Tefal KD500012 Kullanım kılavuzu

  • Merhaba! Ben bu belgeyi okudum ve Tefal marka KD500012 kurabiye makinesi hakkında her şeyi biliyorum. Cihazın kullanımı, temizliği ve özellikleri hakkında sorularınız varsa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Belgede, cihazın nasıl doğru bir şekilde kurulacağından, kullanılacağından ve temizleneceğinden bahsediliyor. Ayrıca, cihazla birlikte hangi aksesuarların geldiği de belirtiliyor. Kurabiye tariflerine de yer verilmiş. Bu cihaz ile evde harika kurabiyeler yapabilirsiniz.
  • Cihazı kullanmadan önce ne yapmalıyım?
    Cihazı nasıl kullanmalıyım?
    Cihazı temizlerken nelere dikkat etmeliyim?
    Cihazı kullandıktan sonra nasıl saklamalıyım?
Tanm
1. Cihazn gövdesi 2. Pişirme tepsisi
Aksesuarlar :
3. 12 adet silikon mini-kalp 4. 6 adet s yaltml çatal 5. 1 kablo
Kurulum
• Ambalaj malzemelerini, etiketlerini veya cihazn iç ve dş aksesuarlarn çkarn.
• Takarken izledi
ğ
iniz s
ran
n tersini izleyerek aksesuarlar
ç
kart
n - A
• Pişirme tepsisini rezistansn üzerine yerleştirin - B
• Cihaz düz, sabit ve sya dayankl bir zemine yerleştirin: Cihaz masa örtüsü gibi yumuşak bir zeminde
kullanmaktan kaçnn.
• Cihaznz asla hassas bir yüzeyin üzerine doğrudan yerleştirmeyin
(cam masa, masa örtüsü, vernikli mobilya, vb.)…
Bağlant ve ön stma
• Güç kablosunu tamamen açn (5).
• Kabloyu cihaza takn sonra da fişini prize takn - C
• Masann etrafnda oturan kişilerin hareketlerini engellememek için kablonun yerinde olmasna dikkat edin.
Elektrik kurulumunuzun, cihazın altında belirtilen güç ve voltaj ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
Cihazı topraklı bir prize bağlayın.
• Cihaz elektriğe bağlandğ andan itibaren çalşr.
• Cihazn ön stma yapmas için 15 dakika bekleyin.
İlk kullanımda, cihaz hafif bir koku yayabilir ve muhtemelen ilk birkaç dakika duman çıkarabilir.
Cihaz stma konumunda ya da çalşr durumdayken, metal ksmlar çok scak olacağndan kesinlikle dokunmayn.
Cihaz asla gözetimsiz kullanmayn.
Bu cihaz harici bir zaman ayarlayc veya uzak mesafeden bir kumanda sistemi ile çalştrlmaya uygun değildir.
Cihaz asla boş iken kullanmayn.
• Cihazın fazla ısınmasını önlemek açısından cihazı köşelere ya da duvara karşı yerleştirmeyin.
• Kablonun çalışma alanından sarkmaması ve bir yere sıkışmış olmaması gerekmektedir.
• Cihazı kullanmadığınız sıralarda kabloyu prizden çekin.
Ev içi kazalarn önlenmesi
Bu cihaz çocuklarnzdan uzak tutunuz.
Tefal markal bu cihaz satn aldğnz için teşekkür ederiz.
Cihaznzn modeli ne olursa olsun, lütfen talimatlar dikkatle okuyun ve elinizin altnda bulundurun.
Güvenliğiniz açsndan bu cihaz yürürlükteki tüm standart ve düzenlemelere
(Düşük voltaj Yönergesi, Elektromanyetik Uyumluluk, Gda Katk Maddeleri, Çevre…) uygundur.
Tefal sürekli bir araştrma ve geliştirme politikas izlemektedir ve ürünler üzerinde önceden duyurmakszn değişiklikler yapabilir.
Bu cihaz, fiziki, duyusal veya zihinsel kapasitesi yetersiz olan veya bilgi veya deneyimi olmayan kişiler
tarafndan (çocuklar da dahil), güvenliklerinden sorumlu bir kişinin gözetimi olmakszn, cihazn kullanm
ile ilgili önceden bilgilendirilmeden kullanlmamaldr.
Cihazla oynamadklarndan emin olmak açsndan çocuklar gözetim altnda tutulmaldr.
Bir kaza olmas halinde, yanğn üzerine derhal soğuk su dökün ve gerekirse bir doktor çağrn.
Cihaz çalşrken açkta olan yüzeylerin scaklğ yüksek olabilir.
Cihazn scak yüzeylerine dokunmayn.
Kullanlmadğ zamanlarda cihaz asla prizde brakmayn.
Pişirme dumanlar, kuşlar gibi hassas bir solunum sistemine sahip olan hayvanlar için tehlikeli olabilir.
Kuş sahiplerine kuşlarn pişirme mekanndan uzak tutmalarn tavsiye ediyoruz.
28
TR
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 28
Cihazn bağlantsn, 30mA’y aşmayan bir akm bulunan artk akm aygt araclğyla yapn.
Eğer bir uzatma kablosu kullanlacaksa:
- mutlaka kablonun topraklama teli olmaldr,
- kabloya taklarak düşülmemesi için gerekli tüm önlemleri aln.
Cihazn kordonunun üzerinde hasar olup olmadğ düzenli olarak kontrol edilmelidir. Kordon hasar görmüşse
cihaz kullanlmamaldr.
Elektrik kablosunun hasar görmesi durumunda, herhangi bir tehlikeye meydan vermemek amacyla,
kabloyu imalatç veya yetkili servis eleman ya da benzer nitelikte bir kişinin değiştirmesini sağlayn.
Pişirme
• Ön stmann ardndan cihaz, kullanma hazr hale gelir.
• Her kişide iki adet silikon kalp (3) ve bir adet s yaltml çatal (4)
• Silikon kalbn ortasna bir silme çay kaşğ kadar hamur koyun - D
• Silikon kalb, s yaltml çatal (4) yardmyla, pişirme tablas üzerindeki özel bölmeye yerleştirin - E
• 4 dakika kadar pişmesini bekleyin (tarife göre).
• Is yaltml çatal yardmyla silikon kalb çkarn.
• Kalptan çkarmadan ve yemeden önce pişirdiğiniz hamuru bir süre (1 dakika) soğumaya brakn.
• Silikon kalb tabağnn üzerinde tamamen ters çevirerek pişmiş hamuru kalptan çkarn.
Kullanm sonrasnda
• Fişi prizden çekin, kabloyu cihazdan çkarn - F
• Cihaz soğumaya brakn.
• Pişirme tablasn çkarn.
• Pişirme tablas ve cihazn gövdesi sünger, scak su ve bulaşk sv deterjan ile temizlenmelidirler - G
• Is yaltml çatal ve silikon kalplar, ayrca pişirme tablas da bulaşk makinesinde ykanabilirler - H
Bulaşk teli veya ovma tozu kullanmayn.
Cihazn tabann ve kablosunu asla suya daldrmayn.
Muhafaza
• Cihaz düz, temiz ve sağlam şekilde desteği üzerine çevirin - I
• Her bir aksesuar cihazn alt bölümündeki özel yere aşağda belirtilen sraya titizlikle uyarak yerleştirin:
- silikon kalplar ve çatallar,
- tabann dip ksmn kilitlemeye yarayan plaka, böylece aksesuar bölmesi kapatlr,
- kablo - J
• Cihaz kuru bir yerde muhafaza edin.
Önce çevre koruma !
Cihaznzda pek çok değerlendirilebilir veya yeniden dönüştürülebilir materyal bulunmaktadr.
Dönüşüm yaplabilmes için bir toplama noktasna brakn.
