6
Fırın, pişme işleminin ayarladığınız saatte sona ermesi
için hesaplanan süreden sonra otomatik olarak
açılacaktır.
Partenza ritardata
TEMPERATURA
200°C
AVVIO IN
TEMPO FINE
20:20
-07:10
Gecikmeli Başlatma
SICAKLIK BAŞLATMA
BİTİŞ SAATİ
Lütfen dikkat edin: 'e basarak, bu işlevi anında
etkinleştirebilir ve bekleme süresini iptal edebilirsiniz.
Bu ayar, ancak fırına ön ısıtma uygulanması gerekmediğinde
uygulanabilir.
. ÜSTÜNÜ KIZARTMA
Fırının bazı işlevleri, pişirme tamamlandığında
ızgarayı etkinleştirmek suretiyle yiyeceğin yüzeyini
kızartmanızı sağlar.
per prolungare, OK per dorare
Cottura terminata alle 20:00
Pişirmenin bitiş saati: 20:00
ile süre uzatın, OK ile kızartın
Gerekirse, beş dakikalık bir üstünü kızartma çevrimini
etkinleştirmek için
'e basın. Halihazırda seçili olan
işlevi kullanan pişirme de,
'e basılarak uzatılabilir.
Üstünü kızartma işlevini durdurmak üzere, fırını
kapatmak için
'e veya ana menüye erişmek için
'e basın.
. TAM OTOMATİK YEMEK TARİFLERİ
Fırın, optimum işlevlerin ve pişirme sıcaklıklarının
önceden ayarlanmış olduğu 28 adet tam otomatik
yemek tarifine sahiptir. Bu işlevden en iyi şekilde
yararlanmak ve optimum pişirme sonuçları elde
etmek için, docs. hotpont.eu adresinden yemek tarifi
kitabımızı indirerek okuyun
veya 'i kullanarak, ana menüden "Yemek Tarieri"ni
seçin. Onaylamak ve mevcut yemekler listesine
erişmek için
'e basın.
Listede gezinmek için
veya 'i kullanın ve
seçiminizi doğrulamak için ardından
'e basın.
Pollo arrosto
CONTROLLO
Automatico
TEMPO COTTURA
TEMPO FINE
19:20
-00:32
Tavuk fırın
KONTROL
Otomatik
PİŞİRME SÜRESİ
BİTİŞ SAATİ
'e basın ve yemeği fırına yerleştirin. İşlevi
etkinleştirmek için tekrar
'e basın.
Bu yemek tarifleri, pişirme bitiş saatini ayarlamanızı
sağlar.
Lütfen dikkat edin: Sesli bir sinyal duyulacak ve seçtiğiniz
işleve uygun olarak hangi işlemleri ne zaman yapmanız
gerektiği, örneğin yemeğin çevrilmesi ve pişirmenin
ilerlemesinin kontrol edilmesi, ekranda gösterilecektir.
. ET SONDALI YEMEKLER
Et sondasının kullanılması, pişirme sırasında yemeğin
iç sıcaklığını ölçmenizi sağlar.
Ana menüden "Et Sondalı Yemekler"i seçmek için
veya
'i kullanın ve 'e basın.
Mevcut listeden istediğiniz yemeği seçerek,
onaylamak için
'e basın.
Lütfen dikkat edin: “Diğer Et Fırınlar”ı seçtiğinizde, tüm ayarları
değiştirebilirsiniz (fırının ve sondanın sıcaklığı için). Diğer
yemek tarieri, yalnızca ayarların bazılarını değiştirmenizi
sağlar.
Sondayı kemiklerden veya yağlı
kısımlardan kaçınarak, etin
içine derin bir şekilde batırarak
yerleştirin.
Tavuk etinde, sondayı, boşluklardan
kaçınarak, göğsün ortasına
uzunlamasına yerleştirin.
Yemeği fırına yerleştirin ve fiş
bağlantısı için, fişi, fırının pişirme
bölmesinin sağ tarafında yer alan
bağlantıya takın.
COTTURA
TEMPERATURA
150°C
SONDA CARNE
ATTUALE
79°
100°
PİŞİRME
SICAKLIK ET SONDASI
ŞİMDİKİ
Önceden yapılmış ayarları istediğiniz gibi değiştirin
(mümkünse) veya
'e basın.
Sesli bir sinyal duyulacak ve yemek sondası istenilen
sıcaklığa ulaştığında bu durum ekranda belirtilecektir.
Pişirme tamamlandığında, sonuç, pişirme süresi
uzatılarak sonuç mükemmelleştirilir.
Süreyi uzatmak için
veya 'e basın: Fırın, otomatik
olarak “Alt ve üstten ısıtma” işlevini kullanacaktır.
Lütfen dikkat edin: Sondanın doğru takılmaması halinde sesli
bir sinyal verilecek ve mesaj görüntülenecektir.
ET SONDASININ MANUEL İŞLEVLERLE KULLANIMI
Et sondası, et pişirirken optimum sonuçlar elde etmek
için bazı manuel işlevlerle de kullanılabilir.
Manuel bir işlev seçin ve sondayı bağlayın: Ekranın
sol üst kısmında, sondanın ulaşması gereken sıcaklık
gösterilecektir.
Statico
TEMPERATURA
180°C
SONDA CARNE
100°
SICAKLIK ET SONDASI
Alt ve üstten ısıtma
Bu ayarı değiştirmek için, veya 'i kullanarak imleci
bir sonraki değere getirin ve
'e basın.
Ayar ekranda yanıp sönmeye başladığında,
veya
'i kullanarak istediğiniz değeri ayarlayın ve ardından
onaylamak için
'e basın.
Her et türü için önerilen sıcaklıkları gösteren bir
tablo oluşturmak için, docs. hotpont . eu adresinden
Kullanım ve Bakım Kılavuzunu indirerek okuyun