Temel Kullanım tr
105
1. Kilitleme kolunu açın.
→Şekil
23
2. Hazırlanmış olan üst parçayı yatay
bir şekilde tutun ve kavrama
ünitesinin uçlarını tahrike hizalayın.
→Şekil
24
3. Üst parçayı sonuna kadar tahrikin
üzerine itin.
4. Üst parçayı sonuna kadar saat
dönüş yönünün tersine çevirin.
→Şekil
25
5. Kilitleme kolunu kapatın.
→Şekil
26
6. Montaj bileziğini saat dönüş
yönünde çevirerek sıkın.
7. Doldurma kabını takınız.
→Şekil
27
8. Üst parçanın altına bir kap koyun.
→Şekil
28
Temel Kullanım
Temel Kullanım
Bu bölümde aksesuarınızın
kullanımına ilişkin temel bilgiler
sunulmaktadır.
Önerilen hız değerleri
En iyi sonuçları alabilmek için
önerilen hız değerlerini dikkate alın.
Uyarı:Cihaz donanımına bağlı olarak
sahip olduğunuz modelde 4
kademeli veya 7 kademeli bir döner
şalter donanımı mevcuttur. Bu
kullanım kılavuzunda 4 kademeli
döner şalter için olan hız önerileri de
parantez içinde belirtilmiştir.
Ayar Kullanımı
7 (4) Et kıyma makinesi
7 (4) Meyve sıkıcı ön takımı
4-5 (2-3) Sıkma hamur ön takımı
3-4 (2-3) Rendeleme takımı
Besinleri işleme
UYARI
Yaralanma tehlikesi!
¡ Döner tahrikler, aletler veya
aksesuar parçaları yaralanmalara
neden olabilir.
Elinizi besin doldurma ağzına
sokmayın.
Malzemeleri eklemek için
sadece tıkacı kullanın.
¡ Cihazın usulüne uygun
kullanılmaması yaralanmalara yol
açabilir.
Aksesuarı sadece komple
monte edilmiş şekilde kullanın.
Aksesuarı sadece öngörülen
çalışma konumunda kullanın.
1. Besinleri hazırlayınız.
Büyük besinleri, doldurma ağzına
sığmaları için parçalar halinde
kesin.
2. Elektrik fişini takın.
3. Döner şalteri önerilen hıza
ayarlayın.
→Şekil
29
4. Besinleri doldurma deliğine
doldurun ve tıkaç ile hafifçe
bastırarak cihazın içine itin.
→Şekil
30
5. Döner şalteri konumuna
getirin.
→Şekil
31
Cihazın durmasını bekleyin.
6. Elektrik fişini çekin.
Besinleri meyve sıkıcı ön takımı
ile işleme
1
Uyarı:Meyve sıkıcı ön takımı ile
çalıştığınızda, aşağıdaki özellikleri
dikkate alın.
1. İlgili deliklerin altına iki kap koyun.
1
Özel aksesuar