Whirlpool FA3 841 C IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide
1
TR
GÜNLÜK REFERANS KILAVUZU
BİR HOTPOINT - ARISTON ÜRÜNÜ SATIN ALDIĞINIZ
İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Daha kapsamlı yardım ve destek almak için,
lütfen ürününüzü aşağıdaki adresten kaydedin
www.hotpoint.eu/register
WWW
docs.hotpoint.eu internet adresimizi ziyaret
ederek ve bu kitapçığın arkasında yer alan
talimatlara uyarak, Güvenlik Talimatlarını ve
Kullanım ve Bakım Kılavuzu'nu indirebilirsiniz.
Cihazı kullanmadan önce, Sağlık ve Güvenlik kılavuzunu dikkatli bir şekilde okuyun
ÜRÜN AÇIKLAMASI
2
3
4
5
8
9
7
6
1
1. Kontrol paneli
2. Fan
3. Lamba
4. Raf kılavuzları
(seviye, pişirme bölmesinin duvarında gösterilir))
5. Kapak
6. Üst ısıtma elemanı/Izgara
7. Yuvarlak ısıtma elemanı
(görünmez)
8. Tanıtım levhası
(çıkarmayın)
9. Alttan ısıtma
(görünmez)
KONTROL PANELİ
13245
6
1. SEÇİM DÜĞMESİNİ
Bir işlev seçmek suretiyle fırını açmak
için kullanılır. Fırını kapatmak için,
konumuna çevirin.
2. IŞIK
Fırın açıkken, fırın bölmesinin
lambasını açmak veya kapatmak için
basın.
3. ZAMAN AYARI
Pişirme süresi ayarlarına, gecikmeli
başlatmaya ve zaman ayarına
erişmek için kullanılır. Fırın
kapalıyken saati görüntülemek için
kullanılır.
4. EKRAN
5. AYARLAMA DÜĞMELERİ
Pişirme süresi ayarlarını değiştirmek
için kullanılır.
6. TERMOSTAT DÜĞMESİ
Manuel işlevleri etkinleştirirken
istediğiniz sıcaklığı seçmek için
çevirin. Otomatik işlevlerde
kullanılır.
2
AKSESUARLAR
TEL RAF
FIRIN TEPSİSİ
KAYAR KILAVUZLAR
Aksesuar sayısı ve türü, satın alınan modele bağlı olarak değişebilir. Diğer aksesuarlar, Satış Sonrası Servisten ayrıca satın
alınabilir.
AKSESUARLARIN KULLANIMI
Tel rafı, hafif yukarı eğimli tutarak ve yükseltilmiş olan
arka tarafını (yukarı bakan) önce yerleştirerek istediğiniz
seviyeye takın. Ardından, raf kılavuzları boyunca
mümkün olduğunca yatay olarak kaydırın.
Fırın tepsisi gibi diğer aksesuarlar, raf kılavuzlarının
üzerinde kaydırılarak yatay olarak takılır.
• Fırının temizliğini kolaylaştırmak için, raar yan
duvarlardan çekip çıkarılarak sökülebilir.
• Kayar raar çıkarılabilir veya herhangi bir seviyede
takılabilir.
İŞLEVLER
ALT VE ÜSTTEN ISITMA
Yalnızca bir rafta her türlü yemeği pişirmek için
kullanılır.
FANLI HAVA
Birden fazla rafta (en fazla üç) aynı pişirme
sıcaklığı gerektiren farklı yiyecekleri aynı anda
pişirmek için kullanılır. Bu işlev, farklı yiyecekleri,
kokuları birbirlerine karıştırmadan pişirmek için
kullanılabilir.
BÜYÜK ET
Büyük et parçalarını (2,5 kg'nin üzerinde)
pişirmek için kullanılır. Her iki tarafının da
üstünün eşit bir şekilde kızarması için, pişirme
sırasında etin çevrilmesini öneriyoruz. Aynı zamanda
aşırı kurumasını önlemek üzere et parçasının üzerinde
ara ara su gezdirilmesini öneriyoruz.
PİZZA
Farklı tiplerde ve boyutlarda pizza ve ekmek
pişirmek için kullanılır. Pişirme işleminin
yarısında fırın tepsilerinin konumunu değiştirmek iyi
bir fikirdir.
