HIZLI REFERANS KILAVUZU
TEKNIK ÖZELLIKLER
PIşIrme yaParken şu FonksIyonu kullanınız:
Peynir kızartma & Sosisli sandviç
Sosisler
Izgara şiş
Patates Düşes
Gratin meyve
6. HİS CRISP
PIşIrme yaParken şu FonksIyonu kullanınız:
Beze
Hamur işi
Kek
Sue
Tavuk türü etler
Rostolar
FANLI HAVA KOMBİ
FANLI HAVA
IZGARA
KOMBI IZGARA
CRISP
Bu FonksIyonu, pizza ve diğer hamurlu yiyecekle-
ri yeniden ısıtmak ve pişirmek için kullanınız. Pas-
tırma ve yumurtaları kızartmak, sosisler, hambur-
gerler vs. için de uygundur.
CrIsP-tePsIsInI çIkartIrken FIrIn el-
DIvenI veya özel CrIsP tutma kol-
unu (cihazla birlikte verilir) kul-
lanınız.
Bu FonksIyonu, boş fırını ön-ısıtmaya tabi tutmak
için kullanınız.
ön-IsItIlmaDan önCe veya ön-IsItma esnasInDa fırına
yiyecek koymayınız. Yoğun ısıdan ötürü yanabilir.
ön-IsItma IşlemI daima fırın boşken yapılmalıdır.
HIZLI ISITMA
Bu FonksIyonu sebzeler, balık, pirinç ve hamur işle-
ri gibi yiyecekler için kullanınız. Bu fonksiyon, ci-
hazla birlikte verilen buğulayıcı ile birlikte kulla-
nılmak üzere tasarlanmıştır. Eğer buğulayıcı dı-
şında bir şey kullanırsanız, aşağıdaki talimatlara
uyulmalıdır.
yIyeCeğIn üzerInI Her zaman IçIn BIr kaPakla örtünüz.
Kullanmadan önce kapların ve kapakların mik-
rodalgaya dayanıklı olduklarından emin olunuz.
Seçtiğiniz kaba uygun bir kapak bulamadığınız
takdirde bunun yerine bir tabak kullanabilirsiniz.
Alt tabanı kabın içerisine bakacak şekilde yerleş-
tirilmelidir.
yIyeCeğI örtmek IçIn plastik veya alüminyum sarma
malzemeleri kullanmayınız.
6. HİS BUHARI
Bu FonksIyonu, donmuş yiyeceğinizi hızlı bir şekil-
de ısıtıp servis yapmak için kullanınız. Bu fonksi-
yon sadece donmuş ve hazır yemekler için kulla-
nılır.
6. HİS ISITMASI
Bu FonksIyonu SADECE buz çözdürmek için kullanınız.
Jet Defrost sadece aşağıdaki kategorilerde bulunan
dondurulmuş yiyecekleri çok hızlı bir şekilde çözdür-
mek için kullanılabilir. Diğer yiyecekler ya da listelen-
memiş ağırlıklar için manüel buz çözdürmeyi kulla-
nınız.
LÜTFEN DİKKAT
mükemmel sonuçlar elDe etmek IçIn şunları yapmak
GEREKLİDİR:
Seçilen yiyeceğin AĞIRLIĞINI mümkün olan
en doğru şekilde girmek.
Fırın, yapmanız için uyardığında yiyeceği çe-
virmek.
JET DEFROST HIZLI BUZ ÇÖZME
Bu FonksIyonu et, tavuk ve kabuklu patates
kızartmaları, dondurulmuş yiyecekler, kekler,
hamur işleri, balık ve puding pişirmek için
kullanınız.
YIYECEK SINIFI MIKTAR
q
kIzarmIş Patates 250 g - 600 g
w
PIzza, InCe ekmek 250 g - 500 g
e
tavaDa PIzza 300 g - 800 g
r
kIş 400 g - 800 g
t
tavuk kanatlarI 250 g - 600 g
ağIrlIğIn tavsIye eDIlen ağIrlIktan DaHa Düşük ya Da
yüksek olmasI DurumunDa ve bu tabloda listelen-
memiş yiyecekler için, manuel Crisp fonksiyonu
için verilen prosedürü uygulamalısınız.
Bu FonksIyonu, önceden hazırlanmış dondurul-
muş, soğuk veya oda sıcaklığındaki yiyecekleri
yeniden ısıtmak için kullanınız.
Bu FonksIyon kullanIlIrken net ağIrlIk 250 - 600 g
arasında tutulmalıdır.
kaPağa gerek Duyulmayan soğuk
çorBalarIn yenIDen IsItIlmasI IşlemI
haricinde, bu fonksiyonu uygular-
ken daima tedarik edilmiş kapağı
kullanınız! Yiyecek kapak kullanılamayacak şekil-
de paketlenmişse, yeniden ısıtma esnasında aşı-
rı basıncın dışarıya çıkmasını sağlamak için paketi
bıçakla 2-3 yerden çiziniz.
Besleme voltajI 230 V/50 Hz
nomInal güç gIrIşI 2200 W
sIgorta 10 a
mIkroDalga çIkIş güCü 1000 W
Izgara 1200 W
FanlI Hava 1500 W
DIş Boyutlar (yxgxD) 377 x 487 x 538
İç Boyutlar (yxgxD) 210 x 395 x 370
GÜÇ SEVIYESININ SEÇIMI
Güç Önerilen kullanim:
650 W seBze - ızgara pişirme
350 500 W tavuk & lazanya pişirme
160 350 W BalIk & DonDurulmuş Izgara pişirme
160 W et pişirme
90 W meyve gratinleme
0 W
üst yüzeyI kIzartma - sadece pişirme
esnasında
YIYECEK SINIFI MIKTAR
q
et 100 g - 2 kg
w
tavuk türü etler 100 g - 3 kg
e
BalIk 100 g - 2 kg
r
seBzeler 100 g - 2 kg
t
ekmek 100 g - 2 kg
GÜÇ SEVIYESININ SEÇIMI
Güç Önerilen kullanim:
350 W
tavuk kabuklu patates, lazanya ve
balık pişirme
160 W et rosto ve meyveli kek pişirme
90 W kek ve hamur işleri pişirme