AEG BS7314421M Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu

Tip
Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu
PRO COMBI FIRIN
HIZLI
KILAVUZ
KIsA tALIMAtLAR
TR
Size başlamanız
için yardımcı
olalım. Cihazınızın
çeşitli özelliklerini
keşfetmeniz için
tari kullanın.
21 3 4 5 7 8 9 106
Sensör alanı
Gösterge Ekranı
Açma / Kapama
Seçenekler
Favori Programlarım
Sıcaklık/Hızlı Isıtma
Aşağı, Yukarı
OK
Fırın Lambası
Saat
Zaman Ayarı
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Biberiyeli kuzu letosu
Malzemeler (4-6 porsiyon)
800 g kuzu letosu
4 biberiye lizi
2 küçük diş sarımsak
500 g yeni patates
60 g tereyağı
2 adet soğan
Tuz ve karabiber
700 ml 30 - 40 dak. 170ºC 1 Sıcak Buhar Konumu Zorluk: Orta
Hazırlama
1. Patatesleri iyice sudan geçirin ve
ikiye bölün. Soğanları doğrayın..
2. Kuzu letosunu tuz ve biber ile
terbiye edin ve ardından yüksek
ateşte az bir yağda mühürleyin.
3. Isıya dayanıklı bir kaba
yağ koyup kuzu letosu,
patatesleri, soğanlar, biberiye
ve sarımsağı yerleştirin. Üstüne
birkaç yağ parçası koyun.
4. 30-40 dakika kadar 170ºC’de
önceden ısıtılmış fırında (sıcak
buhar konumunda) pişirin.
Bu yapması kolay tek
tencerelik yemekte
kuzu letosu için
biberiye ile sarımsak
çok iyi uyum
gösterirler.
Sıcak Buhar Konumu
170°C
0:30-0:40
Buharlı Fırınınızda
nasıl pişireceğinizi
öğrenmek için
www.aeg.com
adresini ziyaret
ediniz.
Bir kere basın
Yardımlı Pişirme
892964915-A-472013
1. Sebzeler, geleneksel
2. Patates Graten
3. Köy Ekmeği
4. Ekmek
5. Balık Fileto
6. Doldurulmuş balık (Alabalık)
7. Erikli Lokma
8. Dana Ayağı
9. Pirinç
10. Lazanya
11. Hamur kabartma
12. Et kavurma
13. Keçi Eti Rosto
14. Dana Eti Rosto
15. Kuzu Eti Rosto
16. Av Eti Rosto
17. Tavuk, bütün
18. Pizza
19. Kiş
20. Limonlu Sünger Kek
21. Cheese Cake
22. İç dolgulu makarna
23. Hazır Kek
24. Hazır Pizza
25. Hazır Patates Çeşitler
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS7314421M Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu

Tip
Hızlı başlangıç ​​Kılavuzu