Philips HD6110/10 Kullanım kılavuzu

Kategori
Mikser / mutfak robotu aksesuarları
Tip
Kullanım kılavuzu
Önemli
Bu cihazı kullanmaya başlamadan önce aşağıda yazılı talimatları okuyun ve talimatları saklayın.
Cihazınızı fişe takmadan önce üzerinde belirtilen voltajın ülkenizdeki voltajla uygunluğunu
kontrol edin.
Bu cihazı sadece toprak hatlı bir prize takılı kullanın.
Cihazın elektrik kordonu hasar görürse, tamir özel aletler ve parçalar gerektireceğinden,
Philips veya Philips tarafından yetkilendirilmiş servis merkezi tarafından değiştirilmelidir.
Cihazın elektrik kordonu hasar görürse, tamir özel aletler ve parçalar gerektireceğinden,
Philips veya Philips tarafından yetkilendirilmiş servis merkezi tarafından değiştirilmelidir.
İlk kullanımdan önce, fritözün ayrılabilen parçalarını iyice temizleyin (bkz. 'Temizleme'). Fritözü
yağ ile doldurmadan önce, her parçanın tamamen kuru olduğundan emin olun.
Elektrik parçalarını ve ısıtma elemanlarını içeren, ana gövdeyi asla suya sokmayın veya
musluğun altına tutmayın.
Cihazın fişini her kullanımdan sonra prizden çekin. Fritözü iyice soğumadan yerinden
oynatmayın.
Cihazı bitkisel veya katı yağ ile doldurmadan açık konuma getirmeyin. Fritözün her zaman iç
kabın içindeki iki gösterge işareti arasında bir seviyede doldurulmasına dikkat edin.
Kızartma sırasında, filtreden sıcak buhar çıkar. Ellerinizi ve yüzünüzü bu buhardan uzakta
tutunuz.Ayrıca kapağı açtığınızda da sıcak buhardan kendinizi korumaya dikkat ediniz.
Cihazı çocukların uzanamayacağı bir yere koyun. Elektrik kordonunu cihazın bulunduğu
masanın veya tezgahın kenarından sarkıtmayın.
Bu cihaz sadece ev kullanımı amaçlıdır. Eğer cihaz düzgün şekilde kullanılmazsa veya
(yarı)profesyonel amaçlarla veya kullanım talimatlarına uygunsuz şekilde kullanılırsa, garanti
geçersiz sayılacak ve Philips ortaya çıkabilecek herhangi bir hasarla ilgili sorumluluk
almayacaktır.
Kızarttığınız gıdaların açık altın sarısı bir renk almasını sağlamak için yağı düzenli olarak
temizleyin. Özellikle patates ve tahıl hububat gibi nişasta içeren gıdaları 175cC nin üzerinde
sıcaklıkta kızartmayın ( acrylamid oluşumunu en aza indirmek için).
Güvenli kapanma
Bu cihaz ısı güvenlik sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, fazla ısındığında cihazı otomatik olarak kapatır.
Bu durum fritözde yeterince yağ olmadığında veya katı yağlar fritöz içinde eritildiklerinde, kısacası
ısıtıcı parçaların ısılarını dışa veremedikleri durumlarda gerçekleşebilir.
Fritöz artık çalışmıyorsa, içindeki yağın soğumasını bekleyerek yetkili Philips servisine
başvurun.
Kullanıma hazırlama
1 Cihazı yatay, düz ve sabit bir yüzey üzerine, çocukların erişemeyecekleri yere yerleştirin.
Fritözü ocağın üzerine yerleştirmek isterseniz, ocak gözlerinin kapalı ve soğumuş olduklarından
emin olun.
2 Kızartma sepetinin sapını açın (şek. 1).
3 Kapak açma düğmesine basarak kapağı açın. Kapak otomatik olarak açılacaktır (şek. 2).
4 Sepeti fritözden çıkarın.
5 Kuru fritözü sıvı yağ, sıvı margarin veya eritilmiş katı yağ ile, iç kabın içindeki en üst gösterge
işaretine kadar doldurun (katı yağ kullanımı talimatları için, bkz. 'Kullanıma hazırlama', 'Sıvı
yağlar ve yağlar' bölümü) (şek. 3).
TÜRKÇE 47
Bitkisel ve donmuş yağlar
Asla farklı tiplerdeki yağları karıştırmayın.
Size, fritözünüzde sıvı kızartma yağı kullanmanızı öneririz.Tercihen bitkisel yağlar veya doymamış yağ
(örn. linoleik asit) oranı yüksek hayvani yağları kullanın.
Katı kızartma yağlarını da kullanabilirsiniz, fakat bu durumda yağın sıçramasını ve ısıtıcı unsurların fazla
ısınmalarını engellemek için ekstra önlemler almalısınız:
1 Yeni katı yağ blokları kullanmak isterseniz, bunları düşük ısıda normal bir tavada yavaşça eritin.
2 Erittiğiniz yağı fritöze dikkatlice boşaltın.
3 Fritözü, erittiğiniz yağ halen oda sıcaklığındayken saklayabilirsiniz.
4 Eğer yağ çok soğursa, eridiğinde sıçrama yapabilir. Bunu engellemek için, donan yağa bir çatal
yardımı ile delikler açın.
Bunu yaparken, iç tasın kaplamasına zarar vermemeye özen gösterin.
Cihazın kullanımı
Kızartma
Dikkali olun: kızartma esnasında kapak içerisindeki filtreden sıcak buhar çıkacaktır.
1 Kordon muhafaza bölmesindeki tüm kordonu çıkartın. Fişi prize takın (şek. 4).
Kordonun, cihazın sıcak kısımları ile temas etmemesine özen gösterin.
2 Sıcaklık kontrolünü istenilen sıcaklığa ayarlayın (160, 170, 180 veya 190cC) (şek. 5).
- Uygun sıcaklığı seçmek için, kullanacağınız gıdanın paketi üzerinde bulunan pişirme talimatları
tablosunu kontrol edin.
- Yağ seçilen ısıya, 10 ila 15 dakika içinde erişecektir.
- Fritöz ısınırken, pilot ışık birkaç kez sönüp yanar. Bir süre sönük kaldığında, yağ veya hayvani y
önceden ayarlanan sıcaklığa ulaşmış demektir.
- Arka arkaya birkaç grup yiyecek kızartacaksanız, bir sonraki grubu kızartmaya başlamadan önce,
termometre sembolü tamamıyla siyah olana kadar bekleyin.
B
Yağ ısınırken sepeti fritözün içinde bırakabilirsiniz.
3 Kızartma sepetinin sapını açın (şek. 1).
4 Açma düğmesine hafif basarak kapağı açın (şek. 2).
5 Sepeti fritözden çıkartın ve kızartılacak yiyeceği sepetin içine atın.
B
En iyi kızartma sonuçları için, aşağıdaki tabloda belirtilen maksimum miktarları aşmamanızı öneririz.
6 Kızartma sepetini dikkatlice fritöze yerleştirin (şek. 6).
TÜRKÇE48
Katı yağ
1575 gr
1750 gr
Sıvı yağ
1.8 l
2.0 l
Min.
Maks.
Dondurulmuş Patates
kızartması
800 gr
450 gr
Ev yapımı patates
kızartması
1000 gr
600 gr
Maks. miktar
İyi sonuç için tavsiye edilen miktar
7 Kapağı kapatın.
8 Sadece HD6113 içindir. - İstenilen kızartma süresini ayarlayınız.(bkz."Zamanlayıcı" bölümü)
Fritözü, zaman ayarı olmadan da kullanabilirsiniz.
9 Sepetin serbest bırakma sürgüsünü kendinize doğru çekerek dikkatlice sapı fritöze karşı
katlayın (şek. 7).
B
En iyi kızartma sonuçları için, yiyecek paketinde belirtilen maksimum miktarlarını veya kullanma
kılavuzundaki tabloda bulunan hazırlanma sürelerini ve sıcaklıkları aşmamanızı öneririz.
B
Altın renginde sabit bir kızartma sonucu için, kızartma esnasında sepeti birkaç kez yağdan çıkartın ve
malzemeleri hafifçe sallayın.
