòurucu
kazıma bıçaòı/spatula
Kenwood mutfak robotunun parçaları
95

Türkçe
karı…tırıcının parçaları ve kullanımı
K-çırpıcı
Pasta, bisküvi, hamur i…i, …ekerli krema, iç malzeme, ekler ve patates
püre yapmak için kullanılır.
çırpıcı
Yumurta, kaymak, sulu hamur, pandispanya, kaymaklı kurabiye, peynirli
kek, dondurulmu… krema, sufle yapmak için kullanılır. Yaò ve …ekeri
kremala…tırmak gibi aòır karı…ımlar için çırpıcıyı kullanmayınız.
Kullanıldıòı taktirde çırpıcı hasar görebilir.
hamur yoòurucu
Mayalı karı…ımlar için kullanılır.
karı…tırıcının kullanımı
1 Kafa kaldırma kolunu sola çeviriniz ve karı…tırıcının kafasını yerine
oturuncaya kadar kaldırınız.
ek parça takma 2 Duruncaya kadar çeviriniz ve itiniz.
3 Çanaòı taban birimine takınız. A…aòı doòru bastırınız ve saòa çeviriniz
4 Kafa kaldırma kolunu sola çeviriniz ve karı…tırıcının kafasını yerine
oturuncaya kadar a…aòı indiriniz.
5 Ÿstediòiniz hızı seçiniz ve hız düòmesine basınız.
Kısa süren karı…ım i…lemleri için pals düòmesine basınız.
ek parça çıkarma 6 Ek parçayı yerinden çıkarınız.
faydalı bilgiler
Aygıtı durdurunuz ve çanaòı kazıma bıçaòı/spatula ile düzenli
aralıklarla sıyırınız.
Yumurtaları oda sıcaklıòında çırpınız.
Yumurta aklarını çırpmadan önce çanakta ya da çırpıcıda yaò birikintileri
ya da yumurta sarısının olmadıòınden emin olunuz.
Yemek ve tatlı tarifinizde aksi belirtilmediyse hamur i…leri için soòuk
içerikler kullanınız.
ekmek yapma
önemli notlar
A…aòıda belirtilen azami içerik miktarlarını a…mayınız. Aksi taktirde aygıtı
a…ırı derecede yüklemi… olacaksınız.
Aygıtın çalı…ması zorlanıyorsa, aygıtı durdurunuz. Hamurun yarısını alınız
ve ayrı ayrı yoòurunuz.
Aygıta önce sulu karı…ımları koyarsanız içeriklerin karı…ması daha kolay
olur.
en çok kuuanım miktarları
KM300, 400, 410 modelleri KM600, 800 ve 810 modelleri
hamur i…i tatlılar
Un aòırlıòı: 680gr Un aòırlıòı: 910gr
katı mayalı hamur
Un aòırlıòı: 1.36kg Un aòırlıòı: 1.5kg
Ÿngiliz türü
Toplam aòırlık: 2.18kg Toplam aòırlık: 2.4kg
yumu…ak mayalı hamur
Un aòırlıòı: 1.3kg Un aòırlıòı: 2.6kg
Avrupa türü
Toplam aòırlık: 2.5kg Toplam aòırlık: 5kg
meyveli kek karı…ımları
Toplam aòırlık: 2.72kg Toplam aòırlık: 4.55kg
yumurta akları
12 yumurta akı 16 yumurta akı
hız seçimi
K-çırpıcı
yaò ve …ekeri kremala…tırmak için asgari hızdan ba…layınız ve giderek 5.
hıza geçiniz.
kremalı karı…ımlara yumurta çırpmak için 4. ve ‘azami’ hızı seçiniz.
un, meyve vbg içerikleri karı…tırmak için asgari ve 1. hızı kullanınız.
kek karı…ımları için asgari hızdan ba…layınız ve giderek azami hıza
geçiniz.
yaòı una yedirmek için asgari ve 2. hızı seçiniz.
