TR3
TAVS‹YELER VE ÖNER‹LER
KURULUM
» Davlumbaz›n›z›n montaj› Electrolux Yetkili Servisleri taraf›ndan
yap›lmal›d›r. Baflka kifliler tarafından yapılacak montajlardan
do¤abilecek herhangi bir zararda üretici firma sorumluluk kabul
etmez ve ürün garanti kapsam› d›fl›nda kal›r.
» Ocak ile davlumbaz arasındaki güvenlik mesafesi, minimum
650 mm. olmalıdır.
» Davlumbaz›, elektri¤e ba¤lamadan önce, cihaz›n iç k›sm›ndaki
bilgi etiketi üzerinde görülen voltaj›n flebeke voltaj›yla ayn› olup
olmad›¤›n› kontrol edin.
» S›n›f› I olan cihazlar için, bulundu¤unuz yerdeki elektrik kayna-
¤›n›n yeterli topraklamay› sa¤lad›¤›n› kontrol edin.
» Davlumbaz›, çap› en az 120 mm. olan bir boru üzerinden bir ç›-
k›fl bacas›na ba¤lay›n. Bacan›n uzunlu¤u mümkün oldu¤u ka-
dar k›sa olmal›d›r.
» Davlumbaz› yan›c› gazlar›n (flofben, flömine vs.) at›ld›¤› boru
tesisatlar›na ba¤lamay›n.
» Davlumbaz, elektrikli olmayan cihazlarla, örne¤in gaz yak›tl› ci-
hazlarla, birlikte kullan›l›yorsa at›lan gazlar›n geri dönmesini
önlemek için oda içinde yeterli seviyede havaland›rma olmal›-
d›r. Temiz havan›n girmesini sa¤lamak üzere mutfa¤›n, aç›k
havayla do¤rudan temas etti¤i bir aç›kl›¤› bulunmal›d›r.
KULLANIM fiEKL‹
» Davlumbaz, yaln›zca ev içi kullan›ma uygun olarak mutfaktaki
yemek kokular›n› gidermek için tasarlanm›flt›r.
» Davlumbaz› tasar›m amac›n›n d›fl›ndaki amaçlar için asla kul-
lanmay›n.
» Davlumbaz çal›fl›rken alevlerin yukar›ya ç›kmas›na kesinlikle
izin vermeyin.
» Alev yo¤unlu¤unu, yaln›zca tavan›n alt k›sm›na yönelecek
flekilde ve tavan›n kenarlar›ndan d›flar› taflmamas›n› sa¤laya-
cak flekilde ayarlay›n.
» Kızartma yaparken, kızartma tavalarını sürekli olarak takip
edin; fazla ısınan ya¤ alev alabilir.
» Davlumbaz çocuklar veya do¤ru kullan›m hakk›nda bilgili sahibi
olmayan kifliler taraf›ndan çal›flt›r›lmamal›d›r.
BAKIM
» Herhangi bir bak›m ifllemine bafllamadan önce cihaz› kapat›n
veya fiflini prizden ç›kar›n.
» Tavsiye edilen aralıklarda filtreleri temizleyin ve / veya yenile-
yin.
» Davlumbaz› nemli bir bez ve s›v› deterjanla temizleyin.