Zamanlayıcı (sadece HD6113 için)
Zamanlayıcı kızartma süresinin bittiğini belirtir, fakat fritözü KAPATMAZ.
1 Kızartma süresini dakika olarak ayarlamak için zamanlama düğmesine basın (şek. 8).
Ayarladığınız süre, ekranda görünecektir.
2 Dakikaları hızla ileri almak isterseniz düğmeyi basılı tutmanız gerekir. Gerekli olan kızartma
süresine ulaşıldığında elinizi düğmeden çekin.
- Ayarlanabilen en uzun süre 99 dakikadır.
- Kızartma süresini ayarlamanızdan birkaç saniye sonra, zamanlayıcı geri saymaya başlayacaktır.
- Zamanlayıcı geri sayarken, geri kalan kızartma süresi ekranda yanıp söner. Son dakika saniyelerle
gösterilir.
3 Eğer önceden ayarlanan zaman doğru değilse, zamanlayıcı geri saymaya başladığında (örn.
zaman yanıp sönmeye başladığında) zamanlayıcı düğmesine 2 saniye süreyle basarak bunu
silebilirsiniz. Ekranda '00' görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Şimdi doğru kızartma süresini
ayarlayabilirsiniz.
4 Önceden ayarlı zaman geçildiğinde, sesli bir sinyal duyacaksınız. 20 saniye sonra sesli sinyal
tekrarlanacaktır. Sesli sinyali durdurmak için, zamanlayıcı düğmesine basabilirsiniz.
Kızartma sonrasında
1 Kızartma sepetinin sapını açın.
2 Kapağı açın (şek. 9).
Sıcak buhara ve kızgın yağa dikkat edin.
3 Dikkatlice sepeti fritözden çıkartın.
Gerekirse, fazla yağı süzmek için sepeti fritözün üzerinde sallayın veya sepeti asarak süzme
pozisyonunda hazne içinde bekletin. Kızarmış yiyeceği içinde yağ emici kağıt, örn. mutfak kağıdı
bulunan bir kaba veya süzgece yerleştirin.
4 Kullanım sonrasında cihazı prizden çıkartın.
Yağ yeterince soğumadan, fritözü kıpırdatmayın. Bu yaklaşık olarak 60 dakika sürecektir.
B
Eğer fritözü düzenli olarak kullanmıyorsanız, içindeki yağı almanızı ve iyice kapatılmış şişelerde,
tercihen buzdolabı veya serin bir yerde saklamanızı öneririz. Şişeleri doldururken besin parçacıklarını
süzebilmek için iyi bir süzgeç kullanın. İç kabı boşaltmadan önce, kızartma sepetini çıkartın.
B
Fritözde katı yağ varsa, katılaşmasını bekleyin ve fritözün içinde saklayın.(Bkz. Kullanıma Hazırlama"
Sıvı ve katı yağ bölümü)
TÜRKÇE 49
Temizlik
Yağın yeterince soğumasını bekleyin.
Cihazı temizlemek için aşındırıcı (sıvı) temizlik maddeleri veya materyalleri (örn. ovalayıcı
maddeler) kullanmayın.
1 Kapağı çıkarın. Boşaltma sistemi görünecek duruma geçecektir (şek. 10).
2 Kızartma sepetini fritözden çıkartın ve yağı boşaltın (şek. 11).
3 Dış kabı nemli bezle (temizleme sıvısı ile) ve/veya mutfak kağıdı ile silin.
Fritözün ana gövdesini tamamen fritöze batırmayın.
4 İç kapı sıcak suyla ve biraz bulaşık deterjanıyla yıkayın.
5 Kapağı ve kızartma sepetini sıcak sabunlu su ile yıkayabilir veya bulaşık makinasında yıkayarak
temizleyebilirsiniz.
6 Parçaları soğuk suyla yıkayın ve tamamen kurulayın.
Yağ tutmayan filtrenin temizlenmesi
Cihazda sabit yağ filtresi bulunmaktadır. İşlemini doğru yapabilmesi için düzenli olarak metal filtrenin
temizlenmesi gereklidir.
