Philips hd6152 Kullanım kılavuzu

Kategori
Fritözler
Tip
Kullanım kılavuzu
TÜRKÇE60
Önemli
Bu cihazı kullanmaya başlamadan önce aşağıda yazılı talimatları okuyun ve saklayın.
Cihazınızı fişe takmadan önce üzerinde belirtilen voltajın ülkenizdeki voltajla uygunluğunu
kontrol edin.
Bu cihazı sadece toprak hatlı bir prize takılı kullanın.
Cihazın elektrik kordonu hasar görürse, tamir özel aletler ve parçalar gerektireceğinden,
Philips veya Philips tarafından yetkilendirilmiş servis merkezi tarafından değiştirilmelidir.
Cihazı mutlaka bakım ve tamir için yetkili Philips servisine götürün. Cihazı kendiniz tamir
etmeye çalışmayın, bu durumda garantisi kapsam dışında kalacaktır.
İlk kullanımdan önce, fritözün ayrılabilen parçalarını iyice temizleyin (bkz. 'Temizleme'). Fritözü
yağ ile doldurmadan önce, her parçanın tamamen kuru olduğundan emin olun.
Elektrik parçalarını ve ısıtma elemanlarını içeren, ana gövdeyi asla suya sokmayın veya
musluğun altına tutmayın.
Cihazın fişini her kullanımdan sonra prizden çekin. Fritözü iyice soğumadan yerinden
oynatmayın.
Cihazı bitkisel veya katı yağ ile doldurmadan açık konuma getirmeyin. Fritözün her zaman iç
kabın içindeki iki gösterge işareti arasında bir seviyede doldurulmasına dikkat edin.
Kızartma sırasında, filtreden sıcak buhar çıkar. Ellerinizi ve yüzünüzü bu buhardan uzakta
tutunuz.Ayrıca kapağı açtığınızda da sıcak buhardan kendinizi korumaya dikkat ediniz.
Cihazı çocuklardan uzak tutun ve elektrik kordonunu cihazın bulunduğu masanın veya
tezgahın kenarından sarkıtmayın.
Bu cihaz sadece ev kullanımı amaçlıdır. Eğer cihaz düzgün şekilde kullanılmazsa veya
(yarı)profesyonel amaçlarla veya kullanım talimatlarına uygunsuz şekilde kullanılırsa, garanti
geçersiz sayılacak ve Philips ortaya çıkabilecek herhangi bir hasarla ilgili sorumluluk
almayacaktır.
Yiyecekleri altın sarısı renginde kızartmaya özen gösterin.Yağın içinde bulunan yanmış artıkları
temizleyin. Patates gibi nişasta içeren gıdaları 175cC'nin üzerinde kızartmamaya dikkat edin.
Güvenli kapanma
Bu cihaz ısı güvenlik sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, fazla ısındığında cihazı otomatik olarak kapatır.
Bu durum fritözde yeterince yağ olmadığında veya katı yağlar fritöz içinde eritildiklerinde, kısacası
ısıtıcı parçaların ısılarını dışa veremedikleri durumlarda gerçekleşebilir.
Fritöz çalışmıyorsa, cihazı içindeki sıvı veya katı yağın soğumasını bekleyerek yetkili Philips
servisine götürün.
Kullanıma hazırlama
1 Cihazı yatay, düz ve sabit bir yüzey üzerine, çocukların erişemeyecekleri yere yerleştirin.
Eğer fritözü ocağın üzerine yerleştirecekseniz, ocak düğmelerinin kapalı konumda olduklarını kontrol
edin.
2 Kuru fritözü sıvı yağ, sıvı hayvani yağ veya eritilmiş katı yağ ile, iç kabın içindeki en üst
gösterge işaretine kadar doldurun (katı yağ kullanımı talimatları için, bkz. 'Kullanıma hazırlama',
'Sıvı yağlar ve katı yağlar' bölümü) (şek. 1).
Katı yağ
1925 gr
2200 gr
Sıvı yağ
2.5 l
2.5 l
Min.
Maks.
TÜRKÇE 61
Bitkisel sıvı yağlar ve katı yağlar
Asla farklı tiplerdeki yağları karıştırmayın.
