66
Türkçe
Ürünlerimiz, yüksek kalite, fonksiyonellik
ve tasarım standartlarını karµılayacak
µekilde yaratılmıµtır. Yeni Braun
cihazınızdan mutluluk duyacaπınızı ümit
ediyoruz.
Lütfen ilk kullanımdan önce kullanma
talimatlarını dikkatle okuyunuz.
Önemli
Bıçak 9 çok keskindir!
Bıça©ı sadece topuzundan
tutunuz. Kullandıktan sonra, iµlenmiµ
yiyeceπi almadan önce, yiyecek iµleme
kaseden 6 ilk önce b∂çaπ∂ çıkarın.
Voltajınızın, cihazın altında yazan basılı
bulunan voltaja uygun olduπundan emin
olun. Sadece alternatif akıma baπlayın.
Cihazı çocukların eriµemeyeceπi
yerlerde saklayın.
• Bu aygıt sorumlu bir kiµinin gözetiminde
olmaksızın çocukların ve fiziksel yada
ruhsal engelli kiµilerin kullanmasına
uygun de©ildir. Aygıtınızı çocukların
ulaµabilece©i yerlerden uzak tutmanızı
öneririz.
Bu cihaz, listelenen miktarlarda iµleme
yapmak için sadece evde kullanım için
imal edilmiµtir.
Hiç bir parçasını, mikrodalga fırında
kullanmayın.
Cihaz çalıµırken daima baµında durun.
Braun cihazları, mevcut güvenlik
standartlarına uygundur. Elektrikli
cihazların onarımı mutlaka yetkili servis
personeli tarafından yapılmalıdır.
Hatalı, kalifiye olmayan onarım
çalıµması kazalara veya kullanıcının
yaralanmasına sebep olabilir.
Cihazın kordonu, sadece yetkili Braun
Servis Merkezi tarafından deπiµtirilebilir,
çünki özel alet gerektirir.
Saklamadan önce, cihazı kapatın ve
kordonu prizden çıkartın.
Özellikler
• Voltaj/wattaj:
Cihazın altındaki etiket plakasına
bakınız.
• Çalıµma süresi ve azami kapasite:
Iµleme talimatlarına bakınız.
Tanımlama
Braun CombiMax yoπurma, karıµtırma,
harmanlama, doπrama, kıyma, dilimleme
ve rendeleme istemlerini hem kolay
hemde çabuk olarak karµılar.
1 Motor bloπu
2 Kablo yeri
3 Motor anahtarı
(Açık = «I», Kapalı = «off/0»)
4 Pulse modu «• pulse»
5 Deπiµken hız regülatörü (2-14)
6 Yiyecek iµleme kasesi (2 l kapasiteli)
7 Yiyecek iµleme kasesi 6 için kapak
8 Kapak 7 için itici
Yiyecek iµleme kasesi 6 için
ataçmanlar
(Önemli: Tüm ataçmanlar, tüm modellerin
standart ekipmanı içine dahil deπildir.)
9 Koruyucu kapakl∂ için bıçak
j Ekleme taµıyıcı
q ∑nce dilimleme eklemesi – a
l Kalın dilimleme eklemesi – b
m ∑nce parçalama eklemesi– c
n Kalın parçalama eklemesi – d
o Rendeleme eklemesi – e
p Parmak patates sistemi
q Plastik veya metal yoπurma çengeli
(model baπlıdır)
r Çırpma ataçmanı
Not:
Yiyecek iµleyicisini ilk defa
kullanmadan önce, tüm parçalarını
«Temizlik» bölümünde anlatıldıπı gibi
temizleyin.
Aµırı-yük koruması
Aµırı yüklemeden meydana gelebilecek
hasarları önlemek için, gerektiπinde
devreyi kesen otomatik emniyet tertibatı
ile donatılmıµtır. Bu gibi bir durumda,
motor anahtarı 3 «off/0» konumuna geri
döner ve cihazın tekrar çalıµmasından
önce motorun soπutulması için yaklaµık
15 dakika bekler.
Pulse modu «• pulse» 4
Pulse modu örneπin aµaπıdaki
uygulamalar için kullanıµlıdır:
Tatlı ve yumuµak yiyeceklerin örneπin,
yumurta, soπan veya maydanoz,
doπranması.
Hamura dikkatlice un eklemek veya
krema için yaπ eklemek.
Daha katı yiyeceklere çırpılmıµ yumurta
veya krema eklemek.
Pulse modu «• pulse», motor anahtarı
4 «off/0» konumundayken, anahtar
üstündeki mavi topuz bastırılarak
devreye girer.
Pulse modunu devreye sokmadan
önce, istenilen hızı hız regülatörü 5 ile
ayarlayın. Pulse butonunu 4 serbest
bıraktıπınızda, cihaz kapanır.
Ataçmanlar için tavsiye
edilen hız aralıπı
Deπiµken hız regülatörü 5 yardımıyla hız
aralıπını ayarlayın. ∑stenilen hız ile en
baµından itibaren çalıµmak için, önce hızı
seçip, sonra cihazı çalıµtırmanız tavsiye
edilir.
Ataçmanlar Hız arallıπı
Yoπurma çengeli 6
Bıçak 6 - 14
Çırpma ataçmanı:
– yumurta akı 5
– krema 3
Dilimleme, rendeleme,
parçalama eklemeleri 2 - 8
Parmak patates sistemi 2 - 3
Çift güvenlik özelliπi:
Cihaz, sadece, çalıµtırma kasesi ıle
kapaπı uygun biçimde yerleµtirildiπinde
çalıµtırılabilir. Eπer kapak çalıµtırma
sırasından açılırsa, motor otomatik olarak
kapanacaktır. Motor düπmeisi 3 halen
açık ise «I», motorun kazara açılmasını
önlemek için, düπmeyı kapalı «off/0»
konumuna getiriniz.
Yiyecek iµleme kase ve
kapaπ∂n baπlanmas∂
1. Motor kapal∂ iken, yiyecek iµleme
kaseyi, motor bloπunun 1 sürücü yerine,
kase üherindeki ok ile motor bloπu
üzerindeki ok denk gelecek µekilde
yerleµtirin (A). Daha sonra kaseyi
«function» istikametinde gidebildiπi kadar
döndürün.
2. ∑htiyaç olunan ataçmanı (her bir
ataçman için talimatlara bakınız) kasenin
mekanizma µaftına koyun ve gidebildiπi
kadar aµaπıya doπru bastırın.
3. Kapaπı 7, kapak üzerindeki ok ile
kase üzerindeki ok eµlenecek µekilde
kasenin üzerine koyun.