çırpıcı
En az hızdan ba…layarak yava… yava… 'azami' hıza geçiniz.
hamur yoòurucu
'En az' hızdan ba…layarak 1. hıza geçiniz.
temizlik için 100. sayfayı okuyunuz
P
96
karı…tırıcı
sorun
çırpıçı ya da K-çırpıcı çanaòın dibine deòiyorsa ya da çarpıyorsa ya da
çanaòın dibindeki içeriklere ula…mıyorsa.
çözüm
Ek parçanın yüksekliòini a…aòıda gösterildiòi gibi ayarlayınız:
1 Aygıtın çalı…masını durdurunuz ve fi…ini prizden çekiniz.
2 Karı…tırıcının kafasını kaldırarak çırpıyı ya da K-çırpıcıyı takınız.
3 Ek parçayı tutarak ⁄ekil ’de gösterildiòi gibi somunu gev…etiniz.
4 Karı…tırıcının kafasını a…aòıya doòru itiniz.
5 Mili çevirerek yüksekliòi ayarlayınız. Çırpıcının ya da K-çırpıcının
çanaòın dibine deòecek kadar yakın olması, ⁄ekil ’de gösterildiòi gibi
en iyi yükseklik ayarıdır.
6 Karı…tırıcının kafasını kaldırınız ve çırpıcı ya da K-çırpıcıyı tutarak
somunu sıkı…tırınız.
yuvarlak ve D biçimi sıçrama önleme
kapaòının takılması ve kullanımı
(eòer varsa)
1 Karı…tırıcının kafasını yerine oturuncaya kadar kaldırınız.
2 Çanaòı tabana takınız.
3 ⁄ekil ’de gösterildiòi gibi sıçrama önleme kapaòını tamamen yerine
oturuncaya kadar itiniz. Kapaòın kanadı yuvarlak kapaklar için ⁄ekil
’de, D biçimi kapaklar için ise ⁄ekil ’de gösterildiòi gibi
konumlandırılmalıdır.
4 Ÿstediòiniz ek parçayı takınız.
5 Karı…tırıcının kafasını çanaòın biçimini izleyecek …ekilde a…aòı itiniz.
Karı…tırırken sıçrama önleme kapaòının kaldırma kanadını açarak diòer
içerikleri çanaòa atabilirsiniz.
Ek parçaları deòi…tirmek için sıçrama önleme kapaòını kaldırmanıza
gerek yoktur.
6 Sıçrama önleme kapaòını çıkarmak için karı…tırıcının kafasını kaldırınız
ve a…aòı doòru itiniz.
sorun giderme
97
ek parça ek parça kodu
Ÿtalyan pasta yapıcı A936 – 6 disk içerir
yavaŸ dilimleyici/rendeleyici A948 – 4 donatı içerir
süper kıyıcı A950 – uyarlaçlar:
a büyük sosis yapıcı
b küçük sosis yapıcı
c kebbe yapıcı
hububat öòütücü
A941
sert meyve sıkacaòı A995
sıvıla…tırıcı 1,2lt akrilik A993; 1,2lt cam A994; 1,5lt paslanmaz çelik A996
çoklu öòütücü A938 – 4 cam sürahi ve 4 koruma kapaòı içerir
hızlı dilimleyici/rendeleyici A998 – 3 kesme diski içerir
seçimlik diskler a çok kalın rendeleyici, parça no. 639021
b soyma diski, parça no. 639150
c standart parmak patates dilimleyici, parça no. 639083
meyve/sebze sıkacaòı A935
dondurma yapıcı CHEF A953, MAJOR A954
patates soyucu CHEF A934, MAJOR A952
süzgeç ve elek CHEF A992, MAJOR A930
kenlyte yuvarlak çanak CHEF 265026, MAJOR 412095
yuvarlak sıçrama önleme kapaòı a CHEF ve MAJOR 444347
kenlyte D biçimi çanak CHEF 489969
D biçimi sıçrama önleme kapaòı a CHEF 604349
paslanmaz çelik çanaklar cilalı: CHEF 638821, MAJOR 642779
örtü CHEF 533722, MAJOR 606397
ek parçalar
Satın aldıòınız pakette bulunmayan ek parçalar için KENWOOD
satıcınıza ba…vurunuz.