29
TR
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 29
30
TR
Tarifler
Bütün tarifler için:
- her bir silikon kalbn içerisine fndk kadar hamur koyun ve 4 dakika kadar pişmeye brakn
- pişirdikten sonra kalptan çkarmak için tamamen soğumasn bekleyin.
Kurabiyeler
6 kişilik
• 225 g un • 1 yumurta • 100 g esmer şeker • 75 g toz şeker • 100 g tereyağ • 150 g siyah çikolata
• 1/2 poşet maya • 1 çay kaşğ sv vanilya • 1 tutam tuz • Biraz zeytinyağ
Tereyağn eritin ve lnmas için brakn.
Bir kabn içinde, yumurtay esmer şeker ve toz şeker ile karştrn, sonra şerit halinde akabilecek homojen bir
karşm elde edene kadar blender ile çrpn.
Unu azar azar ve tereyağyla karştrmaya devam ederek ilave edin.
Çikolatay küçük parçalara ufalayn ve hamura ekleyin.
Bu karşm buzdolabnda 1/2 saat bekletin.
Tereyağl kek
6 kişilik
• 6 yumurta içi • 6 yumurta içinin ağrlğ kadar sv tereyağ • 6 yumurta içinin ağrlğ kadar un veya msr unu
• 6 yumurta içinin ağrlğ kadar şeker • Yarm paket maya • Bir limonun kabuklar
Şeker ve sv tereyağn karştrn.
Yumurtalar birer birer ekleyin.
Unu veya msr ununu, mayay ve limon kabuklarn ekleyin.
Reçelli kurabiye
6 kişilik
• 100 g tereyağ • 50 g şeker •1 yumurta sars • 1 kurutulmuş vanilya • 40 g badem tozu
• 150 g un • Seçeceğiniz bir reçel • 1 tutam tuz
Bir salata kâsesi içerisinde, tereyağn toz şeker, yumurta sars, vanilya taneleri ve tuz ile iyice karştrn,
pürüzsüz bir karşm elde edinceye kadar karştrmaya devam edin.
Un ve badem tozunu ekleyin, sonra homojen bir hamur elde edene kadar yoğurun.
Hamuru 3 cm çapl bir rulo biçiminde hazrlayn, streç film ile sarn ve buzdolabna koyun.
2 saat dinlenmeye brakn.
Rulo şeklindeki hamuru 1/2 cm kalnlğnda yuvarlak dilimler halinde kesin, silikon kalplara yerleştirin,
hafifçe düzleştirin.
Üzerlerine reçeli yayarak sürün ve 4 dakika pişmeye brakn.
Beyaz peynirli ve Hindistan cevizli pralin
6 kişilik
• 100 g tereyağ • 75 g şeker • 100 g beyaz peynir • 1 çrplmş yumurta • 175 g un
• Biraz maya • 50 g Hindistan cevizi • 50 g erimiş beyaz çikolata • 50 g kuru üzüm
Tereyağn bir tencere içerisinde eritip beyaz peyniri ekleyin.
Karşma çrplmş yumurta, şeker, un, maya, hindistan cevizi, üzüm ve erimiş beyaz çikolatay ekleyin.
Küçük pralinler halinde dizin.
Bademli acbadem kurabiyesi
6 kişilik
• 3 yumurta ak • 185 g şeker • 185 g toz badem
Yumurta aklarn bir benmari kabna koyun ve hzl bir şekilde çrpn.
Çrpmaya devam ederken azar azar şeker ekleyin.
Yumurta aklar katlaşnca, ateşten aln.
Yavaşça karştrrken bademleri ekleyin.
Her bir silikon kalba fndk kadar hamur koyun ve 4 dakika pişmeye brakn.
Kalptan çkarmadan önce tamamen soğumalarn bekleyin.
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 30
31
TR
Mozaik Kek
6 kişilik
• 300 g un • 150 g tereyağ • 300 g toz şeker • 1 çay kaşğ maya • 10 cl süt
• 3 yumurta • 3 çorba kaşğ ac kakao
Unu yumuşatlmş tereyağ, şeker ve maya ile yoğurun. Yumurtalarn aklarn sarlarndan ayrn.
Yumurta aklarn hzl bir şekilde çrpn.
Sütü, yumurta sarlarn ve nihayet iyice çrplmş yumurta aklarn ekleyin.
Hazrlanmş karşmn yarsn başka bir salata kâsesine koyun ve kakaoyu ekleyin.
Her bir silikon kalba 1/2 fndk kadar normal hamur ve yanna, 1/2 fndk kadar kakaolu hamur koyun.
Hindistan cevizli kek
6 kişilik
• 125 g Hindistan cevizi • 125 g toz şeker • 2 yumurta ak
Bütün malzemeleri karştrn.
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 31
54
êÂ
ˆ
ÂÔÚ
˚
ÑÎfl ‚ÒÂı ˆÂÔÚÓ‚:
- ÔÓÎÓÊËÚ ¯‡ËÍ ÚÂÒÚ‡ ‡ÁÏÂÓÏ Ò ÎÂÒÌÓÈ ÓÂı ‚ Í‡Ê‰Û˛ ÙÓÏÓ˜ÍÛ Ë „ÓÚÓ‚¸Ú ‚ Ú˜ÂÌËÂ
ÔË·ÎËÁËÚÂθÌÓ 4 ÏËÌÛÚ.
- ÔÓÒΠÔË„ÓÚÓ‚ÎÂÌËfl ‰‡ÈÚ ÙÓÏ ÔÓÎÌÓÒÚ¸˛ Óı·‰ËÚ¸Òfl, ÔÂʉ ˜ÂÏ ‚˚ÌÛÚ¸
 ÒÓ‰ÂÊËÏÓÂ.
è˜ÂÌ¸Â Ò ¯ÓÍÓ·‰ÓÏ "ÍÛÍËÁ
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 225 „ ÏÛÍË • 1 flÈˆÓ • 100 „ Ò‡ı‡‡ Ò˚ˆ‡ • 75 „ Ò‡ı‡ÌÓ„Ó ÔÂÒ͇ • 100 „ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ„Ó Ï‡Ò·
• 150 „ ˜ÂÌÓ„Ó ¯ÓÍÓ·‰‡ • 1/2 Ô‡ÍÂÚ‡ ‡Á˚ıÎËÚÂÎfl • 1 ˜.ÎÓÊ͇ ÊˉÍÓÈ ‚‡ÌËÎË • 1 ˘ÂÔÓÚ͇ ÒÓÎË
• ÌÂÏÌÓ„Ó ÓÎË‚ÍÓ‚Ó„Ó Ï‡Ò·
ê‡ÒÚÓÔËÚ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ χÒÎÓ Ë ‰‡ÈÚ ÌÂÏÌÓ„Ó ÓÒÚ˚Ú¸.
Ç ÔÓÒۉ Òϯ‡ÈÚ flÈˆÓ Ò Ò‡ı‡ÓÏ Ò˚ˆÓÏ Ë Ò‡ı‡Ì˚Ï ÔÂÒÍÓÏ, Á‡ÚÂÏ ‚Á·ÂÈÚ ˝ÎÂÍÚ˘ÂÒÍËÏ
ÏËÍÒÂÓÏ ‰Ó ÔÓÎÛ˜ÂÌËfl Ó‰ÌÓÓ‰ÌÓÈ Úfl„Û˜ÂÈ ÒÏÂÒË.
èÓÌÂÏÌÓ„Û ‰Ó·‡‚¸Ú ÏÛÍË, ˜Â‰Ûfl ÏÛÍÛ Ò ‰Ó·‡‚ÎÂÌËÂÏ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ„Ó Ï‡Ò·.
ê‡Á‰Ó·ËÚ ¯ÓÍÓ·‰ ̇ ÏÂÎÍË ÍÛÒÓ˜ÍË Ë ‰Ó·‡‚¸Ú Ëı ‚ ÚÂÒÚÓ.
èÓÒÚ‡‚¸Ú ÔË„ÓÚÓ‚ÎÂÌÌÛ˛ ÒÏÂÒ¸ ‚ ıÓÎÓ‰ËθÌËÍ Ì‡ 1/2 ˜‡Ò‡.
ÅËÒÍ‚ËÚ “ä‡Ú-͇
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 6 flˈ • ‡ÁÏfl„˜ÂÌÌÓ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ χÒÎÓ (ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó, ‡‚ÌÓ ‚ÂÒÛ 6 flˈ ·ÂÁ ÒÍÓÎÛÔ˚)
• Ô¯ÂÌ˘̇fl ÏÛ͇ ËÎË ÍÛÍÛÛÁÌ˚È Í‡ıχΠ(ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó, ‡‚ÌÓ ‚ÂÒÛ 6 flˈ ·ÂÁ ÒÍÓÎÛÔ˚)
• Ò‡ı‡Ì˚È ÔÂÒÓÍ (ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó, ‡‚ÌÓ ‚ÂÒÛ 6 flˈ ·ÂÁ ÒÍÓÎÛÔ˚) • 1/2 Ô‡ÍÂÚ‡ ‡Á˚ıÎËÚÂÎfl
• ˆÂ‰‡ Ó‰ÌÓ„Ó ÎËÏÓ̇
ëϯ‡ÈÚ ҇ı‡ Ë ‡ÁÏfl„˜ÂÌÌÓ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ χÒÎÓ.
èÓ Ó‰ÌÓÏÛ ‰Ó·‡‚¸Ú flȈ‡.
ÑÓ·‡‚¸Ú ԯÂÌ˘ÌÛ˛ ÏÛÍÛ ËÎË ÍÛÍÛÛÁÌ˚È Í‡ıχÎ, ‡Á˚ıÎËÚÂθ Ë ˆÂ‰Û ÎËÏÓ̇.
èÂÒÓ˜ÌÓ ÔËÓÊÌÓÂ Ò ÍÓÌÙËÚ˛ÓÏ
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 100 „ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ„Ó Ï‡Ò· • 50 „ Ò‡ı‡‡ •1 ÊÂÎÚÓÍ • 1 ÒÚÛ˜ÓÍ ‚‡ÌËÎË
• 40 „ ÏÓÎÓÚÓ„Ó ÏË̉‡Î¸ÌÓ„Ó ÓÂı‡ • 150 „ ÏÛÍË • ÍÓÌÙËÚ˛ ÔÓ ‚‡¯ÂÏÛ ‚˚·ÓÛ • 1 ˘ÂÔÓÚ͇ ÒÓÎË
Ç Ò‡Î‡ÚÌËÍ ÒÓ‰ËÌËÚ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ χÒÎÓ Ò Ò‡ı‡Ì˚Ï ÔÂÒÍÓÏ, ÊÂÎÚÍÓÏ, ÁÂ̇ÏË ‚‡ÌËÎË Ë ÒÓθ˛,
Òϯ‡ÈÚ ‰Ó ÔÓÎÛ˜ÂÌËfl „·‰ÍÓÈ Ï‡ÒÒ˚.
ÑÓ·‡‚¸Ú ÏÛÍÛ Ë ÏÓÎÓÚ˚ ÏË̉‡Î¸Ì˚ ÓÂıË, Á‡ÚÂÏ ‚˚ÏÂÒËÚ ‰Ó ÔÓÎÛ˜ÂÌËfl Ó‰ÌÓÓ‰ÌÓ„Ó ÚÂÒÚ‡.
ëÙÓÏËÛÈÚ ËÁ ÚÂÒÚ‡ "ÍÓη‡ÒÍÛ" ‰Ë‡ÏÂÚÓÏ ‚ 3 ÒÏ, Á‡‚ÂÌËڠ ‚ ÔË˘Â‚Û˛ ÔÎÂÌÍÛ Ë ÔÓÎÓÊËÚÂ
‚ ıÓÎÓ‰ËθÌËÍ.
éÒÚ‡‚¸Ú ̇ 2 ˜‡Ò‡.
ç‡ÂʸÚ "ÍÓη‡ÒÍÛ" ËÁ ÚÂÒÚ‡ ̇ ÍÛÊÍË ÚÓ΢ËÌÓÈ 1/2 ÒÏ, ÔÓÎÓÊËÚ ͇ʉ˚È ÍÛÊÓÍ ÚÂÒÚ‡
‚ ÓÚ‰ÂθÌÛ˛ ÒËÎËÍÓÌÓ‚Û˛ ÙÓÏÓ˜ÍÛ, Ò΄͇ ÔËÔβÒÌËÚÂ.
ç‡ÌÂÒËÚ ҂ÂıÛ ÌÂÏÌÓ„Ó ÍÓÌÙËÚ˛‡ Ë „ÓÚÓ‚¸Ú ‚ Ú˜ÂÌË 4 ÏËÌÛÚ.
èËÓÊÌÓÂ
í‚ÓÓÊÌ˚ ÔË‡ÏˉÍË Ò ÍÓÍÓÒÓ‚˚Ï ÓÂıÓÏ”
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 100 „ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ„Ó Ï‡Ò· • 75 „ Ò‡ı‡‡ • 100 „ Ú‚ÓÓ„‡ • 1 ‚Á·ËÚÓ flÈˆÓ • 175 „ ÏÛÍË
• ÌÂÏÌÓ„Ó ‡Á˚ıÎËÚÂÎfl • 50 „ ÍÓÍÓÒÓ‚Ó„Ó ÓÂı‡ • 50 ‡ÒÚÓÔÎÂÌÌÓ„Ó ·ÂÎÓ„Ó ¯ÓÍÓ·‰‡
• 50 „ ËÁ˛Ï‡
ê‡ÒÚÓÔËÚ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ χÒÎÓ, ˜ÚÓ·˚ ÓÌÓ ÒÚ‡ÎÓ Ïfl„ÍËÏ, ‰Ó·‡‚¸Ú ڂÓÓ„.
ÑÓ·‡‚¸Ú ÒÏÂÒ¸ ËÁ ‚Á·ËÚÓ„Ó flȈ‡, Ò‡ı‡‡, ÏÛÍË, ‡Á˚ıÎËÚÂÎfl, ÍÓÍÓÒÓ‚Ó„Ó ÓÂı‡,
ËÁ˛Ï‡ Ë ‡ÒÚÓÔÎÂÌÌÓ„Ó ·ÂÎÓ„Ó ¯ÓÍÓ·‰‡.
ëÙÓÏËÛÈÚ Ì·Óθ¯Ë ÔË‡ÏˉÍË.
RUS
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 54
55
åË̉‡Î¸ÌÓ Ô˜Â̸ "χ͇ÓÌ"
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 3 fl˘Ì˚ı ·ÂÎ͇ • 185 „ Ò‡ı‡‡ • 185 „ ÏÓÎÓÚ˚ı ÏË̉‡Î¸Ì˚ı ÓÂıÓ‚
èÓÒÚ‡‚¸Ú fl˘Ì˚ ·ÂÎÍË Ì‡ ‚Ó‰flÌÛ˛ ·‡Ì˛ Ë ‚Á·ÂÈÚ Ëı ‚ ÔÂÌÛ.
èÓ‰ÓÎʇfl ‚Á·Ë‚‡Ú¸, ÔÓÌÂÏÌÓ„Û ‰Ó·‡‚ÎflÈÚ ҇ı‡.
äÓ„‰‡ ·ÂÎÍË ‚Á·ËÎËÒ¸ ‚ Ú‚Â‰Û˛ ÔÂÌÛ, ÒÌËÏËÚ ÔÓÒÛ‰Û Ò Ó„Ìfl.
