İçindekiler
4
Ana ve alt menüler............................................................................................. 63
Kullanım.............................................................................................................. 64
Pişirme işlemi için değerlerin ve ayarların değiştirilmesi ..................................... 65
Sıcaklığın değiştirilmesi .................................................................................. 65
Mikrodalga gücünün değiştirilmesi ................................................................ 66
Pişirme süresi ayarı ........................................................................................ 66
Ayarlanan pişirme sürelerinin değiştirilmesi ................................................... 67
Ayarlanan pişirme sürelerinin silinmesi........................................................... 67
Mikrodalgalı programlarda pişirme işleminin durdurulması................................. 67
Buharlı programlarda pişirme işleminin durdurulması ......................................... 68
Pişirme işleminin iptal edilmesi............................................................................ 69
Programın değiştirilmesi ...................................................................................... 69
Hızlı MD ve Patlamış mısır ................................................................................ 70
Buharda pişirme için önemli ve gerekli bilgiler............................................... 72
Buharda Pişirmenin Avantajları............................................................................ 72
Pişirme Kapları .................................................................................................... 72
Cam tepsi ............................................................................................................ 72
Raf seviyesi ......................................................................................................... 73
Dondurulmuş Ürünler .......................................................................................... 73
Sıcaklık ................................................................................................................ 73
Pişirme süresi ...................................................................................................... 73
Sulu Yemek Pişirme............................................................................................. 73
Kendi tarifleriniz................................................................................................... 73
Buharda Pişirme ................................................................................................ 74
Eco Buharlı pişirme ............................................................................................. 74
Pişirme tablolarına ilişkin bilgiler ......................................................................... 74
Sebze................................................................................................................... 75
Balık..................................................................................................................... 78
Et ......................................................................................................................... 81
Pirinç ................................................................................................................... 83
Tahıl ..................................................................................................................... 84
Makarna / Hamur İşleri ........................................................................................ 85
Hamur köftesi ...................................................................................................... 86
Baklagiller, kuru................................................................................................... 87
Tavuk yumurtası .................................................................................................. 89
Meyve.................................................................................................................. 90
Sosis.................................................................................................................... 90
Kabuklu deniz ürünleri......................................................................................... 91
Midye................................................................................................................... 92
Menü Pişirme - manuel ....................................................................................... 93