İçindekiler
Pişirme tabloları 3
Otomatik programlar 23
Kuzu/Dana 24
Sığır Eti/Av Eti/Kuzu Eti 27
Kümes Hayvanı 30
Balık 32
Kek 34
Tatlılar 40
Pizza/Turta/Ekmek 42
Güveçler/Gratenler 47
Yardımcı Yemekler 50
Hazır yemek 52
Önceden haber verilmeksizin değişiklik yapma hakkı saklıdır.
Pişirme tabloları
Fırının özel ısıtma fonksiyonlarına ilişkin
tavsiyeler
Sıcak Tutma
Bu fonksiyon yemekleri sıcak tutmanızı
sağlar. Sıcaklık otomatik olarak 80 ℃'ye
ayarlanır.
Tabak Isıtma
Bu fonksiyonla tabakları ve yemekleri
servisten önce ısıtabilirsiniz. Sıcaklık
otomatik olarak 70 ℃'ye ayarlanır.
Tabakları ve kapları, tel rafa eşit biçimde
yerleştirin. İlk raf konumunu kullanın. Isıtma
süresinin yarısına gelindiğinde yerlerini
değiştirin.
Buz Çözme
Yiyecek ambalajını açın ve ardından
yiyeceği bir tabağa koyun. Erime süresini
uzatacağı için yemeğin üzerine
kapatmayın. İlk raf konumunu kullanın.
Buharlı pişirme
Yalnızca ısıya ve paslanmaya dirençli ya da
krom çelik pişirme kapları kullanın.
Birden fazla fırın seviyesinde pişiriyorsanız,
buhar sirkülasyonu sağlamak için rafların
arasında mesafe olduğundan emin olun.
Aşağıdaki tabloda ön ısıtma işlemi
önerilmediği takdirde fırın soğukken
pişirmeye başlayın.
Buhar suyu tablosu
Süre (dk.) Su haznesindeki su
miktarı (ml)
15 - 20 300
30 - 40 600
50 - 60 800
Tam Buhar
UYARI! Fonksiyon aktif
konumdayken fırının kapağını
açmayın. Yanma riski vardır.
Bu fonksiyon taze ya da dondurulmuş her
türlü yiyecek için uygundur. Bu fonksiyon ile
sebzeler, et, balık, makarna, pilav, mısır,
irmik ve yumurta pişirilebilir, ısıtılabilir, buzu
çözdürülebilir, suda uzun veya kısa süreli
haşlanabilir.
Tek seferde bir menünün tamamını
pişirebilirsiniz. Her yemeği doğru şekilde
pişirmek için birbirine yakın pişirme
TÜRKÇE
3