98
b
c
a
temizlik ve bakım
temizlik ve bakım
Temizlemeye ba…madan önce aygıtı durdurunuz ve fi…ini prizden çekiniz.
Çıkı… deliklerinde ve çok az yaò birikintisi olabilir. Bu durum
normaldir ve ilk kullanımdan önce bir bezle siliniz.
güç birimi
Nemli bir bezle siliniz ve kuru bir bezle kurulayınız.
A…ındırıcı temizlik malzemeleri kullanmayınız ve aygıtı suya
batırmayınız.
çanaklar
Çanakları elle yıkayınız ve tamamen kurulayınız.
Paslanmaz çelik çanak kullanıyorsanız telli fırça, çelik ovma teli ya da
aòartıcı kullanmayınız. Kireçlenmeyi gidermek için sirke kullanınız.
Ocak, fırın ve mikro dalga fırın gibi ısı kaynaklarına yakın yerlerde
kullanmayız. Hiçbir biçimde ısıyla temas ettirmeyiniz.
ek parçalar
Ek parçaları elle yıkayınız ve tamamen kurulayınız.
K-çırpıcı, çırpıcı ve hamur yoòurucu bula…ık makinesinde yıkanırsa bu
parçaların rengi solabilir.
sıçrama önleme kapaòı
Elle yıkayınız ve arkasından tamamen kurulayınız.
bakım ve mü…teri hizmetleri
Elektrik kordonu hasar görürse, KENWOOD ya da yetkili KENWOOD
onarımcısına ba…vurunuz.
Aygıtın kullanımı, ek parça sipari…i, bakımı ve onarımı için aygıtı satın
aldıòınız satıcıya ba…vurunuz.
100
yemek tarifleri
Ekmek yapımıyla ilgili yönergeler için 96. sayfaya bakınız.
beyaz ekmek katı Ÿngiliz hamuru
içerikler
1.36kg sert sade un
15ml (3 çay ka…ıòı) tuz
25gr taze maya ya da 15gr kuru maya ve 5ml (1 çay ka…ıòı) toz …eker
750ml ılık su (43˚C). Isıölçerle suyun ısısını ölçünüz ya da 500ml soòuk
suya 250ml kaynar su ilave ediniz
25gr yaò
pi…irme yöntemi 1 kuru maya (su katılması gereken türde): çanaòa ılık su koyunuz.
Arkasından maya ve …eker ilave ederek 10 dakika süreyle karı…ım
köpüklü bir hale gelene kadar bekletiniz.
taze maya: un ile birlikte çanak içerisine ufalayınız.
diòer türdeki mayalar: üreticinin kullanım yönergelerini izleyiniz.
2 Karı…ımı çanaòa dökünüz. Arkasından unla birlikte varsa taze maya, tuz
ve yaò ilave ediniz.
3 En az hızda 45 - 60 saniye yoòurunuz. Arkasından gerekirse daha fazla
un ilave ediniz ve maya olu…uncaya kadar aygıtı 1. hızda çalı…tırınız.
4 Daha sonra hamur düz, esnek ve çanaòın kenarlarında hamur parçaları
bırakmayan hale gelene kadar 1. hızda 3 - 4 dakika daha yoòurunuz.
5 Elde edilen hamuru yaòlanmı… bir politen torba ya da bir çanak içerisine
aktarınız ve üzerini biz bezle örtünüz. Hamuru, büyüklüòü iki katına
ula…ana kadar ılık bir yerde muhafaza ediniz.
6 1. hızda hamuru 2 dakika daha yoòurunuz.
7 Hamuru 450 …er gramlık parçalara bölerek yaòlanmı… dört tepsiye
yerle…tiriniz ya da küçük ekmek parçaları haline getirerek yaòlanmı…
tepsilere koyunuz. üzerlerini bir bezle örtünüz ve büyüklükleri iki katına
ula…ana kadar ılık bir yerde muhafaza ediniz.