A
1
2
2
• • •
8
CombiMax 650
3
6
6
• • •
14
5
2
• • •
4
off/0
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 66
67
Daha sonra, kapaπı, burnu motor
bloπunun 1 emniyet kilit açıklıπına
gelecek µekilde, sesli bir yerleµme sesi
duyulana kadar saat yönünde döndürün
(B).
Yiyecek iµleme kase ve
kapaπ∂n sökülmesi
Cihazı durdurun. Kapaπı saat istikameti
aksine çevirip, ç∂kart∂n. Daha sonra
yiyecek iµleme kaseyi «click» yönünde
kilitlenene kadar çevirin ve ç∂kart∂n.
Not: Eπer yiyecek iµleme kaseyi «click»
istikametinde sonuna kadar çevirirseniz,
kaseyi motor parças∂na kilitleyebilirsiniz.
Bununla birlikte, bu pozisyonda motoru
çal∂µt∂ramazs∂n∂z.
B∂çaπ∂ kaseden ç∂kart∂rken, topuzundan
tutarak çekiniz.
Dikkat: Bıçak çok keskindir.
Bıçak 9 koruyucu kılıfı ile birlikte gelir.
Kullanılmadıπında, bıçaπı koruyucu
kılıfında saklayınız.
Temizlik
∑lk önce, daima cihazı kapatın ve fiµini
prizden çekin. Motor bloπunu 1 sadece
nemli bir bezle temizleyin.
Tüm parçalar∂ bulaµ∂k makinas∂nda
y∂kanabilir. Eπer gerekirse, tüm parçalar∂
durulamadan önce spatula veya f∂rça ile
temizleyin.
Renk yoπun yiyecekler (örneπin havuç),
plastik parçalar üzerinde lekeler
bırakabilir; bunları su ile temizlemeden
önce, yemek yaπı ile silin.
Temizlik amaçlı olarak, sivri uçlu
maddeler kullanmayın.
Bıçakları ve eklemeleri, çok dikkatli
olarak temizleyin – çok keskindirler.
1. Yoπurma
Yoπurmak için, hamur çengelini q veya
bıçaπı 9 kullanabilirsiniz. En iyi sonuçlar
için, mayalı hamur, pasta ve kurabiye
yapmak için özel olarak tasarlanmıµ
yoπurma çengelinin kullanılmasını
tavsiye ederiz.
Mayalı hamur (ekmek/kek)
Azami 500 g un artı diπer malzemeler
Hız 6, 1 1/2 dakika
Yiyecek iµleme kasesine unu dökün,
sonra sıvılar hariç diπer malzemeleri
ekleyin.
Kapaπı 7 koyup, yerine kilitleyin.
Hız olarak 6’yı seçin ve cihazı çalıstırın.
Sıvıları, motor çalıµırken, kapaπın
doldurma tüpünden serperek ekleyin.
Bıçak 9 ile yoπururken, kuru üzüm,
kabuklu µeker, badem gibi kesilemeye-
cek malzemeler eklemeyin. Bu malze-
meler, hamur kaseden çıkartıldıktan
sonra el ile ilave edilirler.
Pasta hamuru
Azami 500 g un artı malzemeler
Hız 6, 1 1/2 dakika
Yiyecek iµleme kasesine unu dökün,
sonra sıvılar hariç diπer malzemeleri
ekleyin.
Sıvıları motor çalıµırken, kapaπın
doldurma tüpünden serperek ekleyin.
Hamur top µeklini aldıktan sonra sıvı
eklemeyin, çünki bundan sonra, sıvı eµit
olarak emilmez.
Kurabiyeler
Azami 500 g un artı diπer malzemeler
Hız 6, yaklaµık 1 dak.
Yiyecek iµleme kasesine unu dökün,
sonra diπer malzemeleri ekleyin. En iyi
sonuçlar için, kullanılan yaπın çok katı
veya çok yumuµak olmaması gereklidir.
Kapaπı 7 koyup, yerine kilitleyin.
Hız olarak 6’yı seçin ve cihazı çalıµtırın.
Top µeklini aldıktan kısa bir süre sonra
hamuru yoπurmayı durdurun. Aksi
taktirde kurabiy hamuru çok yumuµak
hale gelir.
2. Karıµtırma
Kek hamuru veya pandispanya
karıµtırmak için bıçak 9 kullanın
Yoπurma çengeli q kek hamuru veya
pandispanya karıµtırmak için uygun
deπildir.
Azami 500 g un artı diπer malzemeler
Kek karıµımı
(2 yöntem) Hız / zaman
a) Ωeker ve yumurtalı 6/ca. 1 dak.
yaπı süt içine dökün ve 6/ca. 15 dak.
pulse modu ile dik- 14/ca. 10-15 x
katlice unu ekleyin. • pulse
b) Sıvılar hariç tüm
malzemeyi yiyecek
iµleme kasesine dökün. 14/ca. 1 dak.
Gerekli sıvıları, motor çalıµırken,
kapaπın doldurma tüpünden serperek
ekleyin. Son olarak kuru üzüm gibi
diπer malzemeleri el ile ekleyin.
Pandispanya Hız / zaman
Krema yumurta ve suyu 14/ca. 2 dak.
(gerekirse)
µekere ilave edin, 14/ca. 4 dak.
pulse modu ile un ve 8/5 x • pulse
kakao tozu ilave edin 8/3 x • pulse
3. Harmanlama
Çorba, shake vs. harmanlamak için
bıçak
99
kullanın
Azami kapasite 2 l
Hız 8
(aksi takdirde, kase taµabilir)
Milk-shake için, yiyecek kasesine kalın
doπranmıµ meyveleri koyun. Kapaπı 7
koyup, yerine kilitleyin.
Hız olarak 14’ü seçip, önce meyveleri
karıµtırın, sonra hız 8’dayken sıvı ekleyip,
karıµtırmayı bitirin.
Süt karıµtırırken, köpürmesine dikkat
edin. Küçük miktarlarda kullanın.
B
click
click
1
2
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 67
68
Kullanmak istediπiniz eklemeyi, ekleme
taµıyıcısına j µekil (C)’de gösterildiπi gibi
yerleµtirin. Eklemeyi çıkarmak için,
eklemenin ucunu yukarı itin böylece
ekleme taµıyıcının altı dıµarı çıkar.
Monte edilmiµ dilimleyici / doπrayıcıyı
yiyecek iµleme kasesini mekanizma
µaftına yerleµtirin (D).
Kapaπı 7 koyup, yerine yerleµtirin. Hızı
ayarlayın ve iµlenecek yiyeceπi, motor
4. Doπrama
Bıçakla 9 doπrama
∑µlem örnekleri
∑µlem süreleri yaklaµıkdır ve kaliteye, iµlenecek yiyecek miktarlarına ve istenilen incelik
derecesine baπlıdır.
