Tarif
Sembol-
ler
Ana kategori İlk alt kategori
İkinci alt kate-
gori
Tarif
A
Ananaslı kek
Pişirme Kek Kalıbı
Armutlu strudel
Pişirme Strudel
Atıştırmalıklar
Hazır Atıştırmalık
Av eti pirzolası
Kızartma
Sığır Eti/Av Eti/
Kuzu Eti
Sırt bölgesi -
Av Eti
B
Baget
Pişirme Ekmek Yassı ekmek
Balık leto
Hazır
Dondurulmuş
Balık/Et
Balık graten
Fırın Yemek-
leri
Graten
Balık kroket, dondu-
rulmuş
Hazır
Dondurulmuş
Balık/Et
Ekmekli Balık/
Et
Balık, bütün
Kızartma
Kümes Hayvanı/
Balık
Balık, bütün (1
kg'a kadar)
Ballı kek
Pişirme Kek Tepsisi
Beyaz ekmek
Pişirme Ekmek
Kalıp veya
Tepsi
Bu genel bakış, “Otomatik Pişirme”
kullanımı sırasında yemekleriniz için
doğru pişirme ayarlarını bulmanıza
yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Bir pişirme kategorisi seçmek için
sensör alanlarına dokunun.
Genel bakış, yemeğe göre alfabetik
olarak listelenmiştir.
Yorumlar sütunundaki “Geleneksel
pişirme” ifadesi, bu yemeği
“Otomatik Pişirme” işlevini kullanarak
pişiremeyeceğiniz anlamına gelir. Bu
durumda, tarinizdeki talimatlara göre
fırını manuel olarak ayarlayın.