IZGARA
Biftek, kebap ve sosis ızgara yapmak, sebze
ograten pişirmek veya ekmek kızartmak için
kullanılır. Et ızgara yaparken, pişirme esnasında çıkan
sıvıları toplaması için tabak kullanılmasını öneriyoruz:
Tepsiyi, rafın altındaki seviyelerden herhangi birine
konumlandırın ve 200 ml içme suyu ekleyin.
TURBO IZGARA
Büyük et parçalarını kızartmak için kullanılır
(butlar, rozbif, tavuk). Pişirme esnasında
çıkan sıvıları toplaması için bir damlama tepsisi
kullanılmasını öneriyoruz: Tepsiyi, rafın altındaki
seviyelerden herhangi birine konumlandırın ve 200 ml
içme suyu ekleyin.
KABARTMA
Tatlı veya tuzlu hamurun etkili bir şekilde
kabarmasına yardımcı olmak için kullanılır.
Bu işlevi etkinleştirmek için, termostat düğmesini
simgeye çevirin.
BUZ ÇÖZME
Yemeklerin buzunu daha hızlı bir şekilde
çözdürmek için kullanılır.
ECO FANLI HAVA
Rostoları ve içi doldurulmuş rostoluk et
parçalarını tek bir rafta pişirmek için kullanılır.
Nazik, aralıklı hava dolaşımı sayesinde yemeğin aşırı
kuruması engellenir. Bu EKO MODU işlevi kullanılırken,
pişirme boyunca ışık kapalı kalacak, ancak
düğmesine basmak suretiyle tekrar açılabilecektir.
EKMEK OTOMATİK
Bu işlev, ekmek için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. En iyi sonuçlar
için, yemek tarifine dikkatli bir şekilde uyun . Fırın
soğuk iken işlevi etkinleştirin.
PASTA VE KEKLER OTOMATİK
Bu işlev, kekler için ideal sıcaklık ve pişirme
süresini otomatik olarak seçer. Fırın soğuk iken
işlevi etkinleştirin.
3
TR
İLK KEZ KULLANMA
1. SAATİN AYARLANMASI
Cihazı ilk açtığınızda saati ayarlamanız gerekecek:
düğmesine basın
ve ekranda simgesi ile saate ait iki
rakam yanıp sönmeye başlayana kadar basılı tutun.
Saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve onaylamak
için
'e basın. Dakikaya ait iki rakam yanıp sönmeye
başlayacaktır. Dakikayı ayarlamak için
veya 'i
kullanın ve onaylamak için
'e basın.
Lütfen dikkat edin: Örneğin uzun süreli güç kesintilerinden
sonra
simgesi yanıp sönerken, saati sıfırlamanız
gerekecektir.
2. FIRINI YENİDEN ISITIN
Yeni bir fırın, imalat esnasında kalmış olabilecek kokular
yayabilir: Bu tamamen normaldir.
Dolayısıyla yemek pişirmeye başlamadan önce, olası
kokuları gidermek için fırının içi boş halde ısıtılmasını
öneriyoruz.
Fırındaki koruyucu karton ambalajlarını veya şeaf
filmleri ve içindeki aksesuarları çıkarın.
Fırını tercihen "Büyük et" işlevini kullanarak yaklaşık bir
saat boyunca 250 °C'de ısıtın. Fırın, bu süre boyunca boş
olmalıdır.
İşlevi doğru şekilde ayarlamak için talimatlara uyun.
Lütfen dikkat edin: cihazı ilk kez kullandıktan sonra odanın
havalandırılması tavsiye edilir.
GÜNLÜK KULLANIM
1. BİR İŞLEV SEÇİN
Bir işlev seçmek için, seçim düğmesini istediğiniz işleve
karşılık gelen simgeye çevirin: Ekran aydınlatılacak ve
sesli bir sinyal duyulacaktır.
2. BİR İŞLEVİ ETKİNLEŞTİRİN
MANUEL
Seçtiğiniz işlevi başlatmak için, istediğiniz sıcaklığı
ayarlamak üzere termostat düğmesini çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme sırasında, seçim düğmesini
çevirerek işlevi değiştirebilir veya termostat düğmesini
çevirerek sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. İşlev, termostat düğmesi
'nin üstündeyken başlamayacaktır. Pişirme süresini, pişirme
bitiş saatini (yalnızca bir pişirme süresi ayarlamışsanız) ve
zaman ayarını ayarlayabilirsiniz.
OTOMATİK
Seçtiğiniz otomatik işlevi başlatmak için (“Ekmek
veya “Tatlılar”), termostat düğmesini otomatik işlevlere
yönelik konumda (
) tutun.
