İçindekiler
4
Pirinç ................................................................................................................... 59
Tahıl ..................................................................................................................... 60
Makarna / Hamur İşleri ........................................................................................ 61
Hamur köftesi ...................................................................................................... 62
Baklagiller, kuru................................................................................................... 63
Tavuk yumurtası .................................................................................................. 65
Meyve.................................................................................................................. 66
Salam, sosis ........................................................................................................ 66
Kabuklu deniz ürünleri......................................................................................... 67
Midye................................................................................................................... 68
Menü Pişirme....................................................................................................... 69
Diğer uygulamalar ............................................................................................. 71
Isıtma................................................................................................................... 71
Çözme ................................................................................................................. 74
Blanşe (hafif haşlama) ......................................................................................... 77
Konserve ............................................................................................................. 77
Dezenfeksiyon ..................................................................................................... 80
Mayalı hamuru kabartma..................................................................................... 80
Islak havlu ısıtma ................................................................................................. 80
Jelatin eritme....................................................................................................... 81
Şekerlenen balın çözülmesi................................................................................. 81
Çikolata eritme .................................................................................................... 81
Yoğurt Mayalama................................................................................................. 82
Domuz pastırmasının yağını çıkarma................................................................... 83
Soğan sote .......................................................................................................... 83
Meyve Suyu Çıkartma ......................................................................................... 84
Yiyeceklerin Soyulması........................................................................................ 85
Elma konservesi ................................................................................................. 85
Yumurta Kreması ................................................................................................. 85
Çalışma saatleri ................................................................................................... 85
Otomatik Programlar......................................................................................... 86
Otomatik programların kullanımı.......................................................................... 86
Kullanıma ilişkin bilgiler ....................................................................................... 86
Test Enstitüsü için Veriler ................................................................................. 87
Temizlik ve bakım .............................................................................................. 88
Uygun olmayan temizlik maddeleri ..................................................................... 89
Ön panelin temizlenmesi ..................................................................................... 89
Fırının içinin temizlenmesi.................................................................................... 90
Su kabının temizlenmesi...................................................................................... 91
Aksesuarların temizlenmesi................................................................................. 91