TR
16
CÝNS MÝKTAR
100 gr
50 - 70 gr
125 gr
240 gr
400 gr
400 gr
300 gr
400 gr
400 gr
300 gr
400 gr
400 gr
300 gr
300 gr
400 gr
400 gr
300 gr
180 cc
150 cc
100 cc
300 cc
180 cc
150 cc
100 cc
300 cc
NOTLAR ÖNERÝLER
Bir kaba koyun. Þekerli kremayý bir kez karýþtýrýn.
Tereyaðýný eritmek için 1 dakika ekleyin.
Metal kapaðý çýkarýn. Biberonun emziðini çýkarak ýsýtýn; ýsýnýn
düzenli daðýlmasý için ýsýtmadan hemen sonra karýþtýrýn.
Kullanmadan önce sýcaklýðý kontrol edin. Oda sýcaklýðýndaki süt
için ýsýtma süresi daha azdýr. Süt tozu kullandýðýnýzda yangýn
tehlikesini önlemek için tozu düzgün biçimde karýþtýrýn. Lütfen
sterilize süt kullanýn.
Marketlerden alýnan herhangi bir önceden piþirilmiþ
yiyecek 70°C de ýsýtýlýr. Yiyeceði metal kabýndan çýkarýp
direk olarak servis edilecek tabaða yerleþtirin. En iyi
sonucu elde etmek için yiyeceðin üstü kapatýlmalýdýr.
Bir tabak et ve/veya sebze ile herhangi bir porsiyon
çeþidi 70°C de ýsýtýlmalýdýr. Yiyecek herzaman direk
olarak servis edilecek tabaða yerleþtirilmeli ve üzeri
þeffaf film ya da ters çevrilmiþ bir tabakla kapatýlmalýdýr.
Her türlü önceden piþirilmiþ donmuþ yiyecek direk
olarak paketinde ve 70°C de ýsýtýlmalýdýr. Eðer yiyecek
metal kapta ise direk olarak servis yapýlacak tabaða
yerleþtirip piþirme süresini birkaç dakika arttýrýn.
Yiyeceði paketinden çýkarýp mikrodalga fýrýn için uygun
olan bir kaba yerleþtirin ve üzerini kapatýn.
Çið yiyecekleri paketinden çýkarýp mikrodalga için
uygun bir kaba koyarak üzerini kapatýn. Porsiyonlu
piþmiþ yiyecekler 70°C de ýsýtýlmalýdýr. Donmuþ yiyeceði
servis edilecek kaba yerleþtirdikten sonra üzerini ters
çevrilmiþ bir tabakla veya Payreks kapakla örtün.
Ortasýnýn iyice ýsýtýldýðýndan emin olun ve eðer
mümkünse karýþtýrýn.
Isýnýn eþit þekilde daðýlmasýný saðlamak için tüm
içecekler ýsýtýldýktan sonra çalkalanmalýdýr.
Çorbanýn üzerini ters çevrilmiþ bir tabakla kapamanýzý
tavsiye ederiz.
Isýnýn eþit þekilde daðýlmasýný saðlamak için tüm
içecekler ýsýtýldýktan sonra çalkalanmalýdýr.
Çorbanýn üzerini ters çevrilmiþ bir tabakla kapamanýzý
tavsiye ederiz.
SÜRE (dk)GÜÇ
3
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
5
4 - 5
0'.10"-0'.15"
0'15"-0'.20"
0'.30"-0'.35"
3 - 5
3 - 5
2 - 4
4 - 6
4 - 6
3 - 5
5 - 7
4 - 6
2 - 4
6 - 8
5 - 7
6 - 8
3 - 5
1'30" - 2'
1'.15"-1'.45"
1'.15"-1'.45"
3 - 4
1'.15"-1'.45"
1 - 1'.30"
0'.45"-1.'15"
2 - 3
ISITMA SÜRELERÝ TABLOSU
Not: Bazý yemekler otomatik fonksiyonlar önceden hafýzaya alýnmýþ tarifler programý kullanýlarak da kolaylýkla ýsýtýlabilir.
(sayfa 10daki tabloya bakýn)
YÝYECEK YUMUÞATMA VE ERÝTME
Çikolata/þekerli krema
Tereyaðý
SOÐULTULMUÞ YÝYECEKLER (5/8°C den 20/30°C ye kadar)
Yoðurt
Biberon
70°C'ye KADAR DONDURULMUÞ HAZIR ÜRÜNLER (yaklaþýk sýcaklýk 5/8°C)
Bir paket lazanya ya da
doldurulmuþ makarna
Bir paket pirinçli ve/veya sebzeli et
Bir paket balýk ve/veya sebze
Bir tabak et ve/veya sebze
Bir tabak makarna, kaneloni
veya lazanya
Bir tabak balýk ve/veya pilav
70°C'ye KADAR YENÝDEN ISITILACAK YA DA PÝÞÝRÝLECEK GIDA MADDELERÝ (yaklaþýk sýcaklýk -18/-20°C)
Bir paket lazanya veya
doldurulmuþ makarna
Bir paket pirinçli ve/veya sebzeli et
Bir paket önceden piþirilmiþ
balýk ve/veya sebze
Bir paket balýk ve/veya çið sebze
Bir porsiyon et ve/veya sebze
Bir porsiyon makarna, kaneloni,
veya lazanya
Bir porsiyon balýk ve/veya pilav
70°C'ye KADAR SOÐUTULMUÞ ÝÇECEKLER (yaklaþýk sýcaklýk 5-8°C)
Bir fincan su
Bir fincan süt
Bir fincan kahve
Bir kase çorba
70°C'ye KADAR ODA SICAKLIÐINDAKÝ ÝÇECEKLER (yaklaþýk sýcaklýk 20/30°)
Bir fincan su
Bir fincan süt
Bir fincan kahve
Bir kase çorba