éÒÚÓÓÊÌÓ ÔÂÂϯ˂‡fl, ‰Ó·‡‚¸Ú ÏÓÎÓÚ˚ ÏË̉‡Î¸Ì˚ ÓÂıË.
èÓÎÓÊËÚ ¯‡ËÍ ÚÂÒÚ‡ ‡ÁÏÂÓÏ Ò ÎÂÒÌÓÈ ÓÂı ‚ Í‡Ê‰Û˛ ÒËÎËÍÓÌÓ‚Û˛ ÙÓÏÓ˜ÍÛ Ë „ÓÚÓ‚¸ÚÂ
‚ Ú˜ÂÌË ÔË·ÎËÁËÚÂθÌÓ 4 ÏËÌÛÚ.
чÈÚ ÙÓÏ ÔÓÎÌÓÒÚ¸˛ Óı·‰ËÚ¸Òfl, ÔÂʉ ˜ÂÏ ‚˚ÌÛÚ¸ ÔËÓÊÌÓ ËÁ ÙÓÏ˚.
å‡ÏÓÌÓ ÔËÓÊÌÓÂ
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 300 „ ÏÛÍË • 150 „ ÒÎË‚Ó˜ÌÓ„Ó Ï‡Ò· • 300 „ Ò‡ı‡ÌÓ„Ó ÔÂÒ͇ • 1 ˜. ÎÓÊ͇ ‡Á˚ıÎËÚÂÎfl
• 100 ÏÎ ÏÓÎÓ͇ • 3 flȈ‡ • 3 ÒÚ. ÎÓÊÍË „Ó¸ÍÓ„Ó Í‡Í‡Ó
á‡ÏÂÒËÚ ÏÛÍÛ Ò ‡ÁÏfl„˜ÂÌÌ˚Ï ÒÎË‚Ó˜Ì˚Ï Ï‡ÒÎÓÏ, Ò‡ı‡ÓÏ Ë ‡Á˚ıÎËÚÂÎÂÏ.
éÚ‰ÂÎËÚ fl˘Ì˚ ·ÂÎÍË ÓÚ ÊÂÎÚÍÓ‚.
ÇÁ·ÂÈÚÂ ‚ ÔÂÌÛ ·ÂÎÍË.
ÑÓ·‡‚¸Ú ÏÓÎÓÍÓ, ÊÂÎÚÍË Ë, ̇ÍÓ̈, ‚Á·ËÚ˚ ‚ ÔÂÌÛ ·ÂÎÍË.
éÚÎÓÊËÚ ÔÓÎÓ‚ËÌÛ ÔË„ÓÚÓ‚ÎÂÌÌÓÈ ÒÏÂÒË ‚ ‰Û„ÓÈ Ò‡Î‡ÚÌËÍ Ë ‰Ó·‡‚¸Ú ͇͇Ó.
èÓÎÓÊËÚ ‚ Í‡Ê‰Û˛ ÒËÎËÍÓÌÓ‚Û˛ ÙÓÏÓ˜ÍÛ 1/2 ¯‡Ë͇ ‡ÁÏÂÓÏ Ò ÎÂÒÌÓÈ ÓÂı ÚÂÒÚ‡ ·ÂÁ ͇͇Ó,
Ë fl‰ÓÏ - 1/2 ¯‡Ë͇ ‡ÁÏÂÓÏ Ò ÎÂÒÌÓÈ ÓÂı ÚÂÒÚ‡ Ò Í‡Í‡Ó.
èËÓÊÌÓ “äÓÌ„ÓÎÂ
ç‡ 6 ÔÓˆËÈ
• 125 „ ÍÓÍÓÒÓ‚Ó„Ó ÓÂı‡ • 125 „ Ò‡ı‡ÌÓ„Ó ÔÂÒ͇ • 2 fl˘Ì˚ı ·ÂÎ͇
èÂÂϯ‡ÈÚ ‚Ò ËÌ„‰ËÂÌÚ˚.
RUS
TEF-COOKPARTY-2017206.020 22/11/07 15:09 Page 55
1/64