8 Isısı 230˚C olan ya da ısı derecesi 8'e ayarlanmı… fırında somun ekmek
için 30 - 35 dakika ve küçük ekmekler için 10 - 15 dakika pi…iriniz.
Ekmek pi…tiòinde, atlarına vurulduòu zaman içi bo… ses çıkarır.
beyaz ekmek yumu…ak Avrupa hamuru
içerikler
2.6kg sade un
1.3 litre süt
300gr toz …eker
450gr margarin
100gr taze maya ya da 50gr kuru maya
6 adet çırpılmı… yumurta
5 tutam tuz
pi…irme yöntemi 1 Margarini süt içerisinde eritiniz ve 43˚C ısıya getiriniz.
2 Kuru maya (su katılması gereken türde): süte maya ve …eker ilave ediniz
ve 10 dakika süreyle karı…ım köpüklü bir hale gelene kadar bekletiniz.
taze maya: un ile birlikte çanak içerisine ufalayınız.
diòer türdeki mayalar: üreticinin kullanım yönergelerini izleyiniz.
3 Sütü çanaòa dökünüz. çırpılmı… yumurtaları ve 2kg unu ilave ediniz.
4 Karı…ımı asgari hızda 1 dakika ve daha sonra 1. hızda 1 dakika daha
karı…tırınız. Arkasından çanaòın yanına yapı…an karı…ımları çanaòa itiniz.
5 Kalan unu ve tuzu ilave ediniz ve hamuru en az hızda 1 dakika
karı…tırınız. Arkasından hamur düzgün ve tutarlı yoòrulmu… hale gelene
kadar 1. hızda 2 - 3 dakika daha karı…tırınız.
6 Hamuru 450 gramlık parçalara bölerek yaòlanmı… dört tepsiye yerle…tiriniz
ya da küçük ekmek parçaları haline getirerek yaòlanmı… tepsilere
koyunuz. Üzerlerini bir bezle örtünüz ve büyüklükleri iki katına ula…ana
kadar ılık bir yerde muhafaza ediniz.
7 Isısı 230˚C olan ya da ısı derecesi 8'e ayarlanmı… fırında somun ekmek
için 30 - 35 dakika ve küçük ekmekler için 10 - 15 dakika pi…iriniz.
8 Ekmek pi…tiòinde, atlarına vurulduòu zaman içi bo… ses çıkarır.
Bu i…lemle yakla…ık 10 somun ekmek yapılabilir.
101
Burada belirtilen içerik miktarları,
KM600, 800 ve 810 modelleri içindir.
KM300, 400 ve 510 modelleri için
belirtilen içerik miktarlarının
yarısını kullanınız ve tüm unu bir
anda ilave ediniz.
yemek ve tatlı tariflerinin devamı
kaymaklı çilek ve kayısı keki
içerikler: pandispanya
3 yumurta
75gr toz …eker
75gr sade un
içeriòi ve süslemesi
15 ml koyu kaymak
Damak tadına göre …eker
225gr çilek
225gr kayısı
pi…irme yöntemi 1 Kayısıları ikiye ayırınız ve çekirdeklerini çıkarınız. Arkasından
tatlandırmak için …eker ilave ederek çok az suda hafifçe yumu…ayıncaya
kadar pi…iriniz.
2 Çilekleri yıkayınız ve ikiye bölünüz.
3 Pandispanya yapmak için karı…ım koyula…ıncaya kadar yumurtaları ve
…ekeri çırpınız.
4 Çanaòı ve çırpıcı yerinden çıkarınız. Büyük bir metal ka…ıkla un ilave
ediniz ve pandispanyanın doòru kıvamda olması için hafifçe karı…tırınız.
5 Karı…ımı 18cm'lik yaòlanmı… iki tepsiye koyunuz.
6 180˚C ısıda ya da ısı derecesi 4'e ayarlanmı… olarak yakla…ık 20 dakika
pi…iriniz. Hafifçe dokunduòunuzda esnek hale gelince pi…mi… demektir.