5. Dilimleme, doπrama, rendeleme
a
C
E
1
2
anahtarı kapalıyken doldurma tüpüne
doldurun. Yeniden doldurma, motor
anahtarı kapalıyken yapılmalıdır.
Motor çalıµırken, doldurma tüpüne el ile
ulaµmayın. Daima iticiyi 8 kullanın (E).
Not:
Sulu veya yumuµak yiyecekleri
iµlerken, düµük hızlarda daha iyi sonuç
elde edersiniz. Sert yiyiecekler, yüksek
hızda iµlenmelidir. Yiyecek iµleme
kasesini aµırı yüklemeyin.
D
∑nce dilimleme eklemesi – a q
Hız 2 - 3
∑µleme örnekleri; salatalık, lahana, çiπ
patates, havuç, soπan, sarımsak.
Kalın dilimleme eklemesi – b l
Hız 2 - 3
∑µleme örnekleri; salatalık, çiπ patates,
soπan, muz, domates, mantar kereviz.
∑nçe doπrama eklemesi – c m
Hız 4 - 6
∑µleme örnekleri; peynir (yumuµakdan
ortaya kadar), salatalık, havuç, çiπ
patates, elma.
Kalın doπrama eklemesi– d n
Hız 4 - 6
∑µleme örnekleri; peynir (yumuµakdan
ortaya kadar), salatalık, pancar, havuç,
çiπ pataes, elma, lahana.
Rendeleme eklemesi – e o
Hız 8 - 14
∑µleme örnekleri; çiπ patates, turp, peynir
(sert).
6. Çırpma ataçmanı r ile
çırpma
Hız / zaman
Pandispanya çırpma
Azami 280-300 g
un artı malzemeler
Yumurtayı
ve suyu (gerekirse)
krema haline getirin, 5/ca 2 dak.
µeker ekleyin 5/ca 2 dak.
un ilave edin. 2/ca 30 sn.
Yumurta akı çırpma
En az: 2 yumurta-akı 4-5/ca 4 dak.
En çok: 6 yumurta-akı 4-5/ca 6 dak.
Krema çırpma
En az: 0,15-0,2 l 4-5/ca 1-2 dak.
En çok: 0,4 l 4-5/ca 3,5-4 dak.
Sterilize kremayı çırpmadan önce,
kremayı birkaç saat serin tutun (yaklaµık
4 °C’de).
Aksesuarlar:
Parmak patates sistemi p
Parmak patates sistemi mekanizma
µaftına yerleµtirin, kapaπı 7 koyun ve
yerine kilitleyin. En iyi sonuçlar için,
kapaπın 7 doldurma tüpüne motor
anahtarı kapalıyken, 3-4 patates
(büyüklüπüne baπlı olarak) yerleµtirin.
Hızı 2-3’e ayarlayın ve cihazı çalıµtırın.
Yeni yük koymadan önce, motoru
kapatın. Patatesleri doldurma tüpüne
iterken, hafif bir baskı uygulamak için
iticiyi 8 kullanın.
Ürün
Bayat ekmek
dilimleri
Buz küpleri
Elma
Çikolata
soπuk
Yumurta
Peynir
(yumuµak)
Peynir (sert)
Et
Havuç
Soπan
Azami
miktar
4
28
700 g
400 g
8
400 g
700 g
700 g
700 g
700 g
Haz∂rlama
çeyrek
tam
çeyrek
kırık
tam
3-cm küp
3-cm küp
küp µekerli
parça
çeyrek
H∂z
14
14
8
14
6
14
14
14
14
14
Anahtar
pozisyonu
I
I
• pulse/I
I
• pulse/I
I
I
• pulse/I
I
• pulse/I
Zaman/
pulse say∂s∂
45 sn.
1 dak.
15 sn.
kal∂n 15 sn. /
ince 30 sn.
8 x
20 sn.
60-70 sn.
40 sn.
10 sn.
10-13 x
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 68
69
Bildirim yapılmadan deπiµtirilebilir.
Bakanl∂kça tespit ve ilan edilen kullan∂m
ömrü 7 y∂ld∂r.
Üretici firma ve CE iµareti
uygunluk de©erlendirme kuruluµu:
Braun GmbH
Frankfurter Straße 145
61476 Kronberg / Germany
(49) 6173 30 0
Fax (49) 6173 30 28 75
P & G Sat. ve Daπ. Ltd. Ωti.
Serin Sok. No: 9 34752
∑çerenköy/∑stanbul
taraf∂ndan ithal edilmiµtir.
P & G Tüketici Hizmetleri
0 212 473 75 85,
a
b
cd e f
8
6
4
2
14
12
10
2
1
2
1
1
2
1
pulse
off/0
2
a
ef g
bc d
CombiMax 650
off/0
Özel Aksesuarlar
Braun Narenciye presi PJ 600 Tip 3200, Hız: 2 - 4
Braun Do©rama ataçman CH 600 Tip 3200
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 69
70
Dikkat
• B∂çaklar çok keskindir! B∂çaπ∂ sadece
sap∂ndan tutarak ç∂kart∂n∂z. B∂çaπ∂
kulland∂ktan sonra, iµlenmiµ yiyeceπi
ç∂karmadan önce, doπrama kasesinden
ilk önce b∂çaπ∂ ç∂kart∂n∂z.
• Çocuklar∂n eriµebileceπi yerlerden
uzakta tutunuz.
• Bu alet sadece ev kullan∂m∂ ve küçük
miktarlar∂n iµlenmesi için uygundur.
Iµleme örnekleri
(tavsiye mikatar∂: max. 20 ml / 200 g)
Büyük miktarda yiyecek iµlerken, önce
pulse modunu kullan∂p, sonra istenilen
incelik derecesine ulaµana kadar en
yüksek h∂zda devam ediniz. Kahve
çekirdeπi veya ceviz gibi çok sert
yiyecekleri doπramay∂n∂z.
Ürün
Bahrat
Soπan
Peynir (sert)
F∂nd∂k
Salata süsleme
Mayonez
Mama
(sebze/meyve)
Tavsiye
mikatar∂
1
50 g
50 g
max. 1 yumurta
Haz∂rlama
saps∂z
bölünmüµ
parçalanm∂µ
tüm
kullan∂mdan önce
baharatlar∂ doπray∂n
yumurta, baharat hardal, sirkeyi
kar∂µt∂r∂p, motor çal∂µ∂rken
yavaµça yaπ ilave edin
çiπ veya piµmiµ
s∂cak olmayacak
H∂z
14
6
14
14
7
14
14
Anahtar
pozisyonu
I
• pulse
I
I
I
I
I
Zaman / Pulse
5 - 10 saniye
5 x
45 saniye
30 saniye
5 - 10 saniye
60 saniye
20 - 30 saniye
Tarif Örnekleri
Kuru Meyveli V
anilya-Bal
(krep harc∂ veya üstüne sürmek için)
(mutfak robotu kab∂n∂ kullan∂n, h∂z: 14)
500 g s∂v∂ bal ve doπranm∂µ kuru
meyveleri (250 g kuru erik, 250 g kuru
incir) buzdolab∂nda soπutun/hafif
dondurun. Mutfak robotu kab∂na bal ve
kuru meyveleri koyup 20 saniye
doπray∂n. Sonra 250 ml su ve 3 ölçek
vanilya aromas∂ ekleyip 3 saniye daha
doπray∂n.