Pişirmeyi bitirmek için, seçim düğmesini
konumuna
çevirin.
Lütfen dikkat edin: Pişirme bitiş saatini ve zaman ayarını
ayarlayabilirsiniz.
RISING (KABARTMA)
“Kabartma işlevini başlatmak için, termostat düğmesini
ilgili sembole çevirin; fırın farklı bir sıcaklığa ayarlıysa,
işlev başlatılmayacaktır.
Lütfen dikkat edin: Pişirme süresini, pişirme bitiş saatini
(yalnızca bir pişirme süresi ayarlamışsanız) ve zaman ayarını
ayarlayabilirsiniz.
3. ÖN ISITMA
İşlev başlatıldığında, sesli bir sinyal ile ekranda
yanıp sönen bir
simgesi, ön ısıtma aşamasının
etkinleştirilmiş olduğunu belirtir.
Bu aşamanın sonunda, sesli bir sinyal ile ekrandaki
sabit simge
, fırının ayarlanan sıcaklığa ulaştığını
bildirecektir: bu noktada, yiyeceği yerleştirin ve pişirme
işlemi ile devam edin.
Lütfen dikkat edin: Ön ısıtma bitmeden yemeğin fırına
verilmesi, nihai pişirme sonucunu olumsuz etkileyebilir.
. PROGRAMLI PİŞİRME
Pişirmeyi programlamaya başlamadan önce bir işlev
seçmeniz gerekecektir.
SÜRE
Ekranda
simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye başlayana
kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz pişirme süresini ayarlamak için veya 'i
kullanın ve ardından onaylamak için
'e basın.
Termostat düğmesini istediğiniz sıcaklığa çevirerek
işlevi etkinleştirin: Sesli bir sinyal duyulacak ve ekranda
pişirmenin tamamlandığı gösterilecektir.
Lütfen dikkat edin: Ayarladığınız pişirme süresini iptal etmek
için, ekranda
simgesi yanıp sönmeye başlayana kadar 'e
basmaya devam edin, ardından pişirme süresini “00:00” olarak
sıfırlamak için
'i kullanın.
Bu pişirme süresine, ön ısıtma aşaması dahildir.
4
PİŞİRME BİTİŞ SAATİ/GECİKMELİ BAŞLATMANIN
PROGRAMLANMASI
Bir pişirme süresi ayarlandıktan sonra, işlevin
başlatılması, bitiş saatini programlamak suretiyle
geciktirilebilir:
simgesi ve şimdiki saat ekranda yanıp
sönmeye başlayana kadar
'e basın.
Pişirmenin sona ermesini istediğiniz saati seçmek için
veya 'i kullanın ve 'e basın. Termostat düğmesini
istediğiniz sıcaklığa çevirerek işlevi etkinleştirin: İşlev,
pişirme işleminin ayarladığınız saatte sona ermesi için
hesaplanan süreden sonra otomatik olarak başlayana
kadar duraklatılacaktır.
Lütfen dikkat edin: Ayarı iptal etmek için, seçim düğmesini
konumuna çevirmek suretiyle fırını kapatın.
. ZAMAN AYARININ AYARLANMASI
Bu seçenek, pişirmeyi kesintiye uğratmaz veya
programlamaz; ancak, bir işlev etkin iken veya fırın
kapalı durumdayken ekranı zaman ayarı olarak
kullanmanızı sağlar.
Ekranda
simgesi ile “00:00” yanıp sönmeye başlayana
kadar
'e basmaya devam edin.
İstediğiniz saati ayarlamak için veya 'i kullanın ve
onaylamak için
'e basın.
Zaman ayarı seçilen süreyi geri saymayı bitirdiğinde
sesli bir sinyal duyulacaktır.
Lütfen dikkat edin: Zaman ayarını iptal etmek için, simgesi
yanıp sönmeye başlayana kadar
'e basmaya devam edin,
ardından saati “00:00” olarak sıfırlamak için
'i kullanın.
5
TR
PİŞİRME TABLOSU
YEMEK TARİFİ İŞLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK.)
SEVİYE VE AKSESUAR-
LAR
Mayalı kekler
Evet 160 - 180 30-90
2 / 3
Evet 160 - 180 30-90
4
1
Kremalı pasta
(cheesecake, strudel, elmalı turta)
Evet 160-200 35-90
2
Evet 160-200 40 - 90
4
2
Çörekler/küçük tartlar
Evet 160 - 180 20-45
3
Evet 150 – 170 20-45
4
2
Evet 150 – 170 20-45
5
3 1
Profiterol hamuru
Evet 180 - 210 30 - 40
3
Evet 180 - 200 35-45
4
2
Evet 180 - 200 35-45
5
3 1
Beze
Evet 90 150 - 200
3
Evet 90 140 - 200
4
2
Evet 90 140 - 200
5
3 1
Pizza / Ekmek
Evet 190-250 15-50
1 / 2
Evet 190-250 20 - 50
4
2
Ekmek
- - 60
2
Dondurulmuş pizza
Evet 250 10 - 20
3
Evet 230 - 250 10-25
4
2
Tuzlu pastalar
(sebzeli turta, kiş)
Evet 180 - 200 40 - 55
3
Evet 180 - 200 45 - 60
4
2
Evet 180 - 200 45 - 60
5
3
1
Milföy tatlısı / milföy krakerleri
- 190 - 200 20-30
3
- 180-190 20 - 40
4
2
- 180-190 20 - 40
5
3
1
Lazanya / Fırında makarna / Fırın rulo
makarna / Pide
Evet 190 - 200 45-65
2
Kuzu / Dana / Sığır / Domuz 1 kg
Evet 190 - 200 80-110
3
6
YEMEK TARİFİ İŞLEV ÖN ISITMA
SICAKLIK
(°C)
SÜRE
(DK.)
SEVİYE VE AKSESUAR-
LAR
Kabuğu kızartılmış domuz fırın 2 kg
Evet 180-190 110-150
2
Tavuk / Tavşan / Ördek 1 kg
Evet 200-230 50-100
2
Hindi / Kaz 3 kg
- 190 - 200 100 - 160
2
Fırında balık / kağıtta (fileto, bütün)
Evet 170 - 190 30 - 45
2
Dolmalar
(domates, kabak, patlıcan)
Evet 180 - 200 50 - 70
2
Kızarmış ekmek
- 250 2 - 6
5
Balık fileto/dilim
- 230 - 250 15 - 30*
4
3
Sosis / Kebap / Pirzola / Hamburger
- 250 15 - 30*
5
4
Tavuk fırın 1-1,3 kg
Evet 200 - 220 55 - 70**
2
1
Az pişmiş rozbif 1 kg
Evet 200 - 210 35 - 50**
3
Kuzu budu/paça
Evet 200 - 210 60 - 90**
3
Fırın patates
Evet 200 - 210 35 - 55**
3
Sebze graten
- 200 - 210 25 - 55
3
Et ve Patates
Evet 190 - 200 45 - 100***
4
1
Balık ve sebzeler
Evet 180 30 - 50***
4
1
Lazanya ve et
Evet 200 50 - 100***
4
1
Komple yemek: Meyveli tart (seviye 5)/lazanya
(seviye 3)/et (seviye 1)
Evet 180 - 190 40 - 120***
5
3
1
Rosto/içi doldurulmuş rostoluk et parça-
ları
- 170 – 180 100 - 150
2
Belirtilen süre, ön ısıtma aşamasını içermez: yemeğin fırına yerleştirilmesini ve pişirme süresinin, ancak istenilen sıcaklığa
ulaşıldıktan sonra ayarlanmasını öneriyoruz.
* Pişirme işleminin yarısına gelindiğinde yemeği çevirin.
** Pişirme işleminin üçte ikisine gelindiğinde yemeği çevirin
(gerekirse).
*** Tahmini süre: Kişisel tercihe göre yemekler fırından fark
zamanlarda çıkarılabilir.
WWW
IEC 60350-1 standardı uyarınca sertifikasyon
makamlarına yönelik hazırlanmış olan test edilmiş yemek
tarieri tablosu için docs.hotpoint.eu adresinden Kullanım
ve Bakım Kılavuzu'nu indirin
İŞLEVLER
Alt ve üstten
ısıtma
Izgara
Turbo Izgara
Pizza Fanlı Hava
Büyük Et
Ekmek Otomatik
Eco Fanlı Hava
AKSESUARLAR
Tel raf
Tel raf üzerinde fırın kabı ya
da fırın tepsisi
Fırın tepsisi / Damlama
tepsisi ya da tel raf üzerinde
fırın tepsisi
Fırın tepsisi / Damlama
tepsisi
İçerisine 200 ml su konulmuş
fırın tepsisi / damlama tepsisi
7
TR
BAKIM VE TEMİZLİK
Buharlı temizleyiciler kullanmayın.
