Fýrýnýn kullanýmý14
Fýrýn fonksiyonlarýnýn kullanýmý
Fýrýn aþaðýda belirtilen fonksiyonlara sahiptir:
Et programlarý
Fýrýn fonksiyonu Kullaným
SICAK HAVA Ayný anda en fazla üç seviyede piþirmek için kullanýlýr.
Fýrýn sýcaklýklarýný üst/alt ýsýnýn 20 40 °C altýna ayarlayýn.
PÝZZA KONUMU Altýnýn gevrek olmasý ve daha fazla kýzarmasý
gereken yemeklerin tek bir düzeyde piþirilmesinde
kullanýlýr.
Fýrýn sýcaklýklarýný üstten/alttan ýsýtmanýn 20-40°C altýna
ayarlayýn.
DÜÞÜK ISI Özellikle yumuþak ve sulu kýzartmalar hazýrlanmak içindir.
ÜST/ALT ISITMA Tek bir seviyede piþirme ve kýzartma için kullanýlýr.
DUAL TURBO
IZGARA
Büyük etler veya kümes hayvanlarýnýn bir tepside
kýzartýlmasý içindir.
Bu fonksiyon ayný zamanda graten ve üstten kýzartma
için de kullanýlýr.
DUAL IZGARA Büyük miktarda yassý gýdalarýn ýzgara yapýlmasý ve
kýzartýlmasý için kullanýlýr.
IZGARA Izgaranýn ortasýna konulan yassý gýdalarýn ýzgarasý ve
kýzartýlmasýnda kullanýlýr.
SICAK TUTMA Yemekleri sýcak tutar.
BUZ ÇÖZDÜRME Turta, tereyað, ekmek, meyve veya diðer dondurulmuþ
gýdalarýn çözülmesi veya eritilmesi içindir.
ALT ISITMA Gevrek hamur zeminli pastalarýn piþirilmesinde
kullanýlýr.
Et programlarý
aðýrlýk giriþli
Kullaným Aðýrlýk bölümü
TAVUK ETÝ Tavuk, ördek, kaz eti 0,9 ila 4,7 kg
DOMUZ ETÝ Keçi fýrýn 1,0 ila 3,0 kg
ROZBÝF Rozbif, marine sýðýr eti 1,0 ila 3,0 kg
DANA ETÝ Dana eti rosto 1,0 ila 3,0 kg
GEYÝK ETÝ Geyik, karaca, tavþan eti 1,0 ila 3,0 kg