Temizleme
B∂çaπ∂ temizlerken dikkatli olunuz.
Sadece sap∂ndan tutarak ç∂kart∂n∂z.
Doπrama kasesinin bulaµ∂k makinas∂nda
y∂kanamayacaπ∂n∂ unutmay∂n. Il∂k suda
el ile y∂kay∂n∂z.
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 70
78
• ìÒÚ‡ÌÓ‚ËÚ ̇҇‰ÍÛ, ÍÓÚÓÓÈ Ç˚
Ê·ÂÚ ÔÓθÁÓ‚‡Ú¸Òfl, ̇ ÌÓÒËÚÂθ
j ̇҇‰ÍË, Í‡Í ÔÓ͇Á‡ÌÓ Ì‡ ËÒÛÌÍÂ
(C) Ë Á‡ÍÂÔËڠ ‚ ÒÓÓÚ‚ÂÚÒÚ‚Û˛-
˘ÂÏ ÔÓÎÓÊÂÌËË. ÑÎfl ÚÓ„Ó ˜ÚÓ·˚
ÒÌflÚ¸ ̇҇‰ÍÛ, ÌÂÓ·ıÓ‰ËÏÓ Ì‡Ê‡Ú¸
̇ ÍÓ̈ ̇҇‰ÍË, ÍÓÚÓ˚È ‚˚ÒÚÛ-
Ô‡ÂÚ Ì‡ ‰Ì ÌÓÒËÚÂÎfl ̇҇‰ÍË.
• ìÒÚ‡ÌÓ‚ËÚ ÎÓÏÚÂÂÁÍÛ/¯‰‰Â ̇
ÔË‚Ó‰ÌÓÈ ‚‡Î ·Óθ¯ÓÈ ÂÏÍÓÒÚË (D).
• á‡ÍÓÈÚ Í˚¯ÍÛ 7 Ë Á‡ÍÂÔËڠ ‚
4. ê۷͇
êÛ·ÍÛ ÔÓ‚Ó‰flÚ Ò ÔÓÏÓ˘¸˛ ÌÓʇ 9.
ÇÂÏfl Ó·‡·ÓÚÍË
á‰ÂÒ¸ Ô˂‰ÂÌ˚ ÔË·ÎËÁËÚÂθÌ˚ Á̇˜ÂÌËfl ‚ÂÏÂÌË Ó·‡·ÓÚÍË. éÌÓ Á‡‚ËÒËÚ
ÓÚ Í‡˜ÂÒÚ‚‡ Ë ÍÓ΢ÂÒÚ‚‡ Ó·‡·‡Ú˚‚‡ÂÏ˚ı ÔÓ‰ÛÍÚÓ‚ Ë Ú·ÛÂÏÓÈ ÒÚÂÔÂÌË
ËÁÏÂθ˜ÂÌËfl.
5. ç‡ÂÁ‡ÌË ÎÓÏÚËÍÓ‚ Ë ÒÚÛÊÍË, ÚÂ͇
a
C
E
1
2
ÌÛÊÌÓÏ ÏÂÒÚÂ. ìÒÚ‡ÌÓ‚ËÚ ÒÍÓÓÒÚ¸
Ë ÔÓÏÂÒÚËÚ ӷ‡·‡Ú˚‚‡ÂÏ˚Â
ÔÓ‰ÛÍÚ˚ ‚ Á‡„ÛÁÓ˜ÌÛ˛ ¯‡ıÚÛ, ÔÓ͇
ÏÓÚÓ ̇ıÓ‰ËÚÒfl ‚ ÓÚÍβ˜ÂÌÌÓÏ
ÒÓÒÚÓflÌËË. çÓ‚Û˛ ÔÓˆË˛ ÔÓ‰ÛÍÚÓ‚
ÒΉÛÂÚ ÔÓÏ¢‡Ú¸ ‚ ÚÛ·ÍÛ ÔË
ÓÚÍβ˜ÂÌÌÓÏ ÏÓÚÓÂ.
• çËÍÓ„‰‡ Ì ‰Ó·‡‚ÎflÈÚ ÔÓ‰ÛÍÚ˚
˜ÂÂÁ Á‡„ÛÁÓ˜ÌÛ˛ ¯‡ıÚÛ Û͇ÏË
ÔË ‡·ÓÚ‡˛˘ÂÏ ÏÓÚÓÂ. ÇÒ„‰‡
ÔÓθÁÛÈÚÂÒ¸ ÚÓÎ͇ÚÂÎÂÏ 8 (E).
D
èËϘ‡ÌËÂ:
èË Ó·‡·ÓÚÍ ÒÓ˜ÌÓÈ
Ë Ïfl„ÍÓÈ ÔˢË, ÎÛ˜¯Ë ÂÁÛθڇÚ˚
ÏÓ„ÛÚ ·˚Ú¸ ÔÓÎÛ˜ÂÌ˚ ÔË ÌËÁÍËı ÒÍÓ-
ÓÒÚflı. í‚Â‰˚ ÔÓ‰ÛÍÚ˚ ÒΉÛÂÚ
Ó·‡·‡Ú˚‚‡Ú¸ ÔË ‚˚ÒÓÍËı ÒÍÓÓÒÚflı.
