40
Talimatları okuyun, güvenli bir yerde saklayın, cihazın el değiştirmesi halinde cihazla birlikte
aktarın. Kullanmadan önce cihazın tüm ambalajını çıkarın.
A ÖNEMLİ GÜVENLİK KURALLARI
Aşağıdakiler dahil, tüm temel güvenlik önlemlerini izleyin:
1 Bu cihaz, 8 yaş ve üzeri çocuklar ve yetersiz fiziksel, duyumsal veya
zihinsel kapasitelere sahip veya deneyim ve bilgisi bulunmayan
kişiler tarafından, sadece denetim/talimat altında olmaları ve
içerilen tehlikeleri anlamaları kaydıyla kullanılabilir. Çocuklar
cihazla oyun oynamamalıdır. Temizlik ve kullanıcı bakımı işlemleri,
8 yaşın üzerinde ve denetim altında olmadıkları taktirde, çocuklar
tarafından gerçekleştirilmemelidir. Cihazı ve kablosunu 8 yaşın
altındaki çocuklardan uzak tutun.
` Cihazı sıvıya batırmayın.
¬ Cihazın yüzeyleri çok ısınabilir.
2 Cihazın bağlantılarını, bir zamanlayıcı veya uzaktan kumanda
sistemi üzerinden kurmayın.
3 Cihazı tutuşabilir maddelerin (örn. perdeler) yanında veya altında
kullanmayın.
4 Hasarlı elektrik kabloları, güvenlik açısından sadece üretici,
üreticinin yetkili servisleri veya benzer niteliklere sahip kişiler
tarafından değiştirilmelidir.
5 Tabanı başka bir tencereyle veya tencereyi başka bir tabanla birlikte kullanmayın.
6 Cihazı, bu talimatlarda belirtilenler dışında bir amaçla kullanmayın.
7 Hasarlı veya arızalı cihazları çalıştırmayın.
sadece ev içi kullanım
C HAZIRLAMA
1 Cihazı sabit, düz, ısıya dayanıklı bir zemin üzerine yerleştirin.
2 Yağla pişirme yaparken, tencereyi MIN (350 ml) ve MAX (800 ml) işaretleri arasında olacak
şekilde doldurun.
3 Peynir veya et suyu ile pişirme yaparken, tencereyi yarısından fazla doldurmayın.
4 Cihazın fişini, elektrik prizine takın.
5 Isı kumandasını 5 simgesine ayarlayın.
6 Lamba yanacak ve termostat ısıyı muhafaza ederken program ara sıra açılıp kapanacaktır.
7 Pişirmeye başlamadan önce lambanın sönmesini bekleyin.
8 Tencereyi tabanın üzerine yerleştirin.
9 Yağ/et suyu fondüsü için:
a) Pişirme sırasında çatalları tutması için, çatal taşıyıcıyı tencerenin üzerine yerleştirin
b) Sosu hazırlayın.
c) Yiyeceği hazırlayın ve çatala takın.
d) Yiyeceği, pişmesi için 2-4 dakika kadar yağ/et suyunda bekletin.
, Yemeye başlamadan önce, tüm yiyeceklerin tam olarak piştiğinden emin olun.