- Eğer bıçaklar sıkışırsa, bıçakları engelleyen malzemeleri çıkarmadan önce,cihazın şini çekin.
Dikkat
- Cihazı gözetimsiz bırakacaksanız ve herhangi bir parçayı takmadan, çıkarmadan ve temizlemeden
önce, cihazı kapatın ve prizden çıkarın.
- Başka rmalarca üretilmiş olan veya Philips’in özellikle önermediği aksesuar ve parçaları kesinlikle
kullanmayın. Bu gibi parçaları kullandığınız takdirde garantiniz geçersiz sayılacaktır.
- Bu cihaz sadece evde kullanım için tasarlanmıştır.
- Tablolarda belirtilen miktarları ve işlem sürelerini aşmayın.
- Kesintisiz olarak 1 seferden fazla işlem yapmayın. İşleme devam etmeden önce cihazın 5 dakika
boyunca soğumasını bekleyin.
Elektromanyetik alanlar (EMF)
Bu Philips cihazı elektromanyetik alanlarla (EMF) ilgili tüm standartlara uygundur. Bu cihaz, gereği gibi
ve bu kılavuzdaki talimatlara uygun şekilde kullanıldığında, bugünün bilimsel verilerine göre kullanımı
güvenlidir.
Cihaz aşırı ısınma koruması ile donatılmıştır. Cihaz aşırı ısınırsa otomatik olarak kapanacaktır. Cihazın
şini çıkarın ve 5 dakika soğumaya bırakın. Daha sonra şini prize tekrar takın ve cihazı tekrar
çalıştırın. Aşırı ısınma koruması çok sık devreye giriyorsa, lütfen Philips bayinize ya da yetkili bir Philips
servis merkezine başvurun.
Cihazı ilk kez kullanmadan önce, gıdayla temas edecek parçaları iyice temizleyin (bkz.’Temizlik’
bölümü)
1 Sıcakmalzemelerikesmek,karıştırmakveyaölçeğedökmedenöncesoğumalarınıbekleyin
(maksimumsıcaklık80°C)
2 Büyükmalzemeleriişlemedenönceyaklaşık2cm’likparçalarhalindekesin.
3 Fişiprizetakmadanöncecihazıdoğruşekildekurun.
El blenderi
El blenderinin kullanım amaçları:
- Süt ürünlerini, sosları, meyve sularını, çorbaları ve içecekleri karıştırmak.
- Krep hamuru veya mayonez gibi yumuşak karışımlar hazırlamak.
- Bebek maması gibi pişmiş yiyecekleri püre haline getirmek.
1 Malzemeleri hazneye koyun.
Önerilen miktarlar ve hazırlama süreleri için tabloya başvurun.
Malzemeler Karıştırmamiktarı Süre Hız
Meyve ve Sebzeler 100-200 gr 30 sn. Turbo
Bebek maması, çorbalar ve
soslar
100-400 ml 60 sn. 12-16
Hamurlar 100-500 ml 60 sn. 12-16
TÜRKÇE68
4222.005.0112.1.indd 68 03-09-10 15:39