èË ËÒÔÓθÁÓ‚‡ÌËË ÛÒÚÓÈÒÚ‚‡ ÌÂ
ÒΉÛÂÚ ˜ÂÁÏÂÌÓ Ì‡„Ûʇڸ ÂÏÍÓÒÚ¸.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇ÂÁ‡ÌËfl
ÚÓÌÍËı ÎÓÏÚËÍÓ‚ – a k
ëÍÓÓÒÚ¸ 2 - 3
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË: Ó„Ûˆ˚, ͇ÔÛÒÚ‡,
Ò˚ÓÈ Í‡ÚÓÙÂθ, ÏÓÍÓ‚¸, ÎÛÍ, ‰ËÒ.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇ÂÁ‡ÌËfl
ÚÓÎÒÚ˚ı ÎÓÏÚËÍÓ‚ – b l
ëÍÓÓÒÚ¸ 2 - 3
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË: Ó„Ûˆ˚,
ÍÓθ‡·Ë, Ò˚ÓÈ Í‡ÚÓÙÂθ, ÎÛÍ,
·‡Ì‡Ì˚, ÔÓÏˉÓ˚, „Ë·˚, ÒÂθ‰ÂÂÈ.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇ÂÁ‡ÌËfl
ÏÂÎÍÓÈ ÒÚÛÊÍË – c m
ëÍÓÓÒÚ¸ 4 - 6
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË: Ò˚ (Ïfl„ÍËÈ ËÎË
Ò‰ÌÂÈ Ú‚Â‰ÓÒÚË), Ó„Ûˆ˚, ÏÓÍÓ‚¸,
Ò˚ÓÈ Í‡ÚÓÙÂθ, fl·ÎÓÍË.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇ÂÁ‡ÌËfl
ÍÛÔÌÓÈ ÒÚÛÊÍË – d n
ëÍÓÓÒÚ¸ 4 - 6
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË: Ò˚ (Ïfl„ÍËÈ
ËÎË Ò‰ÌÂÈ Ú‚Â‰ÓÒÚË), Ó„Ûˆ˚,
ÍÓθ‡·Ë, Ò‚ÂÍ·, ÏÓÍÓ‚¸, Ò˚ÓÈ
͇ÚÓÙÂθ, fl·ÎÓÍË, ͇ÔÛÒÚ‡.
ÇÒÚ‡‚͇-ÚÂ͇ – e o
ëÍÓÓÒÚ¸ 8 - 14
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË: Ò˚ÓÈ Í‡ÚÓÙÂθ
(̇ÔËÏÂ, ‰Îfl ͇ÚÓÙÂθÌ˚ı Ó·-
‰ËÈ), ıÂÌ, Ò˚ (Ú‚Â‰˚È).
6. ÇÁ·Ë‚‡ÌËÂ Ò ÔÓÏÓ˘¸˛
̇҇‰ÍË ‰Îfl ‚Á·Ë‚‡ÌËfl r
ëÍÓÓÒÚ¸/‚ÂÏfl
ÇÁ·Ë‚‡ÌË ÓÔ‡ÌÓ„Ó ÚÂÒÚ‡
å‡ÍÒËχθÌÓ ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó
ÏÛÍË 280 - 300 „‡ÏÏ
ÔÎ˛Ò ËÌ„‰ËÂÌÚ˚
ÇÁ·ÂÈÚ flȈ‡ Ë 5 / ÔËÏÂÌÓ
‚Ó‰Û (ÂÒÎË Ú·ÛÂÚÒfl) 2 ÏËÌÛÚ˚
‰Ó·‡‚¸Ú ҇ı‡ 5 / ÔËÏÂÌÓ
2 ÏËÌÛÚ˚
Ó·ÓÏÌËÚ (Ó·‚‡ÎflÈÚÂ) 2 / ÔËÏÂÌÓ
‚ ÏÛÍ 30 ÒÂÍÛ̉
ÇÁ·Ë‚‡ÌË fl˘Ì˚ı ·ÂÎÍÓ‚
åËÌËÏÛÏ: 2 ·ÂÎ͇ 4-5 / ÔËÏÂÌÓ
4 ÏËÌÛÚ˚
å‡ÍÒËÏÛÏ: 6 ·ÂÎÍÓ‚ 4-5 / ÔËÏÂÌÓ
6 ÏËÌÛÚ˚
ÇÁ·Ë‚‡ÌË ÒÎË‚ÓÍ
åËÌËÏÛÏ: 3 / ÔËÏÂÌÓ
0,15-0,2 ÎËÚ‡ 1-2 ÏËÌÛÚ˚
å‡ÍÒËÏÛÏ: 3 / ÔËÏÂÌÓ
0,4 ÎËÚ‡ 3,5-4 ÏËÌÛÚ˚
èÂ‰ ‚Á·Ë‚‡ÌËÂÏ ÒÚËÎËÁÓ‚‡ÌÌ˚ı
ÒÎË‚ÓÍ ÒΉÛÂÚ Óı·‰ËÚ¸ ÒÎË‚ÍË
‚ Ú˜ÂÌË ÌÂÒÍÓθÍËı ˜‡ÒÓ‚ (ÔË
ÚÂÏÔÂ‡ÚÛ 4 °C).
èÓ‰ÛÍÚ
ÅÛÎӘ͇
˜ÂÒÚ‚Ó„Ó ıη‡
äÛ·ËÍË Î¸‰‡
ü·ÎÓÍË
ïÓÎÓ‰Ì˚È
¯ÓÍÓ·‰
üȈ‡
ë˚ (Ïfl„ÍËÈ)
ë˚ (Ú‚Â‰˚È)
åflÒÓ
åÓÍÓ‚¸
ãÛÍ
å‡ÍÒË-
χθÌÓÂ
ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó
4
28
700 „
400 „
8
400 „
700 „
700 „
700 „
700 „
èÓ‰„ÓÚӂ͇
˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË
ˆÂÎËÍÓÏ
˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË
ÍÛÒÓ˜ÍË
ˆÂÎËÍÓÏ
3-ÒÏ ÍÛ·ËÍË
3-ÒÏ ÍÛ·ËÍË
ÍÛÒÍË
¯ÚÛÍË
˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË
ëÍÓÓÒÚ¸
14
14
8
14
6
14
14
14
14
14
èÓÎÓÊÂÌËÂ
‚˚Íβ˜‡-
ÚÂÎfl
I
I
• pulse
I
• pulse
I
I
• pulse
I
• pulse
ÇÂÏfl/
ËÏÔÛθÒ˚
45 ÒÂÍÛ̉
1 ÏËÌÛÚ‡
(ÒÌ„)
15 ÒÂÍÛ̉
„Û·‡fl –
15 ÒÂÍÛ̉
ÏÂÎ͇fl –
30 ÒÂÍÛ̉
8 x
20 ÒÂÍÛ̉
60 - 70 ÒÂÍÛ̉
40 ÒÂÍÛ̉
10 ÒÂÍÛ̉
10 - 13 x
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 78
80
è‰ÓÒÚÂÂÊÂÌËÂ
• çÓÊ Ó˜Â̸ ÓÒÚ˚È. Ö„Ó ÒΉÛÂÚ
‰Âʇڸ ÚÓθÍÓ Á‡ „oÎÓ‚ÍÛ.
èÂʉ ˜ÂÏ ËÁ‚Θ¸ Ó·‡·ÓÚ‡ÌÌ˚Â
ÔÓ‰ÛÍÚ˚ ‚Ò„‰‡ ÌÂÓ·ıÓ‰ËÏÓ
Ò̇˜‡Î‡ ÔÓÒΠËÒÔÓθÁÓ‚‡ÌËfl ÌÓʇ
‚˚Ú‡˘ËÚ¸ Â„Ó ËÁ χÎÓÈ ÂÏÍÓÒÚË.