Yağ tutmayan filtre içeren kapak bulaşık makinesinde veya bulaşık deterjanı katılmış sıcak su
içinde yıkanabilir.
Temizlenmesi için:
1 Kapağın iç kısımlarında bulunan vidaları sökünüz (şek. 12).
2 Filtreyi kapağın içinden çekerek çıkarın. Filtreyi yerine tekrar yerleştirip cihazı kullanmadan
önce kurumasını bekleyin (şek. 13).
3 Filtreyi kapağa geri yerleştirin ve kapağın içindeki vidaları takın.
Yağ değiştirme
Yağların özelliklerini kolayca kaybetmelerinden ötürü, yağı sıkça değiştirmelisiniz. Değiştirme sembolü
yağı değiştireceğiniz zamanı belirtir (bkz. 'Değiştirme göstergesi').
Sadece patates kızartıyorsanız ve yağı her kullanımdan sonra süzüyorsanız, 10-12 kez aynı yağı
kızartma için kullanabilirsiniz. Eğer protein bakımından zengin balık veya et kızartıyorsanız, yağı daha
çok sıklıkla değiştirmeniz gereklidir.
Hiçbir zaman yağı 6 aydan daha uzun bir süre kullanmayın ve her zaman paket üzerindeki
talimatları takip edin.
Kullanılmış yağın üzerine asla taze yağ eklemeyin.
Farklı türlerdeki sıvı veya katı yağları asla karıştırmayın.
Isıtıldığında köpürmeye başlayan, ağır bir kokusu olan veya rengi koyulaşıp şurup kıvamına
gelen bir yağı hemen değiştirin.
Kullanılmış yağın çöpe atılması
Kullanılmış yağı, kendi orijinal (kapanabilen) plastik şişesine dökün. Kullanılmış yağı, fritöz içinde
katılaştırıp (içinde sepet olmadan), ardından spatula ile alıp gazete kağıdına koyarak da çöpe
atabilirsiniz. Mümkünse, şişeyi ve gazete kağıdını geri dönüşümsüz bir çöpe (geri dönüşümü olmayan)
atın veya ülkenizdeki kurallara göre çöpe atın.
TÜRKÇE50
Saklama
1 Tüm parçları tekrar fritöze yerleştirin ve kapağı kapatın.
2 Elektrik kordonunu sararak kodon saklama bölümüne yerleştirin ve fişi yerleştirerek
sabitleyin (şek. 14).
3 Fritözü tutacak yerlerinden kaldırın.
Kızartma ipuçları
Hazırlama süreleri ve kızartma ısısı ayarları için, bu kullanım talimatlarının sonundaki tabloya bakın.
Ev yapımı patates kızartması
En lezzetli ve kıtır patates kızartmasını şu şekilde yapabilirsiniz:
1 Sert patates kullanın. Patatesleri çubuklar halinde doğrayın. Soğuk su ile yıkayın.
Bu sayede patatesler kızartma anında birbirlerine yapışmayacaktır.
B
Çubukları iyice kurulayın.
2 Patatesleri iki defa kızartın: ilkinde 4-6 dakika 160cC, ikincide5-8 dakika 175cC.
3 İkinci kızartma seansına başlamadan önce, ev yapımı patates kızartmalarını bir kaba koyun ve
sallayın. Patatesleri ikinci kez kızartmadan önce biraz soğumasını bekleyerek kızartın.
Donmuş yiyecekler
Donmuş patatesler zaten önceden pişirilmişlerdir, bu nedenle paketlerinin üzerindeki talimatlar
doğrultusunda sadece bir kere kızartmanız yetecektir.
Donmuş gıdaların (-16 to -18cC) kızartma yağına atılması yağı soğutacaktır.Yiyecek derhal
kızarmayacağından biraz yağ çekecektir.
Bunu engellemek için aşağıdaki önlemleri alın:
- Tercihen eğer paket üzerinde belirtilmemişse donmuş olarak kızartılmaları, donmuş gıdaları oda
sıcaklığında çözülmelerini bekleyerek kızartın.
- Yiyecekleri sallayarak üzerlerindeki suyu ve buzu azaltın, ardından iyice kuruyana kadar bekleyin.