Tüm işlemler sırasında koruyucu eldiven kullanın.
Gereken işlemleri, fırın soğuduğunda
gerçekleştirin.
Fırının elektrik fişini güç beslemesinden çıkarın.
Cihazın yüzeylerine zarar verebileceklerinden
bulaşık teli, aşındırıcı tel veya aşındırıcı/korozif
temizlik maddeleri kullanmayın.
DIŞ YÜZEYLER
. Fırın yüzeylerini nemli bir mikrofiber bezle temizleyin.
Çok kirli ise, birkaç damla pH açısından nötr deterjan
damlatın. Kuru bir bezle silerek kurulayın.
. Korozif veya aşındırıcı deterjanlar kullanmayın. Bu tür
ürünlerden herhangi biri dikkatsizlik sonucu cihazın
yüzeyleri ile temas ederse, derhal nemli bir mikrofiber
bezle temizleyin.
İÇ YÜZEYLER
. Bu fırın, oldukça gözenekli olan ve yağ ve kirleri
emebilen özel kendi kendini temizleyen kaplaması
sayesinde, pişirme bölmesinin temizliğini kolaylaştıran
özel katalitik panellerle donatılmıştır. Her kullanımdan
sonra fırını soğumaya bırakın ve ardından, yemek
artıklarının neden olduğu kalıntı veya lekeleri
temizlemek için tercihen hala sıcakken temizleyin. Su
içeriği yüksek yiyeceklerin pişirilmesi sonucu oluşan
yoğuşma suyunu kurutmak için, fırını tamamen
soğumaya bırakın ve ardından bir bez veya süngerle
silin.
. Kapak camını uygun bir sıvı deterjanla temizleyin.
. Kapak, camın temizliğini kolaylaştırmak için kolayca
çıkarılıp takılabilir
WWW
.
• Izgaranın üst ısıtma elemanı, fırının üst panelini
temizlemek üzere alçaltılabilir: Isıtma elemanını
yuvasından çıkarın ve ardından alçaltın. Isıtma
elemanını tekrar eski konumuna yerleştirmek için,
kendinize doğru hafifçe çekin ve tırnak desteğinin
doğru yuvada olduğundan emin olun.
AKSESUARLAR
Kullanımdan sonra aksesuarları bulaşık deterjanı
çözeltisinin içine koyun, eğer hala sıcaksa bunları fırın
eldivenleriyle tutun. Yemek artıkları, bir bulaşık fırçası
veya sünger kullanılarak çıkarılabilir.
KAPAĞI ÇIKARTMA VE YERİNE TAKMA
1. Kapağı çıkarmak için, tamamen açın ve mandalları
kilit açma konumuna gelene kadar alçaltın.
2. Kapağı kapatabildiğiniz kadar kapatın.
Kapağı her iki elinizle sıkıca tutun – tutma kolundan
tutmayın.
Kapağı, yuvasından (b) kurtulana kadar yukarı
doğru (a) çekerken aynı anda kapatmayı sürdürerek
çıkarabilirsiniz.
~60°
a
b
~15°
Kapağı, yumuşak bir yüzey üzerine dayayarak bir tarafa
koyun.
3. Fırına doğru hareket ettirmek, menteşelerin
kancalarını yuvaları ile hizalı konuma getirmek ve üst
kısmı yuvasına sabitlemek suretiyle kapağı yerine takın.
4. Kapağı alçaltın ve ardından tamamen açın.
Mandalları, orijinal konumlarına gelecek şekilde alçaltın:
Tamamen alçalttığınızdan emin olun.
5. Kapağı kapatmayı deneyin ve kontrol paneli ile hizalı
olduğundan emin olmak için kontrol edin. Değilse,
yukarıdaki adımları tekrarlayın.
CLICK&CLEAN - CAMIN TEMİZLENMESİ
1. Kapağı çıkardıktan ve tutma kolu aşağı bakacak
şekilde yumuşak bir yüzeyin üzerine koyduktan sonra,
iki tespit klipsine aynı anda basın ve kapağın üst
kenarını, kendinize doğru çekerek çıkarın.
2. İç camı kaldırın ve her iki elinizle sıkıca tutun, çıkarın
ve temizlemeden önce yumuşak bir yüzeyin üzerine
koyun.
3. İç camı tekrar düzgün bir şekilde yerine yerleştirmek
için, sol köşede “R”nin görülebildiğinden emin olun.
Önce, camın “R” ile işaretli olan uzun tarafını destek
yuvalarına takın, ardından konumuna indirin.
4. Üst kenarı yerine takın: Bir klik sesi, konumun doğru
olduğunu bildirecektir. Kapağı yerine takmadan önce
sızdırmazlık yerinin güvenli olduğundan emin olun.
8
SORUN GİDERME
Sorun Olası neden Çözüm
Fırın çalışmıyor.
Şebeke elektriğinin bağlantısının
kesilmesi.
Arıza.
Fırının ana elektrik beslemesine bağlı
olduğundan emin olun.
Sorunun giderilip giderilmediğini
görmek için, fırını kapatıp yeniden açın.
Ekranda “F” harfi ve ardından bir
rakam görünüyor.
Yazılım hatası.
Size en yakın Satış Sonrası Müşteri
Servis Merkezi ile irtibata geçin ve “F”
harfini takip eden rakamı belirtin.
FAYDALI İPUÇLARI
PİŞİRME TABLOSU NASIL OKUNMALIDIR
Tablo, aynı anda bir ya da daha fazla rafta pişirilecek
belirli bir yemek için en iyi işlevi belirtir. Pişirme
süreleri yemeğin fırına konulduğu andan itibaren
başlar, ön ısıtma (gerekirse) hariç tutulmuştur. Pişirme
sıcaklıkları ve süreleri sadece yol gösterme amaçlıdır, ve
yemeğin miktarına ve kullanılan aksesuar tipine göre
değişecektir. Lütfen ilk başta önerilen en düşük ayarları
kullanın, eğer yemek yeterince pişmezse o zaman
daha yüksek ayarlara geçin. Lütfen verilen aksesuarları
kullanın ve koyu renkli metal kek kaplarını ve fırın
tepsilerini tercih edin. Ayrıca ateşe dayanıklı (payreks)
veya porselen kaplar ve aksesuarlar da kullanabilirsiniz,
ancak bunlarda pişirme süresinin biraz daha uzun
olacağını unutmayın.
BİRKAÇ YEMEĞİ AYNI ANDA PİŞİRME
“Fanlı Hava işlevini kullanarak, aynı pişirme sıcaklığı
gerektiren farklı yiyecekleri (örneğin: balık ve sebze),
farklı raf seviyelerinde aynı anda pişirebilirsiniz. Daha
kısa pişirme süresi gerektiren yemeği çıkarın ve daha
uzun süre gerektiren yemeği fırında tutmaya devam
edin.
EKMEK OTOMATİK İŞLEVİ
En iyi sonuçlar için, 1000 g hamurun karıştırılmasına
yönelik tarifi kullanarak, talimatları dikkatli bir şekilde
uygulamalısınız: 600 g un, 360 g su, 11 g tuz, 25 g y
maya (veya iki paket maya tozu).
Optimum kabarması için, oda sıcaklığında yaklaşık 90
dakika veya fırında "Kabartma" işlevini kullanarak 60
dakika bekletin.
Hamuru (soğuk) fırına koyun, fırının tabanına 100 cc
soğuk içme suyu dökün ve “Ekmek Otomatik” işlevini
kullanın. Pişirme işleminden sonra, hamuru, tamamen
soğuyana kadar rafın üzerinde bekletin.
ÜRÜN FİŞİ
WWW
Bu cihazın enerji verilerini içeren ürün fişi,
docs.hotpoint.eu internet adresinden indirilebilir
KULLANIM VE BAKIM KILAVUZUNA NASIL
ULAŞILABİLİR
>
WWW
Ürünün ticari kodunu belirterek,
Kullanım ve Bakım Kılavuzunu,
docs.hotpoint.eu internet adresimizden
indirin (bu kare kodu kullanabilirsiniz).
> Alternatif olarak, Satış Sonrası Müşteri Servisimizle
irtibata geçin.
SATIŞ SONRASI SERVİSİMİZLE İLETİŞİM
İrtibat bilgilerimize
garanti kılavuzundan
ulaşabilirsiniz. Satış
Sonrası Servisimizle
iletişim kurarken, lütfen
ürününüzün tanıtım
levhasında yer alan
kodları belirtin.
400011251626
İtalya'da basılmıştır
Model: xxxXXXXxx
X
X
XX
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
XX
X
X
X
X
XX
X
X
X
XXX
X
X
XXXXXX XXXXXX XXXXX XXXXXXX
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8

Whirlpool FA3 841 C IX HA Daily Reference Guide

Tip
Daily Reference Guide