• ï‡ÌËÚ ÛÒÚÓÈÒÚ‚Ó ‚ ÏÂÒÚ‡ı, ÍÓÚÓ-
˚ ÚÛ‰ÌÓ ‰ÓÒÚÛÔÌ˚ ‰Îfl ‰ÂÚÂÈ.
• ìÒÚÓÈÒÚ‚Ó Ô‰̇Á̇˜ÂÌÓ ÚÓθÍÓ
‰Îfl ËÒÔÓθÁÓ‚‡ÌËfl ‚ ‰Óχ¯ÌÂÏ
ıÓÁflÈÒÚ‚Â ‰Îfl Ó·‡·ÓÚÍË Ì·Óθ¯Ëı
ÍÓ΢ÂÒÚ‚ ÔÓ‰ÛÍÚÓ‚.
èËÏÂ˚ Ó·‡·ÓÚÍË
(ÂÍÓÏẨӂ‡ÌÌÓ χÍÒËχθÌÓÂ
ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó 200 ÏÎ / 200 „).
Ç ÚÂı ÒÎÛ˜‡flı, ÍÓ„‰‡ ÔËıÓ‰ËÚÒfl
Ó·‡·‡Ú˚‚‡Ú¸ ·Óθ¯Ë ÍÛÒÍË ÔˢË,
ÌÂÓ·ıÓ‰ËÏÓ Ò̇˜‡Î‡ ÔÓθÁÓ‚‡Ú¸Òfl
ËÏÔÛθÒÌ˚Ï ÂÊËÏÓÏ, ‡ Á‡ÚÂÏ ÏÓÊÌÓ
ÔÓ‰ÓÎÊËÚ¸ Ó·‡·ÓÚÍÛ Ì‡ Ò‡ÏÓÈ
‚˚ÒÓÍÓÈ ÛcÍÓÓÒÚË, ˜ÚÓ·˚ ÔÓÎÛ˜ËÚ¸
Ê·ÂÏÛ˛ ÒÚÂÔÂ̸ ËÁÏÂθ˜ÂÌËfl. çÂ
ÒΉÛÂÚ ËÁÏÂθ˜‡Ú¸ Ó˜Â̸ Ú‚Â‰˚Â
Ôˢ‚˚ ÔÓ‰ÛÍÚ˚ Ú‡ÍËÂ, ͇Í
ÍÓÙÂÈÌ˚ ÁÂ̇ Ë ÏÛÒ͇ÚÌ˚ ÓÂıË.
èÓ‰ÛÍÚ
áÂÎÂ̸
ãÛÍ
ë˚ (Ú‚Â‰˚È)
éÂıË
èËÔ‡‚‡ Í
҇·ÚÛ
å‡ÈÓÌÂÁ
ÑÂÚÒÍÓ ÔËÚ‡ÌËÂ
(Ó‚Ó˘Ë/ÙÛÍÚ˚)
êÂÍÓÏẨ
Ó
‚‡ÌÌÓÂ
ÍÓ΢ÂÒÚ‚Ó
1
50 „‡ÏÏ
50 „‡ÏÏ
χÍÒËÏÛÏ
1 flȈÓ
èÓ‰„ÓÚӂ͇
ÅÂÁ ÒÚ·ÎÂÈ
óÂÚ‚ÂÚËÌÍË
äÛÒÍË
ñÂÎËÍÓÏ
èÂ‰ ËÒÏÂθ˜ÂÌËÂ
Ï ‚Û˜ÌÛ˛ ̇ÂʸÚ Ú‡‚Û
èÂÂϯ‡ÈÚ flȈÓ, ÔËÔ‡‚˚,
ÛÍÒÛÒ, ‰Ó·‡‚ÎflÈÚ ÔÓ-ÌÂÏÌÓ„Û
χÒÎÓ ÔË ‡·ÓÚ‡˛˘ÂÏ
ÏÓÚÓÂ
ç„Ófl˜Ë ‚‡ÂÌ˚Â
ËÎË Ò˚˚Â ÔÓ‰ÛÍÚ˚
ëÍÓÓÒÚ¸
14
6
14
14
7
14
14
èÓÎÓÊÂÌËÂ
‚˚Íβ˜‡ÚÂÎfl
I
• pulse
I
I
I
I
I
ÇÂÏfl/
ËÏÔÛθÒ˚
5 - 10 ÒÂÍÛ̉
5 ËÏÔÛθÒÓ‚
45 ÒÂÍÛ̉
30 ÒÂÍÛ̉
5 - 10 ÒÂÍÛ̉
60 ÒÂÍÛ̉
20 - 30 ÒÂÍÛ̉
óËÒÚ͇
ÅÛ‰¸Ú ÓÒÚÓÓÊÌ˚ ÔË ˜ËÒÚÍ ÌÓʇ.
çÓÊ ÒΉÛÂÚ ‰Âʇڸ ÚÓθÍÓ Á‡
„ÓÎÓ‚ÍÛ. ëΉÛÂÚ ËÏÂÚ¸ ‚ ‚ˉÛ, ˜ÚÓ
χ·fl ÂÏÍÓÒÚ¸ Ì Ô‰̇Á̇˜Â̇ ‰Îfl
ÏÓÈÍË ‚ ÔÓÒÛ‰ÓÏÓ˜ÌÓÈ Ï‡¯ËÌÂ. ùÚÛ
ÂÏÍÓÒÚ¸ ÌÛÊÌÓ Ï˚Ú¸ ‚Û˜ÌÛ˛ ÚÂÔÎÓÈ
‚Ó‰ÓÈ.
àÁ‰ÂÎË ËÒÔÓθÁÓ‚‡Ú¸ ÔÓ Ì‡
Á̇˜ÂÌ˲ ‚ ÒÓÓÚ‚ÂÚÒÚ‚ËË Ò
ËÌÒÚÛ͈ËÂÈ ÔÓ ˝ÍÒÔÎÛ‡Ú‡ˆËË
äÛıÓÌÌ˚È ÍÓÏ·‡ÈÌ, 600 LJÚÚ,
ë‰Â·ÌÓ ‚ ÇÂÌ„ËË,
Videoton Holding RT.
Izzo u. 3
H-7400 KAPOSVAR
êˆÂÔÚ˚
ëÛ¯ÂÌ˚ ÙÛÍÚ˚ ‚ ÏÂ‰Û Ò ‚‡ÌËθ˛
(‰Îfl ÚÓÔÔËÌ„‡ Í ·ÎËÌ‡Ï ËÎË Ì‡˜ËÌÍË)
àÒÔÓθÁÛÈÚ ˜‡¯Û ‰Îfl ÔË„ÓÚÓ‚ÎÂÌËfl
ÔˢË, ÒÍÓÓÒÚ¸ – 14.
éı·‰ËÚ 500 „ ÊˉÍÓ„Ó Ï‰‡ Ë
ËÁÏÂθ˜ÂÌÌ˚ı ÒÛıËı ÙÛÍÚÓ‚ (250 „
˜ÂÌÓÒÎË‚‡, 250 „. ÒÛ¯ÂÌÓ„Ó ËÌÊË‡)
‚ ıÓÎÓ‰ËθÌËÍÂ.
èÓÏÂÒÚËÚ ‚ ˜‡¯Û ËÁÏÂθ˜ËÚÂθ ω
Ë ÒÛıÓÙÛÍÚ˚ Ë ËÁÏÂθ˜‡ÈÚ ‚
Ú˜ÂÌË 20 ÒÂÍÛ̉, Á‡ÚÂÏ ‰Ó·‡‚¸ÚÂ
250 ÏÎ ‚Ó‰˚ Ë 3 ͇ÔÎË ‚‡ÌËθÌÓ„Ó
‡ÓχÚËÁ‡ÚÓ‡ Ë ÔÓ‰ÓÎʇÈÚÂ
ËÁÏÂθ˜ÂÌË ¢ ‚ Ú˜ÂÌË 3 ÒÂÍÛ̉.
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 80
83
• ìÒÚ‡ÌÓ‚¥Ú¸ ̇҇‰ÍÛ, flÍÓ˛ ÇË
·‡Ê‡πÚ ÍÓËÒÚÛ‚‡ÚËÒfl, ̇ ÌÓÒ¥È j
̇҇‰ÍË, flÍ ÔÓ͇Á‡ÌÓ Ì‡ Ï‡Î˛ÌÍÛ
(ë), Ú‡ Á‡Í¥Ô¥Ú¸ ªª Û ‚¥‰ÔÓ‚¥‰ÌÓÏÛ
ÔÓÎÓÊÂÌÌ¥. ÑÎfl ÚÓ„Ó, ˘Ó· ÁÌflÚË
̇҇‰ÍÛ, ÌÂÓ·ı¥‰ÌÓ Ì‡ÚËÒÌÛÚË Ì‡
ͥ̈¸ ̇҇‰ÍË, ˘Ó ‚ËÒÚÛÔ‡π ̇ ‰Ì¥
ÌÓÒ¥fl ̇҇‰ÍË.
• ìÒÚ‡ÌÓ‚¥Ú¸ ÒÍË·Ó¥ÁÍÛ/¯‰Â ̇
ÔË‚Ó‰ÌËÈ ‚‡Î ‚ÂÎËÍÓª πÏÌÓÒÚ¥ (D).
• á‡ÍËÈÚ Í˯ÍÛ 7 Ú‡ Á‡Í¥Ô¥Ú¸ ªª Û
ÔÓÚ¥·ÌÓÏÛ Ï¥Òˆ¥. ìÒÚ‡ÌÓ‚¥Ú¸
4. êÛ·‡ÌÌfl
êÛ·‡ÌÌfl Á‰¥ÈÒÌ˛˛Ú¸ Á‡ ‰ÓÔÓÏÓ„Ó˛ ÌÓʇ 9
ó‡Ò Ó·Ó·ÍË
íÛÚ Ô˂‰ÂÌ¥ ÔË·ÎËÁÌ¥ Á̇˜ÂÌÌfl ˜‡ÒÛ Ó·Ó·ÍË. Ç¥Ì Á‡ÎÂÊËÚ¸ ‚¥‰ flÍÓÒÚ¥ Ú‡
ͥθÍÓÒÚ¥ Ó·ӷ₇ÌËı ÔÓ‰ÛÍÚ¥‚ ¥ ÌÂÓ·ı¥‰ÌÓ„Ó ÒÚÛÔÂÌfl ÔÓ‰¥·ÌÂÌÌfl.
5. ç‡¥Á‡ÌÌfl ÒÍË·Ó˜ÓÍ ¥ ÒÚÛÊÍË, ÚÂÚfl
a
C
E
1
2
¯‚ˉͥÒÚ¸ ¥ ÔÓÏ¥ÒÚ¥Ú¸ Ó·ӷβ‚‡Ì¥
ÔÓ‰ÛÍÚË Û Á‡‚‡ÌÚ‡ÊÛ‚‡Î¸ÌÛ ¯‡ıÚÛ,
ÔÓÍË ÏÓÚÓ Á̇ıÓ‰ËÚ¸Òfl Û ‚¥‰Íβ˜Â-
ÌÓÏÛ Òڇ̥. çÓ‚Û ÔÓˆ¥˛ ÔÓ‰ÛÍÚ¥‚
ÒÎ¥‰ ÔÓÏ¥˘‡ÚË ‚ ÚÛ·ÍÛ ÔË ‚¥‰Íβ-
˜ÂÌÓÏÛ ÏÓÚÓ¥.
• ç¥ÍÓÎË Ì ‰Ó‰‡‚‡ÈÚ ÔÓ‰ÛÍÚË ˜ÂÂÁ
Á‡‚‡ÌÚ‡ÊÛ‚‡Î¸ÌÛ ¯‡ıÚÛ Û͇ÏË ÔË
Ô‡ˆ˛˛˜ÓÏÛ ÏÓÚÓ¥. á‡‚Ê‰Ë ÍÓË-
ÒÚÛÈÚÂÒfl ¯ÚÓ‚ı‡˜ÂÏ 8 (Ö).
D
èËÏ¥Ú͇:
èË Ó·Ó·ˆ¥ ÒÓÍÓ‚ËÚÓª Ú‡
Ï’flÍÓª ªÊ¥, Í‡˘¥ ÂÁÛθڇÚË ÏÓÊ̇
ÓÚËχÚË ÔË ÌËÁ¸ÍËı ¯‚ˉÍÓÒÚflı.
