HOTPOINT/ARISTON FA2 544 JC IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide
TR
1
ÜRÜN TANIMI
GÜNLÜK REFERANS
KILAVUZU
KONTROL PANELİ
Chazı kullanmadan önce, Sağlık ve Güvenlk kılavuzunu dkkatl br eklde okuyun.
1. Kontrol paneli
2. Fan
3. Lamba
4. Raf kılavuzları
(seviye, pişirme bölmesinin
duvarında gösterilir)
5. Kapak
6. Üst ısıtma elemanı/ızgara
7. Yuvarlak ısıtma elemanı
(görünmez)
8. Tanıtım levhası
ıkarmayın)
9. Alt ısıtma elemanı
(görünmez)
1. SEÇİM DÜĞMESİNİ
Bir işlev seçmek suretiyle fırını açmak
için kullanılır.
Fırını kapatmak için,
konumuna
çevirin.
2. LAMBA
Fırın açıkken, fırın bölmesinin
lambasını açmak veya kapatmak için
basın.
3. SAATİN AYARLANMASI
Pişirme süresi ayarlarına, gecikmeli
başlatmaya ve zaman ayarına
erişmek için kullanılır. Fırın kapalıyken
saati görüntülemek için kullanılır.
4. EKRAN
5. AYARLAMA DÜĞMELE
Pişirme süresi ayarlarını değiştirmek
için kullanılır.
6. TERMOSTAT DÜĞMESİ
Manuel işlevleri etkinleştirirken
istediğiniz sıcaklığı seçmek için
çevirin. Otomatik işlevlerde
kullanılır.
Lütfen dikkat edin: Tüm düğmeler,
basılarak etkinleştirilen tiptedir.
Düğmeyi yuvasından serbest
bırakmak için, düğmenin ortasına
bastırın.
1
2
3
4
5
8
9
7
6
1 32 4 5 6
BİR HOTPOINT - ARISTON ÜRÜNÜ SATIN
ALDIĞINIZ İÇİN TEEKKÜR EDERİZ
Daha kapsamlı yardım ve destek için, lütfen
ürününüzü aşağıdaki adresten kaydedin
www.hotpont.eu/regster
WWW
docs.hotpont.eu internet adresimizi
ziyaret ederek ve bu kitapçığın arkasında
yer alan talimatlara uyarak, Güvenlik
Talimatlarını ve Kullanım ve Bakım
Kılavuzu'nu indirebilirsiniz.
2
ALT VE ÜSTTEN ISITMA
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pirmek için
kullanılır.
KONVEKSİYONLU
Aynı anda en fazla iki rafta pişirmek için
kullanılır. Pişirme işleminin yarısında fırın tepsilerinin
konumunu değiştirmek iyi bir fikirdir.
IZGARA
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze
ograten pişirmek veya ekmek kızartmak için kullanılır.
Et ızgara yaparken, pişirme esnasında çıkan sıvıları
toplaması için Fırın tepsisi kullanılmasını öneriyoruz:
Tepsiyi, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
TURBO IZGARA
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır
(butlar, rozbif, tavuk). Pişirme esnasında çıkan
sıvıları toplaması için bir Fırın tepsisi kullanılmasını
öneriyoruz: Tepsiyi, rafın altındaki seviyelerden
herhangi birine konumlandırın ve 200 ml içme suyu
ekleyin.
BUZ ÇÖZME
Yemeklerin buzunu daha hızlı bir şekilde
çözdürmek için kullanılır.
EKO KONVEKSİYONLU*
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et
parçalarını tek bir rafta pişirmek için kullanılır.
Nazik, aralıklı hava dolaşımı sayesinde yemeğin
aşırı kuruması engellenir. Bu EKO MODU işlevi
kullanılırken, pişirme boyunca ışık kapalı kalacak,
ancak
düğmesine basmak suretiyle tekrar
açılabilecektir.
RAF TABAK FIRIN TEPSİSİ
Aksesuar sayısı, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir.
Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın alınabilir.
Rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş
olan arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek
istediğiniz seviyeye takın. Sonra, raf kılavuzu
boyunca mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
Tabak ve fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf
kılavuzlarında kaydırılarak yatay olarak takılır.
Raf kılavuzları, fırının temizliğini kolaylaştırmak
amacıyla çıkarılabilir: yuvalarından çıkarmak için
çekin.
EKMEK OTOMATİK
Bu işlev, ekmek için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. En iyi sonuçlar için,
yemek tarifine dikkatli bir şekilde uyun . Fırın soğuk
iken işlevi etkinleştirin.
PASTA VE KEKLER OTOMATİK
Bu işlev, kekler için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. Fırın soğuk iken işlevi
etkinleştirin.
* İşlev, 65/2014 sayılı Yönetmelik (AB) uyarınca, enerji
verimliliği beyanı için referans olarak kullanılmıştır
İLEVLER
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
AKSESUARLAR
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
RAFIN VE DİĞER AKSESUARLARIN TAKILMASI
TR
3
1. SAATİN AYARLANMASI
Cihazı ilk açtığınızda saati ayarlamanız gerekecek:
düğmesine basın
ve ekranda simgesi ile saate
ait iki rakam yanıp sönmeye başlayana kadar basılı
tutun.
Saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve onaylamak
için
'e basın. Dakikaya ait iki rakam yanıp sönmeye
başlayacaktır. Dakikayı ayarlamak için
veya 'i
kullanın ve onaylamak için
'e basın.
Lütfen dikkat edin: Örneğin uzun süreli güç kesintilerinden
sonra simgesi yanıp sönerken, saati sıfırlamanız
gerekecektir.
2. FIRINI YENİDEN ISITIN
Yeni bir fırın, imalat esnasında kalmış olabilecek
kokular yayabilir: Bu tamamen normaldir.
Dolayısıyla yemek pişirmeye başlamadan önce, olası
kokuları gidermek için fırının içi boş halde ısıtılmasını
öneriyoruz.
Fırındaki koruyucu karton ambalajlarını veya şeffaf
filmleri ve içindeki aksesuarları çıkarın.
Fırını tercihen "Konveksiyonlu" işlevini kullanarak
yaklaşık bir saat boyunca 250 °C'de ısıtın. Fırın, bu süre
boyunca boş olmalıdır.
İşlevi doğru şekilde ayarlamak için talimatlara uyun.
Lütfen dikkat edin: cihazı ilk kez kullandıktan sonra odanın
havalandırılması tavsiye edilir.
CİHAZIN İLK KULLANIMI
1. BİR İLEV SEÇİN
Bir işlev seçmek için, seçim düğmesini istediğiniz işleve
karşılık gelen simgeye çevirin: Ekran aydınlatılacak ve
sesli bir sinyal duyulacaktır.
2. BİR İLEVİ ETKİNLETİRİN
MANUEL
Seçtiğiniz işlevi başlatmak için, istediğiniz sıcaklığı
ayarlamak üzere termostat düğmesini çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme sırasında, seçim düğmesini
çevirerek işlevi değiştirebilir veya termostat düğmesini
çevirerek sıcaklığı ayarlayabilirsiniz.
İşlev, termostat düğmesi 'nin üstündeyken
başlamayacaktır. Pişirme süresini, pişirme bitiş saatini
(yalnızca bir pişirme süresi ayarlamışsanız) ve zaman
ayarını ayarlayabilirsiniz.
OTOMATİK
Seçtiğiniz otomatik işlevi başlatmak için (“Ekmek
veya “Pasta ve kekler”), termostat düğmesini otomatik
işlevlere yönelik konumda
tutun.
Pişirmeyi bitirmek için, seçim düğmesini 0 konumuna
çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme bitiş saatini ve zaman ayarını
ayarlayabilirsiniz.
3. ÖN ISITMA
İşlev başlatıldığında, sesli bir sinyal ile ekranda
yanıp sönen bir
simgesi, ön ısıtma aşamasının
etkinleştirilmiş olduğunu belirtir.
