UK
2.
.
.
-.
!
.
1. ’:
(B) ’ (A).
(C)
’.
(D) ( )
. (E)
Примітка. Не затягуйте кільце
занадто сильно.
3.
’.
’
.
6-8
. ’
.
!
.
Примітка. М’ясо не повинно
містити кісток, м’язів і шкіри.
UK
’*
3. Yiyecek tepsisini Kıyma tablasının
üzerine yerleştirin.
yerleştirin. Cihazı prize takın ve Hız
6-8 hızına getirin. İticiyi
kullanarak eti Besleme kanalına sürün.
Dikkat:
parmaklarınızı ya da başka nesneleri
koymayın.
Not: Etin kemiği, kası ya da derisi
olmamalıdır.
1. Et kıyma makinesinin kullanımı:
(B) makinenin
yuvasına (A) (C)
şeklindeki milin üzerine yerleştirin.
Kıyma tablasını (D) (Orta veya Kalın)
makinesi sabitlenen kadar Halkayı (E)
elinizle sıkın.
Not: Halkayı çok fazla sıkmayın.
2. Standlı mikserin üzerindeki
Eklenti yuvası kapağını açın.
Standlı mikserin üzerinde bulunan
şaftını sabitleyin. Gerekirse eklentiyi
tamamen sabitlenene kadar Eklenti
yuva düğmesini sıkın.
Dikkat: Aksesuarları yerleştirmeden
önce, cihazı kapatın ve şi elektrik
TR
Et kıyma makinesinin kullanımı* /
1
2
D
C
E
B
A
* modele bağlıdır *
www.electrolux.com132