Palson Rodeo El kitabı

Kategori
Barbekü
Tip
El kitabı

Bu kılavuz için de uygundur

2
1. Cool-touch base
2. Handles
3. Non-stick plate
4. Temperature thermostat
5. Grease collection drawer
1. Base isolante
2. Poignées
3. Plaque antiadhésive
4. Thermostat de température
5. Bac ramasse-graisse
1. Base de tacto frio
2. Asas
3. Chapa antiaderente
4. Termóstato de temperatura
5. Gaveta recolhe-gorduras
1. Kaltbleibendes Unterteil
2. Griffe
3. Nichthaftende Grillplatte
4. Thermostat
5. Fettauffangschale
1. Base fredda al tatto
2. Anse
3. Piastra antiaderente
4. Termostato di temperatura
5. Vassoio raccogli grassi
1. Basis die niet warm wordt
2. Handvaten
3. Bodem met anti-aanbaklaag
4. Thermostaat
5. Vetopvangbak
1. Ηенагревающееся
основание
2. Ручки
3. Жаровня с непригарным
покрытием
4. Температурный термостат
5. Поддон для сбора масла
1. Básh krúav epafñv
2. Cerolabév
3. Antikollhtikñ scára
4. Qermostáthv rúqmishv thv
qermokrrasíav
5. Surtári apoqñkeushv twn
liparýn ousiýn
1. Hideg burkolatú alap
2. Fogantyúk
3. Tapadásmentes sütőlap
4. Hőfokszabályozó
5. Zsírgyűjtő tálca
1.
Soxuk temaslñ gövde
2.
Tutacak saplar
3.
Yapñwmaz özellikli ñzgara
4.
Isñ termostatñ
5.
Yax toplayñcñ kap






26
27
TR
Ürünlerimiz en yüksek kalite,iwlevlik ve dizayn standartlarñna ulawmak için geliwtirilmiwtir. PALSON´un yeni RODEO
ñzgarasñnñ iyi günlerde kullanmanñzñ diliyoruz.
ÖNEMLÑ
Elektrikli aletleri kullanñrken yaralanmalara ve kiwisel zararlara neden olmamak için genel bazñ güvenlik tedbirleri almak
gerekmektedir:
1. Bu talimatlarñn hepsini dikkatlice okuyunuz.
2. Izgaranñzñn sñcak bölümlerine dokunmayñnñz. Izgaranñz çalñwñr halde iken ulawñlabilir bölümleri çok sñcak olduxundan
gerekli güvenlik önlemlerini alñnñz ve tutacak saplardan yararlanñnñz.
3. Elektrik çarpmalarñna neden olmamak için makinanñzñn elektrikli bölümlerini ve elektrik kablosunu su ya da bawka bir
sñvñ içerisine sokmayñnñz.
4. Bu ñzgarayñ çocuklarñn bulunduxu ortamlarda kullanñyorsanñz çok dikkatli olunuz.
5. Izgaranñzñ kullanmadñxñnñzda elektrik fiwini prizden her zaman çñkarñnñz. Temizlemek ve yer dexiwtirmek istiyorsanñz
ñzgaranñzñn soxumasñnñ bekleyiniz.
6. Izgaranñz iyi çalñwmñyorsa ya da herhangi bölümü zarar rmüwse lütfen ñzgaranñ kullanmayñnñz. Izgaranñzñn
incelenmesi, tamiri, elektrik ya da mekanik ayarlarñnñn yapñlmasñ için yetkili teknik bir servise bawvurunuz.
7. Exer ñzgaranñzda bir uzatma fiwi kullanñyorsanñz, takñlñp düwmeleri ve yaralanmalarñ önlemek için çok dikkat
edilmelidir.
8. Exer ñzgaranñzñ açñk havada kullanacaksanñz, buranñn üstü kapalñ yaxmur ve su damlalarñnñn ulawamayacaxñ bir yer
olmasñna dikkat ediniz.
9. Elektrik kablosunun bir tezgah ya da masadan awaxñya doxru sarkmamasñna ve çalñwma anñnda çok ñsñ üreten
ñzgaranñzla temas halinde olmamasñna özen gösteriniz.
10. Izgaranñzñ gaz çñkñwñ olan yerlere, elektrik ñsñtñcñsñnñn , atew ya da sñcak bir ocak ya da fñrñn gibi sñcak bölgelerin üzerine
ve yakñnñna koymayñnñz.
11. Bu ñzgaranñn, içerisinde sñcak sñvñ yax ya da yax varken yerinden oynatñlmamasñ tavsiye edilir.
12. Her zaman için öncelikle kumanda panelini ñzgaraya monte ediniz ve daha sonra kablonun dixer ucundaki fiwi
duvardaki elektrik prizine takñnñz. Izgarayñ kapatmak için ise önce kumandayñ kullanarak ñzgarayñ kapatñnñz ve elektrik
fiwini prizden çñkarñnñz.
13. Izgaranñzñ imal edildixi amaç dñwñnda bawka amaçlarla kullanmayñnñz.
14. Exer ñzgaranñzñn elektrik kablosu zarar görmüwse tehlikeli bir duruma neden olmamak için kablo üretici firma, yetkili
teknik servisi ya da uzman bir teknik eleman tarafñndan yenisi ile dexiwtirilmelidir.
15. Izgaranñzñ yalnñzca üretici firma tarafñndan verilen bu tip hareket edebilir termostat ile kullanñnñz.
16. Bu ñzgarayñ ñsñtmak için odun kömürü vs. gibi enerji maddeleri kullanmayñnñz.
17. Bu aleti temizledikten sonra tekrar kullanmak için iyice kurutmanñz gerekmektedir.
18. Bu ürünün çocuklar tarafñndan kullanñmñ yasaktñr ve ayrñca fiziksel ya da duyu organlarñ ile ilgili problemi olan ve
zihni özürlü kiwilerin kullanñmñ saxlam bawka bir kiwinin yardñm ve gözetimi altñnda olmalñdñr. Çocukların bu aletle
oynamadñklarñndan emin olmak için sürekli kontrol altñnda tutulmalarñ gerekmektedir.
BU KULLANIM TALIMATLARINI SAKLAYINIZ
BU ALET YALNIZCA EVDE KULLANILMAK ÜZERE ÑMAL EDÑLMÑWTÑR.
KULLANIM WEKLÑ
Ñlk kullanñmdan önce ñzgaranñzñ iyice inceleyiniz. Bulawñk makinasñnda ya da ñlñk su sabunla yñkayñnñz, iyice durulayñnñz ve
kurutunuz. Kumanda aletini asla bir sñvñ içerisine sokmayñnñz ve bir sñvñ ile temas etmesine izIn vermeyiniz. Izgara yapñlan
yüzeyi hafifçe mutfak yaxñ ile yaxlayñnñz.
Fazla olan yaxñ bir mutfak kaxñdñ ile alñnñz.
1. Izgarayñ kuru ve düzgün, eximsiz bir zemin üzerine yerlewtiriniz.
2. Kontrol kumanda aletini ñzgaraya iyice monte ediniz. Bu kumandanñn yerine iyice oturup oturmadñxñnñ kontrol ediniz.
Bu aletin baxlñ olduxu kablonun ucundaki fiwi elektrik prizine takñnñz.
26
27
3. Isñ termostatñnñ diledixiniz ñsñya getiriniz. Izgaranñz diledixiniz ñsñya ulawtñxñnda ñwñklñ sterge sönecektir. Izgara
yapma iwlemi sñrasñnda bu ñwñk yanñp sönecek ve böylece piwirme süreci boyunca izgaranñzñn ñsññ aynñ kalacaktñr.
4. Piwirecexiniz besin maddelerini hazñrlayñnñz. Izgaranñz size hemen hemen tam yaxsñz olarak besinleri hazñrlamanñza
olanak vermektedir.
5. Hazñrladñxñnñz besin maddelerini ñzgaranñn üzerine yerlewtiriniz ve awaxñda verdiximiz tabloda yeralan piwirme
sürelerini baz alarak diledixiniz wekilde piwiriniz. Isñ derecesinin ayarlanmasñ kiwisel zevklere ve hazñrlanan besin
maddelerinin cinsine göre dexiwebilir.
6. Piwirme iwlemi tamamlandñktanm sonra termostatñ kapatñnñz. Elektrik fiwini duvardaki prizden çekiniz. Yax toplayñcñ
tepsiyi yerinden çñkarmadan önce ñzgaranñzñn soxumasñnñ bekleyiniz.
Kutu içinde verilen kablo, takñlñp düwmekleri önlemek amacñyla kñsadñr ancak çok dikkatli kullanñlmasñ kowulu ile uzatma
kablosu kullanñlabilir.
Exer uzatma kablosu kullanacaksanñz, bu kablonun ñzgaranñn asñl kablosuna ewit ya da daha fazla bir elektrik gücüne
dayanabilecek yapñda olmasñ gerekmektedir. Uzatma kablosunu kullanñrken bu kablonun her hangi bir kumawla
kapatñlmamasñna ve takñlñp düwmeleri önlemek için çocuklarñn ulawamayacaklarñ yerlere takñlmasñna dikkat edilmelidir.
BAKIM VE TEMÑZLÑK
- Izgaranñzñ ilk kez kullanmadan önce ve her kullanñmdan sonra ñlñk su sabunla yñkayñnñz, iyice durulayñnñz ve
kurutunuz. Kumanda aletini asla bir sñvñ içerisine sokmayñnñz ve bir sñvñ ile temas etmesine izIn vermeyiniz
- Izgara üzerindeki besin maddelerine çevirmek karñwtñrmak için her zaman plsatik ya da tahta mutfak gereçleri
kullanñnñz. Metal mutfak gereçleri yapñwmaz özellikli ñzgara yüzeyine zarar verebilecexinden bu r gereçlerin
kullanñlmamasñ önerilir. Bir mesin maddesini kesmek istiyorsanñz, bu kesme iwlemini ñzgara üzerinde yapmayñnñz.
- Exer ñzgaranñzñn yüzeyine yapñwmñw olan bir besin maddesi varsa, yumuwak bir sünger ya da mutfak kaxñdñ ile silerek
çñkarabilirsiniz. Temizlik iwlemi için metal bulawñk teli ya da parlatñcñ özellixi olan deterjanlar kullanmayñnñz.
- Izgaranñzñn yapñwmaz özellikli yüzeyi, ñsñ ve üzerinde piwirilen besinler nedeniyle zamanla koyu bir renk alabilir. Bu
renk dexiwimi ñzgaranñzñn iyi bir wekilde çalñwmasñnñ hiçbir wekilde etkilemez. Bu renk dexiwimini temizlemek için bir
uygun bir yüzey temizleyici kullanabilirsiniz.
- Izgaranñzñn yapñwmaz özellikli yüzeyini temizledikten sonra tekrar kullanmadan önce, bu yüzeyi mutfak yaxñ ile hafifçe
yaxlayñnñz.
- Izgaranñzñn dixer bölümlerini temizlemek istiyorsanñz yalnñzca sñçramñw olan ve damlamñw yaxlarñ temzileyiniz. Yemek
artñklarñ yumuwak bir süngerle temizlenebilir.
PÑWÑRME SÜRELERI
Besin maddesi Piwirme süresi ( dakika )
Pastñrma 5-8 5-8
Kñzarmñw yumurta 3-5
Balñk 5-10
Jambon 10-12
Hamburger 8-12
Patates 10-12
Sosis 20-30
Biftek 18-20
Ürünlerimizi seçerek bize gösterdixiniz güvene tewekkür ederiz.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28

Palson Rodeo El kitabı

Kategori
Barbekü
Tip
El kitabı
Bu kılavuz için de uygundur