Bu aşamanın sonunda, sesli bir sinyal ile ekrandaki
sabit simge
, fırının ayarlanan sıcaklığa ulaştığını
bildirecektir: Bu noktada, yiyeceği içeri yerleştirin ve
pişirme işlemi ile devam edin.
Lütfen dikkat edin: Ön ısıtma bitmeden yemeğin fırına
verilmesi, nihai pişirme sonucunu olumsuz etkileyebilir.
.İRMEYİ PROGRAMLAMA
Pişirmeyi programlamaya başlamadan önce bir işlev
seçmeniz gerekecektir.
SÜRE
Ekranda simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz pişirme süresini ayarlamak için veya 'i
kullanın ve ardından onaylamak için
'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: Sesli bir sinyal duyulacak ve
ekranda pişirmenin tamamlandığı gösterilecektir.
Notlar: Ayarladığınız pişirme süresini iptal etmek için,
ekranda simgesi yanıp sönmeye başlayana kadar
'e basmaya devam edin, ardından pişirme süresini “00:00”
olarak sıfırlamak için 'i kullanın.
Bu pişirme süresine, ön ısıtma aşaması dahildir.
GÜNLÜK KULLANIM
4
PİŞİRME BİTİŞ SAATİ/GECİKME BAŞLATMANIN
PROGRAMLANMASI
Bir pişirme süresi ayarlandıktan sonra, işlevin
başlatılması, bitiş saatini programlamak suretiyle
geciktirilebilir:
simgesi ve şimdiki saat ekranda
yanıp sönmeye başlayana kadar
'e basın.
Pişirmenin sona ermesini istediğiniz saati seçmek için
veya 'i kullanın ve 'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: İşlev, pişirme işleminin ayarladığınız
saatte sona ermesi için hesaplanan süreden sonra
otomatik olarak başlayana kadar duraklatılacaktır.
Lütfen dikkat edin: Ayarı iptal etmek için, seçim düğmesini
konumuna çevirmek suretiyle fırını kapatın.
PİŞİRME SONU
Sesli bir sinyal duyulacak ve ekranda işlevin sona
erdiği gösterilecektir.
Seçim düğmesini farklı bir işlev seçmek için veya fırı
kapatmak için “
” konumuna çevirin.
Lütfen dikkat edin: Zaman ayarı etkin ise, ekranda, kalan
süre ile değişimli olarak “END” ifadesi gösterilecektir.
. ZAMAN AYARININ AYARLANMASI
Bu seçenek, pişirmeyi kesintiye uğratmaz veya
programlamaz; ancak, bir işlev etkin iken veya fırın
kapalı durumdayken ekranı zaman ayarı olarak
kullanmanızı sağlar.
Ekranda
simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye
başlayana kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve
onaylamak için
'e basın.
Zaman ayarı seçilen süreyi geri saymayı bitirdiğinde
sesli bir sinyal duyulacaktır.
Notlar: Zaman ayarını iptal etmek için, simgesi yanıp
sönmeye başlayana kadar 'e basmaya devam edin,
ardından saati “00:00” olarak sıfırlamak için 'i kullanın.
TR
5
PİİRME TABLOSU
İŞLEVLER
Alt ve üstten ısıtma Izgara Turbo Izgara Konveksiyonlu Ekmek Otomatik Eko Konveksiyonlu
AKSESUAR-
LAR
Raf
Rafın üzerinde fırın kabı
veya fırın tepsisi
Rafın üzerinde fırın tepsisi/
pişirme tepsisi
İçerisine 200 ml su
konulmuş fırın tepsisi
Fırın tepsisi
YEMEK TARİFİ İLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK.)
