Kenwood TYPE FGP20 El kitabı

Tip
El kitabı

Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur:

instructions and recipe ideas 2 - 10
Instructies en receptsuggesties 11 - 19
instructions et idées de recettes 20 - 29
anleitungen und Rezeptvorschläge 30 - 39
istruzioni e idee per ricette 40 - 49
instruções e ideias de receitas 50 - 59
instrucciones e ideas para recetas 60 - 69
vejledning og ideer til opskrifter 70 - 78
Instruktioner och receptideér 79 - 87
bruksveiledning og forslag til oppskrifter 88 - 95
ohjeita ja ideoita resepteiksi 96 - 103
talimatlar ve tarifler 104 - 112
pokyny a recepty 113 - 121
használati utasítás és receptötletek 122 - 131
instrukcja obsługi i przykładowe przepisy 132 - 141
οδηγίες και ιδέες για συνταγές 142 - 151
návod na používanie a recepty 152 - 161
Поради і рецепти 162 - 171
271 - 081

103 104
güvenlik
l
Bu talimatları dikkatle okuyun ve gelecekteki kullanımlar için
saklayın.
l
Kesici bıçaklar üzerinde bulunan koruyucu film de dahil
olmak üzere tüm ambalaj malzemesini ve etiketleri çıkartın.
l
Kablo hasar görmüşse, güvenlik nedeniyle, KENWOOD ya
da yetkili bir KENWOOD servisi tarafından değiştirilmelidir.
l
Koni bıçakları ve itici bıçak ucu çok keskindir, dikkatli
tutun.
l
Kapatın ve kapağı çıkarmadan evvel bıçakların tamamen
durmasını bekleyin.
l
Kapatın ve prizden çekin:
parçaları takmadan veya çıkartmadan önce,
kullanımda değilken,
temizlemeden önce.
l
Yiyecekleri bekleme haznesinden aşağı iterken asla
parmaklarınızı kullanmayın. Her zaman sağlanan iticiyi
kullanın.
l
Hasarlı cihazları asla kullanmayın. Kontrol ya da tamir
ettirin: bkz. ‘servis ve müşteri hizmetler’.
l
Güç ünitesi, kablo veya fişin ıslanmasına asla izin vermeyin.
l
Kabloyu, bir masa kenarı veya çalışma yüzeyinden
sarkıtmayın veya sıcak yüzeyler ile temas ettirmeyin.
l
Makineyi asla gözetimsiz bırakmayın.
l
Cihazın hatalı kullanımı yaralanmaya neden olabilir.
l
Onaylanmamış eklentileri asla kullanmayın.
l
Bu cihaz, fiziki, algılama ya da zihinsel kapasiteleri
yetersiz kişiler tarafından ya da yeterli deneyimi olmayan
kişilerce gözetim altında olmaları ve cihazın güvenli şekilde
kullanımına ilişkin talimatları almaları ve olası tehlikeleri
anlamaları şartıyla kullanılabilir.
l
Çocukların cihazla oynamamaları sağlamak için gözetim
altında tutulmaları gerekir.
Türkçe
Ön kapaòı açın ve açıklayıcı resimlere bakın
105
l
Bu cihaz çocuklar tarafından kullanılmamalıdır. Cihazı ve
kordonunu çocukların erişemeyeceği yerde tutun.
l
Bu cihazı sadece mekanlarda kullanım alanının olduğu
yerlerde kullanın. Kenwood, cihaz uygunsuz kullanımlara
maruz kaldığı ya da bu talimatlara uyulmadığı takdirde hiç
bir sorumluluk kabul etmez.
fişe takmadan önce
Aygıtı kullanmadan önce evinizdeki
elektrik akımının aygıtta belirtilen
akımla aynı olduòundan emin olunuz.
Bu cihaz gıda ile temas eden
malzemeler ve maddeler ile ilgili EC
1935/2004 Yönetmeliğine uygundur.
ilk kullanımdan önce parçaları
Yıkayın: bkz. ‘bakım ve temizlik’.
parçalar
1
destek bıçağı ile itici
2
besleme tüplü kapak
3
kesici koni
Pakette bulunan koniler farklılık
gösterebilir. Mevcut isteğe bağlı koniler:
Spagetti (2 X 2mm)
Linguine (2 X 4mm)
Tagliatelle (2 X 9mm)
Düz bıçak (Pappardelle)
yiyecek genişliği ile belirlenen
şerit genişliği
4
koni tutucu
5
güç ünitesi
6
Açma/Kapama anahtarı
7
hazne
8
hazne platformu
9
kablo saklama
Ek kesme konileri almak için “servis ve
müşteri hizmetleri” danışın.
spiral doğrayıcınızın
montajını yapmak için
1 Koni tutucuyu
4
.
2 İstenen kesme konisini
3
. Koni
tutucu veya koni doğru şekilde
yerleştirilmediyse, kapak sabitlenemez.
Koninin, tutucuya oturduğundan emin
olun.
3 Kapağı takın ve kapağın üzerinde
bulunan
, gövde üzerindeki ile
hizalayın.
,
1
ile hizalanana
kadar saat yönünde döndürün.
4 Hazneyi, kesici koni altına yerleştirin.
5 Besleme tüpüne sığmaları için
yiyecekleri kesin ve iticinin ucunda
bulunan bıçağa takın.
6 İtici üzerinde bulunan olukların,
besleme tüpündeki geçiş ile
hizalandığından emin olarak iticiyi,
besleme tüpü içine yerleştirin.
7 Yiyeceği, besleme tüpünden içeri
yöneltmek için açın ve iticiyi gerekli
konumda tutun.
tavsiyeler ve ipuçları
Makarna ve erişteleri çıkarmak için
spiral doğranmış sebzeler kullanın.
Çekirdeksiz veya içi boş olmayan sert
meyve ve sebzeler kullanın.
Spiral doğrama yapılırken
dağılabilecekleri için yumuşak,
sulu veya aşırı olgun yiyecekler
kullanmayın.
Çoğu önemli vitamin ve besin
maddeleri sebzelerin ve meyvelerin
kabuklarında bulunur, yalnızca
yenilebilir değilse soyun.
105 106
Mümkün olduğunca düz sebzeler seçin.
Düz bir yüzey oluşturmak ve İticinin
ucuna takılabileceğinden emin
olmak için yiyeceğin ucunu kesin.
Düz olmayan uçlar, iticinin ucunun
tutturulmasını zorlaştıracak ve kötü
sonuçlara yol açacaktır.
İticinin ucuna güvenli bir şekilde
takılabilmesi için yiyeceğin çapının 5
cm’den fazla olmamasını sağlayın.
Spiral doğrama işlemenin sonunda,
koni şeklinde uç parçalar kalacaktır. Bu
parçalar doğranabilir ve kullanılabilir.
Spiral doğranmış yiyeceği buharla,
haşlama yoluyla veya wok tavada
hafifçe pişirin.
Yiyecek Hazırlanma Yorumlar
Elmalar Ufak elmalar kullanın (besleme
tüpüne sığacak çapta).
Düz olması için ucu kesin.
Koçan, iticinin ucunda kalacağı
için koçanı veya çekirdekleri
çıkarmaya gerek yoktur.
Spiral doğranmış elma hızla bu
nedenle hemen kullanın veya
limon suyu ekleyin.
Salatalarda ve tatlı tariflerinde
kullanın.
Pancar Yaprakları çıkarın.
Taze pancarı soymaya gerek
yoktur, spiral doğramadan önce
yalnızca yıkayın.
Pişmiş pancar oldukça
yumuşaktır ve düzgün olarak
spiral doğranmayacaktır.
Salatalarda çiğ olarak tüketin.
Brokoli Sapları Sapları kesin. Brokoliyi pişirirken sapları
muhafaza edin ve bunları spiral
doğrayın.
Havuçlar Büyük ve düz havuçlar seçin ve
uçlarını düz şekilde kesin.
Buharla, haşlama yoluyla veya
wok tavada hafifçe pişirin.
Kereviz Soyun ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde kesin.
Kabak Büyük ve düz kabakları seçin,
üst ve alt uçları kesin.
Yabani havuç Büyük ve düz havuçları seçin,
üst ve alt uçları kesin.
Şalgam/Trup Soyun ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde kesin.
Bal kabağı Boş orta kısım ve çekirdekler
olmadan, bombeli olmayan ucu
kullanın.
Soyun ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde kesin.
Alabaş Soyun ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde uçlarından
kesin.
107
bakım ve temizlik
Temizlemeden önce daima kapatın ve
fişi çekin.
Konik bıçakları ve itici bıçağı dikkatli
tutun – çok keskindirler. Bıçakları
temizlemek için bir fırça kullanın.
Bazı yiyecekler plastiğin rengini
bozabilir. Bu tamamen normaldir ve
plastiğe zarar vermez veya yemeğinizin
lezzetine etki etmez. Bitkisel yağda
batırılmış bir bezle silmek renk
değişimini önleyebilir.
Kullanımdan sonra konilerin hazneye
koyun.
güç ünitesi
Nemli bir bezle silin, sonra kurulayın.
Güç ünitesini suya sokmayın.
Fazla kabloyu güç ünitesinin arkasına
itin
9
.
Çıkarabilir parçaları elle yıkayın ve
ardından kurulayın.
Alternatif olarak bulaşık makinesinde
yıkanabilir.
servis ve müşteri
hizmetleri
Cihazınızın çalışması ile ilgili herhangi
bir sorun yaşarsanız, yardım istemeden
önce bu kılavuzdaki “sorun giderme
kılavuzu” bölümüne bakın veya
www.kenwoodworld.com adresini
ziyaret edin.
Lütfen unutmayın, ürün ürünün satıldığı
ülkedeki mevcut tüm garanti ve tüketici
hakları ile ilgili yasal mevzuata uygun
bir garanti kapsamındadır.
Kenwood ürününüz arızalanırsa
veya herhangi bir kusur bulursanız
yetkili KENWOOD Servis Merkezine
gönderin veya götürün. Size en yakın
yetkili KENWOOD Servis Merkezinin
güncel bilgilerine ulaşmak için
www.kenwoodworld.com adresini veya
ülkenize özel web sitesini ziyaret edin.
Kenwood tarafından İngiltere’de dizayn
edilmiş ve geliştirilmiştir.
Çin’de üretilmiştir.
Yiyecek Hazırlanma Yorumlar
Daikon Turpu
veya Uzun Beyaz
Turp
Soyun ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde uçlarından
kesin.
Pirinç için iyi bir alternatif.
Yer Elması Yıkayın ve besleme tüpüne
sığacak ölçüde uçlarından
kesin.
Renk değişimini önlemek için
işlemden sonra direkt olarak
az miktar limon suyu bulunan
suyun içine yerleştirin.
Armut Sert ve ufak armutlar seçin.
Besleme tüpüne sığması için
kesin.
Spiral doğranmış armut hızla
kahverengi olacaktır, bu
nedenle hemen kullanın veya
limon suyu ekleyin.
Salatalarda ve tatlı tariflerinde
kullanın.
Tatlı Patates/
Patates
Patatesi yıkayın.
Besleme tüpüne sığması için
kesin.
Renk değişimini önlemek için
işlemden sonra direkt olarak
suyun içine yerleştirin.
107 108
ÜRÜNÜN ATIK ELEKTRİKLİ VE
ELEKTRONİK EKİPMANIN BERTARAF
EDİLMESİNE İLİŞKİN AVRUPA
DİREKTİFİNE UYGUN ŞEKİLDE
BERTARAF EDİLMESİ HAKKINDA
ÖNEMLİ BİLGİ (WEEE)
Kullanım ömrünün sonunda ürün evsel
atıklarla birlikte atılmamalıdır.
Ürün yerel yetkililerce belirlenmiş atık
toplama merkezine veya bu hizmeti
sağlayan bir satıcıya götürülmelidir.
Ev aletlerinin ayrı bir şekilde atılması
çevre üzerindeki olası negatif etkileri
azaltır ve aynı zamanda mümkün
olan malzemelerin geri dönüşümünü
sağlayarak önemli enerji ve kaynak
tasarrufu sağlar. Ev aletlerinin ayrı olarak
atılması gerekliliğini hatırlatmak amacıyla
üzeri çarpı ile işaretlenmiş çöp kutusu
resmi kullanılmıştır.
109
sorun giderme kılavuzu
Problem Nedeni Çözüm
Spiral doğrayıcı
çalışmıyor.
Güç yok.
Kapak doğru şekilde
kilitlenmemiş.
Cihazın takılı olduğunu kontrol
edin.
Kapağın doğru şekilde
yerleştirilip yerleştirilmediğini
kontrol edin.
Kapak takılamıyor. Koni tutucu veya koni doğru
şekilde yerleştirilmemiş.
Koni tutucu veya koninin
doğru şekilde yerleştirilip
yerleştirilmediğini kontrol edin.
Kötü sonuç. Yiyecek çok yumuşak veya
sulu.
Yiyecek çok dar veya ufak.
Çekirdeksiz veya içi boş
olmayan sert meyve ve
sebzeler kullanın.
Mümkün olduğunda düz
yiyecekler seçin ve çapın en
az 5 cm olduğundan emin
olun.
İpucu ve püf noktaları kısmına
bakın.
Spiraller yerine, yarım
ay şeklinde parçalar
oluşuyor.
İşlenen yiyeceğin çapı çok
ufak.
Yiyecek, besleme tüpü
içinde dönüyor.
Çapın, itici ucundan daha
büyük olduğundan emin olun.
Yiyeceğin sabit olarak
tutulduğundan ve
dönmediğinden emin olun.
Yiyecek çok çabuk
kararıyor.
Elma, armut ve patates gibi
yiyecekler, işlem sonrasında
hızlı bir biçimde kararır.
İşlemden hemen sonra
kullanın veya suyun içinde
bekletin.
Kararmayı önlemek için
meyvelere limon suyu ekleyin.
109 110
Kabak Salatası
Porsiyon: Ana yemek olarak 2 / atıştırmalık
olarak 4
Süre: 5 dakika
Malzemeler:
Kabak 2
Sarı biber (sap ve
çekirdekleri çıkarın)
1
Kırmızı soğan (soyulmuş) ½ (Orta boy
150g)
Kereviz 1 sap
Yöntem:
1 Düz Bıçağı kullanarak kabağı spiral doğrayın.
2 Biberi ve soğanı ve kerevizi 3mm kalınlığında
doğrayın.
3 Tüm malzemeleri bir kabın içinde karıştırın.
4 Tercih ettiğiniz bir sos kullanın.
Şerit Thai Salatası
Porsiyon: Ana yemek olarak 2 / atıştırmalık
olarak 4
Süre: 10 dakika
Malzemeler:
Mooli (Daikon) turbu
(soyulmuş)
½ (30cm)
Salatalık 2
Mango (soyulmuş ve
çekirdekleri çıkartılmış)
½
Yeşil soğan 4
Sonlandırmak için:
Susam tohumu 4 çay kaşığı
Kurutulmuş karides
(isteğe bağlı)
4 yemek kaşığı
Taze kişniş (kıyılmış) 4 yemek kaşığı
Yöntem:
1 Salatalık ve mooli pancarını, Linguine
Bıçağını kullanarak spiral doğrayın.
2 Mangoyu ufak küpler halinde kesin ve yeşil
soğanları doğrayın.
3 Tüm malzemeleri büyük bir kabın içinde
karıştırın.
4 Tercih ettiğiniz bir sos kullanın ve üzerine
susam, kurutulmuş karides ve taze kişniş
serpin.
tarifler ( Spagetti ve Tagliatelle bıçağı, Linguine bıçağının
önerildiği tariflerde de kullanılabilir.)
111
tarifler
Karidesli Pancar ve Kereviz
Linguine
Porsiyon: Ana yemek olarak 2 / atıştırmalık
olarak 4
Süre: 20 dakika
Malzemeler:
Çiğ pancar 2
Kereviz ½ (400g)
Rezene ½ yarım rezene
Terbiye için:
Limon ½ yarım limon
suyu
Sızma zeytinyağı 5 yemek kaşığı
Rezene tohumu ½ çay kaşığı
Baharatlandırma Tatlandırmak için
Sonlandırmak için:
Kaplan karides 20
Ispanak 200g
Yöntem:
1 Pancar ve kereviz soyun, üst ve alt kısımlarını
kesin.
2 Pancar ve kerevizi, Linguine Bıçağını
kullanarak spiral doğrayın.
3 Spiral doğranmış pancar ve kerevizi büyük bir
kase içine koyun.
4 Sapını çıkarın, rezeneyi doğrayın ve kaseye
ekleyin.
5 Limon suyu ekleyin.
6 Orta sıcaklıkta sebzeleri, rezene tohumlarını ve
baharatları zeytinyağında kızartın.
7 5 dakika kadar pişirin, karidesleri ekleyin ve
pembeleşinceye kadar pişirin.
8 Ispanak ekleyin ve iyice karıştırın. Servis edin.
Spiral Yunan Salatası
Porsiyon: Ana yemek olarak 2 / atıştırmalık
olarak 4
Süre: 10 dakika
Malzemeler:
Salatalık 2
Yeşil dolmalık biber
(çekirdekleri alınmış)
1
Kırmızı soğan (soyulmuş)
½
Kiraz domates, 8
Çekirdekleri çıkarılmış
siyah zeytin
50g
Feta peyniri 50g
Sos için:
Kanola yağı 4 Yemek kaşığı
Beyaz şarap sirkesi 3 Yemek kaşığı
Güveyotu 1 Yemek kaşığı
Kapari 1 Yemek kaşığı
Baharatlar Tatlandırmak için
Yöntem:
1 Salatalığı, Düz Bıçağı kullanarak spiral şekilde
doğrayın ve bir kaseye koyun.
