3
TR
İŞLEVLER
MICROWAVES (MİKRODALGA)
Yiyecek veya içecekleri hızlı bir şekilde
pişirmek veya yeniden ısıtmak için kullanılır.
POWER ÖNERİLME AMACI
1.000 W
İçecekleri veya su içeriği yüksek diğer
yiyecekleri hızlıca yeniden ısıtma
800 W
Sebze pişirme
650 W
Et ve balık pişirme
500 W
Et sosları veya peynir veya yumurta
içeren sosları pişirme. Et parçacıklarını
terbiyeleme veya fırında makarna
350 W
Yavaş, hassas pişirme. Yağ veya
çikolata eritmek için mükemmeldir
160 W
Donmuş yiyeceklerin buzunu çözme
veya tereyağı ve peyniri yumuşatma
90 W Dondurmayı yumuşatma
Tavsiye edilen aksesuar: kapak
CRISP DYNAMIC
Bir yemeği, hem üst hem de alt kısmından
mükemmel şekilde esmerleştirmek için kullanılır. Bu
işlev sadece özel gevrek tepsisi ile kullanılmalıdır.
Gereken aksesuarlar: Gevrek tepsisi, Gevrek tepsisi için
tutma kolu
GRILL (IZGARA)
Esmerleştirmek, ızgarada pişirmek ve graten
yapmak için kullanılır. Pişirme sırasında yemeği
çevirmenizi öneriyoruz.
En iyi sonuçlar için, ızgarayı 3-5 dakika boyunca
önceden ısıtın.
Tavsiye edilen aksesuar: raf
GRILL + MICROWAVES
(IZGARA + MİKRODALGA)
Mikrodalga ve ızgara işlevlerini bir araya
getirerek, yemekleri hızlı bir şekilde pişirmek ve
graten yapmak için kullanılır.
Tavsiye edilen aksesuar: raf
OTOMATİK İŞLEVLER
Otomatik işlevleri ile, en iyi sonucu elde etmek için
yiyeceklerin türünü ve ağırlığını veya miktarını seçmeniz
yeterlidir. Fırın, otomatik olarak optimum ayarları
hesaplayacak ve pişirme süresince bunları değiştirmeye
devam edecektir.
DEFRO
DEFROST DYNAMIC
100 g ila 3 kg ağırlığındaki
yiyeceklerin buzunu hızlıca çözdürmek için kullanılır.
Yemek, doğrudan döner cam tepsinin üzerine
yerleştirilmelidir. Komut verildiğinde yiyeceği çevirin.
REHEA
REHEAT DYNAMIC
Dondurulmuş veya oda
sıcaklığındaki hazır yemekleri yeniden ısıtmak için
kullanılır.
Fırın, en iyi sonuçları en kısa sürede almak için
gereken ayarları otomatik olarak hesaplar. Yemeği
mikrodalgada kullanılabilir ve ısıya dayanıklı bir
yemek tepsisine veya kaba yerleştirin.
KATEGORİ YİYECEK AĞIRLIK
ÇOK RAFLI 250 - 500g
DONDURULMUŞ PORSİYON 250 - 500 g
DONMUŞ LAZANYA 250 - 500 g
ÇORBALAR 200 - 800 g
İÇECEKLER 1 - 5 dl
KATEGORİ ÖNERİLEN YİYECEKLER AĞIRLIK
ET
(kıyma, pirzola, biftek, rostoluk et
parçaları)
100 g - 2 kg
TAVUK TÜRÜ ETLER
(bütün tavuk, parça, fileto)
100 g - 2,5 kg
BALIK
(bütün, biftek, fileto)
100 g - 1,5 kg
SEBZELER
(karışık sebzeler, bezelye, brokoli,
vs.)
100 g - 1,5 kg
EKMEK
(somun, küçük ekmekler,
çörekler)
100 g - 1 kg