Size, fritözünüzde sıvı kızartma yağı kullanmanızı öneririz.Tercihen bitkisel yağlar veya doymamış yağ
(örn. linoleik asit) oranı yüksek katı yağları kullanın.
Katı kızartma yağlarını da kullanabilirsiniz, fakat bu durumda yağın sıçramasını ve ısıtıcı unsurların fazla
ısınmalarını engellemek için ekstra önlemler almalısınız:
1 Yeni katı yağ blokları kullanmak isterseniz, bunları düşük ısıda normal bir tavada yavaşça eritin.
2 Erittiğiniz yağı fritöze dikkatlice boşaltın.
3 Fritözü, erittiğiniz yağ halen oda sıcaklığındayken saklayabilirsiniz.
4 Yeni katı yağ blokları kullanmak isterseniz, bunları düşük ısıda normal bir tavada yavaşça eritin
(şek. 2).
Bunu yaparken, iç tasın kaplamasına zarar vermemeye özen gösterin.
Cihazın kullanımı
Kızartma
Dikkali olun: kızartma esnasında kapak içerisindeki filtreden sıcak buhar çıkacaktır.
1 Kordon muhafaza bölmesindeki tüm kordonu çıkartın. Fişi prize takın (şek. 3).
Kordonun, cihazın sıcak kısımları ile temas etmemesine özen gösterin.
2 Açma/kapama düğmesini kullanarak cihazı çalıştırın (şek. 4).
Açma/kapama düğmesinin ve sıcaklık gösterge ışığı yanar.
3 Sıcaklık kontrolünü istenilen sıcaklığa ayarlayın (160, 170, 180 veya 190cC) (şek. 5).
- Uygun sıcaklığı seçmek için, kullanacağınız gıdanın paketi üzerinde bulunan pişirme talimatları
tablosunu kontrol edin.
- Yağ seçilen ısıya, 10 ila 15 dakika içinde erişecektir.
- Fritöz ısınırken, sıcaklık gösterge ışığı birkaç sefer yanıp sönebilir. Işık söndüğünde ve sönük
kaldığında, fritözün içindeki yağ istenilen sıcaklığa ulaşmıştır.
- Bir grup yiyecek kızartıldıktan sonra, sıcaklık gösterge ışığı da yanar. Bir sonraki yiyecek grubunu
kızartmadan önce, bir süre ışık sönene kadar bekleyin.
B
Yağ ısınırken sepeti fritözün içinde bırakabilirsiniz.
4 Sepeti en üst konuma getirmek için, sapı kaldırın (şek. 6).
5 Kapak açma düğmesine basarak kapağı açın. Kapak otomatik olarak açılacaktır (şek. 7).
6 Sepeti fritözden çıkartın ve kızartılacak yiyeceği sepetin içine atın.
B
En iyi kızartma sonuçları için, aşağıdaki tabloda belirtilen maksimum miktarları aşmamanızı öneririz.
7 Kızartma sepetini dikkatlice fritöze yerleştirin (şek. 8).
Sepeti doğru olarak yerleştirdiğinizden emin olun.
Dondurulmuş Patates
kızartması
1000 gr
500 gr
Ev yapımı patates kızartması
1300 gr
650 gr
Maks. miktar
Tavsiye edilen miktar
TÜRKÇE62
8 Kapağı kapatın.
9 HD6153 için - İstenilen zamanı ayarlayın.( bkz.'Zamanlayıcı' bölümü)
Fritözü, zaman ayarı olmadan da kullanabilirsiniz.
10 Sepet sapının indirme düğmesine basın ve sepeti en düşük seviyesine kadar indirin (şek. 9).
B
En iyi kızartma sonuçları için, yiyecek paketinde belirtilen maksimum miktarlarını veya kullanma
kılavuzundaki tabloda bulunan hazırlanma sürelerini ve sıcaklıkları aşmamanızı öneririz.
B
Altın renginde sabit bir kızartma sonucu için, kızartma esnasında sepeti birkaç kez yağdan çıkartın ve
malzemeleri hafifçe sallayın.
Zamanlayıcı (sadece HD6153 için)
Zamanlayıcı kızartma süresinin bittiğini belirtir, fakat fritözü KAPATMAZ.
Zamanlayıcının ayarlanması
1 Kızartma süresini dakika olarak ayarlamak için zamanlama düğmesine basın (şek. 10).
Ayarladığınız süre, ekranda görünecektir.
2 Dakikaları hızla ileri almak isterseniz düğmeyi basılı tutmanız gerekir. Gerekli olan kızartma
süresine ulaşıldığında elinizi düğmeden çekin.
- Ayarlanabilen en uzun süre 99 dakikadır.
- Kızartma süresini ayarlamanızdan birkaç saniye sonra, zamanlayıcı geri saymaya başlayacaktır.
- Zamanlayıcı geri sayarken, geri kalan kızartma süresi ekranda yanıp söner. Son dakika saniyelerle
gösterilir.
3 Eğer önceden ayarlanan zaman doğru değilse, zamanlayıcı geri saymaya başladığında (örn.
zaman yanıp sönmeye başladığında) zamanlayıcı düğmesine 2 saniye süreyle basarak bunu
silebilirsiniz. Ekranda '00' görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Şimdi doğru kızartma süresini
ayarlayabilirsiniz.
4 Önceden ayarlı zaman geçildiğinde, sesli bir sinyal duyacaksınız. 20 saniye sonra sesli sinyal
tekrarlanacaktır. Sesli sinyali durdurmak için, zamanlayıcı düğmesine basabilirsiniz.
Kızartma sonrasında
1 Sapı tutarak, sepeti en yüksek konumuna getirin, örn. süzülme pozisyonuna (şek. 11).
2 Kapağı açın.
Sıcak buhara ve kızgın yağa dikkat edin.
3 Dikkatlice sepeti fritözden çıkartın.
Gerekirse, fazla yağı süzmek için sepeti fritözün üzerinde sallayın. Kızarmış yiyeceği içinde yağ emici
kağıt, örn. mutfak kağıdı bulunan bir kaba veya süzgece yerleştirin.
4 Açma/kapama düğmesiyle fritözü kapatın. Işık sönecektir (şek. 12).
5 Kullanım sonrasında cihazı prizden çıkartın.
Yağ yeterince soğumadan, fritözü kıpırdatmayın. Bu yaklaşık olarak 60 dakika sürecektir.
B
Eğer fritözü düzenli olarak kullanmıyorsanız, içindeki yağı almanızı ve iyice kapatılmış şişelerde,
tercihen buzdolabı veya serin bir yerde saklamanızı öneririz. Şişeleri doldururken besin parçacıklarını
süzebilmek için iyi bir süzgeç kullanın. İç kabı boşaltmadan önce, kızartma sepetini çıkartın.
B
Fritözde katı yağ varsa, katılaşmasını bekleyin ve fritözün içinde saklayın.(Bkz. Kullanıma Hazırlama"
Sıvı ve katı yağ bölümü)
TÜRKÇE 63
Temizlik
Yağın yeterince soğumasını bekleyin.
Cihazı temizlemek için aşındırıcı (sıvı) temizlik maddeleri veya materyalleri (örn. ovalayıcı
maddeler) kullanmayın.
1 Kapak açma düğmesine basarak kapağı serbest bırakın ve kaldırarak cihazdan çıkarın (şek. 13).
2 Sepeti fritözden çıkarın.
3 Su kasesini kaldırın (şek. 14).
4 Yapışmaz iç hazneyi kaldırarak cihazdan çıkarın (şek. 15).
5 Gerekirse içindeki yağı boşaltın, dökün.
Cihazın elektirik aksamları ve ısıtma birimleri dışında tüm parçaları sıcak sabunlu suda veya
bulaşık makinesinde yıkanabilir.
6 Dış kabı nemli bezle (temizleme sıvısı ile) ve/veya mutfak kağıdı ile silin.
7 Parçaları soğuk suyla yıkayın ve tamamen kurulayın.
Yağ değiştirme
Yağların özelliklerini kolayca kaybetmelerinden ötürü, yağı sıkça değiştirmelisiniz. Değiştirme sembolü
yağı değiştireceğiniz zamanı belirtir (bkz. 'Değiştirme göstergesi').
Sadece patates kızartıyorsanız ve yağı her kullanımdan sonra süzüyorsanız, 10-12 kez aynı yağı
kızartma için kullanabilirsiniz. Eğer protein bakımından zengin balık veya et kızartıyorsanız, yağı daha
çok sıklıkla değiştirmeniz gereklidir.
Hiçbir zaman yağı 6 aydan daha uzun bir süre kullanmayın ve her zaman paket üzerindeki
talimatları takip edin.
Kullanılmış yağın üzerine asla taze yağ eklemeyin.
Farklı türlerdeki sıvı veya katı yağları asla karıştırmayın.
Isıtıldığında köpürmeye başlayan, ağır bir kokusu olan veya rengi koyulaşıp şurup kıvamına
gelen bir yağı hemen değiştirin.
Kullanılmış yağın çöpe atılması
Kullanılmış yağı, kendi orijinal (kapanabilen) plastik şişesine dökün. Kullanılmış yağı, fritöz içinde
katılaştırıp (içinde sepet olmadan), ardından spatula ile alıp gazete kağıdına koyarak da çöpe
atabilirsiniz. Mümkünse, şişeyi ve gazete kağıdını geri dönüşümsüz bir çöpe (geri dönüşümü olmayan)
atın veya ülkenizdeki kurallara göre çöpe atın.
Saklama
1 Tüm parçaları fritözün üzerine/içine koyun ve kapağı kapatın.
2 Elektirik kordonunu sararak kodon saklama bölümüne yerleştirin ve fişi yerine yerleştirerek
sabitleyin (şek. 16).
3 Fritözü tutacak yerlerinden kaldırın.
Kızartma ipuçları
Hazırlanma sürelerini ve sıcaklık ayarlarını öğrenmek için, kullanma kılavuzunun en sonundaki tabloyu
inceleyin.
TÜRKÇE64
Ev yapımı patates kızartması
En lezzetli ve kıtır patates kızartmasını şu şekilde yapabilirsiniz:
1 Sert patates kullanın. Patatesleri çubuklar halinde doğrayın. Soğuk su ile yıkayın.
Bu sayede patatesler kızartma anında birbirlerine yapışmayacaktır.
B
Çubukları iyice kurulayın.
2 Patatesleri iki defa kızartın: ilkinde 160cC ısıda 4-6 dakika , ikincide 175cC ısıda 5-8 dakika.
3 İkinci kızartma seansına başlamadan önce, ev yapımı patates kızartmalarını bir kaba koyun ve
sallayın. Patatesleri ikinci kez kızartmadan önce biraz soğumasını bekleyerek kızartın.
Donmuş yiyecekler
Donmuş patatesler zaten önceden pişirilmişlerdir, bu nedenle paketlerinin üzerindeki talimatlar
doğrultusunda sadece bir kere kızartmanız yetecektir.
Donmuş gıdaların (-16 to -18cC) kızartma yağına atılması yağı soğutacaktır.Yiyecek derhal
kızarmayacağından biraz yağ çekecektir.
Bunu engellemek için aşağıdaki önlemleri alın:
- Tercihen eğer paket üzerinde belirtilmemişse donmuş olarak kızartılmaları, donmuş gıdaları oda
sıcaklığında çözülmelerini bekleyerek kızartın.
- Yiyecekleri sallayarak üzerlerindeki suyu ve buzu azaltın, ardından iyice kuruyana kadar bekleyin.
- Bir seferde çok fazla miktarda kızartma yapmayın (hazırlama süreleri ve kızartma ısıları ile ilgili
tabloya başvurun).
- Kullanma kılavuzunda bulunan tabloda belirtilen kızartma sıcaklıklarına veya kızartacağınız gıdanın
paketi üzerindeki sıcaklık talimatlarına uyun. Eğer herhangi bir talimat verilmemişse, 190cC.sıcaklık
ayarını seçin.
- Dondurulmuş yiyeceklerin sıcak yağın aniden köpürmesine neden olabileceğinden, yiyeceği yağın
içine yavaşça indirin.
İstenmeyen tatlardan kurtulmak için
Bazı yiyecekler balık gibi kızartıldıklarında yağa istenmeyen tatlar bırakırlar, bu istenmeyen tatları
kullanılan yağdan arındırmak için;
1 Yağı 160cC ısıya ısıtın.
2 Yağın içine 2 ince dilim ekmek veya birkaç tutam maydonoz atın.
3 Köpükler kayboluncaya kadar bekleyin ve ardından ekmeği veya maydonozu bir spatula
yardımıyla fritözden alın.
Yağ tekrar eski tadına kavuşacaktır.
Çevre
1 Cihazı hurdaya ayırırken, çevreye zarar vermemek amacı ile normal ev çöpüne kesinlikle
atmayın. Özel toplama noktalarına teslim edin (şek. 17).
2 Cihazı çöpe atmadan önce, zamanlayıcının pilini (sadece HD6153 için)çıkartın (şek. 18).
Arka kısmı çıkartmak için küçük bir yassı-uçlu bir tornavida kullanın.
3 Pili çıkartın. Pili normal ev çöpüne atmayın, özel pil toplama noktalarına teslim edin.
TÜRKÇE 65
Garanti ve Servis
Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız veya bir problem yaşarsanız, lütfen www.philips.com.tr
adresinden Philips Web Sitesini ziyaret edin veya ülkenizde bulunan Philips Müşteri Danışma Merkezi
ile iletişime geçin (dünya genelindeki telefon numaralarını verilen garanti belgeleri içerisinde
bulabilirsiniz). Eğer ülkenizde Müşteri Danışma Merkezi yoksa, yerel Philips yetkilinize başvurun veya
Philips Ev Aletleri ve Kişisel Bakım BV Servis Departmanı ile iletişime geçin. 0 800 261 33 02
TÜRKÇE66
Çözümü
Seçtiğiniz ısının ve/veya hazırlama süresinin doğru olup
olmadığını anlamak için, yiyecek ambalajını veya
kullanma talimatları içerisindeki tabloyu kontrol edin.
Bir anda, kullanma kılavuzunda bulunan ilgili tabloda
belirtilen miktarlardan fazla miktarda yiyecek
kızartmayın.
Sıcaklık kontrol sigortası atmış olabilir. Bu ısı güvenlik
sisteminin cihazı kapatmasına sebep olmuş olabilir.
Sigortayı değiştirmek için, Philips bayiinize veya Philips
tarafından yetki verilmiş bir servis merkezine başvurun.
Kapağı kaldırarak kapak ve filtreyi biraz bulaşık deterjanı
katılmış sıcak suyun içinde veya bulaşık makinesinde
yıkayın.
Yağı değiştirin.Yağı daha uzun süre taze tutabilmek için
yağı düzenli olarak süzün.
İyi kalite kızartma yağı veya kullanın. Asla farklı tiplerdeki
sıvı ve katı yağları karıştırmayın.
Kapağın düzgün şekilde kapatılıp kapatılmadığını kontrol
edin.
Kapağı kaldırarak kapak ve filtreyi biraz bulaşık deterjanı
katılmış sıcak suyun içinde veya bulaşık makinesinde
yıkayın.
Conta kirli ise, sıcak sabunlu suda veya bulaşık
makinesinde yıkayın.Yıpranmışsa, değiştirmek için yetkili
Philips servisine veya bayisine başvurun.
Fritözdeki yağın, maksimum seviyeyi aşmamasına dikkat
edin.
Kızartmadan önce yiyecekleri iyice kurutun ve verilen
bu talimatlara uygun olarak yiyecekleri kızartın.
Bir anda, kullanma kılavuzunda ilgili tabloda belirtilen
miktarlardan fazla miktarda yiyecek kızartmayın.
Kızartmadan önce yiyecekleri iyice kurutun.
Hiçbir zaman farklı tiplerde yağ kullanmayın ve
köpürme önleyici madde içeren yağ kullanın.
Bu kullanım talimatlarında tarif edildiği şekilde iç kabı
temizleyin.
Sigortayı değiştirmek için, Philips satıcınıza veya Philips
tarafından yetkilendirilmiş servis merkezine başvurun.
