Russell Hobbs 21840-56 PURIFRY MULTI HEALTH FRYER Kullanım kılavuzu

Kategori
Fritözler
Tip
Kullanım kılavuzu

Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur:

120
3 Talimatları okuyun, güvenli bir yerde saklayın, cihazın el değiştirmesi halinde cihazla birlikte
aktarın. Kullanmadan önce cihazın tüm ambalajını çıkarın.
A ÖNEMLİ GÜVENLİK KURALLARI
Aşağıdakiler dahil, tüm temel güvenlik önlemlerini izleyin:
1 Bu cihaz, 8 yaş ve üzeri çocuklar ve yetersiz fiziksel, duyumsal
veya zihinsel kapasitelere sahip veya deneyim ve bilgisi
bulunmayan kişiler tarafından, sadece denetim/talimat altında
olmaları ve içerilen tehlikeleri anlamaları kaydıyla kullanılabilir.
•Çocuklar cihazla oyun oynamamalıdır.
•Temizlik ve kullanıcı bakımı işlemleri, 8 yaşın üzerinde ve denetim
altında olmadıkları taktirde, çocuklar tarafından
gerçekleştirilmemelidir.
•Cihazı ve kablosunu 8 yaşın altındaki çocuklardan uzak tutun.
h Cihazın yüzeyleri çok ısınabilir.
2 Cihazın bağlantılarını, bir zamanlayıcı veya uzaktan kumanda
sistemi üzerinden kurmayın.
3 Hasarlı elektrik kabloları, güvenlik açısından sadece üretici,
üreticinin yetkili servisleri veya benzer niteliklere sahip kişiler
tarafından değiştirilmelidir.
L Cihazı sıvıya batırmayın.
U Havalandırma deliklerinden buhar çıkacaktır – uzak durun.
4 Cihazı tutuşabilir maddelerin (örn. perdeler) yanında veya altında kullanmayın.
5 Eti, kümes hayvanlarını ve türevlerini (kıyma, burger köfte, vb.) özsuları tamamen çekilene
dek pişirin. Balığı etli kısmı tamamen matlaşıncaya dek pişirin.
6 Cihazı, damlama tepsisini takmadan kullanmayın.
7 Cihazı, yiyecek pişirme dışında bir amaçla kullanmayın.
8 Hasarlı veya arızalı cihazları çalıştırmayın.
sadece ev içi kullanım
U İLK KULLANIMDAN ÖNCE
•Çıkarılabilen parçaları elde yıkayın.
•Başlangıçta, ısıtma devreleri az miktarda duman çıkarabilir.
•İlk çalıştırmada biraz koku olabilir, endişelenmeyin. Cihazın çalıştırılğı alanı iyice
havalandırın.
d NASIL ÇALIŞIR
•Bu, pişirme işlemini sıcak hava ve radyan ısıyla gerçekleştiren bir fanlı fırına benzer.
•Yiyeceği yağla kaplayın, ancak sepete yağ dökmeyin.
•Zamanlayıcı, bir saat mekanizmasıdır. Zamanlayıcıyı döndürerek istediğiniz süreden 5 dakika
sonrasına getirin ve sonra istediğiniz süreye geri çevirin.
C HAZIRLAMA
1 Cihazı sabit, düz, ısıya dayanıklı bir zemin üzerine yerleştirin.
2 Cihazın çevresinde en az 50 mm boş alan bırakın.
3 Tutmak için fırın eldivenleri (veya bir bez) kullanın.
121
[
•Sepeti üzerine koymak için ısıya dayanıklı bir mat veya nihaleye ihtiyacınız olacaktır.
•Izgara yapıyor veya şişleri kullanıyorsanız, metal olmayan bir maşa setine ihtiyacınız olacaktır.
4 Sepet sapını kilitlemek için, geniş orta kısmı sapın içine doğru bastırın.
5 Bu kısmın dar ucu, sepet sapının karşı tarafından dışarı uzanacaktır.
6 Sapın kilidini açmak için, dar olan kısmı sepet sapının içine doğru bastırın.
7 Kapağı açın.
8 Sepet sapının kilidini açın.
9 Sepet sapının ucundaki yuvayı, sepetteki çıkıntının üzerine doğru itin.
10 Sepet sapını kilitleyin.
11 Sepeti cihazdan çıkartın.
12 Damlama tepsisinin yerine oturup oturmadığını kontrol edin.
13 Kapağı kapatın.
C ÖN ISITMA
14 Fişi prize takın.
15 Isı kumandasını gerekli ısıya ayarlayın.
16 Zamanlayıcıyı 5 konumuna getirin.
17 Güç lambası yanacaktır.
18 Termostat lambası yanacak ve termostat ısıyı muhafaza ederken yanıp sönecektir.
19 Süre 0 konumuna geldiğinde, cihaz kendiliğinden kapanacaktır.
C KULLANIM SIRASINDA
20 Yiyeceği sepete yerleştirin – sepeti aşırı doldurmayın.
21 Sıcak havanın yiyecek parçaları arasında dolaşabilmesi için alan bırakın.
22 Kapağı açın.
23 Sepeti cihaza yerleştirin.
24 Sepet sapının kilidini açın.
25 Sapı sepetten ayırın.
26 Kapağı kapatın.
27 Zamanlayıcıyı dilediğiniz zamana ayarlayın.
C SEPETİ SALLAYIN
28 Pişirme sürecinin yarısında sepeti çıkartın, sallayın ve/veya yiyeceği ters çevirin, sonra sepeti
tekrar gövdeye yerleştirin.
29 Kapağı açğınızda cihaz kendiliğinden kapanacak, kapatğınızda tekrar açılacaktır.
30 Zamanlayıcı geri saymaya devam edecektir.
31 Süre 0 konumuna geldiğinde, cihaz kendiliğinden kapanacaktır.
32 Cihazın fişini prizden çekin.
33 Cihazı manuel olarak kapatmak için, zamanlayıcıyı 0 konumuna getirin.
C BİTTİ Mİ?
34 Kapağı açın.
35 Sepet sapını takın.
36 Sepeti cihazdan çıkartın.
37 Yiyeceğin piştiğini kontrol edin. Şüpheniz varsa, biraz daha pişirin.
talimatlar
çizimler
1 gövde
2 zamanlayıcı
3 ısı kumandası
3 havalandırma deliği
5 güç lambası
6 termostat lambası
7 kapak
8 sap
9 şiş
10 raf
11 sepet
12 çıkıntı
13 yuva
14 kilitleme
15 sepet sapı
16 kilit açma
17 damlama tepsisi
` bulaşık makinesinde
yıkanabilir
122
C RAFIN KULLANIMI
38 Rafı ekmek, sucuk-pastırma veya 15 mm'den ince herhangi bir şeyi kızartmak için kullanın.
39 Pişirme sırasında, ızgara yaptığınız yiyeceği en az bir kez ters çevirin.
40 Rafı ters çevirebilir ve onu, şişleri desteklemek için kullanabilirsiniz.
41 Pişirme sırasında şişleri 2 veya 3 kez çevirin.
42 Pişirme işlemini damlama tepsisinin üzerinde de gerçekleştirebilirsiniz, ancak tepsideki suyun
seviyesini dikkatle takip edin ve tepsiden taşmaması için gerektiğinde boşaltın.
C TEMİZLİK VE BAKIM
43 Cihazın fişini prizden çekin ve soğumaya bırakın.
44 Tüm yüzeyleri nemli bezle silin.
45 Çıkarılabilen parçaları elde yıkayın.
` Bu parçaları bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.
46 Bulaşık makinesinin içindeki sert koşullar, yüzey cilalarına zarar verebilir.
47 Dış görünüşlerinde hasar olabilir, ancak cihazın işletimi bundan etkilenmez.
W
ÇEVRE KORUMA
Elektrikli ve elektronik cihazlardaki tehlikeli maddelerin neden olduğu çevre ve sağlık
sorunlarını önlemek amacıyla bu simge ile işaretlenen cihazlar, genel atık konteynerlerine değil,
geri dönüşüm konteynerlerine bırakılmalıdır.
Bakanlıkça tespit ve ilan edilen kullanım ömrü 7 yıldır
Taşıma ve nakliye sırasında dikkat edilecek hususlar :
Ürünü düşürmeyiniz
Darbelere maruz kalmamasını sağlayınız
Cihazı nakliye sırasında orijinal ambalajında taşıyınız.
yemek tarifleri
T yemek kaşığı (15ml) p tutam
t çay kaşığı (5ml) g gram
s sebzeler ml mililitre
c sarımsak dişi (dişleri) E yumurta, büyük (63-73 gr)
biberiye ve sarımsaklı elma dilim patates garnitür olarak 4 porsiyon
500g elma dilimli patatesler 3 c sarımsak (ezilmiş)
3 s biberiye, doğranmış 2 t zeytinyağı
1 T irmik/ince mısır unu 1 t tuz
Fırını 200 de önceden ısıtın. Tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Karışımı sepete yerleştirin. 30
dakika pişirin. Pişirme işleminin yarısında sepeti sallayın.
akdeniz sebzeli kuzu kebap 2 kiş iliktir
2 t zeytinyağı 1 t sarımsak püresi
1 t toz kimyon 1 t kurutulmuş kekik
250g kuzu eti
sebzeler:
1 kırmızı biber, dilimlenmiş 1 kabak, dilimlenmiş
2 domates, dörde bölünş 1 t sarımsak püresi
2 t zeytinyağı 1 t kırmızı şarap sirkesi
tuz ve biber
Eti 25 mm'lik küpler halinde kesin. Yağ, sarımsak, kimyon, kekik ve kuzu etini bir kasede kaştırın.
Üzerini kapatın ve buzdolabında 1 saat bekletin. Kuzu etini, pişirmeden yarım saat önce
buzdolabından çıkartın. Kuzu etini şişlere geçirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Şişleri ızgaranın
rafına dizin. Sebzeleri sarımsak, yağ ve sirke ile kaştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Karışımı
sepete yerleştirin. Fırını 200 de önceden ısıtın. 15 dakika pişirin. Pişirme süresinin ortasına
geldiğinizde, yiyeceği alt-üst edin. Naneli yoğurtla servis yapın.
123
[
tikka tavuk şiş 2 kişiliktir
100g yoğurt 25 ml limon suyu
1 t garam masala 1 t kırmızı biber
1 t toz kimyon ½ t tuz
250g tavuk budu
Tavuğu 25 mm’lik küpler halinde kesin. Tüm malzemeleri bir kasede karıştırın. Üzerini kapatın ve
buzdolabında 1 saat bekletin. Fırını 200 de önceden ısıtın. Tavuğu şişlere geçirin. Şişleri ızgaranın
rafına dizin. 15 dakika pişirin. Pişirme süresinin ortasına geldiğinizde, yiyeceği alt-üst edin.
Salatalık, domates ve kırmızı soğandan oluşan bir salata ile servis yapın.
kedi balığı 2 kişiliktir
75g ekmek kırıntıları 2 T maydanoz (doğranmış)
1 T limon kabuğu rendesi 50g sade un
2 E 350g morina/mezgit
Balığı 2 cm’lik şeritler halinde kesin. Ekmek kırıntısı, maydanoz ve limon kabuğunu bir kasede
karıştırın. Unu bir kaba eleyerek koyun. Yumurtaları bir kasede çırpın. Balığı önce unla, sonra
yumurtayla ve son olarak ekmek kırıntılarıyla kaplayın. Balığı düz bir tabağa koyun. Üzerini
kapatın ve buzdolabında 30 dakika bekletin. Fırını 180 de önceden ısıtın. Balığı sepete yerleştirin.
15 dakika pişirin. Pişirme süresinin ortasına geldiğ inizde, yiyeceği alt-üst edin. Limon dilimleri ile
servis yapın.
kök sebzeli rozbif 4 kişiliktir
2 küçük havuçlar, dilimlenmiş 2 küçük yabani havuç, dilimlenmiş
1 kırmızı soğan (ince dilimler) 2 s kekik
2 t bal 2 t zeytinyağı
1 kg sığır eti (sırt kısmından) tuz ve biber
Pişirme süresi, orta-az pişmişğır eti içindir. İyi pişmiş et için 15 dakika ilave edin. Fırını 180 de
önceden ısıtın. Sebzeleri bir kasede kekik, otlar, bal ve yağ ile karıştırın. Karışımı sepete yerleştirin.
Üzerlerine eti yerleştirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. 60 dakika pişirin. Pişirme süresinin
ortasına geldiğinizde, yiyeceği alt-üst edin. Servis yapmadan önce 10 dakika bekleyin.
rezeneli tavuk kızartması 4 kişiliktir
2 rezene, dilimlenmiş 4 c sarımsak (ezilmiş)
½ limon 1 kg tavuk
2 t zeytinyağı tuz ve biber
Fırını 180 de önceden ısıtın. Rezene ve sarımsağı sepete yerleştirin. Tavuğun içine limonu iterek
yerleştirin. Deriyi zeytinyağı ile ovun. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Tavuğu sepete yerleştirin. 50
dakika pişirin. Pişirme işleminin yarısında sepeti sallayın. Servis yapmadan önce 10 dakika
bekleyin.
kabak kızartma 2 kişiliktir
ve kırmızı biber salatası garnitür olarak 4 porsiyon
800g balkabağı, soyumuş 2 t zeytinyağı
2 s kekik tuz ve biber
2 kırmızı biber, dilimlenmiş 1 T şeri sirkesi/kırmızı şarap sirkesi
50g roka yaprakla 150g keçi peyniri (yumuş ak)
50g kabak çekirdeği
Fırını 200 de önceden ısıtın. Kabağı 25 mm'lik küpler halinde kesin. Kabağı bir kasede yağ ve
kekikle karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Karışımı sepete yerleştirin. 20 dakika pişirin.
Pişirme işleminin yarısında sepeti sallayın. Biberleri ekleyin. 10 dakika pişirin. Karışımı bir servis
tabağına yerleştirin. 10 dakika soğumaya bırakın. Sirkeyi ve roka yapraklarını ilave edin ve
malzemelerin bir araya gelmesi için karıştırın. Üzerine ufaladığınız keçi peynirini ve kabak
çekirdeklerini ilave edin.
124
somon balığı, zencefil ve acı biberli balık köfteleri 2 kişiliktir
250g fileto somon 200g ezilmiş patates
1 t zencefil püresi 1 kırmızı acı biber, doğranmış
4 yeşil sopan, doğranmış 1 T kişniş, doğranmış
75g ekmek kırıntıları 50g sade un
2 E
Fırını 180 de önceden ısıtın. Balığı sepete yerleştirin. 5 dakika pişirin. 10 dakika soğumaya bırakın.
Balık, patates, zencefil, acı biber, taze soğan ve kişnişi bir kasede karıştırın. Tuz ve karabiberle
tatlandırın. Karışıma 4 köfte olarak ş ekil verin. Ekmek kırıntısı, maydanoz ve limon kabuğunu bir
kasede kaştırın. Unu bir kaba eleyerek koyun. Yumurtaları bir kasede çırpın. Köfteleri önce unla,
sonra yumurtayla ve son olarak ekmek kırıntılarıyla kaplayın. Köfteleri sepete yerleştirin. 15
dakika pişirin. Pişirme süresinin ortasına geldiğinizde, yiyeceği alt-üst edin. Limon dilimleri ve
salata ile servis yapın.
sebzeli börek 8 porsiyon
1 t kavrulmuş susam yağı 2 t soya sosu
1 c sarımsak (ezilmiş) 1 T zencefil, rendelenmiş
1 havuç, ince kıyılmış 2 yeşil sopan, doğranmış
1 kırmızı biber, dilimlenmiş 4 yufka, 24 cm x 40 cm
50g soya filizi 50g ince pirinç şehriyesi (noodle), pişirilmiş
1 E zeytinyağı spreyi
Fırını 200 de önceden ısıtın. Susam yağı, soya sosu, sarımsak ve zencefili bir kasede kaştırın.
Sebzeleri ve noodle'ı ekleyerek, karışımla kaplanmaları için karıştırın. Yufkaları, her biri 12 cm x 12
cm olacak şekilde 16 dikdörtgen parçaya kesin. Bir dikdörtgen parçayı diğerinin üzerine
yerleştirin. Karışımdan 2 tepeleme yemek kaşığı alarak, uzun kenarlardan biri boyunca yayın.
Karşı kenarına bir fırça ile çırpılmış yumurta sürün. Kısa kenarın 2 cm'lik kısmını ortaya doğru
katlayarak, dolgu maddesinin üzerini hafifçe kaplayın, sonra sıkıca sarın ve kapanması için
bastırın. Aynı işlemi, kalan yufkalar ve dolgu malzemesi ile tekrarlayın. Böreklere az miktarda yağ
püskürtün, sonra onları sepete yerleştirin. 12 dakika pişirin.
klasik Victoria keki
150g tuzsuz tereyağı 150g pudra şekeri
2 E 150g kendiliğinden kabaran un
1 p tuz 1 t vanilya esansı
2 t süt
servis için:
150g ahududu reçeli 200ml çok yağlı krema
2 T pudra şekeri
Fırını 170 de önceden ısıtın. 16 cm'lik yuvarlak bir kek kalıbını yağlayın. Tereyağı ve toz şekeri,
rengi açılana ve kabarana dek karıştırın, sonra çırpılmış yumurtaları ilave edin. Bir kaseye un ve
tuzu eleyerek koyun. Karışıma ekleyin. Vanilya ve sütü karıştırın. Karışıma ekleyin. Karışımı kek
kalıbına dökün. 50 dakika pişirin. Keke batırılacak şiş, temiz çıkmalıdır. Tel bir raf üzerinde
soğumaya bırakın. Kremayı ve pudra şekerini katılaşana dek çırpın. Kek soğuduğunda, yatay
olarak yarısından kesin. Alt yarıyı önce ahududu reçeli, sonra çırpılmış krema ile kaplayın. Üst
yarıyı üzerine yerleştirin, üzerine pudra şekeri serpin ve servis yapın.
C PIŞIRME SÜRELERI VE GIDA EMNIYETI
•Verilen süreleri sadece size yol göstermeleri için kullanın.
•Eti, kümes hayvanlarını ve türevlerini (kıyma, burger köfte, vb.) özsuları tamamen çekilene
dek pişirin. Balığı etli kısmı tamamen matlaşıncaya dek pişirin.
•Önceden paketlenmiş yiyecekleri pişirirken, paket veya etiket üzerindeki tüm yönergeleri
izleyin.
125
f
t
T
(min)
yiyeceği, pişirme süresinin yarısında sallayın/
çevirin
patates ve patates kızartması
dondurulmuş ince parmak patates 200 9-16 parmak patatesler, havanın aralarında
dolaşabilmesi için gevşek şekilde
paketlenmelidir
dondurulmuş kalın parmak patates 200 11-20
ev yapımı parmak patates (8×8 mm) 200 10-16 durulayın, mutfak bezi ile kurulayın, tuz,
karabiber ve 1 yemek kaşığı yağla hafifçe
karıştırın
ev yapımı elma dilim patates 180 18-22
ev yapımı patates küpleri 180 12-18
kumpir 180 30-40 gevrek bir kumpir için, patatesi yağla ovuşturun
fırında kızarmış patates 180 25-35
durulayın, mutfak bezi ile kurulayın, tuz,
karabiber, biberiye yaprakları (isteğe bağlı) ve 1
yemek kaşığı yağla hafifçe karıştırın
rösti 180 15-18
patates graten 200 15-18
dondurulmuş soğan halkaları 180 10-15
balık
dondurulmuş balık köftesi, büyük 180 20-25
dondurulmuş balık köftesi, küçük 180 15-20
balık köftesi, büyük 180 15-20
balık köftesi, küçük 180 10
dondurulmuş karides 180 10-15
et ve kümes hayvanları
biftek 180 8-12
domuz pirzolası 180 10-14
hamburger 180 7-14
sosis 180 10
tavuk budu (baget) 180 18-22
tavukğüs 180 10-15
tavuk budu 180 25-30 süre, yiyeceğin boyutuna bağlıdır
kemiksiz önceden şekillendirilmiş
tavuk ürünleri (dondurulmuş)
180 15
tavuk pane 180 10-15
eti şeritler hakinde kesin, yumurtaya ve sonra
baharatlı ekmek kırıntısına bulayın
şnitzel (tavuk/dana/domuz) 180 15
eti döverek düzleştirin, yumurtaya ve sonra
baharatlı ekmek kırıntısına bulayın
wok'ta karıştırarak kızartın 180 25-30
tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı yağla hafifçe
karıştırın, ateşten almadan 5 dakika önce biraz
sos ekleyin (acı biber, tatlı biber, sarımsak, vb.)
atıştırmalık aperatifler
sosisli börek 200 13-15
börek 200 8-10
dondurulmuş tavuk parçaları 200 6-10
dondurulmuş balık filetoları 200 6-10
dondurulmuş ekmek kırıntılı,
peynirli atıştırmalıklar
180 8-10
sebze dolmaları 150 10
samsa 180 20
dondurulmuş samsa 180 10-15
ördek rulo köfte 180 20
dondurulmuş ördek rulo köfte 180 10-15
tortilla 200 5-10 gevrek bir yüzey için, yağla ovun
iskoç yumurtaları 170 15-20 re, yiyeceğin boyutuna bağlıdır
fırınlama
kek 150 20-25
kiş 180 20-22
muffin 200 15-18
tatlı atıştırmalıklar 150 20
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138
  • Page 139 139
  • Page 140 140
  • Page 141 141
  • Page 142 142
  • Page 143 143
  • Page 144 144
  • Page 145 145
  • Page 146 146
  • Page 147 147
  • Page 148 148
  • Page 149 149
  • Page 150 150
  • Page 151 151
  • Page 152 152

Russell Hobbs 21840-56 PURIFRY MULTI HEALTH FRYER Kullanım kılavuzu

Kategori
Fritözler
Tip
Kullanım kılavuzu
Bu kılavuz aynı zamanda aşağıdakiler için de uygundur: