İçindekiler
4
Kızartma ............................................................................................................. 68
Kızartmaya ilişkin faydalı bilgiler.......................................................................... 68
Pişirme tablolarına ilişkin bilgiler ......................................................................... 68
Programlara ilişkin bilgiler.................................................................................... 69
Izgara yapma ..................................................................................................... 70
Izgara işlemine ilişkin faydalı bilgiler.................................................................... 70
Pişirme tablolarına ilişkin bilgiler ......................................................................... 70
Programlara ilişkin bilgiler.................................................................................... 71
Temizlik ve bakım .............................................................................................. 72
Uygun olmayan temizlik maddeleri ..................................................................... 72
Normal kirlerin çıkarılması ................................................................................... 73
İnatçı kirlerin çıkarılması ...................................................................................... 74
Izgara rezistansının aşağıya doğru indirilmesi ..................................................... 75
Ne yapmalı, eğer...?......................................................................................... 76
Müşteri Hizmetleri ............................................................................................. 80
Arızalar için iletişim bilgisi.................................................................................... 80
Garanti................................................................................................................. 80
Kurulum.............................................................................................................. 81
Montaj ölçüleri..................................................................................................... 81
Yüksek veya tezgah altı dolaba montaj .......................................................... 81
Yandan görünüm ............................................................................................ 82
Bağlantılar ve havalandırma ........................................................................... 83
Fırının montajı ...................................................................................................... 84
Elektrik bağlantısı ................................................................................................ 85
Pişirme tabloları................................................................................................. 86
Sulu hamur .......................................................................................................... 86
Yoğrulmuş hamur ................................................................................................ 87
Mayalı hamur....................................................................................................... 88
Quark hamuru...................................................................................................... 88
Pandispanya hamuru........................................................................................... 89
Ekler hamuru, Milföy hamuru, Beze .................................................................... 89
Baharatlılar .......................................................................................................... 90
Sığır eti ................................................................................................................ 91
Dana eti ............................................................................................................... 92
Domuz eti ............................................................................................................ 92
Kuzu, Av Eti ......................................................................................................... 93
Kümes Hayvanları, Balık...................................................................................... 94
Test Enstitüsüne yönelik bilgiler ...................................................................... 95
EN60350-1 uyarınca test yemekleri ................................................................... 95
EN 60705 standardına uygun test yemekleri (Mikrodalga çalışma modu).... 96
Uygunluk Beyanı................................................................................................ 97
İletişim modülü için telif hakları ve lisanslar ................................................... 98