TR
3
İŞLEVLER
6
th
SENSE İŞLEVLERİ
6
th
Sense işlevleri ile, en iyi sonucu elde etmek için
yiyeceklerin türünü ve ağırlığını veya miktarını seçmeniz
yeterlidir. Fırın, otomatik olarak optimum ayarları
hesaplayacak ve pişirme süresince bunları değiştirmeye
devam edecektir.
Toplam süre, ön ısıtma aşamalarını içermez.
6
th
SENSE YENİDEN ISITMA
Dondurulmuş veya oda sıcaklığındaki hazır
yemekleri yeniden ısıtmak için kullanılır. Fırın, en iyi
sonuçları en kısa sürede almak için gereken ayarları
otomatik olarak hesaplar. Yemeği mikrodalgada
kullanılabilir ve ısıya dayanıklı bir yemek tabağına
veya kaba yerleştirin.
KATEGORİ YEMEK AĞIRLIK
YEMEK TABAĞI 250 - 500 g
DONDURULMUŞ PORSİYON 250 - 500 g
DONMUŞ LAZANYA 250 - 500 g
ÇORBALAR 200 - 800 g
İÇECEKLER 1 - 5 dl
6
th
SENSE PİŞİRME
Yemekleri hızlı bir şekilde pişirmek ve
optimum sonuç almak için kullanılır. Mikrodalga
kullanımına uygun ısıya dayanıklı bir kap kullanın.
KATEGORİ YEMEK AĞIRLIK
FIRINDA PATATES
(Komut verildiğinde çevirin)
200 g – 1 kg
TAZE SEBZELER
(Eşit büyüklükte parçalar halinde
kesin ve 2 ila 4 yemek kaşığı su
ekleyin. Üzerini kapatın)
200 - 800 g
DONMUŞ SEBZELER
(Komut verildiğinde çevirin.
Üzerini kapatın)
200 - 800 g
KONSERVE SEBZELER 200 - 600 g
PATLAMIŞ MISIR 100 g
6
th
SENSE CRISP
Donmuş yemekleri, üst kısımları altın
renginde ve çıtır çıtır olacak şekilde hızlı bir şekilde
yeniden ısıtmak ve pişirmek için kullanılır. Bu işlevi
yalnızca verilen gevrek tepsisi ile kullanın. Komut
verildiğinde yiyeceği çevirin.
KATEGORİ YEMEK AĞIRLIK
PATATES KIZARTMASI
(tek kat halinde yayın ve
pişirmeden önce üzerlerine tuz
serpin)
200 - 500 g
PİZZA, İNCE HAMURLU 200 - 500 g
PİZZA, KALIN HAMURLU 300 - 800 g
TAVUK KANATLARI, TAVUK
PARÇALARI
(Tepsiyi hafifçe yağlayın)
200 - 500 g
BALIK BİFTEĞİ
(Gevrek tepsisi ön ısıtmaya tabi
tutulmalıdır)
200 - 500 g
Gereken aksesuarlar: Gevrek tepsisi, gevrek tepsisi için
tutma kolu
MİKRODALGA
Yiyecek veya içecekleri hızlı bir şekilde
pişirmek veya yeniden ısıtmak için kullanılır.
GÜÇ ÖNERİLME AMACI
900 W
İçecekleri veya su içeriği yüksek diğer
yiyecekleri hızlıca yeniden ısıtma
750 W
Sebze pişirme
650 W
Et ve balık pişirme
500 W
Et sosları veya peynir veya yumurta
içeren sosları pişirme. Et parçacıklarını
terbiyeleme veya fırında makarna
350 W
Yavaş, hassas pişirme. Yağ veya çikolata
eritmek için mükemmeldir
160 W
Donmuş yiyeceklerin buzunu çözme veya
tereyağı ve peyniri yumuşatma
90 W
Dondurmayı yumuşatma
FANLI HAVA
Yemekleri klasik fırın kullanırken elde edilen
sonuçlarla benzer sonuç sağlayacak şekilde
pişirmek için kullanılır.
Belli yemekleri pişirmek için, fırın kullanımına uygun
fırın tepsisi veya diğer pişirme kapları kullanılabilir.
Tavsiye edilen aksesuarlar: Dikdörtgen fırın tepsisi, tel raf
Lütfen dikkat edin: 250°C seçildiğinde, fırın, yiyeceğin aşırı
pişmesini/yanmasını önlemek ve enerjiden tasarruf etmek
üzere sıcaklığı 30 dakika sonra otomatik olarak 200°C
şeklinde düzenler.