- Bir seferde çok fazla miktarda kızartma yapmayın (hazırlama süreleri ve kızartma ısıları ile ilgili
tabloya başvurun).
- Kullanım talimatlarında veya yiyeceğin ambalajında belirtilen kızartma ısısını seçin. Eğer böyle bir
talimat yoksa, ısıyı 190cC olarak ayarlayın.
- Dondurulmuş yiyeceklerin sıcak yağın aniden köpürmesine neden olabileceğinden, yiyeceği yağın
içine yavaşça indirin.
İstenmeyen tatlardan kurtulmak için
Bazı yiyecekler balık gibi kızartıldıklarında yağa istenmeyen tatlar bırakırlar, bu istenmeyen tatları
kullanılan yağdan arındırmak için;
1 Yağı 160cC ısıya ısıtın.
2 Yağın içine 2 ince dilim ekmek veya birkaç tutam maydonoz atın.
3 Köpükler kayboluncaya kadar bekleyin ve ardından ekmeği veya maydonozu bir spatula
yardımıyla fritözden alın.
Yağ tekrar eski tadına kavuşacaktır.
TÜRKÇE 51
Çevre
Cihazı hurdaya ayırırken, çevreye zarar vermemek amacı ile normal ev çöpüne kesinlikle
atmayın. Özel toplama noktalarına teslim edin (şek. 15).
Cihazı çöpe atmadan önce zamanlayıcının (sadece HD6113 için) pilini içinden çıkarın.
1 Arka kısmı çıkartmak için küçük bir yassı-uçlu bir tornavida kullanın (şek. 16).
2 Pili çıkartın. Pili normal ev çöpüne atmayın, özel pil toplama noktalarına teslim edin.
Garanti ve Servis
Eğer bir probleminiz olursa, servise veya bilgiye ihtiyacınız varsa Philips internet sayfasına
www.philips.com.tr veya ülkenizde bulunan Philips Tüketici Danışma Merkezini arayabilirsiniz. Ücretsiz
telefon numarası 0800 261 33 02'dir.
Sorun giderme
TÜRKÇE52
Çözümü
Seçtiğiniz ısının ve/veya hazırlama süresinin doğru olup
olmadığını anlamak için, yiyecek ambalajını veya
kullanma talimatları içerisindeki tabloyu kontrol edin.
Kullanma kılavuzundaki tabloda belirtilen miktardan
daha fazla yiyeceği kesinlikle bir seferde kızartmayın.
Sıcaklık kontrol sigortası atmış olabilir. Bu ısı güvenlik
sisteminin cihazı kapatmasına sebep olmuş olabilir.
Sigortayı değiştirmek için, Philips bayiinize veya Philips
tarafından yetki verilmiş bir servis merkezine başvurun.
Kapağı kaldırarak kapak ve filtreyi biraz bulaşık deterjanı
katılmış sıcak suyun içinde veya bulaşık makinesinde
yıkayın.
Yağı değiştirin.Yağı daha uzun süre taze tutabilmek için
yağı düzenli olarak süzün.
İyi kalite kızartma yağı veya kullanın. Asla farklı tiplerdeki
sıvı ve katı yağları karıştırmayın.
Kapağın düzgün şekilde kapatılıp kapatılmadığını kontrol
edin.
Kapağı kaldırarak kapak ve filtreyi biraz bulaşık deterjanı
katılmış sıcak suyun içinde veya bulaşık makinesinde
yıkayın.
Fritözdeki yağın, maksimum seviyeyi aşmamasına dikkat
edin.
Kızartmadan önce yiyecekleri iyice kurutun ve verilen
bu talimatlara uygun olarak yiyecekleri kızartın.
Kullanma kılavuzundaki tabloda belirtilen miktardan
daha fazla yiyeceği kesinlikle bir seferde kızartmayın.
Olası nedeni
Seçilen ısı oldukça düşük ve/veya
yiyecek yeterince uzun
kızartılmamış olabilir.
Sepette çok fazla yiyecek var.
Yağ yeterli derecede ısınmıyor.
Yağ tutmayan filtre dolmuş
olabilir.
Sıvı veya katı yağ kirli.
Kullandığınız yağ, yiyecekleri
fritözde kızartmaya uygun
olmayabilir.
Kapak düzgün şekilde
kapatılmamış.
Yağ tutmayan filtre dolmuş
olabilir.
Fritözde çok fazla yağ var.
Yiyecekler fazla nemli.
Kızartma sepetinde çok fazla
yiyecek var.
Problem
Kızarmış yiyeceğin
rengi koyu altın
renginde değil
ve/veya yiyecek kıtır
değil.
Fritözden kötü
kokular çıkıyor.
Buhar filtreden değil,
başka kısımlardan
çıkıyor.
Kızartma sırasında
sıvı yağ veya erimiş
katı yağ fritözün
kenarından
dökülüyor.
Çözümü
Kızartmadan önce yiyecekleri iyice kurutun.
Hiçbir zaman farklı tiplerde yağ kullanmayın ve
köpürme önleyici madde içeren yağ kullanın.
Bu kullanım talimatlarında tarif edildiği şekilde iç kabı
temizleyin.
Olası nedeni
Yiyecekler fazla nemli.
Kullandığınız yağ, yiyecekleri
fritözde kızartmaya uygun değil.
İç kap düzgün şekilde
temizlenmemiş.
Problem
Kızartma sırasında
yağ oldukça fazla
köpürüyor.
TÜRKÇE 53
Hazırlama süreleri ve ısı ayarları
Aşağıdaki tabloda, bir seferde ne kadar miktarda belirli bir tür yiyeceği hazırlayabileceğiniz ve
seçmeniz gereken kızartma ısıları ve hazırlama süreleri belirtilmektedir.
Eğer yiyecek ambalajı üzerindeki talimatlar tabloda verilenlerden farklı ise, her zaman ambalaj
üzerindeki talimatları takip edin.
*) Ayrıca, ev yapımı patates kızartması yapmak için, bkz. 'Kızartma ipuçları'
Kızartma süresi
(dakika)
2-3
4-6 (175cC, 2nci
evre için tablodaki
talimatlara bakın)
5-7
12-15
2-3
5-8
3-4
4-5
6-7
5-6
3-4
3-4
3-4
3-4
4-5
3-4
Maks. miktar
1000 gr
1000 gr
İyi sonuç için
önerilen miktar
8-10 adet
600 gr
450 gr
3-5 adet
8-10 adet
600 gr
600 gr
4-5 adet
2-3 adet
5-6 adet
8-10 adet
8-10 adet
8-10 adet
600 gr
4-5 adet
2 adet
Yiyecek tipi
Mantar
Ev yapımı patates
kızartması*) 1.
kızartma evresi
Taze balık
Tavuk (kanat)
Sebze kızartması
(örn. karnıbahar)
Ev yapımı Patates
kızartması*) 2. evresi
Cips (çok ince
patates dilimleri)
Patates kroket
Çin börekleri
Vietnam usulü
ekmek
Minik çerezler
Kalamar halkaları
Pavurya
Patlıcan (dilim)
Et/balık kroket
Şnitzel
Isı
150cC
160cC
170cC
175cC
180cC
190cC
TAZE VEYA BUZU ÇÖZÜLMÜŞ YİYECEKLER
Kızartma süresi
(dakika)
15-20
5-6/7-8
6-7
10-12
8-10
4-5
4-5
4-5
6-7
Maks. miktar
800 gr
İyi sonuç için
tavsiye edilen
miktar
3-5 adet
450 gr
4-5 adet
2-3 adet
5-6 adet
8-10 adet
8-10 adet
8-10 adet
4-5 adet
Yiyecek tipi
Tavuk (kanat)
Dondurulmuş
Patates kızartması
Patates kroket
Çin börekleri
Vietnam usulü
ekmek
Minik çerezler
Kalamar halkaları
Pavurya
Et/balık kroket
Isı
170cC
175cC
180cC
190cC
DONDURULMUŞ YİYECEK
TÜRKÇE54
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58

Philips HD6110/10 Kullanım kılavuzu

Kategori
Mikser / mutfak robotu aksesuarları
Tip
Kullanım kılavuzu