SEVİYE
VE AKSESUARLAR
Mayalı kekler
Evet 160 - 180 30 - 90
2/3
Evet 160 - 180 30 - 90 ***
4
1
Kremalı pasta
(cheesecake, strudel, meyveli turta)
Evet 160–200 35-90
2
Evet 160–200 35 - 90 ***
4
2
Çörekler/küçük tartlar
Evet 170 - 180 15 - 45
3
Evet 160 - 180 20 - 45 ***
4
2
Profterol çöreğ
Evet 180 - 220 30-40
3
Evet 180-190 35 - 45 ***
4
2
Beze
Evet 90 150 - 200
3
Evet 90 140 - 200
4
2
Ekmek - - 60
2
Ekmek / pzza / focacca
Evet 190-250 15-50
2
Evet 190-250 25 - 50 ***
4
2
Dondurulmu pzza
Evet 250 10 - 15
3
Evet 250 10 - 20 ***
4
2
Tuzlu pastalar
(sebzeli turta, kiş)
Evet 175 - 200 45 - 60
3
Evet 175 - 190 45 - 60 ***
4
2
Mlföy tatlısı/Mlföy krakerler
Evet 190 - 200 20-30
3
Evet 180-190 15 - 40 ***
4
2
Lazanya/fırında makarna/fırın
rulo makarna/pde
Evet 190 - 200 45 - 65
2
Kuzu/dana/sığır/domuz 1 kg Evet 190 - 200 80 - 110
3
6
* Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde yemeği
çevirin
** Pişirme işleminin üçte ikisine gelindiğinde yemeği
çevirin (gerekirse).
*** Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde seviyeleri
değiştirin.
**** Tahmini süre: Kisel tercihe göre yemekler
fırından farklı zamanlarda çıkarılabilir. Pişirme
işleminin üçte ikisine gelindiğinde gerekirse rafları
değiştirin.
IEC ve IEC 60350 -1 standartları uyarınca sertifikasyon
makamlarına yönelik hazırlanmış olan test edilmiş
yemek tarifleri tablosu için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzu'nu indirin.
Belirtilen süre, ön ısıtma aşamanı içermez: Yemeğin fırına yerleştirilmesini ve pirme süresinin, ancak istenilen
sıcaklığa ulaşıldıktan sonra ayarlanmasını öneriyoruz.
YEMEK TARİFİ İLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK
.)
SEVİYE
VE AKSESUARLAR
Tavuk/tavan/ördek 1 kg Evet 200 – 230 50 - 100
2
Hnd/kaz 3 kg - 190 - 200 100 - 160
2
Bütün Balık Fırın (fileto, bütün) Evet 170 - 190 30 - 45
2
Dolmalar
(domates, kabak, patlıcan)
Evet 180-200 50 - 70
2
Kızarmı ekmek 5’ 250 2 - 6
5
Balık fleto/dlm - 230 - 250 15 - 30 *
4
3
Soss/kebap/przola/
hamburger
- 250 15 - 30 *
5
4
Tavuk fırın 1-1,3 kg Evet 200 - 220 55 - 70 **
2
1
Az pm rozbf 1 kg Evet 200 - 210 35 - 50 **
3
Kuzu budu/paça Evet 200 - 210 60 - 90 **
3
Fırın patates Evet 200 - 210 35 - 55 **
3
Sebze graten - 200 - 210 25 - 55
3
Lazanya ve et Evet 200 50 - 100 ****
4
1
Et ve patates Evet 190 - 200 45 - 100 ****
4
1
Balık ve sebzeler Evet 180 30 - 50 ****
4
1
Rosto/ç doldurulmu rostoluk
et parçaları
- 170 - 180 100 - 150
2
İŞLEVLER
Alt ve üstten ısıtma Izgara Turbo Izgara Konveksiyonlu Ekmek Otomatik Eko Konveksiyonlu
AKSESUAR-
LAR
Raf
Rafın üzerinde fırın
kabı veya fırın tepsisi
Tabak / Tatlı tepsisi /
Rafta fırın tepsisi
Tabak
İçerisine 200 ml su
konulmuş tabak
Fırın tepsisi
TR
7
DI YÜZEYLER
Yüzeyleri nemli bir mikrofiber bezle temizleyin. Çok
kirli ise, birkaç damla pH açısından nötr deterjan
damlatın. Kuru bir bezle silerek kurulayın.
Korozif veya aşındırıcı deterjanlar kullanmayın. Bu
tür ürünlerden herhangi biri dikkatsizlik sonucu
cihazın yüzeyleri ile temas ederse, derhal nemli bir
mikrofiber bezle temizleyin.
İÇ YÜZEYLER
Bu fırın, oldukça gözenekli olan ve yağ ve kirleri
emebilen özel kendi kendini temizleyen kaplaması
sayesinde, pişirme bölmesinin temizliğini
kolaylaştıran özel katalitik kaplamalarla donatılmıştır.
Her kullanımdan sonra fırını soğumaya bırakın ve
ardından, yemek artıklarının neden olduğu kalıntı
veya lekeleri temizlemek için tercihen hala sıcakken
temizleyin Su içeri yüksek yiyeceklerin pişirilmesi
sonucu oluşan yoğuşma suyunu kurutmak için, fırını
tamamen soğumaya bırakın ve ardından bir bez veya
süngerle silin.
Kapak, camın temizliğini kolaylaştırmak için kolayca
çıkarılıp takılabilir .
WWW
Kapak camını uygun bir sıvı deterjanla temizleyin.
Izgaranın üst ısıtma elemanı, fırının üst panelini
temizlemek üzere alçaltılabilir: Isıtma elemanını
yuvasından çıkarın ve ardından alçaltın. Isıtma
elemanını tekrar eski konumuna yerleştirmek için,
kendinize doğru hafifçe çekin ve tırnak desteğinin
doğru yuvada olduğundan emin olun.
AKSESUARLAR
Kullanımdan sonra aksesuarları bulaşık deterjanı
çözeltisinin içine koyun, eğer hala sıcaksa bunları fırın
eldivenleriyle tutun. Yemek artıkları, bir bulaşık fırçası
veya sünger kullanılarak çıkarılabilir.
Buharlı temzleme chazları
kullanmayın.
Tüm lemler sırasında koruyucu
eldven kullanın.
Gereken lemler, fırın soğuk
ken gerçekletrn.
Chazın elektrk fn przden
çekn.
Chazın yüzeylerne zarar
verebleceklernden bulaık
tel, aındırıcı tel veya aındırıcı/
korozf temzlk maddeler
kullanmayın.
KAPAĞI ÇIKARTMA VE YERİNE TAKMA
1. Kapağı çıkarmak çn, tamamen açın ve mandalları kilit
açma konumuna gelene kadar alçaltın.
2. Kapağı kapatabildiğiniz kadar kapatın.
Kapağı her iki elinizle sıkıca tutun – tutma kolundan
tutmayın.
Kapağı, yuvasından (b) kurtulana kadar yukarı doğru (a)
çekerken aynı anda kapatmayı sürdürerek çıkarabilirsiniz.
~60°
a
b
~15°
Kapağı, yumuşak bir yüzey üzerine dayayarak bir tarafa
koyun.
3. Fırına doğru hareket ettirmek, menteşelerin kancalarını
yuvaları ile hizalı konuma getirmek ve üst kısmı yuvasına
sabitlemek suretiyle kapağı yerne takın.
4. Kapağı alçaltın ve ardından tamamen açın.
Mandalları, orijinal konumlarına gelecek şekilde alçaltın:
Tamamen alçalttığınızdan emin olun.
5. Kapağı kapatmayı deneyin ve kontrol paneli ile hizalı
olduğundan emin olmak için kontrol edin. Değilse,
yukarıdaki adımları tekrarlayın.
CLİCK&CLEAN  CAMIN TEMİZLENMESİ
1. Kapağı çıkardıktan ve tutma kolu aşağı bakacak şekilde
yumuşak bir yüzeyin üzerine koyduktan sonra, iki tespit
klipsine aynı anda basın ve kapağın üst kenarını, kendinize
doğru çekerek çıkarın.
2. İç camı kaldırın ve her iki elinizle sıkıca tutun, çıkarın ve
temizlemeden önce yumuşak bir yüzeyin üzerine koyun.
3. İç camı doğru eklde yenden konumlandırmak
çn, sağ köşesinde “R” harfinin göründüğünden ve temiz
yüzeyinin (baskılı olmayan) yukarı baktığından emin olun.
Önce, camın “R” ile işaretli olan uzun tarafını destek
yuvalarına takın, ardından konumuna indirin.
4. Üst kenarı yerine takın: Bir klik sesi, konumun doğru
olduğunu bildirecektir. Kapağı yerine takmadan önce
sızdırmazlık yerinin güvenli olduğundan emin olun.
BAKIM VE
TEMİZLİK
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
8
Sorun Olası neden Çözüm
Fırın çalışmıyor Güç kesintisi.
Şebeke bağlantısının
kesilmesi.
Şebeke elektrik gücü olup olmadığını ve
fırının elektrik beslemesine bağlı olup
olmadığını kontrol edin.
Sorunun gerilip giderilmediğini görmek için,
fırını kapatıp yeniden başlatın
Ekranda “F” harfi ve ardından
bir rakam görünüyor
Yazılım sorunu Size en yakın Satış Sonrası Servis Merkezi ile
irtibata geçin ve “F” harfini takip eden harf
veya rakamı belirtin
İRME TABLOSU NASIL OKUNMALIDIR
Tabloda, farklı türlerdeki yiyecekleri pişirmek için en
iyi işlev, aksesuarlar ve seviye listelenmiştir. Pişirme
süreleri yemeğin fırına konulduğu andan itibaren
başlar, ön ısıtma (gerekirse) hariç tutulmuştur. Pişirme
sıcaklıkları ve süreleri yaklaşık olarak verilmiştir ve
yemeğin miktarına ve kullanılan aksesuar türüne göre
değişir. İlk başta önerilen en düşük ayarları kullanın,
eğer yemek yeterince pişmezse o zaman daha yüksek
ayarlara geçin. Verilen aksesuarları kullanın ve koyu
renkli metal kek kaplarını ve fırın tepsilerini tercih
edin. Ayrıca ateşe dayanıklı (payreks) veya kumlu
taştan yapılmış tava ve aksesuarlar da kullanabilirsiniz,
ancak bunlarda pişirme süresinin biraz daha uzun
olacağını unutmayın.
RKAÇ YEMEĞİ AYNI ANDA PİİRME
“Konveksiyonlu” işlevini kullanarak, farklı yemekleri
(örneğin: balık ve sebze), farklı raf seviyelerinde
pişirebilirsiniz. Daha kısa pişirme süresi gerektiren
yemeği çıkarın ve daha uzun süre gerektiren yemeği
fırında tutmaya devam edin.
EKMEK OTOMATİK İLEVİ
En iyi sonuçlar için, 1000 g hamurun karıştırılmasına
yönelik tarifi kullanarak, talimatları dikkatli bir şekilde
uygulamalısınız: 600 g un, 360 g su, 11 g tuz, 25 g yaş
maya (veya iki paket maya tozu).
En iyi şekilde kabarması için, oda sıcaklığında yaklaşık
90 dakika bekletin.
Hamuru (soğuk) fırına koyun, fırının tabanına 100 cc
soğuk içme suyu dökün ve “Ekmek Otomatik” işlevini
kullanın. Pişirme işleminden sonra, hamuru, tamamen
soğuyana kadar rafın üzerinde bekletin.
ÜRÜN Fİİ
WWW
Bu cihazın enerji verilerini içeren ürün fişi,
docs.hotpont.eu internet adresinden indirilebilir
KULLANIM VE BAKIM KILAVUZUNA NASIL
ULAILABİLİR
>
WWW
Ürünün ticari kodunu belirterek,
Kullanım ve Bakım Kılavuzunu,
docs. hotpont. eu internet adresimizden
indirin (bu kare kodu kullanabilirsiniz).
> Alternatif olarak, Satış Sonrası Müşteri Servisimizle
irtibata geçin
SATI SONRASI SERVİSİMİZLE İLETİİM
İrtibat bilgilerimize
garanti kılavuzundan
ulaşabilirsiniz. Satış
Sonrası Müşteri
Servisimizle iletişim
kurarken, lütfen
ürününüzün tanıtım
levhasında yer alan
kodları belirtin.
Model: xxxXXXXxx
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
400011103017
İtalya'da basılmıştır
ARIZA GİDERME
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
FAYDALI İPUÇLARI
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

HOTPOINT/ARISTON FA2 544 JC IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide