Hazırladığınız yiyeceği, mümkün
olan en kısa sürede kullanın.
TEMIZLIK VE BAKIM
Yaralanma tehlikesi: aparatlara
dokunmadan önce aygıtın
bağlantısını kesin. Bu yönergeye
uyulmaması kırıklara, kesiklere veya
ezilmelere neden olabilir.
1. Aparatı çıkarın ve ana gövdeyi te-
mizleyin.
Bulaşık makinesinde yıkamayın.
2. Aparatları sırayla çıkarın ve tüm
kalıntıları temizleyin. Daha sonra
ılık su ve deterjanla yıkayın. Suy-
la durulayın ve bir bezle dikkatlice
kurulayın.
Temizlemek için aşındırıcı de-
terjanlar veya bulaşık teli
kullanmayın.
bıçağın önüne yerleştirin.
7. Somunu yerleştirin ve sıkın.
8. Yiyecek tepsisini kıyma aparatının
baş kısmına sabitleyin.
Aparatın kullanılması
1. Eti yiyecek tepsisine koyun.
2. Makineyi açık konuma getirin ve
uygun bir hız seçin.
En iyi sonucu almak için çok
yüksek hızda çalıştırmaktan
kaçının.
3. İticiyi kullanarak eti kademeli olarak
aşağı doğru itin.
Yaralanmaktan kaçınmak için
parmaklarınızı asla aparatın içine
sokmayın.
4. Elde ettiğiniz kıymayı özel bir kaba
koyun.
5. Aparatı kapatın ve şini çekin.
6. Kıyma aparatını çıkartın.
Et kıyma aparatı büyük ya da
orta boyda kıyma yapabilir.
Aparatı kullanmadan önce, çiğ
eti dikkatlice seçin. Domuz, sığır
ya da koyun eti kullanabilirsiniz.
Kullanılan et, herhangi bir kemik, sinir
ya da deri içermemelidir.
Talimatları izleyin.
Bu aparatı kullanmadan önce,
işlem görecek besini güzelce ke-
serek aygıtta kolaylıkla
kullanabileceğiniz bir boyuta getirmeni-
zi öneririz.
25
hotpoint.eu
tr