í‚Â‰¥ ÔÓ‰ÛÍÚË ÒÎ¥‰ Ó·Ó·ÎflÚË ÔË
‚ËÒÓÍËı ¯‚ˉÍÓÒÚflı. èË ‚ËÍÓËÒÚ‡ÌÌ¥
ÔËÒÚÓ˛ Ì ÒÎ¥‰ ̇‰Ï¥ÌÓ Ì‡‚‡ÌÚ‡-
ÊÛ‚‡ÚË πÏÌ¥ÒÚ¸.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇¥Á‡ÌÌfl ÚÓÌÍËı
ÒÍË·Ó˜ÓÍ – ‡ q
ò‚ˉͥÒÚ¸ 2-3
èËÍ·‰Ë Ó·Ó·ÍË: Ó„¥ÍË, ͇ÔÛÒÚ‡,
ÒË‡ ͇ÚÓÔÎfl, ÏÓÍ‚‡, ˆË·ÛÎfl, ‰ËÒ.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇¥Á‡ÌÌfl ÚÓ‚ÒÚËı
ÒÍË·Ó˜ÓÍ – b l
ò‚ˉͥÒÚ¸ 2-3
èËÍ·‰Ë Ó·Ó·ÍË: Ó„¥ÍË, ÍÓθ‡·¥,
ÒË‡ ͇ÚÓÔÎfl, ˆË·ÛÎfl, ·‡Ì‡ÌË,
ÔÓÏ¥‰ÓË, „Ë·Ë, ÒÂÎÂ‡.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇¥Á‡ÌÌfl ‰¥·ÌÓª
ÒÚÛÊÍË – Ò m
ò‚ˉͥÒÚ¸ 4-6
èËÍ·‰Ë Ó·Ó·ÍË: ÒË (Ï’flÍËÈ ‡·Ó
ÒÂ‰̸Ӫ Ú‚Â‰ÓÒÚ¥), Ó„¥ÍË, ÏÓÍ‚‡,
ÒË‡ ͇ÚÓÔÎfl, fl·ÎÛ͇.
ç‡Ò‡‰Í‡ ‰Îfl ̇¥Á‡ÌÌfl ‚ÂÎËÍÓª
ÒÚÛÊÍË – d n
ò‚ˉͥÒÚ¸ 4-6
èËÍ·‰Ë Ó·Ó·ÍË: ÒË (Ï’flÍËÈ ‡·Ó
ÒÂ‰̸Ӫ Ú‚Â‰ÓÒÚ¥), Ó„¥ÍË, ÍÓθ‡·¥,
·ÛflÍ, ÏÓÍ‚‡, ÒË‡ ͇ÚÓÔÎfl, fl·ÎÛ͇,
͇ÔÛÒÚ‡.
ÇÒÚ‡‚͇-ÚÂÚ͇ –  o
ò‚ˉͥÒÚ¸ 8-14
èËÍ·‰Ë Ó·Ó·ÍË: ÒË‡ ͇ÚÓÔÎfl
(̇ÔËÍ·‰, ‰Îfl ‰ÂÛÌ¥‚), ı¥Ì, ÒË
(Ú‚Â‰ËÈ).
6. á·Ë‚‡ÌÌfl Á‡ ‰ÓÔÓÏÓ„Ó˛
̇҇‰ÍË ‰Îfl Á·Ë‚‡ÌÌfl r
ò‚ˉͥÒÚ¸/˜‡Ò
á·Ë‚‡ÌÌfl ÓÔ‡ÌÓ„Ó Ú¥ÒÚ‡
å‡ÍÒËχθ̇ ͥθͥÒÚ¸
·Óӯ̇ 280-300 „‡Ï
ÔÎ˛Ò ¥Ì„‰¥πÌÚË
á·ËÈÚ flȈfl Ú‡ ‚Ó‰Û
(flÍ˘Ó 5 / ÔË·ÎËÁÌÓ
ÔÓÚ¥·ÌÓ), 2 ı‚ËÎËÌË
‰Ó‰‡ÈÚ ˆÛÍÓ 5 / ÔË·ÎËÁÌÓ
2 ı‚ËÎËÌË
Ó·¥ÏÌ¥Ú¸ (Ó·‚‡ÎflÈÚÂ) 2 / ÔË·ÎËÁÌÓ
Û ·Óӯ̥ 30 ÒÂÍÛ̉
á·Ë‚‡ÌÌfl flπ˜ÌËı
·¥ÎÍ¥‚
å¥Ì¥ÏÛÏ: 2 ·¥ÎÍË 4-5 / ÔË·ÎËÁÌÓ
4 ı‚ËÎËÌË
å‡ÍÒËÏÛÏ: 6 ·¥ÎÍ¥‚ 4-5 / ÔË·ÎËÁÌÓ
6 ı‚ËÎËÌË
á·Ë‚‡ÌÌfl ‚Â¯Í¥‚
å¥Ì¥ÏÛÏ: 0,15-0,2 Î¥ÚË 3 / ÔË·ÎËÁÌÓ
1-2 ı‚ËÎËÌË
å‡ÍÒËÏÛÏ: 0,4 Î¥ÚË 3 / ÔË·ÎËÁÌÓ
3,5-4 ı‚ËÎËÌË
èÂ‰ Á·Ë‚‡ÌÌflÏ ÒÚÂËÎ¥ÁÓ‚‡ÌËı ‚Â¯-
Í¥‚ ÒÎ¥‰ ÓıÓÎÓ‰ËÚË ‚Â¯ÍË ÔÓÚfl„ÓÏ
ͥθÍÓı ˜‡Ò¥‚ (ÔË ÚÂÏÔÂ‡ÚÛ¥ 4 °ë).
èÓ‰ÛÍÚ å‡ÍÒËχθ̇ 襉„ÓÚӂ͇ ò‚ˉͥÒÚ¸ èÓÎÓÊÂÌÌfl ó‡Ò/¥ÏÔÛθÒË
ͥθͥÒÚ¸ ‚ËÏË͇˜‡
ÅÛÎӘ͇ 4 ˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË 14 ß 45 ÒÂÍÛ̉
˜ÂÒÚ‚Ó„Ó
ıÎ¥·‡
äÛ·ËÍË Î¸Ó‰Û 28 ˆ¥ÎÍÓÏ 14 ß 1 ı‚ËÎË̇
(ÒÌ¥„)
ü·ÎÛ͇ 700 „ ˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË 8 • pulse/ß 15 ÒÂÍÛ̉
ïÓÎÓ‰ÌËÈ 400 „ ¯Ï‡ÚÓ˜ÍË 14 ß ÉÛ·‡ –
¯ÓÍÓ·‰ 15 ÒÂÍÛ̉,
Ñ¥·Ì‡ –
30 ÒÂÍÛ̉
üȈfl 8 ˆ¥ÎÍÓÏ 6 • pulse 8 ı
ëË (Ï’flÍËÈ) 400 „ 3-ÒÏ ÍÛ·ËÍË 14 ß 20 ÒÂÍÛ̉
ëË (Ú‚Â‰ËÈ) 700 „ 3-ÒÏ ÍÛ·ËÍË 14 ß 60-70 ÒÂÍÛ̉
å’flÒÓ 700 „ ¯Ï‡ÚÍË 14 • pulse/ß 40 ÒÂÍÛ̉
åÓÍ‚‡ 700 „ ¯ÚÛÍË 14 ß 10 ÒÂÍÛ̉
ñË·ÛÎfl 700 „ ˜ÂÚ‚ÂÚËÌÍË 14 • pulse 10-13 ı
98907295_K600_S06-100 02.04.2009 10:08 Uhr Seite 83
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95