61
talimatlar
C HAZIRLAMA
1 Motor ünitesini sabit, düz bir zemine yerleştirin.
2 Hazneyi şaftın üzerine yerleştirin.
3 Haznenin altındaki çıkıntıları, tabandaki yuvalara oturtun.
4 Hazneyi, yerine sabitlemek için saat yönünde yaklaşık 15 mm döndürün.
5 Bıçak ünitesini, haznenin tabanındaki şaftın üzerine indirin.
6 Haznenin zeminine inene dek döndürün.
C IŞLEME
7 Yiyeceği hazneye yerleştirin.
8 örn. bir mutfak bıçağı ile kolayca kesemeyeceğiniz yiyecekler gibi sert yiyecekleri işlemeyin
9 Büyük parçalar doğramayın; işlem görecek yiyecekler en fazla 18 mm'lik küpler halinde
olmalıdır
10 Kapağı hazneye yerleştirin ve kapanarak kilitlenmesi için saat yönünde döndürün. Bu işlem,
düğmeyi açacaktır.
11 Fişi prize takın.
12 Motoru başlatmak için düğmeye basın, kapatmak için düğmeyi serbest bırakın.
C IŞINIZ BITINCE
13 Cihazın fişini prizden çekin.
14 Kapağın kilidini açmak için saat yönünün aksine çevirin.
15 Haznenin kapağını kaldırarak çıkarın.
16 Bıçak ünitesini plastik kısmından kavrayın, şaft flanşlarından kurtarmak için döndürün ve dik
açıyla yukarı kaldırarak hazneden ayırın.
17 Hazneyi açmak için saat yönünün tersine döndürün.
18 Hazneyi motor ünitesinden kaldırarak çıkarın.
C TEMİZLİK VE BAKIM
19 Cihazı demonte etmeden veya temizlemeden önce prizden çıkarın,
20 Cihazın dış yüzeylerini nemli bir bezle silerek temizleyin.
21 Çıkarılabilen parçaları elde yıkayın.
22 Bıçak ünitesinin iç kısmını bir kürdan yardımıyla temizleyin.
W
ÇEVRE KORUMA
Elektrikli ve elektronik cihazlardaki tehlikeli maddelerin neden olduğu çevre ve sağlık
sorunlarını önlemek amacıyla bu simge ile işaretlenen cihazlar, genel atık konteynerlerine değil,
geri dönüşüm konteynerlerine bırakılmalıdır.
yemek tarifleri
h = bir avuç
c = sarımsak dişi (dişleri)
g = gram
m = mililitre
T = yemek kaşığı (15ml)
t = çay kaşığı (5ml)
kişnişli pesto
2 h kişniş yaprakları 2 c sarımsak
60 g çam fıstığı 125 m zeytinyağı
60 g Parmesan, rendelenmiş
Kişnişi, sarımsağı, çam fıstığını ve yağın yarısını pürüzsüz bir karışım olana dek robottan geçirin.
Büyük bir kaba aktarın. Parmesan peynirini ekleyin. Kıvamı ayarlamak için yağ ekleyin: Dip soslar
için: koyu. Üst soslar için: orta. Makarna sosları için: sulu.