7 Daha sonra pandispanyayı tel bir rafa koyunuz.
8 Kaymaòı sertle…inceye kadar en yüksek hızda çırpınız. Tat vermek için
…eker ilave ediniz.
9 Kayısıları ve çileklerin üçte birini parça parça kesiniz. Arkasından bunları
kaymaòa batırınız.
10 Bu karı…ımı pandispanyalardan birinin üzerine sürünüz ve ikinci
pandispanyayı üstüne kapayınız.
11 Artan kremayı pandispanyanın üstüne sürünüz ve kalan çileklerle
süsleyiniz.
kaymaklı kurabiye
içerikler
4 yumurta akı
250gr elenmi… pudra …ekeri
pi…irme yöntemi 1 Pi…irme tepsisini yapı…maz kaòıtla kaplayınız.
2 Yumurta aklarını ve …ekeri koyula…ıncaya kadar yakla…ık 10 dakika en
yüksek hızda çırpınız.
3 Elde ettiòiniz karı…ımı bir ka…ıkla pi…irme tepsisine koyunuz ya da
2.5cm yıldız aòızlı sıkma torbası kullanınız.
4 110˚C ısıda ya da ısı derecesi 1/4'e ayarlanmı… fırında kurabiyeler kuru
hale gelme kadar pi…iriniz. Kurabiyeler kahverengimsi renk almaya
ba…layınca fırının kapaòını biraz aralayınız.
Kaymaklı kurabiyeleri hava geçirmez bir kutuda saklayınız.
gevrek kek
içerikler
450gr tuzla birlikte elenmi… un
5ml (1 çay ka…ıòı) tuz
225gr yaò (buzdolabında tutulmu… margarin)
Yakla…ık 80ml (4 çorba ka…ıòı) su
faydalı bilgi
Gereòinden fazla kari…tırmayıniz.
pi…irme yöntemi 1 Unu çanaòa dökünüz. Margarini parçalara keserek una katınız.
2 Karı…ımı ekmek kırıntıları haline gelene kadar 1. hızda çalı…tırınız. Yaòlı
bir görüntü vermeye ba…lamadan önce i…lemi durdurunuz.
3 Su ilave ederek en az hızda bir karı…tırınız. Karı…ım suyu emer emmez
i…lemi durdurunuz.
4 Kullandıòınız içerik miktarlarına baòlı olarak 200˚C ısıda ya da ısı
derecesi 6'ya ayarlanmı… fırında pi…iriniz.
danaburger
içerikler
250gr sinirsiz dana eti
pi…irme yöntemi 1 Eti 2.5cm.lik ku…ba…ı halinde kesiniz.
2 Kıyma donatınız yoksa, sıvıla…tırıcıyı kullanınız ve eti azar azar çekiniz.
Aygıtı 2. hızda en fazla 15 saniye çalı…tırınız. Her çekim arasında
bıçakların arasını temizleyiniz.
3 Kıyılmı… soòan, taze ve kuru baharat, çekilmi… karabiber, limon suyu ve
bir dilim limon katıp karı…tırınız.
4 2 burger yapınız ve orta ile yüksek derece ate…te iyice pi…ene kadar
ızgara ediniz.
102
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153

Kenwood KM200 El kitabı

Kategori
Mikser / mutfak robotu aksesuarları
Tip
El kitabı

Aşağıda, Kenwood Chef KM200, KM300, KM400 ve Major KM600, KM800 modelleri için kısa bilgiler bulacaksınız. Bu cihazlar, çeşitli yiyecekleri karıştırmak, çırpmak ve yoğurmak için ideal mutfak ekipmanlarıdır. Kekler, bisküviler, hamur işleri, krema, dolgular ve hatta püre yapmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, yumurta, krema, hafif süngerler, beze, cheesecake, muslar ve sufle gibi tarifler için de mükemmeldir. Hamur işleri için ise maya karışımları idealdir. Farklı türdeki karıştırma işleri için uygun olan farklı aparatlar beraberinde gelir ve bu, cihazları çok yönlü kılar.