6
DI YÜZEYLER
• Yüzeyleri nemli bir mikrofiber bezle temizleyin.
Çok kirli ise, birkaç damla pH açısından nötr deterjan
damlatın. Kuru bir bezle silerek kurulayın.
• Korozif veya aşındırıcı deterjanlar kullanmayın.
Bu tür ürünlerden herhangi biri dikkatsizlik sonucu
cihazın yüzeyleri ile temas ederse, derhal nemli bir
mikrofiber bezle temizleyin.
İÇ YÜZEYLER
• Her kullanımdan sonra fırını soğumaya bırakın ve
ardından, yemek artıklarının neden olduğu kalıntı
veya lekeleri temizlemek için tercihen hala sıcakken
temizleyin Su içeriği yüksek yiyeceklerin pişirilmesi
sonucu oluşan yoğuşma suyunu kurutmak için, fırını
tamamen soğumaya bırakın ve ardından bir bez veya
süngerle silin.
• Kapak, camın temizliğini kolaylaştırmak için kolayca
çıkarılıp takılabilir .
WWW
• Kapak camını uygun bir sıvı deterjanla temizleyin.
• Izgaranın üst ısıtma elemanı, fırının üst panelini
temizlemek üzere alçaltılabilir .
AKSESUARLAR
Kullanımdan sonra aksesuarları bulaşık deterjanı
çözeltisinin içine koyun, eğer hala sıcaksa bunları fırın
eldivenleriyle tutun. Yemek artıkları, bir bulaşık fırçası
veya sünger kullanılarak çıkarılabilir.
Buharlı temzleme chazları
kullanmayın.
Tüm lemler sırasında koruyucu
eldven kullanın.
Gereken lemler, fırın soğuk
ken gerçekletrn.
Chazın elektrk fn przden
çekn.
Chazın yüzeylerne zarar
verebleceklernden bulaık tel,
aındırıcı tel veya aındırıcı/
korozf temzlk maddeler
kullanmayın.
BAKIM VE
TEMİZLİK
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
PİİRME TABLOSU NASIL OKUNMALIDIR
Tabloda, farklı türlerdeki yiyecekleri pişirmek için en
iyi işlev, aksesuarlar ve seviye listelenmiştir. Pişirme
süreleri yemeğin fırına konulduğu andan itibaren
başlar, ön ısıtma (gerekirse) hariç tutulmuştur. Pişirme
sıcaklıkları ve süreleri yaklaşık olarak verilmiştir ve
yemeğin miktarına ve kullanılan aksesuar türüne
göre değişir. İlk başta önerilen en düşük ayarları
kullanın, eğer yemek yeterince pişmezse o zaman
daha yüksek ayarlara geçin. Verilen aksesuarları
kullanın ve koyu renkli metal kek kaplarını ve fırın
tepsilerini tercih edin. Ayrıca ateşe dayanıklı (payreks)
veya kumlu taştan yapılmış tava ve aksesuarlar da
kullanabilirsiniz, ancak bunlarda pişirme süresinin
biraz daha uzun olacağını unutmayın.
BİRKAÇ YEMEĞİ AYNI ANDA PİİRME
“Konveksiyonlu” işlevini kullanarak, farklı yemekleri
(örneğin: balık ve sebze) aynı anda farklı seviyelerde
pişirebilirsiniz. Daha kısa pişirme süresi gerektiren
yemeği çıkarın ve daha uzun süre gerektiren yemeği
fırında tutmaya devam edin.
Daha fazla bilgi için docs.hotpont.eu
adresinden Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirin
FAYDALI İPUÇLARI
1. Isıtma elemanını yuvasından çıkarın ve ardından
alçaltın.
2.Isıtma elemanını tekrar eski konumuna
yerleştirmek için, kendinize doğru hafifçe çekin ve
tırnak desteğinin doğru yuvada olduğundan emin
olun.
ÜST ISITMA ELEMANINI ALÇALTMA