2 Biberi ve soğanı 3mm kalınlığında doğrayın.
3 Domatesi ikiye bölün ve feta peynirini 1cm’lik
küpler halinde kesin.
4 Malzemeleri bir kaba yerleştirin.
Sos için
1 Yağ ve sirkeyi bir çatal yardımı ile hafifçe
çırpın.
2 Bitkileri ince şekilde doğrayın ve yağa kapari,
baharatlar ile birlikte ekleyin.
3 Sosu, kaseye ekleyin ve servis etmeden önce
oda sıcaklığında 30 dakika boyunca bekletin.
111 112
tarifler
Mooli Noodle ve Şitaki Eriştesi
Porsiyon: 4
Süre: 20 dakika
Malzemeler:
Mooli (Daikon) turbu
(soyulmuş)
½ (500g)
Zeytinyağı 4 yemek kaşığı
Tofu 250g
Hoisin sosu 1 yemek kaşığı
Çin Lahanası 1 – 2 baş
Şitaki mantarı 150g
Sarımsak (soyulmuş) 2 diş
Zencefil (soyulmuş) 2cm’lik parçalar
Miso 1 yemek kaşığı
Soya sosu 2 yemek kaşığı
Sebze suyu 1 litre
Sonlandırmak için
Yeşil soğan 4
Katı yumurta 2
Yöntem:
1 Mooli turpunu Linguine Bıçağını kullanarak
spiral doğrayın ve büyük bir kaseye koyun.
2 Tofuyu 2cm’lik küpler halinde kesin ve orta
sıcaklıkta zeytinyağında kızartın.
3 Tofunun rengi kahverengi olduğunda hoisin
sosunu ekleyin ve tamamen kaplanıncaya
kadar pişirin. Ayırın.
4 Çin lahanasını kabaca doğrayın, sarımsak ve
zencefili ince şekilde doğrayın.
5 Mantarları ince ince doğrayın.
6 Sarımsak ve zencefili, birkaç dakika orta
sıcaklıktaki zeytinyağında kızartın.
7 Sebze suyunu ekleyin ve kaynamasını
bekleyin.
8 Mantarları, soya ve misoyu ekleyin ve 10
dakika kadar pişirin.
9 Spiral doğranmış mooli turpunu ekleyin ve 3-5
dakika daha pişirin.
Havuç ve Kayısı Tava Keki
Porsiyon: 8
Toplam Süre: 45 dakika
Malzemeler:
Havuç 2 büyük adet
Tereyağı 175g
Bal 200ml
Kuru Kayısı 125g
Ceviz 30g
Yulaf Ezmesi 350g
Yöntem:
1 Fırını önceden 180°C sıcaklığa ısıtın ve kare
bir fırın tepsisini yağlayın (25x25cm).
2 Linguine Bıçağını kullanarak havuçları spiral
doğrayın.
3 Tereyağını, bir mikrodalga ve tavada bal ile
birlikte eritin.
4 Kayısıları ve cevizleri doğrayın, yulaf ve
havuçlara ekleyin.
5 Tamamen karışıncaya kadar karıştırın.
6 Karışımı tepsiye alın ve tamamına yayın.
7 Fırında 15-20 dakika pişirin.
8 Kenarları hafifçe sarılaşmaya başladığında
tepsiyi fırından çıkarın. Tava kekini sıcakken
8 dikdörtgene kesin ve ardından tamamen
soğuması için bırakın.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152
  • Page 153 153
  • Page 154 154
  • Page 155 155
  • Page 156 156
  • Page 157 157
  • Page 158 158
  • Page 159 159
  • Page 160 160
  • Page 161 161
  • Page 162 162
  • Page 163 163
  • Page 164 164
  • Page 165 165
  • Page 166 166
  • Page 167 167
  • Page 168 168
  • Page 169 169
  • Page 170 170
  • Page 171 171
  • Page 172 172
  • Page 173 173
  • Page 174 174
  • Page 175 175
  • Page 176 176
  • Page 177 177
  • Page 178 178
  • Page 179 179
  • Page 180 180
  • Page 181 181
  • Page 182 182
  • Page 183 183
  • Page 184 184

Kenwood TYPE FGP20 El kitabı

Tip
El kitabı
Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur: