149
Simge Vitrin Fonksiyon Açıklama
- Taban ısısı
Fırının alt elemanını kullanır, güveç ve yahni gibi yavaş pişirilen
yemekler için idealdir. Ayrıca pasta ve pizza tabanını kızartmak
için idealdir.
Sıcaklık, 5°C artışlarla 60-120°C aralığında ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 60°C’dir.
-
Geleneksel
pişirme
Fırının her iki elemanını da kullanır, turta ve sue gibi hassas
pişirmeler için idealdir.
Sıcaklık, 5°C artışlarla 50-250°C aralığında ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 220°C’dir.
-
Fan ile
geleneksel
pişirme
Daha eşit ısı dağılımı ve düşük pişirme süresi için hem ısıtma
elemanlarını hem de fanı kullanır. Et kavurmak ve ekmek
pişirmek için kullanın.
Sıcaklık, 5°C artışlarla 50-250°C aralığında ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 220°C’dir.
- Radyan ızgara
Ayarlanan sıcaklığı korumak için ızgara ısıtma elemanını kullanır.
Sıcaklık 180°C, 210°C ve 240°C’ye ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 210°C’dir.
-
Çift taraı
ızgara
Gıda maddesini kızartmak için ızgara ve üst ısıtma elemanlarını
kullanır. Küçük tepsiler için üst raarı ve büyük tepsiler için alt
raarı kullanın.
Sıcaklık 180°C, 210°C ve 240°C’ye ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 210°C’dir.
-
Fan ile çift
taraı ızgara
Etin hızla kızarması ve suyunu en üst düzeyde içinde tutmak
için ızgara, üst eleman ve fanı kullanır. Pirzola ve hamburger
için kullanın.
Sıcaklık 180°C, 210°C ve 240°C’ye ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 210°C’dir.
-
Konveksiyon
pişirme
Isı sirkülasyonunu artırmak için fanın çevresinde bir ısıtma
elemanı kullanır. Pasta, hamur işi ve et kızartma için kullanın. Ön
ısıtma gerektirmez.
Sıcaklık, 5°C artışlarla 50-240°C aralığında ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 180°C’dir.
ECO pişirme
Fanlı konvensiyonel pişirmeye benzer şekilde, et kavurma ve
ekmek pişirme için daha enerji verimli bir seçenektir.
Sıcaklık, 5°C artışlarla 50-250°C aralığında ayarlanabilir.
Varsayılan sıcaklık 160°C’dir.
3663602429548-3663602429555-3663602429562-Cooke&Wicke-A4-IM-EASY-V05.indd 149 30/11/2018 6:15 PM