Kenwood Chef KM330 series El kitabı

Kategori
Gıda işlemcileri
Tip
El kitabı
side 79 Bruksanvisning
Gratulerer med kjøpet av Kenwood. Med et så stort utvalg av tilbehør, er den mer enn bare
en mikser. Det er en kjøkkenkunstner-maskin. Vi håper du vil ha stor glede av den.
Robust. Pålitelig. Allsidig. Kenwood.
sivu
87 käyttöohjeet
Onnittelut Kenwood-ostoksen johdosta! Koneeseenne kuuluu niin suuri määrä erilaisia laitteita,
että se on todellakin paljon enemmän kuin pelkkä vatkain. Tämä yleiskone on alansa viimeisintä
huutoa ja toivotamme teille miellyttäviä työhetkiä sen parissa.
Vahva. Luotettava. Monipuolinen. Kenwood.
sayfada
95
kkuullllaannıımm yyöönneerrggeelleerrii
Kenwood karı…tırıcıyı seçtiòiniz için tebrikler. Kenwood'un kapsamlı ek parça dizisi istediòiniz
yiyeceòi hazırlama olanaòı verir. Kenwood yalnızca bir karı…tırıcı aygıt deòil, mutfak sanatı
aracıdır. Zevkle kullanınız.
Kenwood saòlam, güvenilir ve kullanı…lıdır.
str.
103 návod k pou¥ití
Blahop¡ejeme Vám ke koupi spot¡ebiïe znaïky Kenwood. Díky •irokému sortimentu
dodávaného p¡íslu•enství jste zakoupili víc, ne¥ jen kuchyñskƒ strojek. Získali jste •piïkovƒ
kuchyñskƒ robot. Vê¡íme, ¥e Vám bude dob¡e slou¥it.
Robustní. Spolehlivƒ. Univerzální. Kenwood.
oldal
111 használati utasítás
Köszöntjük a Kenwood vásárlói körében! Az Ön által kiválasztott robotgép a csatlakoztatható
változatos tartozékok révén a legtöbb konyhai munkában segítòtársa lesz. Reméljük, örömmel
használja majd.
Ellenálló, megbízható, sokoldalú - Kenwood.
str.
119 instrukcje
Gratulujemy zakupu Kenwooda. Majåc tak szeroki asortyment narzëdzi jest on wiëcej, ni¯
malakserem. Jest on dzie¢em bie¯åcej sztuki kuchennej. Mamy nadziejë, ¯e sië Paæstwu
spodoba.
Mocny. Niezawodny. Uniwersalny. Kenwood.
странице
127 Указания по применению
Мы рады, что вы приобрели кухонный комбайн нашей фирмы. Благодаря широкому
ассортименту имеющихся насадок этот прибор является не просто миксером - это
современный кухонный комбайн. Пользуясь им, вы получите истинное удовольствие.
Прочный. Надежный. Универсальный. Изготовитель - фирма
KENWOOD.

135  
      Kenwood.     
           ,    
    .     .
. . . Kenwood.
Kenwood
Norsk
Suomi
Türkçe
Cesky
Magyar
Polski
Русский
Ekkgmij
´d°w
¢FKOLU‹ 144 ÅHW
NMµJr ´Kv ®d«¡ §NU“ ØOMuËœ. ˱l ¢ud ¢AJOKW Ë«ßFW ØNcÁ ±s «LKIU‹, Nu Of ±πdœ îö©W. °q «t §NU“ ±Da
¨U¥W w «dË´W Ë«ô¢IUÊ.«MU Q±q ¢LFJr °t.
±Os, ±u£u‚, ±Fbœ «ôßFLUô‹, ØOMuËœ.
Kenwood cihazınızı kullanmadan önce
Bu talimatları dikkatle okuyun ve gelecekteki kullanımlar için saklayın.
Tüm ambalajları ve etiketleri çıkartın güvenlik.
güvenlik önlemleri
Aygıtın parçalarını takarken, çıkarırken , kullanımdan sonra ve temizlemeden önce, aygıtın fişini
prizden çekiniz.
Parmaklarınızı aygıtın hareketli parçalarından ve takılı donatımlardan uzakta tutunuz. Parmaklarınızı
ve mutfak gereçlerini aygıtın döner parçalarına sokmayınız.
Aygıt çalışırken hiçbir biçimde aygıtın başından ayrılmayınız.
Hasarlı aygıtları hiçbir biçimde kullanmayınız. Aygıtı denetimden geçirtiniz ya da onarıma gönderiniz.
Bu konuda 124. sayfadaki ‘bakım’ bölümüne bakınız.
Kafası yüksekteyken mikseri asla kullanmayın.
Kabloyu çocukların erişebileceği bir yerde asla bırakmayın.
Güç ünitesi, kordon veya fişi hiç bir zaman ıslatmayın.
Onaylanmamış eklentileri kullanmayın, birden fazla eklenti aynı anda kullanılmamalıdır.
120. sayfada belirtilen azami kullanım miktarlarını aşmayınız.
Eklenti kullanırken birlikte gelen güvenlik bilgisini okuyun.
Cihazı kaldırırken dikkat edin. Kafanın kilitli olduğundan ve kasenin, araçların ve kablonun
kaldırmadan önce güvenli olduğundan emin olun.
Bu cihaz; sorumlu bir kişi tarafından gözetim altında olmayan fiziksel, duyusal veya zihinsel engelli
kişiler (çocuklar dahil), cihazın kullanılışı hakkında açıklama almamış kişiler ve bilgi veya deneyimi
eksik olan kişiler tarafından kullanılmak üzere tasarlanmamıştır.
Çocuklar cihazla oynamamaları gerektiği konusunda bilgilendirilmelidir.
Bu cihazı sadece iç mekanlarda kullanım alanının olduğu yerlerde kullanın. Kenwood, cihaz
uygunsuz kullanımlara maruz kaldığı ya da bu talimatlara uyulmadığı takdirde hiç bir sorumluluk
kabul etmez.
elektrik akımına baòlanması
Mutfak robotunu çalı…tırmadan önce evinizdeki elektrik akımının aygıtta belirtilen akımla aynı
olduòundan emin olunuz.
Bu aygıt, 89/336/EEC sayılı Avrupa Ekonomik Topluluòu Yönergesi'ne uygun olarak üretilmi…tir.
ilk kullanımdan önce
Aygıtın tüm parçalarını yıkayınız. Bu konuda 100. sayfadaki 'temizlik ve bakım' bölümünü okuyunuz.
mutfak robotunun parçaları
ek parça çıkı…ları yüksek hız çıkı…ı
dü…ük hız çıkı…ı
ek parça yuvası
karı…tırıcı
karı…tırıcı kafası
ek parça sürgüsü
çanak
kase yuvası için ped
kafa kaldırma kolu
açma/kapama ve hız düòmesi
güç birimi
K-çırpıcı
çırpıcı
hamur yoòurucu
kazıma bıçaòı/spatula
sıçama koruyucusu (eğer sağlanmışsa)
Kenwood mutfak robotunun parçaları
95
Türkçe

karı…tırıcının parçaları ve kullanımı
K-çırpıcı
Pasta, bisküvi, hamur i…i, …ekerli krema, iç malzeme, ekler ve patates
püre yapmak için kullanılır.
çırpıcı
Yumurta, kaymak, sulu hamur, pandispanya, kaymaklı kurabiye, peynirli
kek, dondurulmu… krema, sufle yapmak için kullanılır. Yaò ve …ekeri
kremala…tırmak gibi aòır karı…ımlar için çırpıcıyı kullanmayınız.
Kullanıldıòı taktirde çırpıcı hasar görebilir.
hamur yoòurucu
Mayalı karı…ımlar için kullanılır.
karı…tırıcının kullanımı
1 Kafa kaldırma kolunu sola çeviriniz ve karı…tırıcının kafasını yerine
oturuncaya kadar kaldırınız.
ek parça takma
2 Için durana kadar İtin sonra çevirin .
3 Çanaòı taban birimine takınız. A…aòı doòru bastırınız ve saòa çeviriniz
4 Kafa kaldırma kolunu sola çeviriniz ve karı…tırıcının kafasını yerine
oturuncaya kadar a…aòı indiriniz.
5 Hız anahtarını istediğiniz ayara getirerek açın.
Kısa süren karı…ım i…lemleri için pals düòmesine basınız.
ek parça çıkarma
6 Çevirin ve kaldırın.
faydalı bilgiler
Aygıtı durdurunuz ve çanaòı kazıma bıçaòı/spatula ile düzenli
aralıklarla sıyırınız.
Yumurtaları oda sıcaklıòında çırpınız.
Yumurta aklarını çırpmadan önce çanakta ya da çırpıcıda yaò birikintileri
ya da yumurta sarısının olmadıòınden emin olunuz.
Yemek ve tatlı tarifinizde aksi belirtilmediyse hamur i…leri için soòuk
içerikler kullanınız.
ekmek yapma
önemli notlar
A…aòıda belirtilen azami içerik miktarlarını a…mayınız. Aksi taktirde aygıtı
a…ırı derecede yüklemi… olacaksınız.
Aygıtın çalı…ması zorlanıyorsa, aygıtı durdurunuz. Hamurun yarısını alınız
ve ayrı ayrı yoòurunuz.
Aygıta önce sulu karı…ımları koyarsanız içeriklerin karı…ması daha kolay
olur.
en çok kuuanım miktarları
CHEF MAJOR
Ekmek hamur
Un ağırlığı: 680g Un ağırlığı: 910g
Sert mayalı hamur
Un ağırlığı: 1.36kg Un ağırlığı: 1.5kg
Toplam ağırlık: 2.18kg Toplam ağırlık: 2.4kg - 5lb 5oz
Yumuşak mayalı hamur
Un ağırlığı: 1.3kg Un ağırlığı: 2.6kg
Toplam ağırlık: 2.5kg Toplam ağırlık: 5kg - 11lb
meyveli kek karışımı
Toplam ağırlık: 2.72kg Toplam ağırlık: 4.55kg
yumurta beyazı
12 16
hız seçimi
K-çırpıcı
yaò ve …ekeri kremala…tırmak için asgari hızdan ba…layınız ve giderek
azami hıza geçiniz.
kremalı karı…ımlara yumurta çırpmak için 4. ve ‘azami’ hızı seçiniz.
un, meyve vbg içerikleri karı…tırmak için asgari ve 1. hızı kullanınız.
kek karı…ımları için asgari hızdan ba…layınız ve giderek azami hıza
geçiniz.
yaòı una yedirmek için asgari ve 2. hızı seçiniz.
çırpıcı
En az hızdan ba…layarak yava… yava… 'azami' hıza geçiniz.
hamur yoòurucu
'En az' hızdan ba…layarak 1. hıza geçiniz.
temizlik için 100. sayfayı okuyunuz
P
96
karı…tırıcı
sorun
çırpıçı ya da K-çırpıcı çanaòın dibine deòiyorsa ya da çarpıyorsa ya da
çanaòın dibindeki içeriklere ula…mıyorsa.
çözüm
Ek parçanın yüksekliòini a…aòıda gösterildiòi gibi ayarlayınız:
1 Aygıtın çalı…masını durdurunuz ve fi…ini prizden çekiniz.
2 Karı…tırıcının kafasını kaldırarak çırpıyı ya da K-çırpıcıyı takınız.
3 Ek parçayı tutarak ⁄ekil ’de gösterildiòi gibi somunu gev…etiniz.
4 Karı…tırıcının kafasını a…aòıya doòru itiniz.
5 Mili çevirerek yüksekliòi ayarlayınız. Çırpıcının ya da K-çırpıcının
çanaòın dibine deòecek kadar yakın olması, ⁄ekil
’de gösterildiòi gibi
en iyi yükseklik ayarıdır.
6 Karı…tırıcının kafasını kaldırınız ve çırpıcı ya da K-çırpıcıyı tutarak
somunu sıkı…tırınız.
sorun
Karıştırıcı çalıştırma sırasında duruyor.
çözüm
Karıştırıcınızda aşırı yüklemeyi önleyen bir donatı bulunmaktadır ve
aygıta fazla içerik doldurulduğu zaman bu donatı aygıtın çalışmasını
otomatik olarak durdurur. Bu yüzden içeriklerin bir kısmını karıştırıcıdan
çıkarınız ve aygıtı birkaç dakika dinlendiriniz. Aygıtın fişini tekrar prize
takınız ve istediğiniz hızı seçiniz. Karıştırıcı derhal çalışmaya
başlamazsa, birkaç dakika daha dinlendiriniz.
sıçrama koruyucunuzun
yerleştirilmesi ve kullanımı
(eğer sağlanmışsa)
1 Karı…tırıcının kafasını yerine oturuncaya kadar kaldırınız.
2 Çanaòı tabana takınız.
3 Sıçrama koruyucusunu tam olarak oturuncaya kadar mikser kafasının
altına itin. Mandallanan bölüm şekilde gösterildiği gibi
yerleştirilmelidir.
4 Ÿstediòiniz ek parçayı takınız.
5 Karıştırıcının kafasını aşağı doğru indiriniz.
Karı…tırırken sıçrama önleme kapaòının kaldırma kanadını açarak diòer
içerikleri çanaòa atabilirsiniz
.
Ek parçaları deòi…tirmek için sıçrama önleme kapaòını kaldırmanıza
gerek yoktur.
6 Sıçrama önleme kapaòını çıkarmak için karı…tırıcının kafasını kaldırınız
ve a…aòı doòru itiniz.
sorun giderme
97
Ek parçalar ek parça kodu
Yassı pasta yapıcı
AT970A
Ek pasta yapıcı parçalar AT971A talyatelle
(resimde gösterilmemiştir)
AT972A talyolini
AT970A ek parçaları ile kullanılır
AT973A trenette
AT974A spagetti
Pasta yapıcı
AT910, maccheroni rigati die ile birlikte gönderilmiştir
12 isterseniz diğer kalıpları ve bisküvi yapıcı da takabilirsiniz
roto yiyecek kesicisi
AT948A 4 kesme diski içerir
Çoklu gıda öğütücü
AT950A şunları içerir:
a büyük sosis yapıcı
b küçük sosis yapıcı
c kebbe yapıcı
Tahıl öğütücü
AT941A
sert meyve sıkacağı AT312
Ön dilimleyici/rende AT998A 3 kesme diski içerir
AT998A modelleri için
seçimlik diskler a çok kalın dilimleyici,
parça no. 639021
b soyma diski, parça no. 639150
c standart parmak patates dilimleyici, parça no. 639083
sıvılaştırıcı 1,5 lt akrilik AT337, 1.5 ll cam AT338, 1.5 lt paslanmaz çelik AT339
çoklu öğütücü AT320 4 cam sürahi ve 4 koruma kapağı içerir
Kesintisiz merkezkaç
meyve sıkacağı
AT935A
dondurma yapıcı CHEF AT9536, MAJOR AT957
patates hazırlık eki CHEF AT934A, MAJOR AT952A
süzgeç ve elek CHEF AT992A, MAJOR AT930A
plastik tencereler CHEF 265026, MAJOR 412095
paslanmaz çelik çanaklar fırçalanan: CHEF 343270, MAJOR 343268
cilalanmış: CHEF 638821, MAJOR 642779
sıçrama önleme kapağı CHEF VE MAJOR 693766
örtü CHEF 533722, MAJOR 606397
ek parçalar
Satın aldıòınız pakette bulunmayan ek parçalar için KENWOOD
satıcınıza ba…vurunuz.
98
2
3
4
5
1
b
c
a
temizlik ve bakım
temizlik ve bakım
Temizlemeye ba…madan önce aygıtı durdurunuz ve fi…ini prizden çekiniz.
Aygıtı ilk kullandığınız zaman çıkış deliklerinde çok az yağ birikintisi
belirebilir. Bu durum normaldir. Dolayısıyla yağ birikintilerini bir bezle
siliniz.
güç birimi, çıkış kapakları
Nemli bir bezle siliniz ve arkasından kurulayınız.
A…ındırıcı temizlik malzemeleri kullanmayınız ve aygıtı suya
batırmayınız.
tencereler
Elde yıkayın, sonra iyice kuruşayın ve bulaşık makinasında
yıkayın.
Bozulmayı engellemek için plastik tencerelerin bulaşık makinasında
gevşek yerleştirildiğinden her zaman emin olun.
Eğer paslanmaz çelik tencereye sahipseniz temizlemek için hiçbir
zaman tel fırça, sert yün veya çamaşır suyu kullanmayın. Kireçi
kaldırmak için sirke kullanın.
Aygıtı ocak, fırın ve mikrodalga fırın gibi ısı kaynaklarına yakın yerlerde
kullanmayınız.
aletler
Elinizde yıkayın, ardından iyice kurulayın veya bulaşık makinesinde
yıkayın.
Sıçrama önleme kapağı
Elle yıkayınız ve arkasından tamamen kurulayınız.
servis ve müşteri hizmetleri
Kablo hasar görürse, güvenlik nedeniyle, KENWOOD ya da yetkili bir
KENWOOD tamircisi tarafından değişitirilmelidir.
Aşağıdakilerle ilgili yardıma ihtiyacınız olursa:
makinenizin kullanımı
servis veya tamir
Cihazınızı satın aldığınız yerle bağlantı kurun.
100
yemek tarifleri
Ekmek yapımıyla ilgili yönergeler için 96. sayfaya bakınız.
beyaz ekmek yumuşak mayalı hamur
içerikler
2.6kg sade un
1.3 litre süt
300gr toz …eker
450gr margarin
100gr taze maya ya da 50gr kuru maya
6 adet çırpılmı… yumurta
5 tutam tuz
pi…irme yöntemi
1
Margarini süt içerisinde eritiniz ve 43˚C ısıya getiriniz.
2 Kuru maya (su katılması gereken türde): süte maya ve …eker ilave ediniz
ve 10 dakika süreyle karı…ım köpüklü bir hale gelene kadar bekletiniz.
taze maya: un ile birlikte çanak içerisine ufalayınız.
diòer türdeki mayalar: üreticinin kullanım yönergelerini izleyiniz.
3 Sütü çanaòa dökünüz. çırpılmı… yumurtaları ve 2kg unu ilave ediniz.
4 Karı…ımı asgari hızda 1 dakika ve daha sonra 1. hızda 1 dakika daha
karı…tırınız. Arkasından çanaòın yanına yapı…an karı…ımları çanaòa itiniz.
5 Kalan unu ve tuzu ilave ediniz ve hamuru en az hızda 1 dakika
karı…tırınız. Arkasından hamur düzgün ve tutarlı yoòrulmu… hale gelene
kadar 1. hızda 2 - 3 dakika daha karı…tırınız.
6 Hamuru 450 gramlık parçalara bölerek yaòlanmı… dört tepsiye yerle…tiriniz
ya da küçük ekmek parçaları haline getirerek yaòlanmı… tepsilere
koyunuz. Üzerlerini bir bezle örtünüz ve büyüklükleri iki katına ula…ana
kadar ılık bir yerde muhafaza ediniz.
7 Isısı 230˚C olan ya da ısı derecesi 8'e ayarlanmı… fırında somun ekmek
için 30 - 35 dakika ve küçük ekmekler için 10 - 15 dakika pi…iriniz.
8
Ekmek pi…tiòinde, atlarına vurulduòu zaman içi bo… ses çıkarır.
Bu i…lemle yakla…ık 10 somun ekmek yapılabilir.
kaymaklı çilek ve kayısı keki
içerikler: pandispanya
3 yumurta
75gr toz …eker
75gr sade un
içeriòi ve süslemesi
15 ml koyu kaymak
Damak tadına göre …eker
225gr çilek
225gr kayısı
pi…irme yöntemi 1 Kayısıları ikiye ayırınız ve çekirdeklerini çıkarınız. Arkasından
tatlandırmak için …eker ilave ederek çok az suda hafifçe yumu…ayıncaya
kadar pi…iriniz.
2 Çilekleri yıkayınız ve ikiye bölünüz.
3 Pandispanya yapmak için karı…ım koyula…ıncaya kadar yumurtaları ve
…ekeri çırpınız.
4 Çanaòı ve çırpıcı yerinden çıkarınız. Büyük bir metal ka…ıkla un ilave
ediniz ve pandispanyanın doòru kıvamda olması için hafifçe karı…tırınız.
5 Karı…ımı 18cm'lik yaòlanmı… iki tepsiye koyunuz.
6 180˚C ısıda ya da ısı derecesi 4'e ayarlanmı… olarak yakla…ık 20 dakika
pi…iriniz. Hafifçe dokunduòunuzda esnek hale gelince pi…mi… demektir.
7 Daha sonra pandispanyayı tel bir rafa koyunuz.
8
Kaymaòı sertle…inceye kadar en yüksek hızda çırpınız. Tat vermek için
…eker ilave ediniz.
9 Kayısıları ve çileklerin üçte birini parça parça kesiniz. Arkasından bunları
kaymaòa batırınız.
10 Bu karı…ımı pandispanyalardan birinin üzerine sürünüz ve ikinci
pandispanyayı üstüne kapayınız.
11 Artan kremayı pandispanyanın üstüne sürünüz ve kalan çileklerle
süsleyiniz.
101
Bu miktar KM630 serileri içindir.
KM330 serileri için, miktarı
yarıya indirin ve tüm unu bir
kerede ekleyin
yemek ve tatlı tariflerinin devamı
kaymaklı kurabiye
içerikler
4 yumurta akı
250gr elenmi… pudra …ekeri
pi…irme yöntemi 1 Pi…irme tepsisini yapı…maz kaòıtla kaplayınız.
2 Yumurta aklarını ve …ekeri koyula…ıncaya kadar yakla…ık 10 dakika en
yüksek hızda çırpınız.
3 Elde ettiòiniz karı…ımı bir ka…ıkla pi…irme tepsisine koyunuz ya da
2.5cm yıldız aòızlı sıkma torbası kullanınız.
4 110˚C ısıda ya da ısı derecesi 1/4'e ayarlanmı… fırında kurabiyeler kuru
hale gelme kadar pi…iriniz. Kurabiyeler kahverengimsi renk almaya
ba…layınca fırının kapaòını biraz aralayınız.
Kaymaklı kurabiyeleri hava geçirmez bir kutuda saklayınız.
gevrek kek
içerikler
450gr tuzla birlikte elenmi… un
5ml (1 çay ka…ıòı) tuz
225gr yaò (buzdolabında tutulmu… margarin)
Yakla…ık 80ml (4 çorba ka…ıòı) su
faydalı bilgi
Gereòinden fazla kari…tırmayıniz.
pi…irme yöntemi 1 Unu çanaòa dökünüz. Margarini parçalara keserek una katınız.
2 Karı…ımı ekmek kırıntıları haline gelene kadar 1. hızda çalı…tırınız. Yaòlı
bir görüntü vermeye ba…lamadan önce i…lemi durdurunuz.
3 Su ilave ederek en az hızda bir karı…tırınız. Karı…ım suyu emer emmez
i…lemi durdurunuz.
4 Kullandıòınız içerik miktarlarına baòlı olarak 200˚C ısıda ya da ısı
derecesi 6'ya ayarlanmı… fırında pi…iriniz.
havuç ve kişniş çorbası
içerikleri
25gr tereyağı
1 tane doğrama soğan
1 tutam sarımsak ezmesi
480g havucu 1.2 l kabı için 1.5cm’lik küplere bölün
600g havucu 1.5 l kabı için 1.5cm’lik küplere bölün
soğuk tavuk suyu
10-15ml (2-3 çay kaşığı) kişniş ezmesi
tuz ve biber
pi…irme yöntemi
1 Tereyağını bir tavada eritiniz. Arkasından soğan ve sarımsak katarak
yumuşayıncaya kadar kızartınız.
2 Havucu sıkma bölümüne yerleştirin, soğanı ve sarımsağı ekleyin. Kapta
işaretlenen 1.2 veya 1.5 düzeyine ulaşmak için yeterli malzeme ekleyin.
Kapağı ve doldurma kapağını uygun hale getirin.
3 Aygıtı azama hızda 5 saniye çalıştırınız. Çorbayı inceltmek isterseniz
aygıtı birkaç saniye daha fazla çalıştırınız.
4 Karışımı bir tavaya dökünüz. Arkasından kişniş ve çeşni katarak hafif
ateşte 30-35 dakika pişiriniz.
5
İsterseniz daha fazla çeşni katabilirsiniz.
102
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153

Kenwood Chef KM330 series El kitabı

Kategori
Gıda işlemcileri
Tip
El kitabı