Whirlpool FA3 544 C IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide
1
TR
1. SEÇİM DÜĞMESİ
Bir işlev seçmek suretiyle fırını
açmak için kullanılır.
Fırını kapatmak için,
konumuna
çevirin.
2. LAMBA
Fırın açıkken, fırınlmesinin
lambasını açmak veya kapatmak
için basın.
3. SAATİN AYARLANMASI
Pişirme süresi ayarlarına,
gecikmeli başlatmaya ve bağımsız
zamanlayıcıya erişmek için
kullanılır. Fırın kapalıyken saati
görüntülemek için kullanılır.
4. EKRAN
5. AYARLAMA DÜĞMELERİ
Pişirme süresi ayarlarını
değiştirmek için kullanılır.
6. TERMOSTAT DÜĞME
Manuel işlevleri etkinleştirirken
istediğiniz sıcaklığı seçmek için
çevirin. Otomatik işlevlerde 0/A'yı
kullanın.
1
2
3
4
5
7
8
6
1 32 4 5
6
ÜRÜN TANIMI
GÜNLÜK REFERANS
KILAVUZU
Ürünü kullanmadan önce, güvenlk talmatlarını dkkatlce okuyun
BİR HOTPOINT - ARISTON ÜRÜNÜ SATIN
ALDIĞINIZ İÇİN TEEKKÜR EDERİZ
Daha kapsamlı yardım ve destek için, lütfen
ürününüzü aşağıdaki adresten kaydedin
www.hotpont.eu/regster
WWW
www.hotpont.eu internet adresimizi
ziyaret ederek ve bu kitapçığın arkasında
yer alan talimatlara uyarak, Güvenlik
Talimatlarını ve Kullanım ve Bakım
Kılavuzu'nu indirebilirsiniz.
1. Kontrol paneli
2. Fan
3. Lamba
4. Aksesuar kılavuzları
(seviye, pişirme bölmesinin
duvarında) gösterilir
5. Kapak
6. Üst ısıtma elemanı/ızgara
7. Tanıtım levhası
(çıkarmayın)
8. Alt ısıtma elemanı
(görünmez)
KONTROL PANELİ
2
* İşlev, 65/2014 sayılı Yönetmelik (AB) uyarınca, enerji
verimliliği beyanı için referans olarak kullanılmıştır
ALT VE ÜSTTEN ISITMA*
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pişirmek için
kullanılır.
KONVEKSİYONLU PİŞİRME
Aynı anda en fazla iki rafta pişirmek için
kullanılır. Pişirme işleminin yarısında fırın tepsilerinin
konumunu değiştirmek iyi bir fikirdir.
IZGARA
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze
ograten pişirmek veya ekmek kızartmak için
kullanılır. Et ızgara yaparken, pişirme esnasında çıkan
sıvıları toplaması için tabak kullanılmasını öneriyoruz:
Tavayı, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
TURBO IZGARA
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır
(butlar, rozbif, tavuk). Pişirme esnasında çıkan sıvıları
toplaması için bir tabak kullanılmasını öneriyoruz:
Tavayı, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
BUZ ÇÖZME
Yiyeceğin buzunu daha hızlı bir şekilde
çözdürmek için kullanılır.
ECO FANLI HAVA*
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et
parçalarını tek bir rafta pişirmek için kullanılır.
Nazik, aralıklı hava dolaşımı sayesinde yemeğin
aşırı kuruması engellenir. Bu EKO işlevi kullanılırken,
pişirme boyunca ışık kapalı kalacak, ancak
'e
basmak suretiyle tekrar açılabilecektir.
RAF FIRIN TEPSİSİ
Aksesuar sayısı, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir.
Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın alınabilir.
RAFIN VE DİĞER AKSESUARLARIN TAKILMASI
. Rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş
olan arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek
istediğiniz seviyeye takın. Ardından, raf kılavuzu
boyunca mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
. Fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf kılavuzlarının
üzerinde kaydırılarak, yatay olarak takılacaktır.
EKMEK OTOMATİK
Bu işlev, ekmek için ideal sıcaklık ve pirme
süresini otomatik olarak seçer. En iyi sonuçlar için,
yemek tarifine dikkatli bir şekilde uyun . Fırın soğuk
iken işlevi etkinleştirin.
TATLI OTOMATİK
Bu işlev, kekler için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. Fırın soğuk iken işlevi
etkinleştirin.
AKSESUARLAR
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
İLEVLER
3
TR
1. SAATİN AYARLANMASI
Cihazı ilk açtığınızda saati ayarlamanız gerekecek:
'e basın
ve
simgesi ile mevcut saat ekranda yanıp sönmeye
başlayana kadar basmaya devam edin.
Saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve
onaylamak için
'e basın. Dakikaya ait iki rakam
yanıp sönmeye başlayacaktır. Dakikayı ayarlamak için
veya 'i kullanın ve onaylamak için 'e basın.
Lütfen dikkat edin: Örneğin uzun süreli güç kesintilerinden
sonra simgesi yanıp sönerken, saati sıfırlamanız
gerekecektir.
2. FIRINI YENİDEN ISITIN
Yeni bir fırın, imalat esnasında kalmış olabilecek
kokular yayabilir: Bu tamamen normaldir.
Dolayısıyla yemek pişirmeye başlamadan önce, olası
kokuları gidermek için fırının içi boş halde ısıtılmasını
öneriyoruz.
Fırındaki koruyucu karton ambalajlarını veya şeffaf
filmleri ve içindeki aksesuarları çıkarın.
Fırını tercihen "Konveksiyonlu" işlevini kullanarak
yaklaşık bir saat boyunca 250 °C'de ısıtın. Fırın, bu süre
boyunca boş olmalıdır.
İşlevi doğru şekilde ayarlamak için talimatlara uyun.
Lütfen dikkat edin: cihazı ilk kez kullandıktan sonra odanın
havalandırılması tavsiye edilir.
1. BİR İLEV SEÇİN
Bir işlev seçmek için, seçim düğmesini istediğiniz işlevin
simgesine çevirin: Ekran aydınlatılacak ve sesli bir
sinyal duyulacaktır.
2. BİR İLEVİ ETKİNLETİRİN
MANUEL
Seçtiğiniz işlevi başlatmak için, istediğiniz sıcaklığı
ayarlamak üzere termostat düğmesini çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme sırasında, seçim düğmesini
çevirerek işlevi değiştirebilir veya termostat düğmesini
çevirerek sıcaklığı ayarlayabilirsiniz.
Termostat düğmesi 0 °C’nin üstünde değilse işlev
başlatılmayacaktır. Pişirme süresini, pişirme bitiş saatini
(yalnızca bir pişirme süresi ayarlamışsanız) ve bağımsız
zamanlayıcıyı ayarlayabilirsiniz.
OTOMATİK
Seçtiğiniz otomatik işlevi başlatmak için (“Ekmek”
veya “Kekler”), termostat düğmesini otomatik işlevlere
yönelik konumda tutun (0/A).
Pişirmeyi bitirmek için, seçim düğmesini 0 konumuna
çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme bitiş saatini ve bağımsız
zamanlayıcıyı ayarlayabilirsiniz.
3. ÖN ISITMA
İşlev başlatıldığında, sesli bir sinyal ile ekranda
yanıp sönen bir
simgesi, ön ısıtma aşamasının
etkinleştirilmiş olduğunu belirtir.
Bu aşamanın sonunda, sesli bir sinyal ile ekrandaki
sabit simge
, fırının ayarlanan sıcaklığa ulaştığını
bildirecektir: Bu noktada, yiyeceği içeri yerleştirin ve
pişirme işlemi ile devam edin.
Lütfen dikkat edin: Ön ısıtma bitmeden yemeğin fırına
verilmesi, nihai pişirme sonucunu olumsuz etkileyebilir.
. İRMEYİ PROGRAMLAMA
Pişirmeyi programlamaya başlamadan önce bir işlev
seçmeniz gerekecektir.
SÜRE
Ekranda simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz pişirme süresini ayarlamak için veya
'i kullanın ve ardından onaylamak için 'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: Sesli bir sinyal duyulacak ve
ekranda pişirmenin tamamlandığı gösterilecektir.
Notlar: Ayarladığınız pişirme süresini iptal etmek için, ekranda
simgesi yanıp sönmeye başlayana kadar 'e basmaya
devam edin, ardından pişirme süresini “00:00” olarak sıfırlamak
için 'i kullanın.
Bu pişirme süresine, ön ısıtma aşaması dahildir.
CİHAZIN İLK KULLANIMI
GÜNLÜK KULLANIM
4
PİŞİRMETİŞ SAATİ/GEKME BAŞLATMANIN
PROGRAMLANMASI
Bir pişirme süresi ayarlandıktan sonra, işlevin
başlatılması, bitiş süresini programlamak suretiyle
geciktirilebilir:
simgesi ve mevcut saat ekranda
yanıp sönmeye başlayana kadar
'e basın.
Pişirmenin sona ermesini istediğiniz saati seçmek için
veya 'i kullanın ve 'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: İşlev, pişirme işleminin ayarladığınız
saatte sona ermesi için hesaplanan süreden sonra
otomatik olarak başlayana kadar duraklatılacaktır.
Notlar: Ayarı iptal etmek için, seçim düğmesini konumuna
çevirmek suretiyle fırını kapatın.
PİŞİRME SONU
Sesli bir sinyal duyulacak ve ekranda işlevin sona
erdiğisterilecektir.
Seçim düğmesini farklı bir işlev seçmek için veya fırını
kapatmak için “
” konumuna çevirin.
Lütfen dikkat edin: Bağımsız zamanlayıcı etkin ise,
ekranda, kalan süre ile değişimli olarak “END (SON) ifadesi
gösterilecektir.
. BAĞIMSIZ ZAMANLAYICININ AYARLANMASI
Bu seçenek, pişirmeyi kesintiye uğratmaz veya
programlamaz; ancak, bir işlev etkin iken veya fırın
kapalı durumdayken ekranı bağımsız zamanlayıcı
olarak kullanmanızı sağlar.
Ekranda
simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz saati ayarlamak için veya 'i kullanın
ve onaylamak için
'e basın.
Zaman ayarı seçilen süreyi geri saymayı bitirdiğinde
sesli bir sinyal duyulacaktır.
Notlar: Bağımsız zamanlayıcıyı iptal etmek için, simgesi
yanıp sönmeye başlayana kadar 'e basmaya devam
edin, ardından saati “00:00” olarak sıfırlamak için 'i
kullanın.
5
TR
PİİRME TABLOSU
AKSESUARLAR
Raf
Rafın üzerinde fırın kabı
veya fırın tepsisi
Rafın üzerinde fırın tepsisi/
pişirme tepsisi
İçerisine 200 ml su
konulmuş fırın tepsisi
Fırın tepsisi
İŞLEVLER
Alt ve Üstten Isıtma Izgara Turbo Izgara
Convection Bake
(Konveksiyonlu)
Ekmek Otomatik Eco Fanlı Hava
YEMEK TARİFİ İLEV
ÖN
ISITMA
SICAKLIK (°C) RE (DK.)
SEVİYE VE
AKSESUARLAR
Mayalı kekler
Evet 160-180 30-90
2/3
Evet 160-180 30 - 90 ***
4
1
Kremalı pasta
(cheesecake, strudel, meyveli turta)
Evet 160–200 35-90
2
Evet 160–200 35 - 90 ***
4
2
Çörekler/küçük tartlar
Evet 170 - 180 15 - 45
3
Evet 160-180 20-45 ***
4
2
Profterol çöreğ
Evet 180 - 220 30-40
3
Evet 180-190 35-45 ***
4
2
Beze
Evet 90 150 - 200
3
Evet 90 140 - 200
4
2
Ekmek - - 60
2
Ekmek / pzza / focacca
Evet 190-250 15-50
2
Evet 190-250 25-50 ***
4
2
Dondurulmu pzza
Evet 250 10 - 15
3
Evet 250 10 - 20 ***
4
2
Tuzlu pastalar
(sebzeli tart, kiş)
Evet 175 - 200 45 - 60
3
Evet 175 - 200 45 - 60 ***
4
2
Mlföy tatlısı/Mlföy krakerler
Evet 190-200 20-30
3
Evet 180-190 15 - 40 ***
4
2
Lazanya / fırında makarna / fırın
rulo makarna / pde
Evet 190-200 45-65
2
6
* Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde yemeği
çevirin
** Pişirme işleminin üçte ikisine gelindiğinde yemeği
çevirin (gerekirse).
*** Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde seviyeleri
değiştirin.
**** Tahmini süre: Kişisel tercihe göre yemekler
fırından farklı zamanlarda çıkarılabilir. Pişirme
işleminin üçte ikisine gelindiğinde gerekirse rafları
değiştirin.
IEC 60350-1 standartları uyarınca sertifikasyon
makamlarına yönelik hazırlanmış olan test edilmiş
yemek tarifleri tablosu için www.hotpoint.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzu'nu indirin.
Belirtilen süre, ön ıtma aşamasını içermez: Yemeğin fırına yerleştirilmesini ve pişirme süresinin, ancak istenilen
sıcaklığa ulaşıldıktan sonra ayarlanmasını öneriyoruz.
AKSESUARLAR
Raf
Rafın üzerinde fırın kabı
veya fırın tepsisi
Rafın üzerinde fırın tepsisi/
pişirme tepsisi
İçerisine 200 ml su
konulmuş fırın tepsisi
Fırın tepsisi
İŞLEVLER
Alt ve Üstten Isıtma Izgara Turbo Izgara
Convection Bake
(Konveksiyonlu)
Ekmek Otomatik Eco Fanlı Hava
YEMEK TARİFİ İLEV
ÖN
ISITMA
SICAKLIK (°C) RE (DK.)
SEVİYE VE
AKSESUARLAR
Kuzu/dana/sığır/domuz
1 kg Evet 190-200 80 -110
3
Tavuk/tavan/ördek 1 kg Evet 200-230 50-100
2
Hnd/kaz 3 kg - 190-200 100 - 160
2
Fırında balık/kağıtta (fileto, bütün) Evet 170 - 190 30 - 50
2
Dolmalar
(domates, kabak, patlıcan)
Evet 180-200 50 - 70
2
Kızarmı ekmek 5’ 250 2 - 6
5
Balık fleto/dlm - 230 - 250 15 - 30 *
4
3
Soss / kebap / przola / hamburger - 250 15 - 30 *
5
4
Tavuk fırın 1-1,3 kg Evet 200 - 220 55-70 **
2
1
Rozbf, az pm 1 kg Evet 200 - 210 35-50 **
3
Kuzu budu/paça Evet 200 - 210 60-90 **
3
Fırın patates Evet 200 - 210 35-55 **
3
Sebze graten - 200 - 210 25 - 55
3
Lazanya ve et Evet 200 50 - 100 ****
4
1
Et ve patates Evet 190-200 45 - 100 ****
4
1
Balık ve sebzeler Evet 180 30 - 50 ****
4
1
Rosto/ç doldurulmu rostoluk et
parçaları
- 170 - 180 100 - 150
2
7
TR
DI YÜZEYLER
Yüzeyleri nemli bir mikrofiber bezle temizleyin.
Çok kirli ise, birkaç damla pH açısından nötr deterjan
damlatın. Kuru bir bezle silerek kurulayın.
Korozif veya aşındırıcı deterjanlar kullanmayın.
Bu tür ürünlerden herhangi biri dikkatsizlik sonucu
cihazın yüzeyleri ile temas ederse, derhal nemli bir
mikrofiber bezle temizleyin.
İÇ YÜZEYLER
Bu fırın, oldukça gözenekli olan ve yağ ve kirleri
emebilen özel kendi kendini temizleyen kaplaması
sayesinde, pişirme bölmesinin temizliğini kolaylaştıran
özel katalitik panellerle donatılmıştır. Her kullanımdan
sonra fırını soğumaya bırakın ve ardından, yemek
artıklarının neden olduğu kalıntı veya lekeleri
temizlemek için tercihen hala sıcakken temizleyin.
1. Kapağı çıkarmak için, tamamen açın ve mandalları kilit
açma konumuna gelene kadar alçaltın.
2. Kapağı kapatabildiğiniz kadar kapatın.
Kapağı her iki elinizle sıkıca tutun – tutma kolundan
tutmayın.
Kapağı, yuvasından (b) kurtulana kadar yukarı doğru (a)
çekerken aynı anda kapatmayı sürdürerek çıkarabilirsiniz.
~60°
a
b
~15°
Kapağı, yumuşak bir yüzey üzerine dayayarak bir tarafa
koyun.
3. Fırına doğru hareket ettirmek, menteşelerin kancalarını
yuvaları ile hizalı konuma getirmek ve üst kısmı yuvana
sabitlemek suretiyle kapağı yerine takın.
4. Kapağı alçaltın ve ardından tamamen açın.
Mandalları, orijinal konumlarına gelecek şekilde alçaltın:
Tamamen alçalttığınızdan emin olun.
5. Kapağı kapatmayı deneyin ve kontrol paneli ile hizalı
olduğundan emin olmak için kontrol edin. Değilse,
yukarıdaki adımları tekrarlayın.
KAPAĞI ÇIKARTMA VE YERİNE TAKMA
TEMİZLEMEK İÇİN KLİK SESİ  CAMIN TEMİZLENMESİ
1. Kapağı çıkardıktan ve tutma kolu aşağı bakacak
şekilde yumuşak bir yüzeyin üzerine koyduktan sonra, iki
tespit klipsine aynı anda basın ve kapağın üst kenarını,
kendinize doğru çekerek çıkarın.
2. İç camı kaldırın ve her iki elinizle sıkıca tutun, çıkarın
ve temizlemeden önce yumuşak bir yüzeyin üzerine
koyun.
3. İç camı doğru şekilde yeniden konumlandırmak
için, sol köşesinde “R” harfinin göründüğünden ve temiz
yüzeyinin (baskılı olmayan) yukarı baktığından emin
olun.
Önce, camın “R” ile işaretli olan uzun tarafını destek
yuvalarına (a) takın, ardından (b) konumuna alçaltın.
a
b
4. Üst kenarı yerine takın: Bir klik sesi, konumun doğru
olduğunu bildirecektir. Kapağı yerine takmadan önce
sızdırmazlık yerinin güvenli olduğundan emin olun.
Suiçeriği yüksek yiyeceklerin pişirilmesi sonucu
oluşan yoğuşma suyunu kurutmak için, fırını tamamen
soğumaya bırakın ve ardından bir bez veya süngerle
silin.
Kapak, camın temizliğini kolaylaştırmak için kolayca
çıkarılıp takılabilir
WWW
.
Kapak camını uygun bir sıvı deterjanla temizleyin.
Izgaranın üst ısıtma elemanı, fırının üst panelini
temizlemek üzere alçaltılabilir
WWW
.
AKSESUARLAR
Kullanımdan sonra aksesuarları bulaşık deterjanı
çözeltisinin içine koyun, eğer hala sıcaksa bunları fırın
eldivenleriyle tutun. Yemek artıkları, bir bulaşık fırçası
veya sünger kullanılarak çıkarılabilir.
Buharlı temzleme chazları
kullanmayın.
Tüm lemler sırasında koruyucu
eldven kullanın.
Gereken lemler, fırın soğuk
ken gerçekletrn.
Chazın elektrk fn przden
çekn.
Chazın yüzeylerne zarar
verebleceklernden bulaık
tel, aındırıcı tel veya aındırıcı/
korozf temzlk maddeler
kullanmayın.
BAKIM VE
TEMİZLİK
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
8
İRME TABLOSU NASIL OKUNMALIDIR
Tabloda, farklı türlerdeki yiyecekleri pişirmek için en
iyi işlev, aksesuarlar ve seviye listelenmiştir. Pişirme
süreleri yemeğin fırına konulduğu andan itibaren
başlar, ön ısıtma (gerekirse) hariç tutulmuştur.
Pişirme sıcaklıkları ve süreleri yaklaşık olarak
verilmiştir ve yemeğin miktarına ve kullanılan
aksesuar türüne göre değişir. İlk başta önerilen
en düşük ayarları kullanın, eğer yemek yeterince
pişmezse o zaman daha yüksek ayarlara geçin.
Verilen aksesuarları kullanın ve koyu renkli metal
kek kaplanı ve fırın tepsilerini tercih edin. Ayrıca
ateşe dayanıklı (payreks) veya kumlu taştan
yapılmış tava ve aksesuarlar da kullanabilirsiniz,
ancak bunlarda pişirme süresinin biraz daha uzun
olacağını unutmayın.
RKAÇ YEMEĞİ AYNI ANDA PİİRME
“Konveksiyonlu” işlevi, farklı türlerdeki yiyecekleri
(balık ve sebze gibi) aynı anda farklı raflarda
pişirmenizi sağlar. Pişirme işleminin üçte ikisine
gelindiğinde gerekirse rafları değiştirin. Daha kısa
pişirme süresi gerektiren yemeği çıkarın ve daha uzun
süre gerektiren yemeği fırında tutmaya devam edin.
EKMEK OTOMATİK İLEVİ
En iyi sonuçlar için, 1000 g hamurun karıştırılmasına
yönelik tarifi kullanarak, talimatları dikkatli bir şekilde
uygulamalınız: 600 g un, 360 g su, 11 g tuz, 25 g yaş
maya (veya iki paket maya tozu).
En iyi şekilde kabarması için, oda sıcaklığında yaklaşık
90 dakika bekletin.
Hamuru (soğuk) fırına koyun, fırının tabanına 100 cc
soğuk içme suyu dökün ve “Ekmek Otomatik” işlevini
kullanın. Pişirme işleminden sonra, hamuru, tamamen
soğuyana kadar rafın üzerinde bekletin.
ÜRÜN Fİİ
WWW
Bu fırına yönelik enerji verimlilik dereceleri de
dahil olmak üzere ürünün komple özellikleri,
www.hotpoint.eu internet adresimizden indirilebilir
KULLANIM VE BAKIM KILAVUZUNA NASIL
ULAILABİLİR
>
WWW
Ürün kodunu belirterek, Kullanım ve
Bakım Kılavuzunu, http://www.hotpoint.eu
internet adresimizden indirin (bu kare kodu
kullanabilirsiniz).
> Alternatif olarak, Satış Sonrası Servisimizle irtibata
geçin
400010864406
İtalya'da basılmıştır
SATI SONRASI SERVİSİMİZLE İLETİİM
İrtibat bilgilerimize
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
XX
X
X
XX
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
garanti kılavuzundan
ulaşabilirsiniz. Satış
Sonrası Servisimizle
iletişim kurarken, lütfen
ürününüzün tanıtım
levhasında yer alan
kodları belirtin.
001
Sorun Olası neden Çözüm
Fırın çalışmıyor Güç kesintisi
Şebeke bağlantısının
kesilmesi
Şebeke elektrik gücü olup olmadığını ve
fırının elektrik beslemesine bağlı olup
olmadığını kontrol edin.
Sorunun gerilip giderilmediğini görmek için,
fırını kapatıp yeniden başlatın
Ekranda “F” harfi ve ardından
bir rakam görünüyor
Yazılım sorunu Size en yakın Satış Sonrası Servis Merkezi ile
irtibata geçin ve “F” harfini takip eden harf
veya rakamı belirtin
ARIZA GİDERME
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
FAYDALI İPUÇLARI
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

Whirlpool FA3 544 C IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide