2
ALT VE ÜSTTEN ISITMA
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pişirmek için
kullanılır.
ÇOK SEVİYELİ
Birden fazla rafta (en fazla üç) aynı pişirme sıcaklığı
gerektiren farklı yiyecekleri aynı anda pişirmek için
kullanılır. Bu işlev, farklı yiyecekleri, kokuları birbirlerine
karıştırmadan pişirmek için kullanılabilir.
XL COOKING
Büyük et parçalarını (2,5 kg'nin üzerinde) pişirmek
için kullanılır. Her iki tarafının da üstünün eşit bir şekilde
kızarması için, pişirme sırasında etin çevrilmesini
öneriyoruz. Aynı zamanda aşırı kurumasını önlemek
üzere et parçasının üzerinde ara ara su gezdirilmesini
öneriyoruz.
PIZZA
Farklı tiplerde ve boyutlarda pizza ve ekmek
pişirmek için kullanılır. Pişirme işleminin yarısında fırın
tepsilerinin konumunu değiştirmek iyi bir fikirdir.
GRILL
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze ograten
pişirmek veya ekmek kızartmak için kullanılır. Et ızgara
yaparken, pişirme esnasında çıkan sıvıları toplaması
için Fırın tepsisi kullanılmasını öneriyoruz: Tavayı, rafın
altındaki seviyelerden herhangi birine konumlandırın ve
200 ml içme suyu ekleyin.
GRATIN
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır (butlar,
rozbif, tavuk). Pişirme esnasında çıkan sıvıları toplaması
için bir Fırın tepsisi kullanılmasını öneriyoruz: Tavayı, rafın
altındaki seviyelerden herhangi birine konumlandırın ve
200 ml içme suyu ekleyin.
AKSESUARLAR
Daha fazla bilgi için docs.indesit.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
RAF DAMLAMA TEPSİSİ FIRIN TEPSİSİ KAYAR RAFLAR
Aksesuar sayısı ve türü, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir.
Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın alınabilir.
AKSESUARLARIN KULLANIMI
• Rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş
olan arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek
istediğiniz seviyeye takın. Ardından, raf kılavuzu
boyunca mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
• Fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf kılavuzlarının
üzerinde kaydırılarak yatay olarak takılır.
• Raf kılavuzları, fırının temizliğini kolaylaştırmak
amacıyla çıkarılabilir: yuvalarından çıkarmak için çekin.
• Kayar raflar çıkarılabilir veya herhangi bir seviyede
takılabilir.
SICAK TUTMA
Tatlı veya tuzlu hamurun etkili bir şekilde
kabarmasına yardımcı olmak için kullanılır. Kabartma
kalitesini korumak için, işlevi, bir pişirme çevriminden
sonra fırın hala sıcak iken etkinleştirmeyin.
ALTTAN ISITMA
Yemeklerinizin tabanını kızartmak için bu işlevi
kullanın. Yemeğin 1./2. seviyeye yerleştirilmesi önerilir.
İşlev, sebze ve et güveç gibi yemekleri yavaş pişirmek için
de kullanılabilir; bu durumda 3. seviyeyi kullanın. Fırına ön
ısıtma uygulamak gerekmez.
FREASY COOK
Tüm ısıtma elemanları ve fan devreye girerek, ısının
fırının içinde dengeli ve eşit bir şekilde dağılımını garanti
eder. Bu pişirme modu için ön ısıtma gerekli değildir. Bu
mod, özellikle önceden paketlenmiş yiyeceklerin hızlı
bir şekilde pişirilmesi için önerilir (dondurulmuş veya
önceden pişirilmiş). En iyi sonuçlar, yalnızca bir pişirme rafı
kullandığınızda elde edilir.
ECO FANLI HAVA
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et parçalarını
tek bir rafta pişirmek için kullanılır. Nazik, aralıklı hava
dolaşımı sayesinde yemeğin aşırı kuruması engellenir.
Bu EKO işlevi kullanılırken, pişirme boyunca ışık kapalı
kalacak, ancak
'e basmak suretiyle tekrar açılabilecektir.
TURN & COOK
Bu işlev, et, balık, makarna, tatlı ve sebzeler de dahil
olmak üzere geniş kapsamlı yemek tarierini pişirmek için
ideal sıcaklık ve süreyi otomatik olarak seçer. Fırın soğuk
iken işlevi etkinleştirin.
İŞLEVLER
Daha fazla bilgi için docs.indesit.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW