2
ALT VE ÜSTTEN ISITMA*
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pişirmek için
kullanılır.
FANLI HAVA DOLAŞIMI
Birden fazla rafta (en fazla üç) aynı pişirme
sıcaklığı gerektiren farklı yiyecekleri aynı anda pişirmek
için kullanılır. Bu işlev, farklı yiyecekleri, kokuları
birbirlerine karıştırmadan pişirmek için kullanılabilir.
BÜYÜK ET PİŞİRME
Büyük et parçalarını (2,5 kg'nin üzerinde)
pişirmek için kullanılır. Her iki tarafının da üstünün
eşit bir şekilde kızarması için, pişirme sırasında
etin çevrilmesini öneriyoruz. Aynı zamanda aşırı
kurumasını önlemek üzere et parçasının üzerinde ara
ara su gezdirilmesini öneriyoruz.
PİZZA
Farklı tiplerde ve boyutlarda pizza ve ekmek
pişirmek için kullanılır. Pişirme işleminin yarısında fırın
tepsilerinin konumunu değiştirmek iyi bir fikirdir.
IZGARA
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze
ograten pişirmek veya ekmek kızartmak için
kullanılır. Et ızgara yaparken, pişirme esnasında çıkan
sıvıları toplaması için tabak kullanılmasını öneriyoruz:
Tavayı, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
TURBO IZGARA
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır
(butlar, rozbif, tavuk). Pişirme esnasında çıkan sıvıları
toplaması için bir tabak kullanılmasını öneriyoruz:
Tavayı, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
AKSESUARLAR
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
RAF TABAK FIRIN TEPSİSİ KAYAR KILAVUZLAR
Aksesuar sayısı, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir.
Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın alınabilir.
RAFIN VE DİĞER AKSESUARLARIN TAKILMASI
. Rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş
olan arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek
istediğiniz seviyeye takın. Ardından, raf kılavuzu
boyunca mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
. Tabak ve fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf
kılavuzlarında kaydırılarak yatay olarak takılır.
KABARTMA
Tatlı veya tuzlu hamurun etkili bir şekilde
kabarmasına yardımcı olmak için kullanılır. Kabartma
kalitesini korumak için, işlevi, bir pişirme çevriminden
sonra fırın hala sıcak iken etkinleştirmeyin.
ECO FANLI HAVA*
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et
parçalarını tek bir rafta pişirmek için kullanılır.
Nazik, aralıklı hava dolaşımı sayesinde yemeğin
aşırı kuruması engellenir. Bu EKO işlevi kullanılırken,
pişirme boyunca ışık kapalı kalacak, ancak
'e
basmak suretiyle tekrar açılabilecektir.
EKMEK OTOMATİK
Bu işlev, ekmek için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. En iyi sonuçlar için,
yemek tarifine dikkatli bir şekilde uyun
. Fırın
soğuk iken işlevi etkinleştirin.
TATLI OTOMATİK
Bu işlev, kekler için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. Fırın soğuk iken işlevi
etkinleştirin.
DIAMOND CLEAN
Bu özel düşük sıcaklıkta temizleme çevrimi
sırasında salınan buharın etkisiyle, kirlerin ve yemek
artıklarının kolayca temizlenmesi sağlanır. Fırının
tabanına 200 ml içme suyu dökün ve işlevi yalnızca
fırın soğukken etkinleştirin.
* İşlev, 65/2014sayılı Yönetmelik (AB) uyarınca, enerji
verimliliği beyanı için referans olarak kullanılmıştır
Daha fazla bilgi için www.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
WWW
İŞLEVLER