Palson Basmati El kitabı

Kategori
Pirinç ocakları
Tip
El kitabı
2
1. Lid
2. Water bowl
3. Outer body
4. Power socket
5. Vegetable tray
6. Feet
7. Handles
8. Operating lamp
9. Warm/steam switch
10. Rice steaming basket
11.
Vegetable steaming basket
12. Basket handle
13. Ladle
14. Measuring cup
1. Couvercle
2. Casserole d’eau
3. Carcasse extérieure
4. Prise de courant
5. Plateau pour légumes
6. Pattes
7. Poignées
8. Témoin lumineux
9. Interrupteur chauffer/cuisiner
10. Panier pour cuire le riz
11.
Panier pour cuire les légumes
12. Poignée du panier
13. Cuillère
14. Doseur
1. Tampa
2. Panela para água
3. Caixa externa
4. Tomada de corrente
5. Bandeja para hortaliças
6. Pés
7. Pegas
8. Indicador luminoso
9. Interruptor aquecer/cozinhar
10. Cesta para ferver arroz
11.
Cesta para ferver hortaliça
12. Pega da cesta
13. Colher
14. Copo de dosagem
1. Deckel
2. Wassertopf
3. Kochergehäuse
4. Buchse
5. Gemüseeinsatz
6. Füße
7. Griffe
8. Kontrollleuchte
9. Einstellknopf für Kochen/Warmhalten
10. Dampfgareinsatz für Reis
11.
Dampfgareinsatz für Gemüse
12. Griff für Dampfgareinsatz
13. Schöpfkelle
14. Messbecher
1. Coperchio
2. Contenitore per l’acqua
3. Carcassa esterna
4. Presa di corrente
5. Vassoio per le verdure
6. Gambe
7. Manici
8. Spia luminosa
9. Interruttore riscaldare/cuocere
10. Cesto per bollire il riso
11.
Cesto per bollire la verdura
12. Manico del cesto
13. Cucchiaio
14. Dosificatore
1. Deksel
2. Pan voor water
3. Buitenpan
4. Aansluitpunt
5. Blad voor groentes
6. Pootjes
7. Handvaten
8. Waarschuwingslampje
9. Schakelaar verwarmen/koken
10. Mand voor het koken van rijst
11.
Mand voor het koken van groente
12. Handvat van de mand
13. Lepel
14. Maatdop
1. Kapáki
2. Katsaróla neroú
3. Exwterikó plaísio
4. Reumatolñpthv tou hlektrikoú
reúmatov
5. Dískov gia ta cortariká
6. Patákia
7. Labév
8. Fwteinó lampáki éndeixhv
9. Diakópthv tou zestaínw/mageireúw
10. Kaláqi gia to brásimo tou ruzioú
11. Kaláqi gia to brásimo twn
cortarikýn
12. Ceroúli tou kalaqioú
13. Koutála
14. Dosologhtñv
1. Крышка
2. Емкость для воды
3. Внешний корпус
4. Гнездо для электрошнура
5. Поддон для овощей
6. Ножки
7. Ручки
8. Световой индикатор
9. Переключатель “подогрев/варка”
10. Корзина для варки риса
11.
Корзина для варки овощей
12. Ручка корзины
13. Ложка
14. Мерный стакан



















1. Fedő
2. Lábas víz forralásához
3. A készülék külső fala
4. Csatlakozó aljzat
5. Tálca zöldségpároláshoz
6. A készülék talpai
7. A készülék fülei
8. Működésjelző lámpa
9. Melegítés / főzés gomb
10. Rizsfőző tartály
11.
Zöldségpároló tartály
12. A kosár fogantyúja
13. Keverőkanál
14. Adagoló pohár
1.
Kapak
2.
Su kabñ
3.
Dñw kap
4.
Elektrik fiwi giriwi
5.
Sebzeler için tepsi
6.
Ayaklar
7.
Tutacak kollar
8.
Iwñklñ gösterge
9.
Isñtma / Piwirme düxmesi
10.
Pirinç hawlama sepeti
11.
Sebze hawlama sepeti
12.
Sepet tutma kolu
13.
Kawñk
14.
Ölçü kabñ
15
TR
Ürünlerimiz en yüksek kalite, iwlevlik ve dizayn standartlarñna ulawmak için geliwtirilmiwtir. PALSON´un yeni BASMATI pirinç
ve sebze hawlama kabñnñzñ iyi günlerde kullanmanñzññzñ diliyoruz.
GÜVENLÑK ÖNLEMLERÑ
Elektrikli aletleri kullanñrken awaxñda yer alan önlemlerle birlikte belli güvenlik önlemlerini de almanñz gerekmektedír :
- Hawlama kabñnñzñ kullanmadan önce, lütfen kullanma talimatñnñ dikkatle okuyunuz.
- Hawlama kabñnñzñnñzñn su kabñnñn yüzeyinin tamamen temiz olmasñna dikkat ediniz. Su kabñ ile hawlama kabñnñzñn
yüzeyleri arasñnda hiç bir wekilde prinç tanesi, sebze parçasñ, toz ya da her hangi bir madde olmamalñdñr. Aksi
halde bu hawlama kabñnñzñn iyi bir wekilde çalñwmasñna engel olabilecexi gibi daha tehlikeli bir durum yaratarak bazñ
parçalarñn ya da elemanlarñn yanmasñna neden olabilir.
- Hawlama kabñnñzñn tabanñnñn darbe almamasñna dikkat ediniz. Aksi taktirde bu darbeler nedeniyle kabñnñz deforme
olabilir. Bu durum da hawlama kabñnñzñn iwlevini iyi bir wekilde yerine getirmesine engel olacaktñr.
- Pirinci ve sebzeleri kaba yerlewtirirken iyi bir wekilde kap içine daxñtñlmñw olmasñna dikkat ediniz. Yiyeceklerin kap içine
düzenli bir wekilde yayñlmasñ hawlama iwlemi için büyük bir önem arzetmektedir.
- Hawlama kabñnñzñ yñkamak için musluk altñna tutmayñnñz. Kirlendixi zaman, yumuwak ve nemli bir bez ile temizleyiniz.
Su kabñnñ temizleyecexiniz zaman suda yñkama yapabilirsiniz.
- Bu piwirme aletini asitli ve alkalinli besin maddelerinin piwirilmesinde kullanmayñnñz. Hawlama kabñnñzñ awñndñrñcñ
gazlarñn bulunduxu ve nemin bulunduxu ortamlarda bulundurmayñnñz.
- Su kabñnñ iyice yerine yerlewtiriniz ve elektrik fiwini kaptaki elektrik fiwi bölümüne yerlewtiriniz. Su kabñnñ yerinden
çñkarmak istedixinizde önce bu elektrik fisini çñkarñnñz.
- Hawlama kabñnñz çalñwñr halde iken patlayñcñ maddeleri bu aletin yanñna yaklawtñrmayñnñz ve bñrakmayñnñz.
- Exer Hawlama kabñnñzñn elektrik kablosu zarar görmüwse tehlikeli bir duruma neden olmamak için kablo üretici firma,
yetkili teknik servisi ya da uzman bir teknik eleman tarafñndan yenisi ile dexiwtirilmelidir.
- Bu ürünün çocuklar tarafñndan kullanñmñ yasaktñr ve ayrñca fiziksel ya da duyu organlarñ ile ilgili problemi olan ve
zihni özürlü kiwilerin kullanñsaxlam bawka bir kiwinin yardñm ve gözetimi altñnda olmalñdñr. Çocukların bu aletle
oynamadñklarñndan emin olmak için sürekli kontrol altñnda tutulmalarñ gerekmektedir
- Bu hawlama kabñnñn maksimum kapasitesi 2,8 litredir. Exer içerisine bu kapasitenin üzerinde besin maddesi
yerlewtirilirse kaynayan su kabñn dñwñna tawabilir.
KULLANIM TALIMATLARI
1.- Hawlama kabñnñzñn elektrik fiwini takñnñz. Fiwi taktñxñnñzda iki pilot ñwñk da yanacaktñr. Bu hawlama kabñnñzñn çalñwñyor
olduxunu göstermektedir.
2.- Su kabñnñ (2) alñnñz ve diledixiniz miktarda su ile doldurunuz. Doldurduxunuz su kabñnñ hawlama kabñnñzñn gövdesi
içerisine yerlewtiriniz. Su kabñnñn hawlama kabñ içine iyice yerlewmiw olmasñna dikkat ediniz.
3.- Suyun kaynamaya bawlamasñnñ bekleyiniz. Su kaynamaya bawladñktan sonra, diledixiniz miktarda pirinç ya da
sebzeyi ölçü kabñnñzñ kullanarak kaptaki suya ekleyiniz (14).
4.- Pilavñn piwmesi için gerekli olan süre hawlama kabñnñn uxmesi Piwirmekonumunda iken 10 dakika ve daha
sonra düxme “ Isñtma” konumunda iken hawlama kabñnñn kapaxñ kapalñ durumda dinlenme konumunda 10 dakikadñr.
Sebzeler için piwirme süresi sebzelerin kalñnlñxñna göre dexiwiklik gösterecektir.
5.- Pirinci 10 numaralñ sebzeleri ise 11 numaralñ kabñn yardñmñ ile süzünüz.
6.- Hawlama kabñnñzñn elektrik fiwini çekiniz.
Ürünlerimizi seçerek bize gösterdixiniz güvene tewekkür ederiz
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16

Palson Basmati El kitabı

Kategori
Pirinç ocakları
Tip
El kitabı