44
Kıyma makinesi başlığı
(bkz. Şekil 1.1 - 1.4)
Kıymak istediğiniz tüm besinleri hazırlayın, kemikleri, kıkırdakları ve sinirleri ayıklayın. Eti dilimleyin
(yaklaşık 2 cm X 2 cm boyutlu küpler halinde).
İpucu: İşlemin sonunda içeride kalan tüm kıymanın çıkmasını sağlamak için makineye birkaç dilim
ekmek atabilirsiniz.
İlk kullanımdan önce tüm aksesuarları sabunlu suyla yıkayın. Durulayın ve tamamen kurulayın.
Izgaranın ve bıçağın yağlı olması gerekir. Bu aparatları yağlayın.
Cihazınız boşsa ve ızgaralar yağlanmadıysa cihazı çalıştırmayın.
Besinleri hazneye kesinlikle parmaklarınız veya başka bir aletle itmeyin.
Dikkat: Bu cihaz ile birlikte bir LS-123456 güvenlik talimatları kitapçığı teslim edilir.
Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce, bu kitapçığı dikkatlice okuyun ve özenle saklayın.
A Çıkartılabilir kıyma makinesi başlığı
A1 Alüminyum gövde
A2 Pervane
A3 Kendi kendine bilenen paslanmaz çelik bıçak
A4 Izgara (modele göre)
A4a Küçük delikli ızgara (çok ince doğrar)
A4b Orta büyüklükte deliklere sahip ızgara
(ince doğrar)
A4c Büyük delikli ızgara (büyük doğrar)
A5 Alüminyum somun
B Çıkartılabilir tepsi
C Et itme aparatı
D Açma/kapama düğmesi
E Motor bölümü
F Sosis aksesuarı (modele göre)
G İçli köfte aksesuarı (modele göre)
G1 Doldurma ucu
G2 Halka
H Sebze kesme aleti (modele göre)
H1 Rende / Boru bölmesi
H2 İtme aparatı
H3 Rendeler (modele göre)
H3a Büyük delikli rende (kırmızı)
H3b İnce delikli rende (turuncu)
H3c Büyük dilimleyen rende (koyu yeşil)
H3d İnce dilimleyen rende (açık yeşil)
H3e Patates dilimleyici rende
H3f Küp şeklinde doğrama aksesuarı
I Yerleştirme aksesuarı (modele göre)
TR
TÜRKÇE KULLANMA ve TANITMA KILAVUZU
NE205138 / NE210138
AÇIKLAMA
KULLANIM TAVSİYELERİ
KULLANIM