08 / 09
SMOOTHIES
EN
25-25
08 / 09
MILKSHAKES
TR
24-25
• 3 incir
• 30 gr semizotu
• 2 fesleğen yaprağı
• 1 yemek kaşığı bal
• 1 çay kaşığı spirulina
tozu
• 15 cl pirinç sütü
• 1 muz
• 3 küp buz
• 1 küçük kale yaprağı
(kıvırcık lahana)
• 1 yeşil elma
• ½ limon
• ½ avokado
• 15 cl hindistancevizi suyu
• 3 küp buz
• ½ avokado
• 100 gr salatalık
• 25 g roka
• 1 yemek kaşığı misket
limonu suyu
• 7 cl greyfurt suyu
• 8 nane yaprağı
• 8 cl hindistancevizi suyu
• 2 küp buz
Süper Yeşil Smoothie
Antioksidan Smoothie
Tonikli Yeşil Smoothie
Semizotunu iyice yıkadıktan sonra doğrayın. İncirleri yıkayın ve dörde bölün. Muzu
soyun ve yuvarlak parçalar halinde kesin.
Blender kabına incir, semizotu, fesleğen, bal, spirulina ve muz ekleyin. Pirinç sütü
ve buz küplerini ekleyin.
“Vakumlama + Karıştırma” programını seçin, ardından vakum şişesinin üzerindeki
seçiciyi “Hava çıkışı” logosuna getirin
ve “Başlat/Durdur” düğmesine basın.
Programın sonunda , vakumu kapatmak için seçiciyi
konumuna getirin, ve
ardından servis yapın.
Kale yaprağının yıkayın ve sapını çıkarın. İnce ince doğrayın. Yeşil elmayı soyun ve
çekirdeklerini çıkarın, ardından küp küp doğrayın. Avokadoyu yarıya kesin, çekirdeklerini
çıkarın ve küçük bir kaşık kullanarak etini çıkarın. Limonu sıkın.
Blender kasesine, kale, doğranmış elma, avokado ve limon suyu ekleyin. Hindistancevizi
suyunu dökün ve buz küplerini ekleyin.
“Vakumlama + Karıştırma” programını seçin, ardından vakum şişesinin üzerindeki
seçiciyi “Hava çıkışı” logosuna getirin
ve “Başlat/Durdur” düğmesine basın.
Programın sonunda , vakumu kapatmak için seçiciyi
konumuna getirin, ve
ardından servis yapın.
Avokadonun etli kısmını çıkarın. Salatalıklarını soyun ve küçük parçalar halinde
kesin. Rokayı yıkayın.
Blender kabına avokado, salatalık, roka ve nane yapraklarını ekleyin. Limon suyu,
greyfurt suyu ve hindistancevizi suyunu dökün. Buz küplerini ekleyin.
“Vakumlama + Karıştırma” programını seçin, ardından vakum şişesinin üzerindeki
seçiciyi “Hava çıkışı” logosuna getirin
ve “Başlat/Durdur” düğmesine basın.
Programın sonunda , vakumu kapatmak için seçiciyi
konumuna getirin, ve
ardından servis yapın.
X 1
X 1
X 1
5 dakika
10 dakika
5 dakika
AIR OUT
AIR OUT
AIR OUT
AIR IN
AIR IN
AIR IN
Kestane Kreması ve
Vanilyalı Milkshake
Muzu soyup şeritler halinde kesin.
Blender kasesine muz, kestane kreması ve
dondurma ekleyin. Sütü dökün.
“Vakumlama + Karıştırma” programını seçin,
ardından vakum şişesinin üzerindeki seçiciyi
“Hava çıkışı” logosuna getirin
ve “Başlat/
Durdur” düğmesine basın.
Programın sonunda , vakumu kapatmak için
seçiciyi
konumuna getirin, ve ardından
servis yapın.
• 1 muz
• 2 yemek kaşığı kestane
kreması
• 15 cl süt
• 1 top vanilyalı
dondurma
X 1
10 dakika
AIR OUT AIR IN
Buzlu Misket Limonlu Milkshake
Misket limonunun kabuğunu rendeleyin ve
milkshake için 1 çay kaşığı ayırın. Suyunu sıkın.
Zenceli soyun ve doğrayın. Muzu yuvarlak parçalar
halinde kesin.
Blender kabına misket limonu kabuğu rendesini
ve suyunu ekleyin. Zencel, muz ve mangolu don-
durmayı ekleyin. Hindistancevizi suyunu dökün.
“Vakumlama + Karıştırma” programını seçin,
ardından vakum şişesinin üzerindeki seçiciyi “Hava
çıkışı” logosuna getirin
ve “Başlat/Durdur”
düğmesine basın.
Programın sonunda , vakumu kapatmak için seçiciyi
konumuna getirin, ve ardından servis yapın.
• ½ misket limonu
• 1 top mangolu
dondurma
• ½ muz
• 15 cl hindistancevizi
suyu
• 1 cm zencel kökü
X 1 5 dakika AIR OUT
AIR IN
İPUCU
Daha lüks bir
versiyon için, servis
yapmadan önce
üzerine biraz krem
şanti ekleyin.
İPUCU
Servis ederken
üzerine birkaç
kestane şekeri
parçası serpin.
İPUCU
Ayrıca bu smoothieyi
gazpacho olarak,
üzerinde ricotta peyniri
ile de servis edebilirsiniz.
İPUCU
Bu smoothie egzersiz sonrası
için idealdir!
Hindistancevizi suyunun
yerine maden sodası kullanın.
İPUCU
Spirulina kurutulmuş bir
deniz yosunudur, “süper gıda”
olarak sınıandırılmış doğal
bir besin takviyesidir.