Olası nedeni
Seçilen ısı oldukça düşük ve/veya
yiyecek yeterince uzun
kızartılmamış olabilir.
Sepette çok fazla yiyecek var.
Yağ yeterli derecede ısınmıyor.
Yağ tutmayan filtre dolmuş
olabilir.
Sıvı veya katı yağ kirli.
Kullandığınız yağ, yiyecekleri
fritözde kızartmaya uygun
olmayabilir.
Kapak düzgün şekilde
kapatılmamış.
Yağ tutmayan filtre dolmuş
olabilir.
Kapağın contası çok kirli veya
yıpranmış.
Fritözde çok fazla yağ var.
Yiyecekler fazla nemli.
Kızartma sepetinde çok fazla
yiyecek var.
Yiyecekler fazla nemli.
Kullandığınız yağ, yiyecekleri
fritözde kızartmaya uygun değil.
İç kap düzgün şekilde
temizlenmemiş.
Sıcaklık kontrol sigortası atmış
olabilir. Bu ısı güvenlik sisteminin
cihazı kapatmasına sebep olmuş
olabilir.
Problem
Kızarmış yiyeceğin
rengi koyu altın
renginde değil
ve/veya yiyecek kıtır
değil.
Fritözden kötü
kokular çıkıyor.
Buhar filtreden değil,
başka kısımlardan
çıkıyor.
Kızartma sırasında
fritözden dışarıya yağ
sıçrıyor.
Kızartma sırasında
yağ oldukça fazla
köpürüyor.
Fritöz çalışmıyor.
Sorun giderme
TÜRKÇE 67
Hazırlama süreleri ve sıcaklık ayarları
Aşağıdaki tabloda, bir seferde ne kadar miktarda belirli bir tür yiyeceği hazırlayabileceğiniz ve
seçmeniz gereken kızartma ısıları ve hazırlama süreleri belirtilmektedir.
Eğer yiyecek ambalajı üzerindeki talimatlar tabloda verilenlerden farklı ise, her zaman ambalaj
üzerindeki talimatları takip edin.
Kızartma
süresi
(dakika)
2-3
4-6 (175cC,
2nci evre için
tablodaki
talimatlara
bakın)
5-7
12-15
2-3
5-8
3-4
6-7
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
3-4
4-5
Maks. miktar
1300 gr
1300 gr
Tavsiye edilen
miktar
6-8 adet
650 gr
450 gr
3-5 adet
8-10 adet
650 gr
600 gr
2-3 adet
8-10 adet
8-10 adet
8-10 adet
8-10 adet
8-10 adet
5 adet
600 gr
5 adet
Yiyecek tipi
Mantar
Ev yapımı patates kızartması*) 1.
kızartma evresi
Taze balık
Tavuk (kanat)
Sebze kızartma (örn. karnabahar)
Ev yapımı Patates kızartması*) 2.
evresi
Cips (çok ince patates dilimleri)
Çin börekleri
Tavuk nugget
Minik çerezler
Kalamar halkaları
Balık (parça)
Pavurya
Elma kızartma
Patlıcan (dilim)
Et/balık kroket
Isı
150cC
160cC
170cC
175cC
180cC
190cC
TAZE VEYA BUZU ÇÖZÜLMÜŞ YİYECEKLER
Kızartma
süresi
(dakika)
15-20
3-4
5-6/7-8
10-12
4-5
4-5
4-5
4-5
4-5
6-7
Maks. miktar
1000 gr
Tavsiye edilen
miktar
3-4 adet
4 adet
500 gr
2-3 adet
8 adet
6 adet
8 adet
8 adet
8 adet
4 adet
Yiyecek tipi
Tavuk (kanat)
Ufak patates kurabiyeleri
Dondurulmuş Patates kızartması
Çin börekleri
Tavuk nugget
Minik çerezler
Kalamar halkaları
Balık (parça)
Pavurya
Et/balık kroket
Isı
170cC
175cC
180cC
190cC
DONDURULMUŞ YİYECEK
TÜRKÇE68
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70

Philips hd6152 Kullanım kılavuzu

Kategori
Fritözler
Tip
Kullanım kılavuzu